TeZaS Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Καλα εγώ εκκλησία δνε πήγα ποτέ γτ είμαι άθεος, είχα το γιωτόχαρτο εγώ ελεύθερος ορθοστίας, ασκήσεων, πορείας, βαριών εργασιών και άραζα την πέτσα μου όποτε βαριόμουν. Προτιμούσα να παίζω με μια σκούπα παρά να βαράω βήμα επειδή είναι γιωτόμπαλα τα άλλα στο μυαλό και δεν ξέρουν πως περπατας. Και αν θες να ξέρεις ο διοικητής με πήρε απο 6η σειρά και με έχωσε πρώτο γτ έκανα γαμάτο βήμα με 3-4 συνολικές πρόβες. Στον στρατό αν σου κόβει λίγο θα κοιτάξεις να περάσεις όσο πιο άραγμα πάει, αν είσαι γιωτόμπαλο και wanabe ειδικοδυναμίτης θα στάξει το κορμί σου χωρίς κανένα λόγο. Λες τις εντυπώσεις σου λεω τις δικές μου εμπειρίες και οι υποψήφιοι παίρνουν διάφορες γνώμες για το τι μπορούν να κάνουν. 1
Star_Light Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Ενταξει συγχαρητηρια τι να σου πω τωρα? το θεμα ειναι οτι ο καθενας θα έπρεπε να έχει την ντουλάπα του και οχι κάποιοι να παιρνουν 2 για να έχουν άπλα εμενα αυτο θα με σκάλωνε. Εισαι σε ενα θάλαμο μαζι με κάποιους άλλους οι αλλοι δεν ειναι ζώα κάποιου που του κοβει οπως λες θα ρωτησει αν μπορει να πάρει 2η ντουλάπα και αν υπάρχει αλλο ατομο δεν θα την κλειδωσει απο μονο του γιατι μολις ερθω εγω και δεν εχω ντουλάπα θα του την ανοιξω ρε φιλε. Ετσι πες στο αλανι τον φιλο σου.
panos2171 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 329 είμαι είχα μπει Νοέμβριο απολύομαι Τρίτη. Κοίτα θα δεις και μόνος σου, αλλα εμένα δεν μου φάνηκαν καλές. ΠΧ λίγες τουαλέτες πολλά άτομα, κουράδες η μία πάνω στην άλλη, ντουζιέρες χαλασμένες και τέρμα βρόμικες γτ δεν καθαρίζονται σχεδόν ποτέ. Και να θες να τις καθαρίσεις υλικά καθαρισμού δεν θα έχεις, και θα σου λένε στις τουαλέτες να ρίχνεις μόνο ενα καπάκι χλωρίνη. Παράθυρα δεν έκλειναν τέρμα και έμπαζε κρύο κάθε βράδυ (εμένα μου άρεσε γτ είχε δροσιά, αλλα όσοι κοιμόντουσαν κοντά σε παράθυρο ψώλιαζαν) οπότε τσεκάρεις να μην είσαι κοντά σε παράθυρο, και κατα προτίμηση πάνω κρεβάτι γτ στα κάτω κάθονται όλοι να δέσουν αρβύλες και στο χαλάνε. Σκαλοπάτια ξεχαρβαλωμένα και θεόστραβα είχα πάει να πέσω πολλές φορές. Δεν χώραγε και η αρβύλα μου σε όλο το σκαλοπάτι σκέψου. ΚΨΜ ένας μεγάλος χώρος ήταν που δεν είχε κάτι ιδιαίτερο μέσα μόνο καρέκλες. Το ΚΨΜ δεν άνοιγε τις προβλεπόμενες ώρες γτ τα φαντάρια που το είχαν βάραγαν και σκοπέτα. Το θέμα με τις τουαλέτες υπάρχει σε όλα τα κέντρα. Ακόμα και στην 3η μοίρα της Θήβας που είναι οι καλές εγκαταστάσεις είχαμε 10 τουαλέτες για 200 περίπου άτομα εκ των οποίων οι 3-4 ήταν μονίμως βουλωμένες οπότε πηγαίναμε στις 6. 1
