mathsrule Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 εποπ λοχίας που έχει 8 - 10 χρόνια παιρνει σιγουρα παραπάνω απο τον ανθγο που μόλις βγήκε απο την σχολή. Ναι, μόνο που ο συμφορουμίτης είπε "δεκανέας" εάν ενθυμούμαι σωστά. είναι εποπ (έχει βγάλει μέχρι γυμνάσιο) δεκανέας
TeZaS Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δεν χρειάζεται. Τόσα χρόνια ο πατέρας μου είναι στρατιωτικός, συνεπώς θα ξέρει τον μισθό που παίρνει, δεν νομίζεις; Ο πατέρας σου σαφώς εσύ αμφιβάλω
mathsrule Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Ο πατέρας σου σαφώς εσύ αμφιβάλω Τόσα χρόνια με τα χρήματα του πατέρα μου ζω, συνεπώς κάτι ξέρω κι εγώ.
TeZaS Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 E ρώτα τον αύριο πόσα λεφτά παίρνει ένας εποπ δνεας σε παραμεθόριο να δούμε
Gtr34 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 E ρώτα τον αύριο πόσα λεφτά παίρνει ένας εποπ δνεας σε παραμεθόριο να δούμε 1200 έπαιρναν το 2011, λογικά τώρα θα εχει μειωθει κανα 300αρι
mathsrule Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 E ρώτα τον αύριο πόσα λεφτά παίρνει ένας εποπ δνεας σε παραμεθόριο να δούμε Τον ρώτησα. Λέει ότι για να είναι ακόμα δεκανέας λογικά δεν θα έχει μονιμοποιηθεί, και ότι όταν και εάν μονιμοποιούταν και προαγόταν σε Λοχία θα έπαιρνε τον προηγούμενο μισθό Λοχία μη-παραγωγικής Σχολής, δηλαδή 683€. Τώρα για παραμεθόριο δεν ξέρει ακριβώς επειδή αλλιώς πάνε οι συντελεστές τώρα πια. Μετά, το πως θα κυμανθεί ο μισθός εξαρτάται από το εάν είναι στις Ειδικές Δυνάμεις και τα χρόνια υπηρεσίας του (όπου δεκανέας+πολλά χρόνια υπηρεσίας δεν πάνε μαζί).
panos2171 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 O EΠΟΠ Λοχίας παίρνει 940 και άμα βάλουμε και καμιά υπηρεσία αργίας φτάνει μέχρι τα 960€ περίπου. Κάτι λιγότερα νομίζω παίρνει ο δεκανέας αλλά ακριβώς δεν ξέρω, 700-800 σίγουρα. Τα παραμεθορίου πάντως έχουν κοπεί, δεν ξέρω αν δίνουν κάτι παραπάνω σε αυτούς που πάνε σε φυλάκια στη γκάτζα.
mathsrule Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 O EΠΟΠ Λοχίας παίρνει 940 και άμα βάλουμε και καμιά υπηρεσία αργίας φτάνει μέχρι τα 960€ περίπου. Κάτι λιγότερα νομίζω παίρνει ο δεκανέας αλλά ακριβώς δεν ξέρω, 700-800 σίγουρα. Τα παραμεθορίου πάντως έχουν κοπεί, δεν ξέρω αν δίνουν κάτι παραπάνω σε αυτούς που πάνε σε φυλάκια στη γκάτζα. ΕΠΟΠ Λοχίας μπορεί να παίρνει 940€ με πόσα χρόνια υπηρεσίας και επιδόματα Ειδικών Δυνάμεων. Ούτε καν οι Μόνιμοι Λοχίες εκ της ΣΜΥ/Ανθυπολοχαγοί εκ της Ευελπίδων δεν παίρνουν τόσα. ΕΠΟΠ που μόλις μονιμοποιήθηκε 683€ παίρνει (δίχως επιδόματα κτλ).
phanispal Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 mathsrule τι θα γίνει, θα πας στρατό μπας και τον απομυθοποιήσεις επιτέλους; 2
Pablo_Hasan Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 ΕΠΟΠ Λοχίας μπορεί να παίρνει 940€ με πόσα χρόνια υπηρεσίας και επιδόματα Ειδικών Δυνάμεων. Ούτε καν οι Μόνιμοι Λοχίες εκ της ΣΜΥ/Ανθυπολοχαγοί εκ της Ευελπίδων δεν παίρνουν τόσα. ΕΠΟΠ που μόλις μονιμοποιήθηκε 683€ παίρνει (δίχως επιδόματα κτλ). τα επιδόματα ειναι το μεγαλύτερο μέρος του μισθού, απο τα 683€ πάει 1114, και χωρίς τα εκτός έδρας (που δεν κοπηκαν, μειώθηκαν).
