Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τελικά με πήραν με το ζόρι ΕΛΔΥΚ ... το χω πάρει στραβά αλλά τί να κάνουμε θα το συνειδητοποιήσω κάποια στιγμή :P

πετάμε λογικά από Πέμπτη και μετά.

Έχει υπηρετήσει κανείς εκεί;

Αν ναι θα με βοηθούσε να μου πει 5 πραγματάκια π.χ. με το τί να πάρω ή τί να προσέξω , thanks!

• Like 1
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έχει διαφορά ποιοι ειναι οι χ, ψ λόγοι, οι διακρισεις εις βάρος ενος συνόλου ειναι ρατσισμός και ειναι παρανομο. Το να το αποδειξεις όμως ειναι δύσκολο, ποτέ δεν παραδέχονται τους πραγματικούς λόγους που σε απερριψαν...

Θα πας έναν ιδιώτη, επιχειρηματία ή μια εταιρεία στα δικαστήρια γιατί θα σε απορρίψει για τους χ, ψ λόγους? Δικαίωμά της δεν είναι?!

• Like 1
Δημοσ.

τελικά με πήραν με το ζόρι ΕΛΔΥΚ ... το χω πάρει στραβά αλλά τί να κάνουμε θα το συνειδητοποιήσω κάποια στιγμή :P

Αν ναι θα με βοηθούσε να μου πει 5 πραγματάκια π.χ. με το τί να πάρω ή τί να προσέξω , thanks!

έπρεπε να τους πείς οτι είσαι μεγάλος εθνικιστής και οτι με το που πατούσες το πόδι σου στο νησί θα επιχειρούσες να περάσεις στα κατεχόμενα και να φάς τουρκοκύπριους. Να δεις μετά αν σε έπαιρναν...

Δημοσ.

Εχεις καθε δικαιωμα να ΑΡΝΗΘΕΙΣ. 

Εγω αυτο εκανα στην επιτροπη, ειδικα οταν πηγαν να με ψαρωσουν και με αρχισαν τις απειλες και τον τραμπουκισμο. Ηξερα πως δεν ηθελα να παω με τιποτα στην Κυπρο και πως αν με εστελναν εκει απλα θα ζηταγα αναβολη, οποτε τι ειχα να χασω?

Πηραν τα τρια μου , δεν με στειλανε κυπρο και απλα με στειλανε δυσμενη μεταθεση σε νησι , οπου συμφωνα με τον νομο αμα δεν εισαι βυσμα στα συνορα σε στελνουν οπως και να εχει ;)

Απο την στιγμη που υπογραφεις πως ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ, σημαινει πως η υπογραφη σου εχει δυναμη. Σκεψου το και αλλιως, για ποιον λογο σου δινουν την επιλογη και δε σε στελνουν κατευθειαν αμα οντως μπορουνε? Για ποιον λογο σου βαζουν αυτες τις βιντεοκασετες με τις καλοκαιρινες διακοπες των φανταρων στην κυπρο , σου λενε τα προνομια σου , τις αδειες σου κτλ κτλ και γενικα θελουν να σε πεισουν να πας εκει, αν μπορουν να σε στειλουν χωρις καν να σε ρωτησουν?

Θα πας έναν ιδιώτη, επιχειρηματία ή μια εταιρεία στα δικαστήρια γιατί θα σε απορρίψει για τους χ, ψ λόγους? Δικαίωμά της δεν είναι?!

Δεν υπαρχει το "δικαιωμα της".

Αμα σε απορριψει επειδη δε της αρεσε το βιογραφικο σου-η συμπεριφορα σου τοτε εκει μπορει να επικαλεστει αυτους τους λογους.

Αλλα αμα σε απορριψει επειδη πχ εισαι σκουροχρωμος εκει εχεις το πανω χερι επειδη σου συμπεριφερθηκε ρατσιστικα. Eχω δει σε αιτησεις σε ελληνικες εταιριες να σε ρωτανε ακομα και οικογενειακη κατασταση, εχουν ξεφυγει τελειως.

