TeZaS Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Mα καλα κανατε bullying σε εναν χαζουλη και τραβαγατε video? και βέβαια! τουλάχιστον τα 1000€ που πάνε πεταμένα κάθε μήνα για τον μισθό του είχαν λίγο νόημα. Σκέψου εσύ πόσο χαζός ήταν ο τύπος που ενώ ήταν στέλεχος έτρωγε φάπες και χώσιμο να πλύνει ταψιά απο φαντάρους και δεν έλεγε τίποτα
mathsrule Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 τουλάχιστον τα 1000€ που πάνε πεταμένα κάθε μήνα για τον μισθό του Άμα δεν έχει βαθμό >=Ταγματάρχη, δεν παίρνει πάνω από χιλιάρικο.
mathsrule Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Παίρνει λίγο πάνω απο 900€ Α, άρα είναι Υπολοχαγός και πάνω. Και αμφιβάλλω εάν Υπολοχαγός από την Ευελπίδων σας άφηνε να κάνετε τέτοια πράγματα.....
redhotstef Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Παίρνει λίγο πάνω απο 900€ το χρονο μηπως; 1
mathsrule Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μήπως, λέω εγώ τώρα, μας λες φούμαρα; Στην αρχή έλεγες για τουλάχιστον χιλιάρικο, μετά το πήγες λίγο πάνω από 900, τώρα πόσο θα πάει το ποσό; Επίσης, γενικά αμφιβάλλω εάν έγιναν όσα λες.... Καλά, το ότι τραβάγατε και βίντεο δεν το συζητάω καν.
Pablo_Hasan Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 αν βάλείς μέσα τα μούφα εκτός έδρας, τα επιδοματα, συντηρήσεις, κτλ. υπάρχουν αρκετοί εποπ που ξεπερνάνε το χιλιάρικο. Εριξα μια ματιά στο fb απο κάτι εποπ που είχα συναντήσει στη θητεία μου και είχαν πάει προσφατα διακοπές στην Ταιλάνδη...
mathsrule Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 αν βάλείς μέσα τα μούφα εκτός έδρας, τα επιδοματα, συντηρήσεις, κτλ. Μιλάς για πράγματα που εδώ και 4 χρόνια στους στρατιωτικούς έχουν κοπεί σαν να έπεσε γκιλοτίνα. Εκτός φυσικά και εάν είχαν θείο Αρχηγό Νατοϊκών Δυνάμεων.
TeZaS Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Τσάμπα κάθομαι και ασχολούμαι βασικά. Αλλα είναι εποπ (έχει βγάλει μέχρι γυμνάσιο) δεκανέας είναι παραμεθόριο και παίρνει σκάρτο χιλιάρικο. Παλιότερα στο ίδιο μέρος έφταναν και τα 1400. Ο ανθυπολοχαγός, όπως μας έλεγε ένας μια μέρα με το που βγεί απο ευελπίδων παίρνει 50 ευρώ περισσότερα απο τα εποπια. Μήπως, λέω εγώ τώρα, μας λες φούμαρα; Στην αρχή έλεγες για τουλάχιστον χιλιάρικο, μετά το πήγες λίγο πάνω από 900, τώρα πόσο θα πάει το ποσό; Επίσης, γενικά αμφιβάλλω εάν έγιναν όσα λες.... Καλά, το ότι τραβάγατε και βίντεο δεν το συζητάω καν. Δεν με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα αν τα πιστεύεις ή όχι... 1
mathsrule Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Τσάμπα κάθομαι και ασχολούμαι βασικά. Αλλα είναι εποπ (έχει βγάλει μέχρι γυμνάσιο) δεκανέας είναι παραμεθόριο και παίρνει σκάρτο χιλιάρικο. Παλιότερα στο ίδιο μέρος έφταναν και τα 1400. Ο ανθυπολοχαγός, όπως μας έλεγε ένας μια μέρα με το που βγεί απο ευελπίδων παίρνει 50 ευρώ περισσότερα απο τα εποπια. Δεν με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα αν τα πιστεύεις ή όχι... Ok, γελάω τώρα. Εντάξει, καλή συνέχεια.
Pablo_Hasan Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μιλάς για πράγματα που εδώ και 4 χρόνια στους στρατιωτικούς έχουν κοπεί σαν να έπεσε γκιλοτίνα. Εκτός φυσικά και εάν είχαν θείο Αρχηγό Νατοϊκών Δυνάμεων. σε κάποιες περιπτώσεις μειώθηκαν, αλλά δεν έχουν κοπεί. Αλλωστε για τους περισσότερους αυτά ειναι το μεγαλύτερο μέρος του μισθού τους. Ok, γελάω τώρα. Εδώ και πόσα χρόνια ΕΠ.ΟΠ. γίνονται μόνο όσοι τελειώσει και το Λύκειο, οπότε σιγουρεύτηκα ότι λες φούμαρα. Καλή συνέχεια. Ξαναδιάβασε τις προκυρήξεις
mathsrule Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 1) σε κάποιες περιπτώσεις μειώθηκαν, αλλά δεν έχουν κοπεί. Αλλωστε για τους περισσότερους αυτά ειναι το μεγαλύτερο μέρος του μισθού τους. 2) Ξαναδιάβασε τις προκυρήξεις 1) Τα οδοιπορικά πάντως στο 99% των ενστόλων μια χαρά έχουν κοπεί. 2) Το ξέρω, μαλακία μου, γι' αυτό και έκανα edit. Εξακολουθεί πάντως το υπόλοιπο Post να μπάζει από παντού (π.χ. Ανθυπολοχαγός 50€ παραπάνω από τους ΕΠ.ΟΠ.. Δηλαδή οι Μόνιμοι Λοχίες από ΣΜΥ τότε πόσα παίρνουν; ).
TeZaS Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Λογικά μας κορόιδευε το παλικάρι. Τέσπα you know better μάλλον απο τις προσωπικές συνομιλίες σου με στελέχη όταν ήσουν στρατό.
mathsrule Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Λογικά μας κορόιδευε το παλικάρι. Τέσπα you know better μάλλον απο τις προσωπικές συνομιλίες σου με στελέχη όταν ήσουν στρατό. Δεν χρειάζεται. Τόσα χρόνια ο πατέρας μου είναι στρατιωτικός, συνεπώς θα ξέρει τον μισθό που παίρνει, δεν νομίζεις;
Pablo_Hasan Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 1) Τα οδοιπορικά πάντως στο 99% των ενστόλων μια χαρά έχουν κοπεί. 2) Το ξέρω, μαλακία μου, γι' αυτό και έκανα edit. Εξακολουθεί πάντως το υπόλοιπο Post να μπάζει από παντού (π.χ. Ανθυπολοχαγός 50€ παραπάνω από τους ΕΠ.ΟΠ.. Δηλαδή οι Μόνιμοι Λοχίες από ΣΜΥ τότε πόσα παίρνουν; ). εποπ λοχίας που έχει 8 - 10 χρόνια παιρνει σιγουρα παραπάνω απο τον ανθγο που μόλις βγήκε απο την σχολή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις