Adon1s Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Οι απόφοιτοι απο τα τμήματα της ΣΣΑΣ τι μιαθό έχουν ;
mathsrule Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Οι απόφοιτοι απο τα τμήματα της ΣΣΑΣ τι μιαθό έχουν ; Με βάση αυτόν τον πίνακα, ως Ανθυπολοχαγοί/Σημαιοφόροι/Ανθυποσμηναγοί 899€. Βέβαια όλα αυτά αλλάζουν αναλόγως το που υπηρετείς, τα χρόνια υπηρεσίας, το εάν δικαιούσαι κανένα επίδομα, το εάν είσαι στις Ειδικές Δυνάμεις κτλ. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2014 από mathsrule
alani123321 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Γεια σας παιδια. Περιμενω να μπω τον Σεπτεμβρη στρατο (ε εσσο) αλλα πριν μπω πρεπει οπωσδηποτε να δωσω το τελευταιο μαθημα της σχολης μου. Η ημερομηνια του μαθηματος ειναι 12 Σεπτεμβρη (παρασκευη) και απο οτι βλεπω συνηθως 10-12 Σεπτεμβρη μπαινουν στην ε εσσο.. Οποτε υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να πρεπει να καταταγω στις 10 η στις 11 κ στις 12.. Υπαρχει πιθανοτητα να αργησω 1-2 μερες και να με δεχτουν κανονικα? Διαβασα σαυτο το site στα αρθρα οτι υπαρχει μια ανοχη για 1-2 μερες. Ειχε κανεις αλλος παρομοιο θεμα? 1
Lacepo Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Γεια σας παιδια. Περιμενω να μπω τον Σεπτεμβρη στρατο (ε εσσο) αλλα πριν μπω πρεπει οπωσδηποτε να δωσω το τελευταιο μαθημα της σχολης μου. Η ημερομηνια του μαθηματος ειναι 12 Σεπτεμβρη (παρασκευη) και απο οτι βλεπω συνηθως 10-12 Σεπτεμβρη μπαινουν στην ε εσσο.. Οποτε υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να πρεπει να καταταγω στις 10 η στις 11 κ στις 12.. Υπαρχει πιθανοτητα να αργησω 1-2 μερες και να με δεχτουν κανονικα? Διαβασα σαυτο το site στα αρθρα οτι υπαρχει μια ανοχη για 1-2 μερες. Ειχε κανεις αλλος παρομοιο θεμα? Πάρε το στρατολογικό της περιοχής σου , αν πάλι δεν γουστάρουνε να δώσουνε ζήτα αναβολή για κοινωνικούς λόγους 3 μήνες!
alani123321 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Εχω σκοπο να παρω την 3μηνη αναβολη για κοινωνικους λογους, αλλα θα θελα να καταφερω να μπω νοεμβριο. Η στρατολογια δε νομιζω να μπορει να κανει κατι.. Πιστευω ειναι θεμα του διοικητη του κεντρου.
kkostas_agg Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Για αεροπορία είναι 15 σεπτεμβρίου οπότε μπορεί να είσαι τυχερός και να είναι και στον στρατό ξηράς μετά από τις 12 που δίνεις το μάθημα!
Luciddream Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Υπαρχει πιθανοτητα να αργησω 1-2 μερες και να με δεχτουν κανονικα? Διαβασα σαυτο το site στα αρθρα οτι υπαρχει μια ανοχη για 1-2 μερες. Ειχε κανεις αλλος παρομοιο θεμα? απο όσο θυμάμαι όταν είχα ξεσκονίσει (ξεσκίσει) τα ΦΕΚ πριν μπώ φαντάρος, κάπου λέει οτι μπορείς να παρουσιαστείς μέχρι και 2 μέρες αργότερα, και επίσης πρέπει να περάσουν 5-6 μέρες για να μπορούν να σε κυνηγήσουν σαν ανυπότακτο... ψάξτο λίγο edit: βέβαια βλέπω και αυτό που ίσως ακυρώνει τα άλλα.. 2. Η ανυποταξία αρχίζει από την επόμενη της οριζό− μενης ημέρας κατάταξης ή, εφόσον ορίζεται προθεσμία κατάταξης, από την επόμενη της τελευταίας ημέρας. Δεν εφαρμόζονται στην προκειμένη περίπτωση οι περί προθεσμιών διατάξεις του Αστικού Κώδικα.
slevinkelevra Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Για στρατο ξηρας , Σεπτεμβρη, παντα γυρω στις 10 με 12 μπαινεις? Ειναι στανταρ αυτο? Γιατι κ γω Σεπτεμβρη μπαινω...
