Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο στρατο ενα πραγμα εχει αξια το τσαμπα φαγητο.

δεν είναι τσάμπα, είναι μέρος της "αμοιβής" σου 

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ζαμπον κονσερβας ψημενο στο φουρνο. Προσωπικα μου αρεσε :P

Ούτε τα σκυλιά δε το τρώνε αυτό! :P

Στους 10 μήνες η επαφή μου με το swan ήταν μια και μόνο πιρουνιά στις αρχές και από τότε χωρίσαν οι δρόμοι μας.

• Like 1
Δημοσ.

O ένας ειδικά 23 χρονών, ποιο άχρηστο άνθρωπο δεν έχω ξαναδεί. Το είχαμε ταράξει οι στρατιώτες στην φάπα και δεν έλεγε τίποτα. Εμένα κιόλας με φοβόταν γτ ήμουν στο γραφείο του αρχιλοχία   :P Ένας άλλος χιώτης ο μεγαλύτερος τεμπέλης του κόσμου, έβαζε τους άλλους εστιάτορες να κόβουν τα λαχανικά και να κάνουν την δουλειά του και αυτός κοιμόταν σε μια καρέκλα όλη την ώρα. Με είχε πάει 2 φορές στον Λοχαγό μου γιατί όποτε πήγαινε να με χώσει του την έλεγα και δεν έκανα καμία δουλειά που δεν ήταν στις αρμοδιότητές μου. Αποτέλεσμα να μου κλάσει και τις 2 φορές τα @@ και την 2η να φάει τρελό σκατό απο τον επόπτη εστιατορίων. Δεν μου μίλησε ποτέ μετά απο αυτό. Δεκανείς της *ούτσας και οι 2. Α ο χιώτης με είχε απειλήσει οτι δεν θα μου έδινε καμία τιμητική κιόλας χαχαχαχαχα ( πήρα 60 μέρες άδεια απολύσεως και στα χαρτιά ήμουν με 30 μέρες άδεια, χώρια τις άλλες.... 142 μέρες άδεια συνολικά :P)

Να υποθέσω πήγες φαντάρος το '90 έτσι; Όσο για τα bold, μου θύμισες τον φαντάρο σειρά που ήταν ο γαμιάς της γειτονιάς, έβγαζε 20, ήταν γενικά ο καλύτερος σε όλα... και στα ψέματα ;)

• Like 1
Δημοσ.

Αν έδιναν κανονικό σβαν θα ήταν καλά, αλλά δίνουν κάτι σα σβαν

Φιλέτο γκοτζίλα που τρωγόταν μόνο τηγανιτό,με τις απαραίτητες στρώσεις δόσεις αλατιού/πιπεριού/ρίγανης;

Δημοσ.

Φιλέτο γκοτζίλα που τρωγόταν μόνο τηγανιτό,με τις απαραίτητες στρώσεις δόσεις αλατιού/πιπεριού/ρίγανης;

έχω κάνει "μπολονέζ" και σάλτσα ντομάτα με γκοτζίλα περασμένο τον τρίφτη άπειρες φορές, και να σου οι δεύτερες μερίδες :P

Δημοσ.

To ζβαν είναι λάντσιον μητ, το γκοτζίλα του στρατού είναι και καλά κορνμπιφ.  Τρομάρα του.  Πραγματικά χάλια.  Αν πράγματι γινόταν πόλεμος και ήμουν νηστικός σε χαράκωμα καμια εβδομάδα, μια χαρά, και τις αρβύλες μου θα έτρωγα, αλλά πριν γίνει κάτι τέτοιο, όχι φίλε μου.  Το πεπτικό μου σύστημα έχει και μια αξιοπρέπεια.

Δημοσ.

To ζβαν είναι λάντσιον μητ, το γκοτζίλα του στρατού είναι και καλά κορνμπιφ.  Τρομάρα του.  Πραγματικά χάλια.  Αν πράγματι γινόταν πόλεμος και ήμουν νηστικός σε χαράκωμα καμια εβδομάδα, μια χαρά, και τις αρβύλες μου θα έτρωγα, αλλά πριν γίνει κάτι τέτοιο, όχι φίλε μου.  Το πεπτικό μου σύστημα έχει και μια αξιοπρέπεια.

famous last words. Σε χαράκωμα μια βδομαδα και maggots έτρωγες!

Δημοσ.

ναι, αμα ήμουν ταξιαρχος δεν θα ένοιωθα τίποτα.

Φιλοδοξίες εχεις...

Και εποπ δεκανεας στρατιωτης να σουν δεν θα ενιωθες τιποτα.

Δημοσ.

Να υποθέσω πήγες φαντάρος το '90 έτσι; Όσο για τα bold, μου θύμισες τον φαντάρο σειρά που ήταν ο γαμιάς της γειτονιάς, έβγαζε 20, ήταν γενικά ο καλύτερος σε όλα... και στα ψέματα ;)

12 αυγούστου απολύομαι. Μπορεί να σου φαίνονται περίεργα αλλα μιλάμε για τόσο ηλίθιο-άχρηστο άτομο που πραγματικά φοβόταν. Βίντεο με κατακεφαλιές αμέτρητα όπως είχα και βίντεο το άλλο το αρχίδι να κοιμάται στον καναπέ.

Δημοσ.

famous last words. Σε χαράκωμα μια βδομαδα και maggots έτρωγες!

Αυτο ακριβως ειπα αν δεν το διαβασες προσεκτικα.  Μεχρι να φτασουμε στο χαρακωμα λοιπον, πραγματικο φαγητο παρακαλω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...