TeZaS Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Καλα δεν αντιλέγω, το μεγαλύτερο θέμα για μενα ειναι οτι χαλανε σε μαλακιες λεφτα αλλα σε καθαριστηκα ειναι εβραιοι. Τεσπα θα τπ συνηθίσουν και θα συμβιβαστουν τα παιδιά. Αλλη μια συμβουλη που εχω να δωσω ειναι και στο κεντρο αλλα ειδικα στην μοναδα τις πρωτες 10 μερες να ειστε παρατηρητες. Να μην ειστε μεσα σε ολα απο την αρχη καθιστε να κοψετε φατσες και χαρακτηρες και καντε τις επιλογες σας. Στις συνεντευξεις στην μοναδα να ειστε δυναμικοι και πειτε και κανα ψεμα για να σας βαλουν σε κανα καλο ποστο. Εγω ετσι εκανα μπηκα γραφειο και εκανα ζωαρα. Τους εφτιαχνα και υπολογιστες, εστισα έστησα και ενα δικτυο για να εχουν εναν κοινο εκτυπωτη και γενικα οτι μπορειτε να κανετε να είστε μεσα σε ολα. Επισης μια δουλεια θα σας παρει πχ 1 μερα εσεις να κανετε 5. Κανενας δεν θα σας πει κατι και θα γλιτωσετε αγγαρειες. να και η φωτο απο το λελεμετρο μου, το καταφερα ολα απο μονος μου χωρις κανενα μεσον. Απλα ετυχα καισε ατομο τρομερο. 1
panos2171 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Διαφωνώ! Στο στρατό πρέπει να καταφέρεις να είσαι όσο πιο απαρατήρητος γίνεται, φάντασμα, να μη σε ξέρει κανείς από τα στελέχη. Ένα θέμα στο οποίο δεν έχω καταλήξει ακόμα είναι στο αν θα πρέπει να το παίξεις παντελώς άχρηστος ώστε να μην σε εμπιστεύονται για τίποτα με αποτέλεσμα να γλιτώσεις κάποιες αγγαρείες ή να δείξεις ότι μετράς, να σε εμπιστεύονται για κάποιες αγγαρείες με αποτέλεσμα απλά να σου δείχνουν εκτίμηση.
TeZaS Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Το πρώτο πιστεύω είναι το καλύτερο, αλλα εκεί θα έχεις τεράστια βαρεμάρα. Προσωπικά ήθελα να γεμίσω τον χρόνο μου με κάτι πιο παραγωγικό γιαυτό ασχολιόμουν με γραφειοκρατικές μλκίες και στο γραφείο στον ελεύθερο χρόνο μου. @@ παραγωγικό το γράψιμο, αλλά άρχισε να εκτιμά την δουλειά μου ο αρχιλοχίας και με εμπιστεύτηκε στο φουλ. Έτσι όσες φορές έλειπε εκτελούσα εγώ τα χρέη του, έχοντας πχ τα στελέχη να με ψάχνουν για να μου δώσουν αιτήσεις για άδειες κτλπ. Και επειδή με είχε σε αυτή την θέση με εμπιστεύονταν και πολλά στελέχη και υπήρχαν φορές που μπορούσαν να με χώσουν αλλα δεν το έκαναν. Αλλα πχ έμπλεξα με την φάση υπολογιστών που έπαιρνα μέχρι και στο σπίτι μου pc για να κάτσω να το φτιάξω και θέλαν να μου φορτώσουν και δικά τους pc. Ή έτυχε να μπώ 2-3 φορές απο εξοδούχος και μια άλλη απο άδεια για να τελειώσουμε με έναν λοχαγό το σκάψιμο στους τοίχους για να περάσουν τα καλώδιο για το δίκτυο. Όλο αυτό απέδωσε με πολλές τιμητικές, αλλα είχε την ταλαιπωρία του. Εμένα πάντως μου άρεσε γτ πέρναγα την ώρα μου με κάτι άλλο απο το να καθαρίζω και να σφουγγαρίζω ή να μαζεύω πευκοβελόνες.
