Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οσοι βαλανε βυσμα ξερωγω

Εγώ πάλι ξέρω και βυσματα που ήταν κάθε μέρα σπίτι τους και ΣΚ έξω και πάλι είχαν παράπονα.

Όταν βέβαια τους έλεγα εγώ τίποτα που ήμουν σε μαύρο στρατόπεδο πριν μπουν το έπαιζαν ανετοι και μου την έλεγαν.

• Like 1
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

οσοι βαλανε βυσμα ξερωγω

υπάρχουν κι οι πορωμένοι άνοιωθοι :P

Δημοσ.

Αυτος που ειναι 30 χρονια μεσα τρωει ψωμι απο εκει και ζει την οικογενεια του αρα εχει οφελος κι το υποστηριζει 

Παρ' όλα αυτά σίγουρα υπάρχουν και πολλά προβλήματα τα οποία τα αναγνωρίζει! Απλά, εκτός από αυτά, αναγνωρίζει και τα θετικά.

Αλλά σκέψου το αλλιώς: Είσαι στρατιωτικός, έτρωγες χοντρό παλούκι μέσα στη Σχολή και βλέπεις τα όποια αρνητικά υπάρχουν. Εάν ο γιος σου σού πει ότι θέλει να πάει σε Στρατιωτικές Σχολές θα του πεις "Όλα τέλεια είναι και δεν υπάρχουν προβλήματα!" για να το υποστηρίξεις (όπως λες), ή θα του πεις τα όποια αρνητικά υπάρχουν, μαζί με τα θετικά φυσικά, ώστε να το ξανασκεφτεί και να αποφασίσει αυτό που θεωρεί καλύτερο για αυτόν;

υπάρχουν κι οι πορωμένοι άνοιωθοι :P

Ή, πολύ απλά, άτομα που το βλέπουν σαν ευκαιρία να κάνουν νέες φιλίες, να δουν άλλα μέρη της Ελλάδας, να γνωρίσουν διαφορετικούς χαρακτήρες, και γενικότερα να ζήσουν κάτι διαφορετικό από το σαλόνι του σπιτιού τους.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ή, πολύ απλά, άτομα που το βλέπουν σαν ευκαιρία να κάνουν νέες φιλίες, να δουν άλλα μέρη της Ελλάδας, να γνωρίσουν διαφορετικούς χαρακτήρες, και γενικότερα να ζήσουν κάτι διαφορετικό από το σαλόνι του σπιτιού τους.

έτσι όπως τα λες, αναρωτιέμαι πόσο no lifers ήταν πριν..

Παρ' όλα αυτά σίγουρα υπάρχουν και πολλά προβλήματα τα οποία τα αναγνωρίζει! Απλά, εκτός από αυτά, αναγνωρίζει και τα θετικά.

το θέμα είναι να κάνει κάτι για να βελτιωθούν/εξαφανιστούν, η αναγνώριση/"συμπαράσταση" είναι άχρηστη.

• Like 1
Δημοσ.

Kαλα εισαι εξω απο αυτο και το φιλοσοφεις... Εχεις και ετοιμο βυσμα στα σκαριά. Δεν γνωρίζεις γι αυτο δεν μπορω να σε κατηγορήσω.

Μονο οταν λες καμια ενοχη εισαι και συ συνενοχος, ετσι και για τα μάτια του κόσμου να το λεγες καλύτερα θα ήταν.

Γιατί εσύ έχεις ακούσει κανέναν που να βγαίνει απο φαντάρος και να σου πεί οτι πέρασε καλά; Οι μόνοι που το λένε αυτό είναι αυτοί που έχουν βάλει βύσμα.

Δημοσ.

έτσι όπως τα λες, αναρωτιέμαι πόσο no lifers ήταν πριν..

Δεν λέω πως είναι ο μοναδικός τρόπος να κάνουν τα παραπάνω. Απλά λέω πως εξακολουθεί να είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για αυτά.

Γιατί εσύ έχεις ακούσει κανέναν που να βγαίνει απο φαντάρος και να σου πεί οτι πέρασε καλά;

Ναι, και θα σε εκπλήξει ο αριθμός. Μάλιστα, δύο από αυτούς ήταν και στην ΕΛΔΥΚ.

• Super Moderators
Δημοσ.

Απλά λέω πως εξακολουθεί να είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για αυτά.

ακόμα καλύτερη είναι να βγει από το σπίτι του...

Δημοσ.

το θέμα είναι να κάνει κάτι για να βελτιωθούν/εξαφανιστούν, η αναγνώριση/"συμπαράσταση" είναι άχρηστη.

Δεν μπορεί να κάνει και πάρα πολλά ένας απλός Στρατιωτικός όσο είναι εν ενεργεία.

Δημοσ.

Ναι, και θα σε εκπλήξει ο αριθμός. Μάλιστα, δύο από αυτούς ήταν και στην ΕΛΔΥΚ.

Νταξ η ΕΛΔΥΚ δεν μετράει γιατί έχει και πρόγευμα.  :P

Δημοσ.

ακόμα καλύτερη είναι να βγει από το σπίτι του...

Όπως είπα και πριν "Δεν λέω πως είναι ο μοναδικός τρόπος να κάνουν τα παραπάνω".

Είναι σαν να μου λες, "γιατί να πάει κάποιος στο σινεμά να δεις ταινία, όταν μπορεί να την δει και στο σπίτι του".

Δημοσ.

Δεν λέω πως είναι ο μοναδικός τρόπος να κάνουν τα παραπάνω. Απλά λέω πως εξακολουθεί να είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για αυτά.

... και άμα πέσεις σε μια λακούβα με σκατά ειναι μια πολύ καλή ευκαιρία να κάνεις ένα καλό μπανιο και να φορέσεις καθαρά ρούχα

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν μπορεί να κάνει και πάρα πολλά ένας απλός Στρατιωτικός όσο είναι εν ενεργεία.

ναι είδα πόσα έκαναν όσοι έγιναν στρατηγοί/αρχηγοί, σύμπτωση κι αυτό...

Δημοσ.

Νταξ η ΕΛΔΥΚ δεν μετράει γιατί έχει και πρόγευμα.  :P

:D

... και άμα πέσεις σε μια λακούβα με σκατά ειναι μια πολύ καλή ευκαιρία να κάνεις ένα καλό μπανιο και να φορέσεις καθαρά ρούχα

Ίσως να μην είναι αυτό που θα ήθελες για να κάνεις μπάνιο, αλλά σίγουρα αποτελεί μια ευκαιρία να ξεβρομίσεις. :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Όπως είπα και πριν "Δεν λέω πως είναι ο μοναδικός τρόπος να κάνουν τα παραπάνω".

Είναι σαν να μου λες, "γιατί να πάει κάποιος στο σινεμά να δεις ταινία, όταν μπορεί να την δει και στο σπίτι του".

όχι απλά ούτε ο μοναδικός αλλά ούτε καν στο top10 των καλύτερων...

Δημοσ.

Γιατί εσύ έχεις ακούσει κανέναν που να βγαίνει απο φαντάρος και να σου πεί οτι πέρασε καλά; Οι μόνοι που το λένε αυτό είναι αυτοί που έχουν βάλει βύσμα.

Ναι, εγώ :P  Χωρίς βύσμα, έφτανε ο καιρός να απολυθώ και είχα ξενερώσει! Περνούσαμε τέλεια, σχεδόν φοιτητικά!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...