Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομιζω πρεπει να περασεις σε μια σχολη πρωτα και απο αυτην να πας βεβαιωση κλπ για την αναβολη. Τωρα ομως που σ βγηκε ημερομηνια δε γνωριζω αν ειναι αμεταβλητο ή οχι.

Περνα απο την στρατολογια κ ρωτα .

Sent from my iPhone using Insomnia

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aντικατεστησε τις λεξεις Έλληνα και Αυστραλό, με πχ τις λέξεις Αλβανό και Αφρικανό και θα καταλάβεις καλυτερα πόσο ρατσιστικό ακουγεται αυτό που λες.

Πρόσεξε, δεν το γυρνάμε σε antifa συζήτηση τώρα, απλά σου λεω τι ισχύει με τους εργασιακούς νόμους και το τι δικαιώματα έχει ο υποψήφιος υπάλληλος σου, ανεξάρτητα άμα τα γνωριζει ή τους κάνει χρήση ποτέ. 

Φανταζομαι και εσυ θα θυμωνες αμα πηγαινες να δουλεψεις στην Γερμανια και ενω υπερκαλυπτες την θεση ο εργοδοτης σε απεριπτε επειδη πχ ησουν λιγο πιο λευκος απο αυτον η επειδη καποτε τα ειχε με μια ελληνιδα και τσακωθηκε μαζι της και τωρα μισει ολη την χωρα και ολους τους ελληνες κτλ κτλ, ποσο μαλλον να εκανε οτι μπορει για να στο δειξει αυτο.

Σε άλλες χωρες αυτα τα πραγματα σηκωνουν μηνυσεις σε δικαστηρια αλλα εδω στην μπανανια κανενας δεν ασχολειται στα σοβαρα. Το ηξερες πχ πως ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ να ζητας ακομα και την φωτογραφια του υποψηφιου σου στο βιογραφικο ή ακομα και να στην στειλει? 

Υπαρχουν και χειροτερα ομως, θυμαμαι πριν λιγο καιρο ειχε γινει λιγος χαμος για μια αγγελια που ελεγε "ζητειται εμφανισημη γραφιστρια 19-25.." ...

Οπως και να έχει από την στιγμή που κρίνεις τα skills και την προσωπικότητα κάποιου ανάλογα με την χώρα που γεννήθηκε είναι όσο να ναι κάπως. Ακομα πχ και αμα εχεις ξενοδοχειο σε τουριστικο νησι και θελεις να βαλεις στην ρεσεψιον έναν αγγλο, δεν θα πεις θελω να βαλω αγγλο αλλα θελω να βαλω καποιον που να εχει μητρικη γλωσσα ή να γνωριζει απταιστα την αγγλική , ωστε να μην αποκλεισεις καποιον με βαση την χωρα γενησης του, την οποια δεν την διαλεξε καν ο ιδιος :)

Ναι δεν τα ήξερα όλα αυτά, θεωρώ όμως και πάλι παράλογο να ισχύουν για ιδιωτικές επιχειρήσεις! Προσωπικά δε θα θύμωνα αν μου τύχαινε αυτό που λες. Για θέσεις σε δημόσιες υπηρεσίες, καθηγητές κλπ ναι θα πρέπει να κοιτάνε μόνο αν έχεις τα απαιτούμενα προσόντα, για ιδιωτικούς υπαλλήλους όχι, ο εργοδότης πρέπει να έχει δικαίωμα να διαλέξει με βάση όποια υποκειμενικά κριτήρια θέλει και δεν το βρίσκω καθόλου ρατσιστικό! Ούτε βλέπω πρόβλημα με το να ζητάει ο άλλος φωτογραφία ή εμφανίσιμη γραφίστρια πχ, σε μια εταιρεία όλα μετράνε (έστω στο μυαλό του επιχειρηματία). Θα το έβλεπα παράλογο αν έβγαιναν θέσεις στην εφορία πχ και κόβανε κάποιον για τέτοιους λόγους ενώ είχε τα τυπικά προσόντα! (τέλος πάντων, ας μην ξεφύγουμε άλλο από το θέμα του τόπικ :-) )

Δημοσ.

παιδιά μπηκα στο ιντερνετ και είδα ότι πρέπει να παρουσιαστώ στο στρατό στις 7/7/2014...μπορώ ακόμα και τώρα να πάω με το απολυτήριο λυκείου μου και να πάρω αναβολή μέχρι τα 21 για "υποτιθεμενες" πανελληνιες??? (γιατί από σεπτέμβρη οπως εχω προαναφερει σε παλαιότερη δημοσίευση θελω να παω για σπουδες στη γερμανια)

Δημοσ.

yeap, δεν πρόκειται να σου πούν τίποτα.. και εγώ με μεγάλο σάκο πήγα. τα χεις πάρει τώρα που γυρνάς με δικά σου έξοδα αλλα όταν θα εχεις το πούλμαν στην κύπρο να σε πηγαινοφέρνει απο την παραλία δεν θα είναι και τόσο άσχημα :P η όταν θα ερχεσαι δωρεάν με το αεροπλάνο (εγώ π.χ σε 2 ώρες ήμουν σπίτι μου). βεβαια δεν απάντησες σε πολλά απο αυτα που σε ρώτησα

το μόνο που ξέρω είναι ότι έχω ειδικότητα χειριστής όλμου.Σε ποιο στρατόπεδο θα πάω δεν ξέρω ακόμα. για το σακ βουαγιάζ σας είχαν πει και σε εσάς στο κλιμάκιο να πάρετε ένα μικρό και έσκασαν πολύ με μεγάλο και δεν έγινε τίποτα??Γιατί διαβάζω αλλού ότι τους τα χωνε ο ίλαρχος αλλά τις περάσανε τελικά. Η χειρότερη περίπτωση ποια είναι, να μου κρατήσουν την βαλίτσα στο αεροδρόμιο ε?

