Zein Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Η παρέα είναι παράγωγο της φιλίας όμως, οπότε το αποτέλεσμα είναι πάνω κάτω το ίδιο: δεν είσαι μόνος σου και πάντα υπάρχει διαθέσιμο ένα χέρι βοήθειας να σε τραβήξει από κάτω. Όπως και να έχει, είναι χρήσιμο skill να μαθαίνεις να κάνεις φίλους-γνωστούς σε σύντομο χρονικό διάστημα!
Tenshi Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Η παρέα διαρκεί στον χρόνο όμως;Γιατί έχω τουλάχιστον 30 παλικάρια το φου-μπού*, που κάναμε παρέα κατα την διάρκεια της θητείας,άλλα δέν βλέπω ούτε ευχές για γιορτές-γενέθλια (πόσο μάλλον έξοδο για καφέ κλπ). Ο άνθρωπος είναι κοινωνικό όν και ζεί σε "αγέλες" προκειμένου να επιβιώσει.Το skill για το οποίο κάνεις λόγο είναι ακριβώς αυτό,η προσπάθεια/δυνατότητα του ανθρώπου να "επιβιώσει" καταστάσεων,εισχωρώντας σε μια ομάδα που θα τον κάνει να νιώσει ασφάλεια. Την δεδομένη χρονική στιγμή (όντας στον στρατό),υπάρχει αυτή η χείρα βοηθείας.Οι ενστάσεις μου είναι σε τι βάθος χρόνου. *ναί,έχω account σε αυτό το καρκίνωμα για να λαμβάνω ειδοποίησης για γιορτές συγγενών και γνωστών.
lupo2109 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 <p>Η παρέα διαρκεί στον χρόνο όμως;Γιατί έχω τουλάχιστον 30 παλικάρια το φου-μπού<span style="color:#ff0000;">*</span>, που κάναμε παρέα κατα την διάρκεια της θητείας,άλλα δέν βλέπω ούτε ευχές για γιορτές-γενέθλια (πόσο μάλλον έξοδο για καφέ κλπ).</p> <p> </p> <p>Ο άνθρωπος είναι κοινωνικό όν και ζεί σε "αγέλες" προκειμένου να επιβιώσει.Το skill για το οποίο κάνεις λόγο είναι ακριβώς αυτό,η προσπάθεια/δυνατότητα του ανθρώπου να "επιβιώσει" καταστάσεων,εισχωρώντας σε μια ομάδα που θα τον κάνει να νιώσει ασφάλεια.</p> <p>Την δεδομένη χρονική στιγμή (όντας στον στρατό),υπάρχει αυτή η χείρα βοηθείας.Οι ενστάσεις μου είναι σε τι βάθος χρόνου.</p> <p> </p> <p><span style="font-size:8px;"><span style="color:#ff0000;"><span style="font-size:14px;">*</span></span>ναί,έχω account σε αυτό το καρκίνωμα για να λαμβάνω ειδοποίησης για γιορτές συγγενών και γνωστών.</span></p> Εγω προσωπικα εχω φιλο-αδερφο που φαγαμε πολυ σκατο μαζι.505 ταγμα πεζοναυτων.Δεν επικοινωνουσαμε σχεδον καθολου.Χρειαστηκα αιμα για τον πατερα μου και εφερε τα πανω κατω και μαζεψε πολυ κοσμο να δωσει! Το ιδιο θα εκανα και εγω.Ειναι καποια ατομα που δεν κανεις παρεα αλλα ειναι αδερφια! Βεβαια ειχα και σειρες που δεν παιζει πλεον συμπαθεια... Να συμπληρωσω οτι πηγα φανταρος το 2010 στα 21 μου.Με ενσημα κολλημενα απο τα 18 μου,αρα ειχα γνωση της κοινωνιας εξω.
ravend Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 3 και νύχτωσε για να δεκανοσημο κορδόνι Κάι τα μπλε τα μπλε τα μπλε πηλίκια είν τα είν τα είν τα καλυτερα! 2
andreas_g Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 3 και νύχτωσε για να δεκανοσημο κορδόνι Κάι τα μπλε τα μπλε τα μπλε πηλίκια είν τα είν τα είν τα καλυτερα! Έλα σειρά πάμε μαζί, Αριστερό...Κ.Ε.ΣΝ. Άριστερό...Κ.Ε.ΣΝ. Σε μερικές μέρες πρέπει να παρουσιαστώ στο Διδυμότειχο, ξέρει κανείς τι παίζει εκεί με την Στρατονομία? Θέλω να μάθω μερικές πληροφορίες αν γνωρίζει κανένας τι παίζει εκεί αυτή την περίοδο.
GiannisWalker Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Παίδες, τι παίζει πέραμα γιάννενα? είναι καλά ?
maniac89 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 ΚΕΝ Άρτας πάντως ήταν πολύ καλά. Πιστεύω ότι είναι μακράν το καλύτερο κέντρο νεοσύλλεκτων. Γ' ΕΣΣΟ είχε σειρά 80 άτομα μόνο. Σαν κολλέγιο ήμασταν. Σήμερα ορκίστηκα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 το μακράν καλύτερο μετά το ΚΕΥΠ?
panos2171 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 ΚΕΝ Άρτας πάντως ήταν πολύ καλά. Πιστεύω ότι είναι μακράν το καλύτερο κέντρο νεοσύλλεκτων. Γ' ΕΣΣΟ είχε σειρά 80 άτομα μόνο. Σαν κολλέγιο ήμασταν. Σήμερα ορκίστηκα Από ποιά άποψη καλύτερο?
maniac89 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 στρατιωτες, στελεχη, συμπεριφορά, φαγητό, τουαλετες, εγκαταστασεις
Luciddream Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Το ΚΕΔΒ πάντως είναι λιγάκι μάυρο! ισχύει, εμάς μας είχαν πάρει την τράπουλα την ώρα που παίζαμε...
panos2171 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Απαγορεύονται τα χαρτιά στο στρατό. Και στη Θήβα αν θυμάμαι καλά πήραν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις