phanispal Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Αν θυμάμαι καλά μόνο το λουκάνικο έχει λουκέτο, τα υπόλοιπα πρέπει να τα πάρεις εσύ (φοριαμό, άρβυλα, σάκους, όπλο).
OneTwo Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 άλλα έξοδα δηλαδή... Μακάρι να ήταν αυτά τα έξοδα μόνο! Πάρε εσύ 4-5 να βρίσκονται. Όταν θα πας θα δεις αν χρειαστούν κιόλας. Για μια περίοδο θυμάμαι, εμείς χρειαζόμασταν μόνο για τα όπλα. Όλα τα υπόλοιπα ξεκλείδωτα. Και στον διάδρομο να φορτίζουν όλα μαζί (iphone, galaxy και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς).
GiannisWalker Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 πεστο ψέμματα... έτσι όπως είναι η δουλειά πιο εύκολα συντηρείς φοιτητή παρά φαντάρο
OneTwo Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 πεστο ψέμματα... έτσι όπως είναι η δουλειά πιο εύκολα συντηρείς φοιτητή παρά φαντάρο Αν καπνίζεις κιόλας άστο. Μόνο σε κάθε έξοδο είσαι, με το που βγεις από την πύλη, 10 ευρώ λιγότερα. (καφές, ίντερνετ καφέ + 2 σουβλάκια). Υπολόγισε μόνος σου πόσα βγαίνουν. Συμβουλή προσωπική, μην κρατάς πολλά ψιλά πάνω σου. Αυτά τ' αυτόματα μηχανήματα με τον καφέ και τα κρύα σάντουιτς είναι πειρασμός.
GiannisWalker Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 είμαι για να είμαι με καφέ και τσιγάρο δηλαδή...
aris1986 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 είμαι για να είμαι με καφέ και τσιγάρο δηλαδή... frapedaki θα χτυπας σε μπουκαλακι νερου αλλιως στο κεντρο δεν θυμαμαι ουτε εγω ποσο θα εχει παει με την ιδιωτικοποιηση των ΚΨΜ στα ΚΕΝ. Ας πουνε απαγορευεται για τυχον ποντίκια, γραψτους!
OneTwo Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Βασικά ό,τι και να σου πούνε στο κέντρο γράψ' τους. Μέχρι να δώσεις τον όρκο είσαι πολίτης, άσχετα αν φοράς παραλλαγή. Δεν παίζει ρόλο.
aris1986 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Εγω ειχα φτιαξει φοριαμο μινι-μπαρ στην μοναδα! Το ανοιγα το "μαγαζι" καποιες μερες της εβδομαδας και παρασκευη το κλεινα για τις επιθεωρησεις. Μια φορα ηρθε η Παρασκευη και ανοιξε απο τους 12 τους 9 χωρις να πετυχουν τον δικο μου! Αχχ ζωαρααα! 2
GiannisWalker Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 πάντως 2 φιλαράκια μου που πήγαν αυλώνα κέντρο μου είπαν για 2-,2,5 καφές ...
aris1986 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 πάντως 2 φιλαράκια μου που πήγαν αυλώνα κέντρο μου είπαν για 2-,2,5 καφές ... Ελεος... Θελουν να βγαλουν λεφτα απο φανταρους... Μην δινετε ευρω. Ακομα και αν σου λειπει ο καφες κανε αποτοξινωση ή κανε αυτο που σου πα... παρε τις σκονες ριχνε σε μισο και πιο κατω μπουκαλακι νερο, ζαχαρη και χτυπα το... Ετσι εστω ακομα και αν δεν ειναι σωστος φραπες ειναι ενα υποκαταστατο...
panosno1com Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Πανε οι εποχες με 50λεπτο στο ΚΕΕΜ στο ισογειο του διοικητηριου δηλαδη Επισης να εισαι βοηθητικος μονο σε αυτους που κρινεις οτι θα το εκτιμησουν ,υπαρχουν καποια λιγα στελεχη που αξιζουν να μην εισαι κομπρα αλλα ακακο φιδακι Eπισης στην μοναδα βρες την λιγοτερο κουραστικη για σενα αγγαρεια , πχεγω προτιμουσα να μαι στο μαγειριο να καθαριζω πατατες απο το να παιρνω το χορτοκοπτικο και να μαρσαρω ασυστολα οπου λαχει
LiquidTroll Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.....ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ 2ο ΚΕΠ ΠΆΡΝΗΘΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΈΛΝΟΥΝ ΖΟΥΜΠΕΡΙ ΜΕΤΆ ΑΠΟ 5ΧΡΟΝΙΑ. ΣΤΗΝ ΠΆΡΝΗΘΑ..ΠΑΩ ΑΣΦΆΛΕΙΑ.. ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΆ Η ΈΧΕΙ ΤΡΈΞΙΜΟ; ;;; Ζουμπερι και μάλιστα καλοκαίρι = ζωάαααααααααααρααααααα !!
maniac89 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 και γω μπαίνω την Τρίτη μέσα ξέρει κανείς πόσο καθόμαστε στο κέντρο εκπαίδευσης; γιατί άλλος μου λέει 14 μέρες άλλος 20 άλλος 30
Προτεινόμενες αναρτήσεις