• Like 2
Δημοσ.

Στον ιδιωτικό τομέα συνήθως τους ενδιαφέρει να μην είσαι υπόχρεος θητείας και μόνο. Δε τους νοιάζει το Ι μιας και πλέον δίνεται σχετικά εύκολα. Μόνο στα σώματα ασφαλείας το κοιτάνε και νομίζω και στο δημόσιο.

Δημοσ.

έχει διαφορά ποιοι ειναι οι χ, ψ λόγοι, οι διακρισεις εις βάρος ενος συνόλου ειναι ρατσισμός και ειναι παρανομο. Το να το αποδειξεις όμως ειναι δύσκολο, ποτέ δεν παραδέχονται τους πραγματικούς λόγους που σε απερριψαν...

Εχεις καθε δικαιωμα να ΑΡΝΗΘΕΙΣ. 

Εγω αυτο εκανα στην επιτροπη, ειδικα οταν πηγαν να με ψαρωσουν και με αρχισαν τις απειλες και τον τραμπουκισμο. Ηξερα πως δεν ηθελα να παω με τιποτα στην Κυπρο και πως αν με εστελναν εκει απλα θα ζηταγα αναβολη, οποτε τι ειχα να χασω?

Πηραν τα τρια μου , δεν με στειλανε κυπρο και απλα με στειλανε δυσμενη μεταθεση σε νησι , οπου συμφωνα με τον νομο αμα δεν εισαι βυσμα στα συνορα σε στελνουν οπως και να εχει ;)

Απο την στιγμη που υπογραφεις πως ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ, σημαινει πως η υπογραφη σου εχει δυναμη. Σκεψου το και αλλιως, για ποιον λογο σου δινουν την επιλογη και δε σε στελνουν κατευθειαν αμα οντως μπορουνε? Για ποιον λογο σου βαζουν αυτες τις βιντεοκασετες με τις καλοκαιρινες διακοπες των φανταρων στην κυπρο , σου λενε τα προνομια σου , τις αδειες σου κτλ κτλ και γενικα θελουν να σε πεισουν να πας εκει, αν μπορουν να σε στειλουν χωρις καν να σε ρωτησουν?

Δεν υπαρχει το "δικαιωμα της".

Αμα σε απορριψει επειδη δε της αρεσε το βιογραφικο σου-η συμπεριφορα σου τοτε εκει μπορει να επικαλεστει αυτους τους λογους.

Αλλα αμα σε απορριψει επειδη πχ εισαι σκουροχρωμος εκει εχεις το πανω χερι επειδη σου συμπεριφερθηκε ρατσιστικα. Eχω δει σε αιτησεις σε ελληνικες εταιριες να σε ρωτανε ακομα και οικογενειακη κατασταση, εχουν ξεφυγει τελειως.

Μου φαίνεται εντελώς παράλογο! Δηλαδή αν εγώ έχω μια επιχείρηση δεν μπορώ να διαλέξω αν θέλω για υπάλληλο έναν Έλληνα ή έναν Αυστραλό ή έναν παντρεμένο ή έναν που έχει βγάλει ειδικές δυνάμεις πχ? Αφού τα κριτήρια επιλογής είναι εντελώς υποκειμενικά!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ έχω υπηρετήσει εκεί... και αρκετοί άλλοι απο το φορουμ δηλαδή... θα σου περάσει μολις πας θα λες καλά έκανα και ήρθα... σε τι όπλο/σώμα είσαι? σε ποιο στρατόπεδο πας? τι ειδικότητα έχεις? εχω γυρίσει 4-5 στρατόπεδα σε όλη την θητεία οπότε ίσως κάτι ξέρω να σου πω

.. επίσης πιστεύω οτι πάς στην καλύτερη περίοδο, εγώ έφαγα όλο το καλοκαίρι εκεί και μόλις άρχισε να πέφτει η θερμοκρασία και να γίνεται πιο ανθρώπινα, φύγαμε :P

Επεξ/σία από Luciddream
Δημοσ.

