TheDevilMayCare Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δηλαδή θεωρείς πως το επάγγελμα κάνει τον καλό γονιών και ορίζει το κατά πόσο πρέπει να νοιάζεται για το παιδί του; Έχετε ξεφύγει μερικοί..... Πως να σου εξηγησω, οτι υπαρχουν λαμογιες που γινονται & δεν λεγονται? (εκτος απο περιπτωσαρες, οπου ο αλλος περηφανευεται....για την κλεψια!)
mathsrule Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Πως να σου εξηγησω, οτι υπαρχουν λαμογιες που γινονται & δεν λεγονται? (εκτος απο περιπτωσαρες, οπου ο αλλος περηφανευεται....για την κλεψια!) Πώς να σου εξηγήσω ότι δεν μιλάω γι' αυτό; Κατάλαβα τι θέλεις να πεις, αλλά δεν είναι αυτό για το οποίο μίλησα εγώ. Όπως και να έχει, καλή συνέχεια.
TheDevilMayCare Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ισως και για/στην περιπτωση ειδικα των καραβαναδων-plus των ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΩΝ/"πολιτικο προσωπικο"..-να ισχυει το Παγκαλικο ρητο: "Μαζι τα Φαγαμε"
tritonas00 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Πήγαινε στον Έβρο π.χ. να δεις πως είναι η Βόρεια Ελλάδα, να δεις πως είναι να ζεις στο κρύο, να γνωρίσεις διαφορετικά άτομα, να φύγεις λίγο μακρυά από το σπίτι κτλ. Πηγα. Τι ακριβως αποκομισα και καταλαβα εκτος απο μια χαμενη σεζον δουλειας? Δυστυχως δεν ειχα βυσμα. Δηλαδη αν δεν εχει παει καποιος την β ελλαδα και δεν εχει ζησει στο κρυο τι?
aris1986 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Γιατί εσύ έχεις ακούσει κανέναν που να βγαίνει απο φαντάρος και να σου πεί οτι πέρασε καλά; Οι μόνοι που το λένε αυτό είναι αυτοί που έχουν βάλει βύσμα. Εχω ακουσει και απο τις 2 κατηγορίες: Βυσμα υγεονομικο που περασε καλα στη Ροδο με σπιτι νοικιασμένο και στις 2 σχολαγε απο το στρατοπεδο ουτε υπηρεσία, ούτε τιποτα. Του στελναν λεφτα και περασε ζωη χαρισάμενη μεχρι και σούσι για πρώτη φορά έφαγε σε εστιατόριο στη Ρόδο! Στρατοκαβλος σε βραχονησιδες που επινε νερό και κονσερβες και ηταν σαν τον ταμτακο απο τον ηλιο και τις κακουχίες Και οι 2 θα ξαναπήγαιναν για τους δικους τους λόγους. Ολα σχετικά ειναι...
Tilemaxx Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Απαντήστε λίγο σε αυτό ρε σείς, κάποιος που γνωρίζει: Χθές έκοψα την αναβολή btw. Μια ερώτηση όμως ρε σείς. Η βεβαίωση σπουδών που μου έδωσαν απ' το ΤΕΙ, ενώ έκανα αίτηση για "στρατολογική χρήση", το μόνο που έλεγε πάνω ήταν "για κάθε νόμιμη χρήση". Παίζει να υπάρξει πρόβλημα; Στα ΚΕΠ μου είπαν οτι είμαι οκ αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
slevinkelevra Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Απαντήστε λίγο σε αυτό ρε σείς, κάποιος που γνωρίζει: -Αμα διακοπτεις τη σχολη στη μεση για να πας φανταρος λογικα σου κανει και η "καθε νομιμη χρηση". Αρκει να δουν στο στρατο οτι καπου σπουδαζεις και ειναι το ταδε. Τωρα αν εχεις τοοοοσες αμφιβολιες πια, ρωτα σε ενα ΚΕΠ ή στρατολογια και θα σου πουν. -Αμα εχεις τελειωσει τη σχολη, γιατι δε πας αντιγραφο του πτυχιου σου κατευθειαν?
TheDevilMayCare Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 -Αμα εχεις τελειωσει τη σχολη, γιατι δε πας αντιγραφο του πτυχιου σου κατευθειαν? Αντιγραφο πτυχιου, ειναι καλο να καταθεσεις εαν αυτο σε συμφερει -> για να κληθεις σε συγκεκριμενο κεντρο - ειδικοτητα (π.χ. Ψυχολογος - Υγειονομικο). Διαφορετικα το ζυγιζεις: ως πτυχιουχος ξεχνας πιθανες φοιτητικες αδειες! (αυτες εντασσονται στις ειδικες αδειες) 1
panos2171 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Αντιγραφο πτυχιου, ειναι καλο να καταθεσεις εαν αυτο σε συμφερει -> για να κληθεις σε συγκεκριμενο κεντρο - ειδικοτητα (π.χ. Ψυχολογος - Υγειονομικο). Διαφορετικα το ζυγιζεις: ως πτυχιουχος ξεχνας πιθανες φοιτητικες αδειες! (αυτες εντασσονται στις ειδικες αδειες) Δεν υπάρχουν ειδικές άδειες, πόσο μάλλον φοιτητικές. Οι φοιτητικές είναι στην ευχέρεια του διοικητή να τις δώσει. Συνήθως τις δίνουν ως τιμητικές.
TheDevilMayCare Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δεν γνωριζω πως μπορει τυχον να τις λενε τωρα, αλλα σε εμας οι φοιτητικες (οπως για παραδειγμα και οι αγροτικες!)ηταν παντοτε ειδικες => αρα δυστυχως ειχαν δεδομενο μεγιστο αριθμο-αθροισμα ημερων [μακαρι να ηταν τιμητικες....] Edit:http://www.thiteia.org/index.php?option=com_content&view=article&id=68&Itemid=75
panos2171 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δηλαδή το αδειόχαρτο έλεγε ''Φοιτητική''? Η αγροτική άδεια όντως υπάρχει όπως και η αναρρωτική αλλά η φοιτιτική νομίζω όχι. Να έχεις δηλαδή πέραν της κανονικής σου άδειας έξτρα μέρες φοιτητική.
TheDevilMayCare Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Τσεκαρε το edit μου, οι φοιτητικες εντασσονταν(αι?) στις ειδικες: δηλαδη οι ημερες αφαιρουνται απο εκει!Εν ολιγοις, δεν μπορουσες να εχεις: 15 "αγροτικες" και 15 "φοιτητικες" και 15 ημερες "επι προσωπικου"... Edit:http://www.thiteia.org/downloads/adeies.pdf^^ ΦΕΚ (και) για Αδειες. S.O.S: αυτα ισχυαν στον...καιρο μου Τσεκαρετε για τυχον μεταγενεστερα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 ακριβώς, οι φοιτητικές/αγροτικές/αναρωτικές λέγονται ειδικές κι είναι κοινές, δεν θεωρούνται τιμητικές...
Προτεινόμενες αναρτήσεις