Pablo_Hasan Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 μάλλον εννοούσες ότι ειναι κατασκήνωση αν είσαι βύσμα 1
redhotstef Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Eχουν φαση τα βυσματα.. θα σας πω ενα.. Μπηκε στο στρατο σαν ι1.. εγινε ι4 για χαζους λογους, την εβγαλε λαδι ολη τη θητεια, και τις τελευταιες μερες πηγε να του αλλαξουν το ι και ξαναγινε ι1, (φοβουμενος μην το ι4 επηρεασει το επαγγελματικο του μελλον )! Επισης εχουν και αυτο το βλεμμα που σκοτωνει μερικες φορες... πολυ αυτοεκτιμηση για τον ευατο τους(πχ ξερω το στρατηγο, καθε μερα ειμαι εξοδουχος), μεσα στην ειρωνια(και μαγκια) γενικοτερα.. 1
Gtr34 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Ετσι, βαλτε βυσματα και αυτοι που δικαιουνται την μεταθεση να παρουν απο τα τρια το μακρυτερο. 1
Tilemaxx Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Μα δεν κατάλαβες, στην δική μου περίπτωση δικαιούμαι έτσι κι αλλιώς μετάθεση απ' το νόμο.
Gtr34 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Μα δεν κατάλαβες, στην δική μου περίπτωση δικαιούμαι έτσι κι αλλιώς μετάθεση απ' το νόμο. Δεν αναφερομουν σε εσενα Τilemaxx γενικα μιλουσα
Silverage Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Ετσι, βαλτε βυσματα και αυτοι που δικαιουνται την μεταθεση να παρουν απο τα τρια το μακρυτερο. Σκασίλα μας για τους άλλους. Ποιός θα θυσιαστεί για τον άλλο που θα έχει σίγουρα βύσμα; Αφού δεν μπορείς να γλυτώσεις απο το μπουρδέλο, τουλάχιστον ας περάσεις οσο το δυνατόν καλύτερα. 1
mathsrule Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 που θα έχει σίγουρα βύσμα; Έτσι, όλοι έχουν σίγουρα βύσμα! Ειδικά αυτοί στον Έβρο. Ήθελαν χιόνια για χιονοπόλεμο και διακοπούλες στα βόρεια, οπότε επέλεξαν να πάνε εκεί. 1
Silverage Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Αυτοί είναι οι καταδικασμένοι του συστήματος. Βλέπεις λοιπόν, αν δεν βάλεις βύσμα κινδυνεύεις να πας Έβρο, γιατί να το ρισκάρεις, για να το παίξεις τίμιος μέσα στο βόθρο;
mathsrule Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Αυτοί είναι οι καταδικασμένοι του συστήματος. Βλέπεις λοιπόν, αν δεν βάλεις βύσμα κινδυνεύεις να πας Έβρο, γιατί να το ρισκάρεις, για να το παίξεις τίμιος μέσα στο βόθρο; Μα αυτό είναι το λάθος που κάνουν όλοι. Καλώς ή κακώς υπάρχει η θητεία. Κάθεσαι και τα ξύνεις όλη σου τη φοιτητική ζωή, γιατί να τα ξύσεις και αυτούς τους 9 μήνες; Τουλάχιστον προσπάθησε να πάρεις όσες περισσότερες εμπειρίες μπορείς. Πήγαινε στον Έβρο π.χ. να δεις πως είναι η Βόρεια Ελλάδα, να δεις πως είναι να ζεις στο κρύο, να γνωρίσεις διαφορετικά άτομα, να φύγεις λίγο μακρυά από το σπίτι κτλ. Το να βάλεις βύσμα και να πας στο ΓΕΣ δίπλα στο σπίτι σου δεν έχει νόημα, ούτε βλέπεις κάτι διαφορετικό. 1
Silverage Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Προτιμώ να γίνω κάτι τετοιο παρά να πεθαίνω απο το κρύο στον Έβρο για να γνωρίσω την βόρεια Ελλάδα. Όσο για τις εμπειρίες μετά την απο 1-2 μήνες δεν κερδίζεις τίποτα άλλο απο τον στρατό.
Liverpool89 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Αυτοί είναι οι καταδικασμένοι του συστήματος. Βλέπεις λοιπόν, αν δεν βάλεις βύσμα κινδυνεύεις να πας Έβρο, γιατί να το ρισκάρεις, για να το παίξεις τίμιος μέσα στο βόθρο; Καλα θα σε χουν πει απειρες μαλακιες για τον Εβρο.. Μια χαρα ειναι και περνας ωραια.. τωρα εσυ αν τους θεωρεις αυτους καταδικασμενους, τοτε οι αλλοι που παρακαλανε και παντα θα ναι υποχρεωμενοι σε αυτον τι ειναι... Βλεπεις ολα αν τα φροντιζει αλλος για σενα και βρεθεις μονος θα σου ερθει βουνο... 9μηνες ειναι.. δεν θα σε παρουν την ψυχη, αρκει να σε συνηδειτοποιημενος και οχι εγω δεν δεχοναι διαταγες,εγω δεν κανω αυτο.... καντα εκει και που ξερεις μπορει να σε φανουν χρησιμα καποια μερα
Silverage Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Μια χαρα ειναι και περνας ωραια.. τωρα εσυ αν τους θεωρεις αυτους καταδικασμενους, τοτε οι αλλοι που παρακαλανε και παντα θα ναι υποχρεωμενοι σε αυτον τι ειναι... Δεν ξέρω τί είναι οι άλλοι αλλά ξέρω οτι σίγουρα περνάνε πιο καλά. Και αν είναι υποχρεωμένοι, τί έγινε, αφού έγινε η δουλειά τα άλλα είναι ηθικολογίες και λύπη για τους αβύσματους.
ParhsG Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δεν ξερω τι παιζει στον εβρο αλλα κάτι θα ισχύει. Ενας γνωστος μου που πηγε εβρο μου ειπε πως παραλιγο να τον φάνε αλλα δεν ελεγε λεπτομέριες οτι ειναι απορρητα κτλ.Επίσης ξέρω 2 ατομα που πέθαναν κατα τη διαρκεια της θητειας εκει. Προσωπικά δε πιστευω οτι ειναι οπως τα παρουσιάζουν αλλα κάποια αληθεια θα υπάρχει για να εχουν βγει οι φημες.
Liverpool89 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δεν ξέρω τί είναι οι άλλοι αλλά ξέρω οτι σίγουρα περνάνε πιο καλά. Και αν είναι υποχρεωμένοι, τί έγινε, αφού έγινε η δουλειά τα άλλα είναι ηθικολογίες και λύπη για τους αβύσματους.Καλα νταξει.. ο καθενας οσο μπορει καλυτερα θα περασει... Ομως εσυ μην νομιζεις επειδη θα σαι κοντα οτι θα περνας γαματα.. οταν σκ θα μενεις μεσα και το σπιτι σου να ναι στο 1χμ θα δεις τι φρικη θα φας.. Οσο για τα παιδια που δεν εχουν βυσμα δεν χρειαζεται να τα λυπατε κανεις.. κανουν αυτο που πρεπει ειτε το θεκουν ειτε οχι.. και αν δεν εχεις παει νομιζω δεν μπορεις να τα λες ολα με τοσο σιγουρια. Ειναι σε τι μονοδα θα πεσεις τι κλιμα εχει δημιουργησει ο διοικητης, αν σε παρει με καλο ματι... Τωρα να σαι βυσματιας αλλα ως συνηθως να πηγαινεις στο γραφια και να του πρηζεις τα παπαρια για να σε βγαλει εξω νομιζω αυτο ειναι για λυπηση καθε μερα απο καποιον θα εξαρτιεσαι....
zio10 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Κάνετε τραγικό κάτι που δεν είναι τραγικό! Όσοι μπαίνουν μικροί, πριν πιάσουν δουλειά, ας το δουν σαν το τελευταίο ξέγνοιαστο 9μηνο...όσοι μπαίνουν πιο μεγάλοι και δούλευαν ας το δουν σαν ένα 9μηνο διάλειμμα και μετά πάλι πίσω στα πραγματικά δύσκολα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις