Asmodeus21 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Είπες τη μαγική λέξη. Οι σωστοί φοιτητές αποτελούν την εξαίρεση του κανόνα, μιας και είναι απειροελάχιστοι. Εγώ μιλάω για τον μέσο Έλληνα φοιτητή. Εσύ βαυκαλίζεσαι εάν πιστεύεις ότι η πλειονότητα των Ελλήνων φοιτητών είναι οι σωστοί φοιτητές. Σε αυτο εχεις δικιο. Αλλα η συγκριση που εκανες με εναν εργαζομενο ειναι 100% ακυρη. Τη μαγικη λεξη την ειπα κι στο αρχικο ποστ μου αλλα την προσπερασες.
mathsrule Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Σε αυτο εχεις δικιο. Αλλα η συγκριση που εκανες με εναν εργαζομενο ειναι 100% ακυρη. Τη μαγικη λεξη την ειπα κι στο αρχικο ποστ μου αλλα την προσπερασες. Δεν ήθελα να τους συγκρίνω ως προς την ιδιότητά τους, αλλά ως προς τον βαθμό που τα ξύνουν. Δεν την είδα στο αρχικό σου post.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Να πω και το αλλο βρε αχαριστοι αλλοι πληρωνουν αστρονομικα ποσα για να πανε στον αμαζονιο να τους φανε τα κουνουπια και να κοιμουνται στο χωμα και εσας σας στελνουμε τζαμπα για 9 μηνες και παραπονιεστε. ότι να ναι όμως... 3
Asmodeus21 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δεν ήθελα να τους συγκρίνω ως προς την ιδιότητά τους, αλλά ως προς τον βαθμό που τα ξύνουν. Δεν την είδα στο αρχικό σου post. Mα σε αυτο απαντησες
mathsrule Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Mα σε αυτο απαντησες Το ξέρω. Γενικά, τώρα τελευταία βρίσκομαι εδώ κατά το ήμισυ, μιας και είμαι αρκετά απορροφημένος από το διάβασμα. Ακομη αν θυμαμαι καλα (για την ηλικια σου) ουτε Δ.Υπαλ. υπηρξες , ουτε φοιτητης αλλα ουτε και φανταρος ,αλλα παρ'ολα αυτα εχεις μια πολυ ισχυρη αποψη (αδιαλλακτη) για ολα τα θεματα μπραβο σου. Ελπιζω να ειναι της ηλικιας αρα και παροδικο γιατι αλλιως καηκες Θα σου εξηγήσω από που προέρχονται αυτές οι απόψεις: Για ΔΥ: Έχω πάει αρκετές φορές σε δημόσιες υπηρεσίες. Για φοιτητές: Αδελφή φοιτήτρια, γείτονες φοιτητές, φίλοι φοιτητές. Για στρατό: Πατέρας στρατιωτικός, ξάδελφος στρατιωτικός, παππούς στρατιωτικός, και γενικά μιλιταριστικό σόι. Συνεπώς, μπορεί να μην είμαι φοιτητής ή φαντάρος, αλλά έχω μάτια και βλέπω. Βλέπω όσα κάνουν οι φοιτητές και οι στρατιωτικοί από την ημέρα που γεννήθηκα.
Asmodeus21 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Το ξέρω. Γενικά, τώρα τελευταία βρίσκομαι εδώ κατά το ήμισυ, μιας και είμαι αρκετά απορροφημένος από το διάβασμα. Θα σου εξηγήσω από που προέρχονται αυτές οι απόψεις: Για φοιτητές: Αδελφή φοιτήτρια, γείτονες φοιτητές, φίλοι φοιτητές. Για στρατό: Πατέρας στρατιωτικός, ξάδελφος στρατιωτικός, παππούς στρατιωτικός, και γενικά μιλιταριστικό σόι. Συνεπώς, μπορεί να μην είμαι φοιτητής ή φαντάρος, αλλά έχω μάτια και βλέπω. Βλέπω όσα κάνουν οι φοιτητές και οι στρατιωτικοί από την ημέρα που γεννήθηκα. Oλοι εχουν γνωστους -συγγενεις οπως εσυ αλλα εχουν και οι ιδιοι εμπειριες απο καθε τομεα οποτε εχουν πιο σφαιρικη αποψη . Οταν εχεις ζησει κατι ο ιδιος ειναι αρκετα διαφορετικο απο το να το ζησεις μεσα απο καποιον αλλον. Τεσπα. 1
