andreapaog328 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 4 tshirt πρασινα + 6 σλιπακια + 6 μποξερακια + 2 φανελες αμανικες + 2 καλτσες μαλλινες + 6 καλτσες αθλητικες = 75 ευρα 75 γιουρια που πηγες και πηρες βρακια στο νοτος γκαλερις? 1
aris1986 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Παρτε απο την λαϊκη μπλουζακια του στρατου. Βρακια παιρνεις και απο το σπιτι σου. Σακ βουαγιαζ (στρατιωτικο) δεν δινουν ποια νομιζω, μαλακια αυτο. Παρτε ενα φτηνο και ας ειναι σκουρο πράσσινο αμα πουν και τιποτα πεστου του λοχια εχεις να μου τσονταρεις γιατι δεν μου βγαινουν για παραλλαγης. Σλιπινγκ μπαγκ ειχα παντοτε και δεν χρειάστηκε να αγοράσω. Καλτσες ναι μεσα 2 δινει ο στρατος παρτε και καμια ισοθερμικη με 5 ευρω αμα πατε εβρο. Τα περισσοτερα τα χρειαζεστε στην εναρξη της θητείας. Για τα αναλωσιμα κυρίως, ολα τ'αλλα μαθαινεις να ζεις με τις στερήσεις μετα οσο παλιώνεις.
TeZaS Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 καλα βρακιά δεν είχες δικά σου έπρεπε να πάρεις? τις αμάνικες τσάμπα τις πήρες, Τα t-shirt υπολόγισε θα πάρεις αλλα 2-3 απο το κέντρο, αλλα καλοκαίρι είναι θα στάξει το κορμί σου απο την ζέστη. Πετσέτες μπορούσες να πάρεις δικές σου, σου δίνει και ο στρατός κάτι μαλακίες που δεν απορροφάνε τίποτα. Σακ βουαγιάζ θα μπορούσες να το γλιτώσεις και να πάρεις μια μικρή βαλιτσούλα αν είχες, αλλα πες θα σου μείνει αυτό. Εγώ κανονική βαλίτσα με ρόδες είχα και δεν είπε κανείς κατι. Βασικά το 85% είχε κανονική βαλίτσα και υπόλοιπη την είχαν πατήσει και είχαν πάρει παραλλαγής. Το σημαντικότερο δεν βλέπω να πήρες όμως ΠΑΤΟΥΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ!!!! Και λουκέτα μην τρελαθείς να πάρεις τα καλύτερα, θα βρεθεί ΣΤΑΝΤΑΡ ενα κλειδί που θα ανοίγει και το δικό σου εκτός και αν σκάσεις καμια 50αρα για λουκέτα. Σεντόνια γιατί να αγοράσεις δεν έχεις σπίτι? Το παρακάνεις.... Στο κέντρο πάντως που δεν θα χαλάτε φράγκο θα πείτε καλά τι λένε οτι χαλάνε λεφτά στον στρατό, θα την βγάζετε μια βδομάδα με 10 ευρώ και θα μένουν κιόλας. Στην μονάδα θα είναι η γλύκα. θα φεύγουν τα 10ευρα την μέρα και δεν θα καταλαβαίνεται πώς... Θα βγαίνεις εξοδούχος και θα θές 20άρικο γιατι θα γυρνάς όλη μερα και δεν θα έχεις τι να κανεις.... Εγώ χάλαγα πιο πολλά αποταν ήμουν φοιτητής, αλλα ντάξει ήμουν κάθε μέρα έξω, βενζίνες, καφέδες, φαγητό και ποτά.... Μην τσιμπάτε με αυτά που θέλουν να σας πουλήσουν, ρωτήστε κανα παλικάρι που έχει πάει να σας πει τι θα χρειαστείτε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 πράγματι φανέλες αμάνικες, αθλητικές κάλτσες, σλιπάκια/μποξεράκια γιατί πήρες? δεν είχες δικά σου? ότι δεν φαίνεται μέσα από την παραλλαγή δεν παίζει ρόλο τι χρώμα είναι...
slevinkelevra Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 πουστόνεα..... και ελεγα δε θα το πει καποιος? τσιμπα βραβειο "ατακα ελληναρα" καλα ρε , νομιζετε οτι μπηκα δω μεσα να σας κανω επειδηξη τα ευρα μου? καποια απ αυτα τα χρειαζομουν ετσι κ αλλιως [πχ εξτρα αθλητικες] κ καποια απ αυτα θα τα χρειαστω στη διαρκεια της θητειας. οποτε γτ να μη τα παρω απο τωρα που εχω 2 φραγκα στην ακρη? Εκτος αν παιζει να σκασω μυτη με κοκκινο μπλουζακι Τσιμουχες ο Νωντας και να μη μου πει κανεις τιποτα. Να μου πειτε αμα ειναι, να παω να τα επιστρεψω τα μισα. Η περιπτωση εδω που μενω να μην εχει λαικες? Δε το σκεφτηκαμε ε? Η οταν παιζει λαικη φερνει μονο παλιοπραματα? Ουτε αυτο ? Πηγα σε μαγαζι που εχει φτηνα πραματα, δυστυχως εδω , τετοιες τιμες παιζουν. Σε νησι ειμαι, μονοπωλιο εχουν... 6 σλιπακια και περνω και αλλα 4 απο το σπιτι και γινονται 10, σας ελυσα την απορια? Το προβλημα δεν ειναι ποσα πηρα/ποσα εχω στο σπιτι, αλλα οι χαλια τιμες εδω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 από αυτό όμως φάνηκε ότι τα πήρες μόνο για το στρατό... Καντε μια προσθεση ρε, να παθετε το εγκεφαλικο που επαθα και εγω. Μα παμε καλα? Δουλευα 2μιση χρονια για να παω να τα ακουμπησω στο στρατο? Ενα παλικαρι αμα ειναι ανεργο, τι θα κανει δηλαδη? Και δεν εχουμε τελειωσει ακομα, βαλε σεντονια, μωρομαντηλα, ιμοντιουμ, ντεπον, λουκετα...
