Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομασταν να αρχιζαμε ενα dnd αλλα τωρα να μας εβλεπε κανενα χουντικο απολιθωμα να ριχνουμε το d20 θα ελεγε πως παιζουμε μπαρμπουτι και θα βρισκαμε τον μπελα μας

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οπως μας λεγανε και εκει μεσα "ο στρατος ειναι το τελευταιο διαλλειμα πριν τα μεγαλα ζορια"

και πραγματι ετσι ητανε

οταν το πιο μεγαλο σου προβλημα ειναι αν θα εχεις πρωτο νουμερο η τεταρτο

που να διαβασεις 700+ σελιδες

αυτα που θυμαμαι εγω (305 σειρα)

στο κεντρο τετοιο χαβαλε ουτε σε πενταημερη δεν ειχε

πανικος καθε βραδυ στον θαλαμο κλπ

στην μοναδα πανε να σε ψαρωσουν οι "παλιοι"(το ιδιο που θα κανεις εσυ λιγους μηνες αργοτερα στους νεους)

οσο πιο κοντα ημουν στο σπιτι μου τοσο πιο χαλια ηταν οταν εισαι κοντα σκεφτεσαι ποτε θα παρεις εξοδο για να πας σπιτι σου

οταν πας στην πινεζα το ξερεις οτι θα ξαναπας σπιτι στην επομενη αδεια που θα ειναι το λιγοτερο σε ενα μηνα και βαλε

ημουν 45 λεπτα απο το σπιτι μου και δεν την παλευα πηγα στον εβρο και περνουσαμε ζωη και κοτα

ακομα και οι ασχημες στιγμες που περνας εκει (απαλεψιες κλπ) οταν τελειωσεις  θυμασαι μονο τα ευχαριστα

προτιμουσα χιλιες φορες να εχω σκοπια παρα θαλαμοφυλακας η καλυτερη υπηρεσια με διαφορα εχεις και ακομα ενα ατομο να τα λετε παιρνεις και το Mp3 ακους την μουσικουλα σου περναει η ωρα αντε να ρθει και καμια εφοδος να κανεις αναγνωριση

θαλαμοφυλακας τρεξε βρες που κοιμαται ο αλλος να τον ξυπνησεις που αν δεν σηκωθει θα την πληρωσεις και εσυ γραφε τα οπλα κλπ..μακρια!

• Like 2
Δημοσ.

στο κεντρο τετοιο χαβαλε ουτε σε πενταημερη δεν ειχε

πανικος καθε βραδυ στον θαλαμο κλπ

Ηλικία;

Απαγορεύονται τα χαρτιά στο στρατό. Και στη Θήβα αν θυμάμαι καλά πήραν.

Έχω την εντύπωση ότι ήταν σαρκαστικός.

• Like 1
Δημοσ.

Ah, δε θυμάμαι τι σύνθημα είχε ο τρίτος :Ρ

Οι εκπαιδευτές έλεγαν τίποτα; Κλασικά τρίωρες αναφορές με λάθη στις λίστες, ατελείωτες μεταβολές κι έτσι;

Δημοσ.

Ναι...3ος λόχος λέοντες! Οι εκπαιδευτές τι να πούνε; γαμώ τα παιδιά ήταν όλοι τους αλλά οι φαντάροι ήταν ΤΑ μπουρδέλα, δε σεβόντουσαν τίποτα και κανέναν + δεν υπήρχε ο φόβος της τιμωρίας επειδή δεν είχαμε ορκιστεί...εγώ απορώ πού έβρισκαν τη διάθεση για όλο αυτό το χαμό...πραγματικά απορώ.

Δημοσ.

Καλησπέρα μιλούσα με έναν τύπο που τελειώνει δόκιμος τώρα τον Ιούνιο κ μου είπε μετά ότι θα πάει οβα κ θα πληρώνεται για 5 χρόνια ξέρει κανείς τι είναι αυτό;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Οπως μας λεγανε και εκει μεσα "ο στρατος ειναι το τελευταιο διαλλειμα πριν τα μεγαλα ζορια"

και πραγματι ετσι ητανε

οταν το πιο μεγαλο σου προβλημα ειναι αν θα εχεις πρωτο νουμερο η τεταρτο

οσο πιο κοντα ημουν στο σπιτι μου τοσο πιο χαλια ηταν οταν εισαι κοντα σκεφτεσαι ποτε θα παρεις εξοδο για να πας σπιτι σου

οταν πας στην πινεζα το ξερεις οτι θα ξαναπας σπιτι στην επομενη αδεια που θα ειναι το λιγοτερο σε ενα μηνα και βαλε

ημουν 45 λεπτα απο το σπιτι μου και δεν την παλευα πηγα στον εβρο και περνουσαμε ζωη και κοτα

επρεπε να απολυθω για να το καταλαβω αλλα οντως ετσι ηταν οταν μπηκα δε με ενοιαζε τιποτα εκανα το μεροκαματο μου εβγαινα εξω τελειωνα και τη σχολη μου στα @ @ μου ολα και λιγο μετα την απολυση ξεκινησα να τρεχω χωρις τελος

Δημοσ.

Εγώ ακόμα δεν το έχω καταλάβει πάντως.

ρε φιλε τι να σου πω εισαι απο τους λιγους τυχερους τοτε.Πριν το στρατο πρωτα απο ολα περα οτι δεν σε νοιαζει για πληρη πρωινη εργασια και να βρεις δυσκολα σε παιρνουν.Πολλοι,οπως και εγω ξεκινησαν μεταπτυχιακα,σεμηναρια παραλληλα με τη δουλεια.Εγω προσωπικα αραβωνιαστικα,αλλοι παντρευτικαν.Εξαρταται και τι ηλικια πας εγω πηγα οταν ημουν ηδη 23 τωραν αν εσυ πηγες 18 ενταξει δεν θα αλλαξουν και πολλα αμεσα αλλα αργα η γρηγορα θα αλλαξουν (εκτος και αν εισαι του στυλ παρταλος για μια ζωη και προσπαθεις εσυ να μην αλλαξουν).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...