mathsrule Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Oλοι εχουν γνωστους -συγγενεις οπως εσυ αλλα εχουν και οι ιδιοι εμπειριες απο καθε τομεα οποτε εχουν πιο σφαιρικη αποψη . Οταν εχεις ζησει κατι ο ιδιος ειναι αρκετα διαφορετικο απο το να το ζησεις μεσα απο καποιον αλλον. Τεσπα. Έχεις δίκιο, αλλά σκέψου το εξής: Ο φαντάρος (ως επί των πλείστον) πήγε στρατό χωρίς να το θέλει επειδή τον ανάγκασαν. Ο στρατιωτικός (ως επί των πλείστον) πήγε στον στρατό επειδή το ήθελε και το επέλεξε. Συνεπώς, ο πρώτος είναι πιο πιθανό όταν μιλάει για τον στρατό να αδειάζει χολή και να μένει στα αρνητικά, ενώ ο δεύτερος μιας και το ζει χρόνια ολόκληρα (και όχι μόνο 9 μήνες), έχοντας περάσει και από Στρατιωτικές Σχολές, είναι πιο πιθανό να το βλέπει λίγο πιο αντικειμενικά το όλο θέμα. Επαγωγικά σκεπτόμενος, λοιπόν, εάν είναι να φτιάξω μία γνώμη για τον στρατό μέχρι να αποκτήσω και ο ίδιος τις εμπειρίες αυτές, δεν θα ήταν η χολή, αλλά η κάπως πιο αντικειμενική αντιμετώπιση. Εκτός αυτού, για τον πατέρα μου και το σόι μου έχω την σιγουριά ότι δεν μου λένε φούμαρα, ενώ για τον φαντάρο ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τον λόγο που λέει όσα λέει (π.χ. στρατιωτικός του έκλεψε την γκόμενα, έπεσε σε ηλίθιο Λοχία, είναι ιδεολογικά κατά του στρατού κτλ). Προφανώς και δεν λέω πως οι φαντάροι έχουν άδικο σε όσα λένε, απλά τείνω να θεωρήσω ως πιο αντικειμενική την άποψη ενός ατόμου που το ζει σχεδόν 30 χρόνια τώρα, από αυτήν ενός ατόμου που πήγε αναγκαστικά 9 μήνες χωρίς τη θέλησή του.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 όταν όμως μεγάλη μερίδα φαντάρων "βγάζουν χολή", δεν μπορεί να είναι σύμπτωση...
mathsrule Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 όταν όμως μεγάλη μερίδα φαντάρων "βγάζουν χολή", δεν μπορεί να είναι σύμπτωση... Γι' αυτό άλλωστε και δεν λέω πως όλοι αυτοί έχουν άδικο. Όταν όμως μια επίσης μεγάλη μερίδα φαντάρων λέει το αντίθετο, τότε μπερδεύονται τα πράγματα, και καταλήγω στο ότι ο καθένας έχεις τους δικούς του λόγους για αυτά που λέει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 ή απλά να μην πετυχαίνει τόσο μπουρδέλα στρατόπεδα...
mathsrule Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 ή απλά να μην πετυχαίνει τόσο μπουρδέλα στρατόπεδα... Ή απλά η πρώτη μερίδα να μην πετυχαίνει τόσο καλά στρατόπεδα. Βλέπεις τι εννοώ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ή απλά η πρώτη μερίδα να μην πετυχαίνει τόσο καλά στρατόπεδα. Βλέπεις τι εννοώ; σε φάση, το μισό σώμα στο φούρνο το άλλο μισό στο ψυγείο και είμαστε μια χαρά? facepalm.png... έφτασες σε potential τον αμαζόνιο πιο πάνω...
NickTG Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δηλαδή αυτός που πήγε χωρίς να θέλει δεν είναι αντικειμενικος ενώ αυτός που πήγε ενώ ήθελε είναι αντικειμενικος.
Asmodeus21 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Προφανώς και δεν λέω πως οι φαντάροι έχουν άδικο σε όσα λένε, απλά τείνω να θεωρήσω ως πιο αντικειμενική την άποψη ενός ατόμου που το ζει σχεδόν 30 χρόνια τώρα, από αυτήν ενός ατόμου που πήγε αναγκαστικά 9 μήνες χωρίς τη θέλησή του. Αυτος που ειναι 30 χρονια μεσα τρωει ψωμι απο εκει και ζει την οικογενεια του αρα εχει οφελος κι το υποστηριζει , ο φανταρος δεν εχει κι χανει απο την ζωη του οποτε κι οι 2 μεριες ειναι biased με σαφες προβαδισμα στο φανταρο γιατι δεν εχει οικονομικο οφελος απο την ολη ιστορια.
andreapaog328 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Όταν όμως μια επίσης μεγάλη μερίδα φαντάρων λέει το αντίθετο οσοι βαλανε βυσμα ξερωγω
Προτεινόμενες αναρτήσεις