Δημοσ.

εγώ πρέπει να είχα τον πιο μεγάλο σάκο απο όλους... επειδή ήξερα που θα πάω απο πριν και στην συγκεκριμένη μονάδα χρειαζόμουν πολλά παραπάνω ρούχα, τα είχα φέρει σχεδόν όλα. αν και απο βάρος δεν ήταν τραγικός. πολλοί απο εμάς είχαν βγεί υπέρβαροι οι σάκοι αλλα τα περναγε κανονικά η aegean, δεν ειπε σε κανέναν τίποτα. ο ίλαρχος ούτε που ασχολήθηκε. μάλιστα με είχε βάλει και επικεφαλή λόγω ηλικίας, οπότε δεν ειναι οτι δεν με πρόσεξε.. τι να σου πει δηλαδή? δεν θα πετάξεις? πες οκ μένω εδώ. και μην αγχώνεσαι, όταν πετάξεις θα ειναι η τελευταία φορά που θα τον δείς :P

το μόνο που ξέρω είναι ότι έχω ειδικότητα χειριστής όλμου.

αρα πεζικό? η πυροβολικό? όταν θα πας αυλώνα να ρωτήσεις σε ποια μονάδα σε πάνε, τους εχουν όλους σε μια λίστα.

νομίζω πεζικό είναι αυτό, αρα 1ο η 2ο ταγμα θα πας.. θα εχει λίγο πήξιμο ειναι η αλήθεια :P

Δημοσ.

παιδιά μπηκα στο ιντερνετ και είδα ότι πρέπει να παρουσιαστώ στο στρατό στις 7/7/2014...μπορώ ακόμα και τώρα να πάω με το απολυτήριο λυκείου μου και να πάρω αναβολή μέχρι τα 21 για "υποτιθεμενες" πανελληνιες??? (γιατί από σεπτέμβρη οπως εχω προαναφερει σε παλαιότερη δημοσίευση θελω να παω για σπουδες στη γερμανια)

Καλο θα ταν να πηγαινες να το τελειώνεις. Εκτος αν δε θες γενικα να ξαναγυρίσεις :P

Δημοσ.

Καλο θα ταν να πηγαινες να το τελειώνεις. Εκτος αν δε θες γενικα να ξαναγυρίσεις  :P

δεν θέλω να ξαναγυρίσω... το μονο που θελω τώρα είναι να ξερω αν γινεται να παρω την αναβολη έστω και τώρα...και εφόσον έχει λήξει η προθεσμία αναβολής... αν υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω

Δημοσ.

παιδια καλησπερα.

μπενω στο stratologia.gr για να μαθω ποτε παρουσιαζομαι ,και μου βγαζει οτι "Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθει"

Να ηρεμησω δηλαδη? ή υπαρχει περιπτωση το συστημα να κανει λαθος?

Δημοσ.

Μην μασας .. με αυτη πιυ ακολουθει λεειδεν εισαι. Αν εχεις αναβολη λογω σπουδων ειναι μεχρι 31 / 12 του 27ου ετους σου .

Δημοσ.

Ναι δεν τα ήξερα όλα αυτά, θεωρώ όμως και πάλι παράλογο να ισχύουν για ιδιωτικές επιχειρήσεις! Προσωπικά δε θα θύμωνα αν μου τύχαινε αυτό που λες. Για θέσεις σε δημόσιες υπηρεσίες, καθηγητές κλπ ναι θα πρέπει να κοιτάνε μόνο αν έχεις τα απαιτούμενα προσόντα, για ιδιωτικούς υπαλλήλους όχι, ο εργοδότης πρέπει να έχει δικαίωμα να διαλέξει με βάση όποια υποκειμενικά κριτήρια θέλει και δεν το βρίσκω καθόλου ρατσιστικό! Ούτε βλέπω πρόβλημα με το να ζητάει ο άλλος φωτογραφία ή εμφανίσιμη γραφίστρια πχ, σε μια εταιρεία όλα μετράνε (έστω στο μυαλό του επιχειρηματία). Θα το έβλεπα παράλογο αν έβγαιναν θέσεις στην εφορία πχ και κόβανε κάποιον για τέτοιους λόγους ενώ είχε τα τυπικά προσόντα! (τέλος πάντων, ας μην ξεφύγουμε άλλο από το θέμα του τόπικ :-) )

http://www.xe.gr/jobs/evresi,texnikoi-programmatistes-i-y%7Cad-64576997.html

http://www.xe.gr/jobs/evresi,texnikoi-programmatistes-i-y%7Cad-68360082.html (εως 25)

http://www.xe.gr/jobs/evresi,texnikoi-programmatistes-i-y%7Cad-68366700.html

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...