μέχρι στιγμής το μόνο που με αγχώνει είναι αυτό που μας είπαν για τους σάκους.

Επειδή πήγα στρατό και αγόρασα ένα σάκο για τα πράγματα μου.

Μόλις φτάσαμε αυλώνα είπαν ότι μαζί σας στην πτήση για κύπρο θα πρέπει να γεμίσετε

το λουκάνικο ως πάνω και θα σας επιτρέψουμε να έχετε ακόμη ένα σακ βουαγιάζ

μικρού μεγέθους και μια σχολική τσάντα. Ρώτησα εκεί τον λοχία αν το σακ βουαγιαζ

το δικό μου κάνει και μου είπε όχι πρέπει μικρότερος.

Τί λέτε να πάω να αγοράσω μικρότερο ή να πάω με αυτόν και ότι γίνει;

(βασικά τα χω πάρει γιατί μας κατέβασαν από ΚΕΝ Άρτας αυλώνα μόνο και μόνο

για να πάρουμε τις άδειες και μετά έπρεπε με δικά μας έξοδα να επιστρέψουμε γιάννενα)

τώρα αν αναγκαστώ να πάρω και άλλο σάκο ενώ είχα αγοράσει ήδη καινούριο άλλα έξοδα πάλι.

σκέφτομαι να πάω με τον μεγάλο και να του πω εγώ άλλα έξοδα σε τέτοια δεν κάνω αμα θες δώσε

μου 30 ευρώ να πάω να αγοράσω άλλο σάκο.

Επειδή δεν έχω ξαναταξιδέψει με αεροπλάνο, αμα δεν μου το δεχτούνε το σάκο και τον κρατήσουν στην ελλάδα

μπορούν να μου τον στείλουν ξερω γω με άλλη πτήση εννοείται με δικά μου έξοδα.

ευχαριστώ πολύ αυριο κατεβαινω αθηνα οποτε οτι μαζέψω έως σήμερα το βράδυ :P

Δημοσ.

μέχρι στιγμής το μόνο που με αγχώνει είναι αυτό που μας είπαν για τους σάκους.

Επειδή πήγα στρατό και αγόρασα ένα σάκο για τα πράγματα μου.

Μόλις φτάσαμε αυλώνα είπαν ότι μαζί σας στην πτήση για κύπρο θα πρέπει να γεμίσετε

το λουκάνικο ως πάνω και θα σας επιτρέψουμε να έχετε ακόμη ένα σακ βουαγιάζ

μικρού μεγέθους και μια σχολική τσάντα. Ρώτησα εκεί τον λοχία αν το σακ βουαγιαζ

το δικό μου κάνει και μου είπε όχι πρέπει μικρότερος.

Τί λέτε να πάω να αγοράσω μικρότερο ή να πάω με αυτόν και ότι γίνει;

(βασικά τα χω πάρει γιατί μας κατέβασαν από ΚΕΝ Άρτας αυλώνα μόνο και μόνο

για να πάρουμε τις άδειες και μετά έπρεπε με δικά μας έξοδα να επιστρέψουμε γιάννενα)

τώρα αν αναγκαστώ να πάρω και άλλο σάκο ενώ είχα αγοράσει ήδη καινούριο άλλα έξοδα πάλι.

σκέφτομαι να πάω με τον μεγάλο και να του πω εγώ άλλα έξοδα σε τέτοια δεν κάνω αμα θες δώσε

μου 30 ευρώ να πάω να αγοράσω άλλο σάκο.

Επειδή δεν έχω ξαναταξιδέψει με αεροπλάνο, αμα δεν μου το δεχτούνε το σάκο και τον κρατήσουν στην ελλάδα

μπορούν να μου τον στείλουν ξερω γω με άλλη πτήση εννοείται με δικά μου έξοδα.

ευχαριστώ πολύ αυριο κατεβαινω αθηνα οποτε οτι μαζέψω έως σήμερα το βράδυ :P

Γράψε τον καραβανα και πάρε το σάκο σου.

