Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 για να μην έχει απαντήσει κάποιος εδώ και 4 μέρες μάλλον όχι
phanispal Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 ρε φιλε τι να σου πω εισαι απο τους λιγους τυχερους τοτε.Πριν το στρατο πρωτα απο ολα περα οτι δεν σε νοιαζει για πληρη πρωινη εργασια και να βρεις δυσκολα σε παιρνουν.Πολλοι,οπως και εγω ξεκινησαν μεταπτυχιακα,σεμηναρια παραλληλα με τη δουλεια.Εγω προσωπικα αραβωνιαστικα,αλλοι παντρευτικαν.Εξαρταται και τι ηλικια πας εγω πηγα οταν ημουν ηδη 23 τωραν αν εσυ πηγες 18 ενταξει δεν θα αλλαξουν και πολλα αμεσα αλλα αργα η γρηγορα θα αλλαξουν (εκτος και αν εισαι του στυλ παρταλος για μια ζωη και προσπαθεις εσυ να μην αλλαξουν). Πήγα στα 27 μου. Προφανώς κυρίαρχο ρόλο στη διαμόρφωση της άποψής μου παίζει ο παράγοντας δουλειά. Πριν το στρατό ήμουν άνεργος και τώρα έχω δουλειά και προχωράω με τη ζωή μου, έστω με αργά βήματα. Οπότε τι να προτιμώ; Το χάσιμο χρόνου κατά το οποίο όχι μόνο δεν έβγαζα, αλλά πλήρωνα κιόλας;
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 ρε φιλε τι να σου πω εισαι απο τους λιγους τυχερους τοτε.Πριν το στρατο πρωτα απο ολα περα οτι δεν σε νοιαζει για πληρη πρωινη εργασια και να βρεις δυσκολα σε παιρνουν.Πολλοι,οπως και εγω ξεκινησαν μεταπτυχιακα,σεμηναρια παραλληλα με τη δουλεια.Εγω προσωπικα αραβωνιαστικα,αλλοι παντρευτικαν.Εξαρταται και τι ηλικια πας εγω πηγα οταν ημουν ηδη 23 τωραν αν εσυ πηγες 18 ενταξει δεν θα αλλαξουν και πολλα αμεσα αλλα αργα η γρηγορα θα αλλαξουν (εκτος και αν εισαι του στυλ παρταλος για μια ζωη και προσπαθεις εσυ να μην αλλαξουν). άρα δεν έχει να κάνει με τον στρατό, αποφάσισες να κανεις κάποιες αλλαγές που θα τις έκανες κάποια στιγμή ούτως η άλλως.
chrisxkar Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 άρα δεν έχει να κάνει με τον στρατό, αποφάσισες να κανεις κάποιες αλλαγές που θα τις έκανες κάποια στιγμή ούτως η άλλως. Ποτε δεν ειπα οτι εχει να κανει με το στρατο ετσι και αλλιως, κατι τετοιο μονοι σας το βγαλατε.Εγω σχολιασα στο οτι οντως ειναι το τελυταιο μεγαλο διαλλειμα που το ξινεις χωρις να κανεις τιποτα και περνας καλα.
GiannisWalker Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 ThReShείπα μήπως δεν το είδαν αλλά έχεις δίκιο
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Ποτε δεν ειπα οτι εχει να κανει με το στρατο ετσι και αλλιως, κατι τετοιο μονοι σας το βγαλατε.Εγω σχολιασα στο οτι οντως ειναι το τελυταιο μεγαλο διαλλειμα που το ξινεις χωρις να κανεις τιποτα και περνας καλα. που υπηρέτησες και τα έξυνες χωρίς να κάνεις τίποτα; προφανώς δεν ίσχύει για όλους...