alani123321 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 απο όσο θυμάμαι όταν είχα ξεσκονίσει (ξεσκίσει) τα ΦΕΚ πριν μπώ φαντάρος, κάπου λέει οτι μπορείς να παρουσιαστείς μέχρι και 2 μέρες αργότερα, και επίσης πρέπει να περάσουν 5-6 μέρες για να μπορούν να σε κυνηγήσουν σαν ανυπότακτο... ψάξτο λίγο edit: βέβαια βλέπω και αυτό που ίσως ακυρώνει τα άλλα.. Απο αυτα που εψαξα για να αργησεις να μπεις αναφερει μονο αν εισαι σε νοσοκομειο..Για λογους υγειας δηλαδη.. Τωρα στο ellinikos stratos.com λεει οτι για 1-2 μερες δειχνουν ανοχη Για στρατο ξηρας , Σεπτεμβρη, παντα γυρω στις 10 με 12 μπαινεις? Ειναι στανταρ αυτο? Γιατι κ γω Σεπτεμβρη μπαινω... Περυσι και προπερσι τοτε μπαιναν.. Θα βγουν την αλλη βδομαδα οριστικα οι ημερομηνιες.. Τωρα υποθεσεις κανουμε.. 1
DevastatingRocket Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 γεια σας παιδια ειμαι 16 χρονων και σκεφτομαι σε 2 χρονια που δινω πανελλαδικες ν περασω στην σχολη αξιωματικων αστυνομιας ομως(συγχωρεστε με αν ειμαι πολυ off topic) και οταν με το καλο περασω εκει να μπω στην διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος.ξερετε πως θα γινει η ολη μεταβαση απο αξιωματικος σε διωκτης?αν πιασω παραπανω μορια σκεφτομαι και σμα.εχει κανεισ εμπειριες απο εκει?σε εσας στο στρατο ακουσα οτι σας εδωσαν πισω λεφτα,ισχυει??(ναι βλεπω ειδησεις)
ant_ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Στην συνεχεια θα γινεις και πλανηταρχης! χαλαρωσε μικρε περνα πρωτα αστυνομια σε διωξη ηλεκτρονικου εγκληματους περνουν πτυχιουχους υπολογιστων κλπ ειδικοτητων και με βαρβατα μεταπτυχιακα αν θες να πας εκει σε λαθος σχολη σκεφτεσαι να πας σαν να λεει καποιος θελω να γινω ψυχολογος στην αστυνομια αλλα θα περασω σχολη αστυνομιας
mathsrule Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 γεια σας παιδια ειμαι 16 χρονων και σκεφτομαι σε 2 χρονια που δινω πανελλαδικες ν περασω στην σχολη αξιωματικων αστυνομιας ομως(συγχωρεστε με αν ειμαι πολυ off topic) και οταν με το καλο περασω εκει να μπω στην διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος.ξερετε πως θα γινει η ολη μεταβαση απο αξιωματικος σε διωκτης?αν πιασω παραπανω μορια σκεφτομαι και σμα.εχει κανεισ εμπειριες απο εκει?σε εσας στο στρατο ακουσα οτι σας εδωσαν πισω λεφτα,ισχυει??(ναι βλεπω ειδησεις) Εάν περάσεις στην Αξιωματικών Αστυνομίας, θα μπεις στην σχολή το εκπαιδευτικό έτος 2017-2018, συνεπώς πέρνα πρώτα σε μια σχολή πληροφορικής και μετά μέσω προκήρυξης προσλαμβάνουν στην ΔΗΕ. Στον στρατό λένε ότι θα αρχίσουν να επιστρέφονται αναδρομικά από το 2015 και θα φτάσουν τα επίπεδα του 2012. (=Δεν θα επιστραφούν ποτέ) Η ΣΜΑ δεν υπάρχει. Πλέον ονομάζεται Ικάρων - Τμήμα Μηχανικών.
Adon1s Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μπορεί να ειναι topic του στρατού αλλά έχω ερωτηση για Αστυνομία . Ξέρει κανείς να μου περιγράψει τι ισχύει ( τι υφίσταται τωρα που μιλάμε) με το θέμα "σκύλοι της αστυνομίας" ; ) Υφίστανται ;
mathsrule Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μπορεί να ειναι topic του στρατού αλλά έχω ερωτηση για Αστυνομία . Ξέρει κανείς να μου περιγράψει τι ισχύει ( τι υφίσταται τωρα που μιλάμε) με το θέμα "σκύλοι της αστυνομίας" ; ) Υφίστανται ; Τα λαγωνικά; Ορίστε, από το επίσημο Site της ΕΛ.ΑΣ. http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=%27..%27&perform=view&id=19285&Itemid=983&lang=
Προτεινόμενες αναρτήσεις