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Καλα δεν αντιλέγω, το μεγαλύτερο θέμα για μενα ειναι οτι χαλανε σε μαλακιες λεφτα αλλα σε καθαριστηκα ειναι εβραιοι. Τεσπα θα τπ συνηθίσουν και θα συμβιβαστουν τα παιδιά. όπου παιζει μίζα ασχολούνται. Τι μίζα να παίξει με τα καθαριστικά;
TeZaS Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Όποτε είχε η ομάδα μου καθαριότητες στο κέντρο, επειδή ήμουν ομαδάρχης είχα και καλά εγώ τα καθαριστικά και τους ξεκόλιαζα την μάνα, ενα τετράκιλο χλωρίνη κάθε φορά και ένα αρωματικό. Έμπαινες μετά και μοσχοβόλαγε ο τόπος. Έτρωγα όμως πάντα πολύ σκατό επειδή χάλαγα πολύ και θυμάμαι είχα πει σε έναν λοχία αν θέλει στην έξοδο που θα είχα να τους πάρω δώρο 5 τετράκιλα να έχουν. Καλα μην κουβεντιάσω για γάντια μιας χρήσης που δεν ξέρω αν είχαμε ποτε...... όλο με κάτι σακούλες παλεύαμε για γάντια.
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 έμεις δεν είχαμε ούτε γάντια, ούτε σακούλες σκουπιδιών. Στα καλαθάκια που ειναι στην τουαλέτα, χύμα πεταγαμε τα κωλοχαρτα, όποιος είχε μετά τουαλέτες έπιανε τα καλαθακια με γυμνα χερια και τα αδειαζε στον καδο. Πως δεν πάθαμε καμιά αρρώστια ομαδικά...
TeZaS Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Ξέχασα να το κάνω πιο λιανά χαχαχαχα εννοείται δεν είχαμε σακουλάκια. Εννοείται οτι βρίσκαμε 3-4 παλιοσακούλες και τις κάναμε γάντια και εννοείται πολλά παιδιά έπιαναν τα καλαθάκια με τα χέρια που ήταν τέρμα σκατωμένα. Εννοείται επίσης οτι δεν είχαμε και σακούλες σκουπιδιών να αλλάζουμε συνέχεια, οπόυε πηγαίναμε μόλις γέμιζε η μία που μας έδιναν κάθε φορά να την αδειάσουμε και να έρθουμε να ξαναγεμίσουμε. magic!!!
redhotstef Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Καλα εγώ εκκλησία δνε πήγα ποτέ γτ είμαι άθεος, είχα το γιωτόχαρτο εγώ ελεύθερος ορθοστίας, ασκήσεων, πορείας, βαριών εργασιών και άραζα την πέτσα μου όποτε βαριόμουν. Προτιμούσα να παίζω με μια σκούπα παρά να βαράω βήμα επειδή είναι γιωτόμπαλα τα άλλα στο μυαλό και δεν ξέρουν πως περπατας. Και αν θες να ξέρεις ο διοικητής με πήρε απο 6η σειρά και με έχωσε πρώτο γτ έκανα γαμάτο βήμα με 3-4 συνολικές πρόβες. Στον στρατό αν σου κόβει λίγο θα κοιτάξεις να περάσεις όσο πιο άραγμα πάει, αν είσαι γιωτόμπαλο και wanabe ειδικοδυναμίτης θα στάξει το κορμί σου χωρίς κανένα λόγο. Λες τις εντυπώσεις σου λεω τις δικές μου εμπειρίες και οι υποψήφιοι παίρνουν διάφορες γνώμες για το τι μπορούν να κάνουν. Γιατι οι αυθεντικοι Γιωταδες, υποβιβαζουν τους φυσιολογικους (no μαγκες) ως γιωταδες;; Εισαι μαγκας επειδη ησουν ομαδαρχης στο κεντρο, επειδη καβατζωσες δυο ντουλαπες, επειδη αναγνωρισαν τα στελεχη τον "κοπο" σου στα γραφεια στους υπολογιστες, επειδη περασες το στρατο χαλαρα και αλλα πολλα που δεν μας ειπες. Αλλα το γεγονος οτι υποτιμας ολους τους αλλους ως γιωταδες επειδη δεν ταιριαζουν με το χαρακτηρα σου και συμπεριφερονται οπως ο στρατος θελει να συμπεριφερονται, + οτι ησουν γιωτας, δειχνει καποιου ειδους κομπλεξ.. 