Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.myinterview.gr/your-stories/woman-graphic-designer-or-not/

Παντως για να το γυρισουμε και λιγο προς το θεμα, ειναι παρανομο να σου ζητανε να τους απαντησεις αμα εχεις εκπληρωσει τις στρατιωτικες σου υποχρεωσεις και δεν μπορουν να σε απολυσουν αμα μαθουν οτι τους ειπες ψεματα, επειδη ειναι μια ερωτηση που σε βαζει σε κατηγορια διακρισεων.

ΝΟΜΙΚΟ δικαιωμα στην εργασια εχουν ολοι, ειτε ειναι μαυροι ειτε ασπροι, ειτε ειναι 18 ειτε 48 , ειτε σκοπευουν να κανουν παιδια συντομα ειτε οχι, ειτε στο στρατο ηταν μαχιμια ειτε γιωτομποτς. Για αυτο λεμε πως ολα αυτα ειναι καραγκιοζιλικια , που αμα ειναι μικρη εταιρια τοτε παει στο καλο τους συγχωρουμε, αλλα αμα ειναι μεγαλη στυλ ΠΛΑΣΙΟ , εκει πρεπει να φανε γερο τρολιγνκ μπας και συνελθουν. Με 60% ανεργια στους νεους ειναι εγκλημα να τους αφηνουμε να μας κανουν οτι θελουν και να τους φοβομαστε.

Ενας φιλος μου που δεν ειχε παει φανταρος , τους ειχε πει πως ειχε παει στρατο και οταν μετα απο καποιους μηνες του εληξε η αναβολη του τους τους ειπε απλα πως παραιτειται για να δουλεψει στον πατερα του σε αλλη πολη. 

Μην κολατε. 

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σωστο, αλλα αν εχεις μπει σε καλή εταιρία με ψηλο μισθο πολυεθνική το ρισκάρεις; Μετα πχ θα καλεσουν το παλαιο εργοδοτη και θα πουν οτι εγινε αυτο πχ.

Δημοσ.

http://www.myinterview.gr/your-stories/woman-graphic-designer-or-not/

Παντως για να το γυρισουμε και λιγο προς το θεμα, ειναι παρανομο να σου ζητανε να τους απαντησεις αμα εχεις εκπληρωσει τις στρατιωτικες σου υποχρεωσεις και δεν μπορουν να σε απολυσουν αμα μαθουν οτι τους ειπες ψεματα, επειδη ειναι μια ερωτηση που σε βαζει σε κατηγορια διακρισεων.

ΝΟΜΙΚΟ δικαιωμα στην εργασια εχουν ολοι, ειτε ειναι μαυροι ειτε ασπροι, ειτε ειναι 18 ειτε 48 , ειτε σκοπευουν να κανουν παιδια συντομα ειτε οχι, ειτε στο στρατο ηταν μαχιμια ειτε γιωτομποτς. Για αυτο λεμε πως ολα αυτα ειναι καραγκιοζιλικια , που αμα ειναι μικρη εταιρια τοτε παει στο καλο τους συγχωρουμε, αλλα αμα ειναι μεγαλη στυλ ΠΛΑΣΙΟ , εκει πρεπει να φανε γερο τρολιγνκ μπας και συνελθουν. Με 60% ανεργια στους νεους ειναι εγκλημα να τους αφηνουμε να μας κανουν οτι θελουν και να τους φοβομαστε.

Ενας φιλος μου που δεν ειχε παει φανταρος , τους ειχε πει πως ειχε παει στρατο και οταν μετα απο καποιους μηνες του εληξε η αναβολη του τους τους ειπε απλα πως παραιτειται για να δουλεψει στον πατερα του σε αλλη πολη. 

Μην κολατε. 

Συνεχίζω να μην το βλέπω κακό, αλλά δε συνεχίζω γιατί είμαστε εκτός θέματος!  Απλά βλέπουμε τα πράγματα κάπως διαφορετικά :-)

Δημοσ.

Καλο θα ταν να πηγαινες να το τελειώνεις. Εκτος αν δε θες γενικα να ξαναγυρίσεις  :P

δεν θέλω να ξαναγυρίσω... το μονο που θελω τώρα είναι να ξερω αν γινεται να παρω την αναβολη έστω και τώρα...και εφόσον έχει λήξει η προθεσμία αναβολής... αν υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω

Πας με το απολυτηριο λυκειου και παιρνεις αναβολη για πανελληνιες

δηλαδη παιζει το συστημα να λεει παπαριες και να μπενω ιουλη?

δεν νομιζω να λεε μ@@ αλλα καλου κακου παρε απλα ενα τηλ στην στρατολογια και θα σου που στα σιγουρα.

Παντως και τωρα να κοψεις την αναβολη θα σου ελεγα 100% αποκλιεται να σε επερναν δ εσσο αλλα επειδη ειναι μικρη εσσο αφηνω ενα περιθωριο..Πηγαινε κατα τις 10 ιουλιου ξερω γω και κοψτην..να εχει περασει η εσσο δηλαδη..αλλα να ξερεις οτι τοτε παιζει να μπεις και με την στ αντι με την Ε που ειναι σεπτεμβρη.

Δημοσ.

Ξερω οτι εξαρταται απο πολλους παραγοντες , αλλα αν σ λεγαν να διαλεξεις να πας στρατο Καλοκαιρι ή Χειμωνα , ποια εποχη θα διαλέγατε ;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ξερω οτι εξαρταται απο πολλους παραγοντες , αλλα αν σ λεγαν να διαλεξεις να πας στρατο Καλοκαιρι ή Χειμωνα , ποια εποχη θα διαλέγατε ;

Φθινόπωρο. Ιδανικά τον Σεπτέμβρη ώστε να την κάνεις Ιούνη. Καλύτερα κρύο και βροχή παρά αφόρητη ζέστη και κοριοί. 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο ναι!