• Like 1
Δημοσ.

yeap, δεν πρόκειται να σου πούν τίποτα.. και εγώ με μεγάλο σάκο πήγα. τα χεις πάρει τώρα που γυρνάς με δικά σου έξοδα αλλα όταν θα εχεις το πούλμαν στην κύπρο να σε πηγαινοφέρνει απο την παραλία δεν θα είναι και τόσο άσχημα :P η όταν θα ερχεσαι δωρεάν με το αεροπλάνο (εγώ π.χ σε 2 ώρες ήμουν σπίτι μου). βεβαια δεν απάντησες σε πολλά απο αυτα που σε ρώτησα

Δημοσ.

Μου φαίνεται εντελώς παράλογο! Δηλαδή αν εγώ έχω μια επιχείρηση δεν μπορώ να διαλέξω αν θέλω για υπάλληλο έναν Έλληνα ή έναν Αυστραλό ή έναν παντρεμένο ή έναν που έχει βγάλει ειδικές δυνάμεις πχ? Αφού τα κριτήρια επιλογής είναι εντελώς υποκειμενικά!

Aντικατεστησε τις λεξεις Έλληνα και Αυστραλό, με πχ τις λέξεις Αλβανό και Αφρικανό και θα καταλάβεις καλυτερα πόσο ρατσιστικό ακουγεται αυτό που λες.

Πρόσεξε, δεν το γυρνάμε σε antifa συζήτηση τώρα, απλά σου λεω τι ισχύει με τους εργασιακούς νόμους και το τι δικαιώματα έχει ο υποψήφιος υπάλληλος σου, ανεξάρτητα άμα τα γνωριζει ή τους κάνει χρήση ποτέ. 

Φανταζομαι και εσυ θα θυμωνες αμα πηγαινες να δουλεψεις στην Γερμανια και ενω υπερκαλυπτες την θεση ο εργοδοτης σε απεριπτε επειδη πχ ησουν λιγο πιο λευκος απο αυτον η επειδη καποτε τα ειχε με μια ελληνιδα και τσακωθηκε μαζι της και τωρα μισει ολη την χωρα και ολους τους ελληνες κτλ κτλ, ποσο μαλλον να εκανε οτι μπορει για να στο δειξει αυτο.

Σε άλλες χωρες αυτα τα πραγματα σηκωνουν μηνυσεις σε δικαστηρια αλλα εδω στην μπανανια κανενας δεν ασχολειται στα σοβαρα. Το ηξερες πχ πως ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ να ζητας ακομα και την φωτογραφια του υποψηφιου σου στο βιογραφικο ή ακομα και να στην στειλει? 

Υπαρχουν και χειροτερα ομως, θυμαμαι πριν λιγο καιρο ειχε γινει λιγος χαμος για μια αγγελια που ελεγε "ζητειται εμφανισημη γραφιστρια 19-25.." ...

Οπως και να έχει από την στιγμή που κρίνεις τα skills και την προσωπικότητα κάποιου ανάλογα με την χώρα που γεννήθηκε είναι όσο να ναι κάπως. Ακομα πχ και αμα εχεις ξενοδοχειο σε τουριστικο νησι και θελεις να βαλεις στην ρεσεψιον έναν αγγλο, δεν θα πεις θελω να βαλω αγγλο αλλα θελω να βαλω καποιον που να εχει μητρικη γλωσσα ή να γνωριζει απταιστα την αγγλική , ωστε να μην αποκλεισεις καποιον με βαση την χωρα γενησης του, την οποια δεν την διαλεξε καν ο ιδιος :)

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά μπηκα στο ιντερνετ και είδα ότι πρέπει να παρουσιαστώ στο στρατό στις 7/7/2014...μπορώ ακόμα και τώρα να πάω με το απολυτήριο λυκείου μου και να πάρω αναβολή μέχρι τα 21 για "υποτιθεμενες" πανελληνιες??? (γιατί από σεπτέμβρη οπως εχω προαναφερει σε παλαιότερη δημοσίευση θελω να παω για σπουδες στη γερμανια)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...