chrisxkar Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 που υπηρέτησες και τα έξυνες χωρίς να κάνεις τίποτα; προφανώς δεν ίσχύει για όλους... Δηλαδη εσυ δουλευες και οταν επερνες εξοδο μετα απο 10-20 μερες πηγαινες για μεροκαμματο?η εκανες μαντραπηδα για να πας για δουλεια?ουτε βυσμα ημουν και οπου και αν πηγα επιξα στην υπηρεσια αλλα παρολα αυτα και στην υπηρεσια ξινεσαι δεν κανεις τιποτα και μετακομιση αποθηκες και αρχειο καναμε.και υπηρεσια ανα 2ωρες εκανα και στο κενο των 10 ωρων υπηρεσια κουρεβα το στρατοπαιδο για ενα διαστημα.και επιξα στο μεσα παρολα αυτα τελεια περασα ρε φιλε ποτα χαβαλες γουστα
phanispal Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Και μετά από όλα αυτά που αναφέρεις, σου φαίνεται δύσκολο το έξω;
LiquidTroll Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Παιδες μην το ψαχνετε , και 40 χρονων να πας στρατό , είναι μεγάλο σχολείο. Στην ζωή και στην δουλεια , όπως και να το κάνουμε , μπορείς να μιλήσεις , να διαμαρτυρηθείς , έχεις επιλογές. Στον στρατο , παρόλο που θα σε ρουφιανέψουνε , θα σε αδικήσουνε και θα ευνοήσουνε κάποιον άλλον , παρόλο που θα σου ζητάνε παράλογα πράγματα και θα τρως και σκατο που δεν τα έκανες "σωστα" , δεν μπορείς να βγαλεις κιχ. Και αν βγάλεις κιχ , ακόμα και το δίκιο σου να βρεις , θα σε πηδήξουνε αλλιώς. Θα περιμένουνε να κάνεις ένα προβλεπόμενο λάθος για να σε σκίσουνε. Απο την δουλειά παραιτήσε στην τελική , απο τον στρατό όχι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 πάντα υπάρχει η απαλλαγή...
GhostDel Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Παίδες ξέρει κανείς τι παίζει με πέραμα Ιωάννινα ? απ' ο,τι μ εχουν πει ζωαρα
chrisxkar Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Και μετά από όλα αυτά που αναφέρεις, σου φαίνεται δύσκολο το έξω; ναι ρε φιλε γιατι εκει το μονο που σε νοιαζει ειναι τι νουμερο θα κανεις και αν θα φας κρουασαν πανινι με σοκολατα η γαλοπουλα επειδη πηρες κανα κιλο.Στη τελικη οταν εισαι και στους τελευταιους μηνες ριχνεις και καναν υπνο την ωρα υπηρεσιας και εισαι κομπλε αρκει να πεσει συρμα στην εφοδο.
Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 τα ποτά που τα έπινες; τα φέρνατε μέσα στο στρατοπεδο ή στις εξοδους;
chrisxkar Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 τα ποτά που τα έπινες; τα φέρνατε μέσα στο στρατοπεδο ή στις εξοδους; Οταν ειχαμε υπηρεσια στο φυλακιο
ParhsG Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δεν έχει απόλυτη σχέση με το θέμα αλλα θέλω να μάθω την αποψη σας. Αξίζει κάποιος να βρει δουλειά πρωτού πάει στρατό; Το θέμα ειναι οτι πχ στο τομέα της πληροφορικής ξέρω 1-2 ατομα που δεν εχουν πάει στρατο και βρήκαν εργασία.Απο την άλλη δεν είναι δυσκολο να σε προσλάβουν αν δεν εχεις εκπληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις;. Αν δεν περισσεύει ούτε ενα ευρώ τοτε ξέροντας πως στο στρατο θα έχεις εξοδα αξίζει να βρεις καποια δουλειά πριν για να μαζέψεις ενα ποσο; Απο την αλλη οσο πιο γρήγορα τελειώσεις εισαι απαλλαγμένος και βγαίνεις πιο ευκολα στην αγορά εργασίας χωρις αυτο το αγχος. Δηλαδη και μεταπτυχιακό να κάνει καποιος (αν εχει λεφτα) δεν ειναι δυσκολο να βρει δουλειά ξέροντας πως σε 1-2 χρονια θα πρεπει να τα αφησει πίσω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις