Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επισης μην ξεχασεις να κουρευτεις (+10 ευρω)

Να παρεις μαγιο για την παραλια στις εξοδους που θα εισαι(+20ευρω)

Να παρεις αθλητικα ασπρα παππουτσια γιατι ως συνηθως αυτα του στρατου χτυπανε (+30 ευρω)

Να παρεις κινητο χωρις καμερα για το κεντρο με ραδιοφωνο και φακο (+10 ευρω)

μανη μανοι μαζευονται τα εξοδα..

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πω ρε φιλε !!! Ειπαμε 120 βγηκανε συνολο, -10 πες τα επιπλεον ζευγαρια αθλητικες , 110. Ε προφανως τα πηρα αυτα επειδη θα τα χρειαστω στο στρατο. Ναι, οοοοολα! Τωρα θες να παω να μετρησω ξερω γω ποσα σοβρακα εχω σπιτι, να αφαιρεσω αυτα που εχουν χαλαρωσει τα λαστιχα και να αποφασισουμε μετα αν τα 6 σλιπακια ειναι πολλα η λιγα? Να απολογιθω επειδη πηρα επιπλεον tshirt? Μηπως θα ιδρωνω και θα χρειαστουν? Να απολογιθω επειδη ιδρωνω? Να ξαναπω για τις τιμες εδω περα? Με την δικια σας λογικη κανεις δε χαλαει ποτε τιποτα για το στρατο επειδη καποια στιγμη στη ζωη του θα χρειαστει να αγορασει καλτσες. Δεν εχετε καναν αλλο να τρολαρετε? 

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί σου ζήτησε κανείς να απολογηθείς?

αν δεν σου αρέσουν αυτά που γράφουμε, μην postάρεις σε forum, κάνε report το post αν πιστεύεις ότι είναι flame/trolling και στην τελική ignore...

• Like 1
Δημοσ.

Δε χρειαζεται να κανω τιποτα απ ολα αυτα, ουτε χρειαζεται να απολογηθω. Απλα δε μπορω να καταλαβω γιατι επιμενετε, ενω εξηγησα 3 φορες τα ιδια πραματα.

Δημοσ.

Βασικα απο οτι θυμαμαι πληρωνεσαι κιολας καθε μηνα κατι ευρω και επειδη δεν πηγαινα ποτε στην μισθοδοσια  τα πηρα μαζεμενα την μερα που επαιρνα το απολυτηριο γυρω στα 80 ευρω 

βαλε και οτι θα εχεις δωρεαν διατροφη  πρωινο-δεκατιανο-μεσημεριανο-απογευμα

• Like 1
Δημοσ.

Στο στρατο ενα πραγμα εχει αξια το τσαμπα φαγητο.

που στο 75% των περιπτώσεων είναι για τον πούτσο!

Δημοσ.

που στο 75% των περιπτώσεων είναι για τον πούτσο!

Δεν φταιει το φαγητο αλλα οι στρατιωτες μαγειρες. Εχω φαει καταπληκτικο φαγητο στο στρατο, αλλα επειδη ειχαμε καταπληκτικο μαγειρα στη μοδαδα που ηταν μαγειρας/σεφ και πριν το στρατο. Εχω φαει και χαλια φαγητο παλι εξαιτιας φανταρων που μπηκαν ειδικοτητα μαγειρα τυχαια.

Επισης στο κενρο οπου ειναι ΠΑΡΑ πολλοι οι φανταροι, ειναι λογικο να μην φτιαχνουν αριστα ποιοτικα φαγητο. Το μονο που θελουν ειναι να φτιαξουν πολυ φαγητο γρηγορα απο τις 9 μεχρι τις 1-2 που ειναι το μεσημεριανο. 

Ο ορος "χαλια φαγητο στο στρατο" εφευρεθηκε μαλλον για το SWAN που λενε..

Ζαμπον κονσερβας ψημενο στο φουρνο. Προσωπικα μου αρεσε :P

Δημοσ.

όσοι ειναι επαγγελματίες μάγειρες τους πάνε στις λέσχες για να μαγειρευουν για τους μονιμάδες, τους άσχετους τους αφήνουν στο στρατοπεδο να μαγειρευουν για τους φαντάρους.

Δημοσ.

όσοι ειναι επαγγελματίες μάγειρες τους πάνε στις λέσχες για να μαγειρευουν για τους μονιμάδες, τους άσχετους τους αφήνουν στο στρατοπεδο να μαγειρευουν για τους φαντάρους.

Ετσι ειναι και συ σαν διοικητής ή ταξιαρχος το ιδιο θα εκανες!

Ουτε καν βασικα, θα στο έκαναν αλλοι με πιο κατω βαθμο απο σενα...Ταγματάρχες υπεύθυνοι λέσχης κτλπ.

Δημοσ.

Ναι είδα και σε εμάς που είχαμε 4 μονιμάδες μάγειρες.... Μόνο 1 ήξερε αλλα βαριόταν να ασχοληθεί.

Δημοσ.

Ετσι ειναι και συ σαν διοικητής ή ταξιαρχος το ιδιο θα εκανες!

Ουτε καν βασικα, θα στο έκαναν αλλοι με πιο κατω βαθμο απο σενα...Ταγματάρχες υπεύθυνοι λέσχης κτλπ.

ναι, αμα ήμουν ταξιαρχος δεν θα ένοιωθα τίποτα.

Ναι είδα και σε εμάς που είχαμε 4 μονιμάδες μάγειρες.... Μόνο 1 ήξερε αλλα βαριόταν να ασχοληθεί.

εποπ μαγειρες δεν τους λες επαγγελματίες...

Δημοσ.

O ένας ειδικά 23 χρονών, ποιο άχρηστο άνθρωπο δεν έχω ξαναδεί. Το είχαμε ταράξει οι στρατιώτες στην φάπα και δεν έλεγε τίποτα. Εμένα κιόλας με φοβόταν γτ ήμουν στο γραφείο του αρχιλοχία :P Ένας άλλος χιώτης ο μεγαλύτερος τεμπέλης του κόσμου, έβαζε τους άλλους εστιάτορες να κόβουν τα λαχανικά και να κάνουν την δουλειά του και αυτός κοιμόταν σε μια καρέκλα όλη την ώρα. Με είχε πάει 2 φορές στον Λοχαγό μου γιατί όποτε πήγαινε να με χώσει του την έλεγα και δεν έκανα καμία δουλειά που δεν ήταν στις αρμοδιότητές μου. Αποτέλεσμα να μου κλάσει και τις 2 φορές τα @@ και την 2η να φάει τρελό σκατό απο τον επόπτη εστιατορίων. Δεν μου μίλησε ποτέ μετά απο αυτό. Δεκανείς της *ούτσας και οι 2. Α ο χιώτης με είχε απειλήσει οτι δεν θα μου έδινε καμία τιμητική κιόλας χαχαχαχαχα (πήρα 60 μέρες άδεια απολύσεως και στα χαρτιά ήμουν με 30 μέρες άδεια, χώρια τις άλλες.... 142 μέρες άδεια συνολικά :P)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...