mathsrule Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 mathsrule τι θα γίνει, θα πας στρατό μπας και τον απομυθοποιήσεις επιτέλους; Soon...... τα επιδόματα ειναι το μεγαλύτερο μέρος του μισθού, απο τα 683€ πάει 1114, και χωρίς τα εκτός έδρας (που δεν κοπηκαν, μειώθηκαν). Άρα από 683 ξεκινάει, καλά τα έλεγα. Δεν μίλαγα για επιδόματα.
TeZaS Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Άρα από 683 ξεκινάει, καλά τα έλεγα. Δεν μίλαγα για επιδόματα. για συνολικά μιλούσες μην τα γυρίζεις τώρα κομάντο. Ο τύπος μια χαρά τα έλεγε λοιπόν πόσα παίρνει ΣΥΝΟΛΙΚΑ κάθε μήνα, γιατί όταν σε ρωτάνε πόσα παίρνεις δεν λες 683 βασικό, 40 υπηρεσίας σε αργία, 100 παραμεθορίου λες παίρνω 9 κατοστάρικα
mathsrule Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 για συνολικά μιλούσες μην τα γυρίζεις τώρα κομάντο. Ο τύπος μια χαρά τα έλεγε λοιπόν πόσα παίρνει ΣΥΝΟΛΙΚΑ κάθε μήνα, γιατί όταν σε ρωτάνε πόσα παίρνεις δεν λες 683 βασικό, 40 υπηρεσίας σε αργία, 100 παραμεθορίου λες παίρνω 9 κατοστάρικα Ποτέ μου δεν μίλησα για συνολικά. Πάντα έβγαζα στην απ' έξω τα επιδόματα. Παραθέτω και τα ποστ μου για να τα ξαναδιαβάσεις. ΕΠΟΠ Λοχίας μπορεί να παίρνει 940€ με πόσα χρόνια υπηρεσίας και επιδόματα Ειδικών Δυνάμεων. Ούτε καν οι Μόνιμοι Λοχίες εκ της ΣΜΥ/Ανθυπολοχαγοί εκ της Ευελπίδων δεν παίρνουν τόσα. ΕΠΟΠ που μόλις μονιμοποιήθηκε 683€ παίρνει (δίχως επιδόματα κτλ). Τον ρώτησα. Λέει ότι για να είναι ακόμα δεκανέας λογικά δεν θα έχει μονιμοποιηθεί, και ότι όταν και εάν μονιμοποιούταν και προαγόταν σε Λοχία θα έπαιρνε τον προηγούμενο μισθό Λοχία μη-παραγωγικής Σχολής, δηλαδή 683€. Τώρα για παραμεθόριο δεν ξέρει ακριβώς επειδή αλλιώς πάνε οι συντελεστές τώρα πια. Μετά, το πως θα κυμανθεί ο μισθός εξαρτάται από το εάν είναι στις Ειδικές Δυνάμεις και τα χρόνια υπηρεσίας του (όπου δεκανέας+πολλά χρόνια υπηρεσίας δεν πάνε μαζί).
panos2171 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 ΕΠΟΠ Λοχίας μπορεί να παίρνει 940€ με πόσα χρόνια υπηρεσίας και επιδόματα Ειδικών Δυνάμεων. Ούτε καν οι Μόνιμοι Λοχίες εκ της ΣΜΥ/Ανθυπολοχαγοί εκ της Ευελπίδων δεν παίρνουν τόσα. ΕΠΟΠ που μόλις μονιμοποιήθηκε 683€ παίρνει (δίχως επιδόματα κτλ). 10-15 χρονια χωρις επιδοματα ΕΔ.
mathsrule Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 10-15 χρονια χωρις επιδοματα ΕΔ. Τότε δεν ξέρω πως βγαίνει έτσι. Κοίτα τον πίνακα που ανέβασε πιο πάνω ο φίλος Pablo_Hasan.
Προτεινόμενες αναρτήσεις