slevinkelevra Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 ΟΚ, 110 ευρα...Λιγα ειναι? Γενικα λεω οτι θα πλακωσουν κ αλλα εξοδα αργοτερα....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 ναι αλλά από την στιγμή που θα τα έπαιρνες έτσι κι αλλιώς γιατί τα χρειαζόσουν δεν είναι μόνο για το στρατό...
aris1986 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Στα 2.5 χρονια βγαζεις παραπανω απο 110€ Αν εβγαλες λιγοτερα μαλλον θα δουλευες σε ορυχείο στην Σρι Λανκα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 ΟΚ, 110 ευρα...Λιγα ειναι? όχι, αλλά κι εγώ πχ πήρα laptop κατά την διάρκεια της θητείας το οποίο χρησιμοποιούσα στο στρατόπεδο αλλά δεν θα πω ότι ήταν "έξοδο" λόγω στρατού, έμεινε και για μετά
ant_ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Σημερα πηγα για φανταρο-shopping, για να μη τρεχω τελευταια στιγμη Αυγουστιατικα. Παμε! 4 tshirt πρασινα + 6 σλιπακια + 6 μποξερακια + 2 φανελες αμανικες + 2 καλτσες μαλλινες + 6 καλτσες αθλητικες = 75 ευρα 1 σακ βουαγιαζ = 18 ευρα 2 πετσες = 8 ευρα σλιπινγκ μπαγκ = 20 ευρα Καντε μια προσθεση ρε, να παθετε το εγκεφαλικο που επαθα και εγω. Μα παμε καλα? Δουλευα 2μιση χρονια για να παω να τα ακουμπησω στο στρατο? Ενα παλικαρι αμα ειναι ανεργο, τι θα κανει δηλαδη? Και δεν εχουμε τελειωσει ακομα, βαλε σεντονια, μωρομαντηλα, ιμοντιουμ, ντεπον, λουκετα... Τι λετε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Ω ναι! Συνολο μεχρι τωρα, 121 ευρα. Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Eισαι θεος ! ξεχασες να παρεις (για τον στρατο παντα..) καπελο κ γυαλια ηλιου(μαρκας φυσικα) επισης 2 μιση χρονια 120 ευρω εβγαλες? περα απ την πλακα τα πιο χρησιμα αντικειμενα ειναι 1)μικρος φακος 2)κλειδαριες 3-4 τουλαχιστον και αυτοκολητα στην καθεμια και στο κλειδι για να μην ψαχνεις 3)τσαντακι μικρο(νεσεσερ)που μεσα βαζεις ειδη που χρησιμοποιεις καθημερινα πχ ξυριστικα,σαπουνι(σε θηκη) 1
slevinkelevra Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 όχι, αλλά κι εγώ πχ πήρα laptop κατά την διάρκεια της θητείας το οποίο χρησιμοποιούσα στο στρατόπεδο αλλά δεν θα πω ότι ήταν "έξοδο" λόγω στρατού, έμεινε και για μετά Ε προφανως. Αλλα με την ιδια λογικη, τιποτα απ αυτα δε θα πρεπε να τα βαλω στα εξοδα του στρατου, επειδη παιζει να μου μεινει πχ μια πετσετα στο τελος. Αμα δε πηγαινα στρατο ομως δε θα εμπαινα στο κοπο να παω να παρω πετσετα, τωρα, σωνει και ντε, εκτος αν χρειαζομουν -οχι επειδη παρουσιαζομαι. Οριστε τι ονομαζω "εξοδα του στρατου". Ολα τα μικρα βασικα που μαζευονται. Ε σε συνδυασμο με τις τιμες εδω, οριστε το προβλημα. Και ξαφνικα το θεμα των αλλων ειναι ποσα εβγαλα, ανα ποσο καιρο. Τωρα αμα πω και γω καμια εξυπναδα του στιλ , να τοι οι πλουσιοι θα γινουμε μυλος σταδιακα. Ελα, νταξ, καλη καρδια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 ναι αλλά ανέφερες ότι κάποια από αυτά τα χρειαζόσουν έτσι κι αλλιώς, οπότε κάποια θα τα έπαιρνες, άρα δεν μπορείς να πεις ότι και τα 110 ήταν αποκλειστικά έξοδα για το στρατό
Προτεινόμενες αναρτήσεις