Το κρυο καπως παλευεται, φορας απο μεσα σου εξτρα ρουχα στην τελικη.

Αλλα η ζεστη δεν παλευεται με τιποτα. Ειδικα αμα δεν εχει αρκουδισιον ο θαλαμος..

Τωρα οι κοριοι ειναι μια πικρη ιστορια γιατι ειτε θα σε πλησιαζουν ειτε οχι, θα κουβαλας κρεβατια μαζι με αλλους και θα τα καιτε κατω απο τον καυτο ηλιο το κατακαλοκαιρο για πολλες ωρες και τακτικα....

Δημοσ.

Φθινόπωρο. Ιδανικά τον Σεπτέμβρη ώστε να την κάνεις Ιούνη. Καλύτερα κρύο και βροχή παρά αφόρητη ζέστη και κοριοί. 

Το ανάποδο, την ζεστη την αντέχω αλλα το κρύο με κουράζει. Έκανα και τα 2 μέσα, το καλοκαίρι μάλιστα με πολύ ζορι. Μπορουσες όμως να κυκλοφορείς άνετα έξω, να κάνεις ένα τσιγαράκι χωρις να το δαγκώνεις και να κάνεις ντουζ χωρίς να σε νοιάζει το ζεστο νερο...

Και στις εξόδους beach bar και πίσω κουρούμπελα , όχι καφετέρια για να περάσει η ωρα...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εκοψα την αναβολη την προηγουμενη βδομαδα, στο ιντερνετ μου λεει οτι μπαινω σεπτεβρη αλλα ημερομηνια και κεντρο δεν εχουν οριστικοποιηθει. ξερουμε περίπου ποτε θα μου πούνε/πότε θα μουρθει χαρτι να παρουσιαστω?

Δημοσ.

εκοψα την αναβολη την προηγουμενη βδομαδα, στο ιντερνετ μου λεει οτι μπαινω σεπτεβρη αλλα ημερομηνια και κεντρο δεν εχουν οριστικοποιηθει. ξερουμε περίπου ποτε θα μου πούνε/πότε θα μουρθει χαρτι να παρουσιαστω?

15 μέρες προτού παρουσιαστείς θα τα μάθεις , με το χαρτί που θα σου έρθει.

Αλλιώς , τράβα στο στρατολογικό να μάθεις!

Δημοσ.

Μαγκες μια ερωτηση θελω να κανω για την αγροτικη αδεια. Ο πατερας μιυ εχει ενα κτημα 3 στρεμματα σταφυλια αλλα δεν ειναι ασφαλισμενος στον ΟΓΑ ειναι στο ΤΕΒΕ. Δικαιουμαι να την παρω την αδεια ;;

Δημοσ.

Μαγκες μια ερωτηση θελω να κανω για την αγροτικη αδεια. Ο πατερας μιυ εχει ενα κτημα 3 στρεμματα σταφυλια αλλα δεν ειναι ασφαλισμενος στον ΟΓΑ ειναι στο ΤΕΒΕ. Δικαιουμαι να την παρω την αδεια ;;

Οχι...και γενικά οι διοικητές είναι λίγο αυστηροι με τις αγροτικές άδειες.

Δηλαδή αν έχει ο πατέρας σου , ΔΕΝ.....

Πρέπει να είσαι ο ίδιος δηλωμένος αγρότης , όπως πχ πρέπει να είσαι δηλωμένος φοιτητης , με χαρτιά...!

Δημοσ.

Ααααα οκ απλα εχω 10 μςρες δικες μου και δεν εχω παρει καμια αδεια και τωρα που τελειωνω σιγα σιγα σκεφτομαι μηπως παρω καποια απο αυτες που δικαιουμαι

Δημοσ.

Οι κοριοι οντως δεν παλευονται κ δεν γλυτωνεις ευκολα εμεις ειχαμε κολησει κοριους και παιρναμε ανα δυο μερες ζιρτεκ για να μπορουμε να κοιμιθουμε απο την φαγουρα.(και επειδη κανενα αστερι γιατρος δεν καταλαβε οτι ηταν κοριοι δυο μηνες ετσι πηγε το πραμα).

Και οντως δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο απο το να τελειωσεις το φανταριλικι και να κανεις κατευθιαν διακοπες παραλιες κτλ.

Αλλα μην ξεχνας οτι υπαρχουν και αρκετα θεματα με την θερμανση λογο οικονομικων προβληματων σε μερικες μοναδες.

Η σκοπια κατα τα αλλα ουτε το καλοκαιρι παλευεται ουτε τον χειμωνα

Δημοσ.

Οι κοριοι οντως δεν παλευονται κ δεν γλυτωνεις ευκολα εμεις ειχαμε κολησει κοριους και παιρναμε ανα δυο μερες ζιρτεκ για να μπορουμε να κοιμιθουμε απο την φαγουρα.(και επειδη κανενα αστερι γιατρος δεν καταλαβε οτι ηταν κοριοι δυο μηνες ετσι πηγε το πραμα).

Και οντως δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο απο το να τελειωσεις το φανταριλικι και να κανεις κατευθιαν διακοπες παραλιες κτλ.

Αλλα μην ξεχνας οτι υπαρχουν και αρκετα θεματα με την θερμανση λογο οικονομικων προβληματων σε μερικες μοναδες.

Η σκοπια κατα τα αλλα ουτε το καλοκαιρι παλευεται ουτε τον χειμωνα

Τον χειμώνα μια χαρά την παλεύεις. Ρίχνεις την χλαίνη από πάνω σου, και ξεχνάς τι πάει να πει κρύο!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...