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Γιατι οι αυθεντικοι Γιωταδες, υποβιβαζουν τους φυσιολογικους (no μαγκες) ως γιωταδες;; Δεν υπάρχει Ι για το μυαλό, σε άλλους στρατούς κάνουν τεστ νοημοσύνης & προσωπικότητας πριν τους χρεώσουν όπλα. Αν υπήρχε πολλά απο τα "μαχίμια" θα έπιαναν πάτο... 1
TeZaS Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Γιατι οι αυθεντικοι Γιωταδες, υποβιβαζουν τους φυσιολογικους (no μαγκες) ως γιωταδες;; Εισαι μαγκας επειδη ησουν ομαδαρχης στο κεντρο, επειδη καβατζωσες δυο ντουλαπες, επειδη αναγνωρισαν τα στελεχη τον "κοπο" σου στα γραφεια στους υπολογιστες, επειδη περασες το στρατο χαλαρα και αλλα πολλα που δεν μας ειπες. Αλλα το γεγονος οτι υποτιμας ολους τους αλλους ως γιωταδες επειδη δεν ταιριαζουν με το χαρακτηρα σου και συμπεριφερονται οπως ο στρατος θελει να συμπεριφερονται, + οτι ησουν γιωτας, δειχνει καποιου ειδους κομπλεξ.. Ότι είπε ο πάμπλο. Αλλο γιωτας επειδή έχει κάποιος χονδροπάθεια (όπως εγώ) και άλλο γιωτάς στο μυαλό αλλα Ι1. Μην νομίζεις οτι έκρυβα ή ντρέπομαι που είμαι γιωτας. Τίγκα περήφανος είμαι και προσπαθώ να πείσω όσο περισσότερους μπορώ απο γνωστούς που μπαίνουν να κάνουν το ίδιο για να περάσουν ζάχαρη. Το μόνο που έχω κρατήσει απο τον στρατό ενθίμιο είναι το γιωτόχαρτό μου και το χαρτί που είχα ελεύθερο ξυρίσματος για όλη την θητεία.
redhotstef Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Καλα και μεις ειχαμε παιδια που ηταν φλου και ειχαν οπλο, ομως προσπαθουσαν. Εσυ, και να μην ειχες την χονδροπαθεια, παλι θα ηθελες να εισαι γιωτας. Ομως αυτο ειναι κακο για τους υπολοιπους φανταρους που κανουν τις αχρηστες υπηρεσιες του στρατου (καθως δεν ειμαστε σε περιοδο πολεμου) και καποιοι να περνανε ζαχαρη οχι γιατι δεν μπορουν, αλλα γιατι δεν θελουν. Δεν ειναι ολοι οι Ι1 στρατοκαυλοι επισης. Α, και κατι που εμαθα στο στρατο και αξιζει να αναφερθει: Οταν γινει πολεμος, πρωτα τους γιωταδες θα στειλουν στο μετωπο.. 1
TeZaS Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Μια χαρά άχρηστες υπηρεσίες έκανα. Κυρίως εστιάτορας έκανα γτ έπαιρνα ΔΝ το βράδυ και ας είχα χαρτιά που μπορούσα να μην πηγαίνω ποτε. Όταν γίνει πόλεμος και θέλουν γιωτάδες ας έρθουν να με βρουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις