Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 well, αν πας σε κατάμαυρο και μείνεις σε απλή γκρίνια, τα ξαναλέμε
GiannisWalker Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 αν παω σε κατάμαυρο θα ξέρω τουλάχιστον ποιος tresh με γκαντεμιασε :ρ
panos_90 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Ωραία περίοδο βρήκες να μπεις!!Οι σειρές Μαϊου και Ιουλίου τρώνε εμπλόκα εκτός άμα πας καμιά Αθήνα.Τέσπα κοίταξε να κάνεις την ζωάρα σου και άσε να σου λένε ό,τι θέλουν οι μονιμάδες πάντως
GiannisWalker Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 θέλω να τελειώσω οσο πιο γρήγορα για δουλειά.... Δεν με έπαιρνε για πιο πίσω.γτ εμπλοκή μαιο;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 γιατί οι περισσότεροι δεν θέλουν να μπουν καλοκαιριάτικα και περιμένουν για Σεπτέμβριο και μετά...
Pablo_Hasan Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 πριν υπηρετήσω και άκουγα ιστορίες για μαυρίλες, εμπλοκές, βύσματα, κτλ. νομιζα ότι προκειται για μειοψηφία και ότι οι περισσότεροι περνανε νορμαλ και οτι κατα πασα πιθανοτητα θα περάσω οκ, εκτος αν είμαι πολύ άτυχος. Οταν υπηρετησα καταλαβα σε τι βούρκο πάτησα το πόδι μου και αμα δεν έχεις βύσμα η πιθανοτητα να κάνεις νορμαλ θητεία, όχι τιποτα εξωφρενικο, απλά να μην σε χώνουν ανελεητα, πρέπει να προσκυνησεις τον κάθε καριολη για να σε βοηθήσει...
GiannisWalker Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 εύχομαι να κάτσω σε καλό στρατόπεδο τότε :ρ btw,έχω πτυχεια από πληροφορική και κτλ.παίζει να μπω γραφέας και αν ναι τι κάνω εκεί;
panos_90 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Ρε σειρά άσε τα γραφεία..κοίταξε πως θα γίνεις το μεγαλύτερο κωλόφιδο όπου πας.Στον στρατό δεν ξέρεις τίποτα και ότι να σε βάζουν να κάνεις αν δεν μπορείς να το αποφύγεις κάντο χάλια και πρόβλημα τους.
qsis Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Ρε σειρά άσε τα γραφεία..κοίταξε πως θα γίνεις το μεγαλύτερο κωλόφιδο όπου πας.Στον στρατό δεν ξέρεις τίποτα και ότι να σε βάζουν να κάνεις αν δεν μπορείς να το αποφύγεις κάντο χάλια και πρόβλημα τους. σε γραφείο ΠΑΝΤΑ λέει να πας, εκτός αν είσαι άνιωθος και προτιμάς να κόβεις χόρτα
OneTwo Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Εγώ που πέρασα πέντε μήνες στην Πλάτη Έβρου και στο Τριεθνές Φυλάκιο Έβρου, δεν έχω κανένα παράπονο. Ούτε βύσμα είχα, ούτε πολύμπριζο, ούτε δόντι, ούτε πλάτες. Σκοπιά, nova, καφέ και τσιγάρο ήμασταν. Σε όλα παίζει ρόλο ο διοικητής. Και στα μεγάλα κέντρα να είσαι (Αθήνα - Θεσσαλονίκη), αν ο διοικητής είναι μαλάκας, δεν σώζεσαι με τίποτα.
Tenshi Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 σε γραφείο ΠΑΝΤΑ λέει να πας, εκτός αν είσαι άνιωθος και προτιμάς να κόβεις χόρτα ^όχι πάντα...και εξαρτάται τι γραφέας είσαι. Πχ ο γραφέας λόχου (ακα επιλοχίας),θα τρέξει τελευταία στιγμή να πάρει ΗΚΑΛ,να φτιάξει παρουσιολόγιο κληρωτών-επόπ-αξιωματικών,να καταγράψει άδειες-ποινές,να εγκρίνει ο λοχαγός,να τρέξεις στο πρώτο γραφείο,να βγάλεις τις υπηρεσίες,να ρίξεις τον εαυτό σου επειδή δέν βγαίνουν οι υπηρεσίες γιατί οι περισσότεροι έχουν γιώτα και είναι ανίκανοι για το οτιδήποτε (κορυφαίοι οι Ι1 "αγχωμένοι" που δέν μπορούν σάν θαλαμοφύλακες να κρατήσουν έναν γαμημένο οπλοβαστό με 40 όπλα χωρίς να "χάσουν" 2-3 στην καταμέτρηση). Να στα πρήζουν τα φαντάρια για υπηρεσίες. Να στα πρήζουν τα φαντάρια για τις άδειες (εντός και εκτός στρατοπέδου). Να στα πρήζουν ΚΑΙ οι επόπ για τις άδειες (αν βγηκαν). Να μήν μπορείς να πάρεις άδεια και να φεύγεις τελευταίος τελευταίων. Να ξυπνάς πετάγεσαι στον ύπνο σου,λουσμένος στον κρύο ιδρώτα απο το άγχος οτι άφησες εκκρεμότητα και επιπροσθέτως να τρως καμπάνα γιατί σε πήρε ο ύπνος και δέν ήσουν έτοιμος για την σκοπιά (αυτοχώσιμο γιατί είπαμε,έχουμε γιωτάδες).Για 5 γαμημένες μέρες τιμητικής άδειες. Θένκς μπάτ νό θένκς.Τους τα βρόντηξα και πήρα τα βουνά για τις εκπαιδεύσεις.Ναί,μου βγήκε η ούγια στο οργανικλίκι όντας δεκανέας.Ναί ίδρωσα και σκονίστηκα λίγο παραπάνω,άλλα ρε πούστη,καμία σχέση το υπόλοιπο της θητείας.Επι μονίμου βάσεως χαζό παιδί χαρά γεμάτο.Και τις 5 μέρες τιμητικής που μου έδωσε προσωπικά ο δίκας,επειδή του έκανε εντύπωση που σάν γραφέας δέν τις είχα ήδη αιτηθεί απο μόνος μου όπως "προβλέπεται",τους τις χάρισα.Στον πάτο τους μία προς μία. Βέβαια,στον αντίποδα υπήρχε και το 3ο γραφείο οπου ο κληρωτός γραφέας έβγαζε τις υπηρεσίες των αξιωματικών.Εντάξει,απομυθοποιήθηκε ο στρατός όταν είδα λοχαγούς να παρακαλάνε έναν στρατιώτη για να τους καβατζώσει... Στο δεύτερο και τέταρτο γραφείο δε,οι γραφείς ήταν φαντάσματα... 1
aris1986 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Εγώ που πέρασα πέντε μήνες στην Πλάτη Έβρου και στο Τριεθνές Φυλάκιο Έβρου, δεν έχω κανένα παράπονο. Ούτε βύσμα είχα, ούτε πολύμπριζο, ούτε δόντι, ούτε πλάτες. Σκοπιά, nova, καφέ και τσιγάρο ήμασταν. Σε όλα παίζει ρόλο ο διοικητής. Και στα μεγάλα κέντρα να είσαι (Αθήνα - Θεσσαλονίκη), αν ο διοικητής είναι μαλάκας, δεν σώζεσαι με τίποτα.Πλατη εκατσα 24 μερες για εκπαιδευση ειδικοτητας. Σε ποιο φυλακιο ησουν; (κορυφαίοι οι Ι1 "αγχωμένοι" που δέν μπορούν σάν θαλαμοφύλακες να κρατήσουν έναν γαμημένο οπλοβαστό με 40 όπλα χωρίς να "χάσουν" 2-3 στην καταμέτρηση).Θαλαμοφυλήκι στην μοναδα εκανα μονο 4-5 φορες στους 8 μηνες. Ολο σκοπετα στα χιονια. Μια μερα εκατσε υπηρεσια σαν bug θαλαμοντογκ και ειπα σε ευχαριστω θεέ μου. Ημουν στην ζεστη καθιστος 2 ψυγεια απο διπλα και κωλοβαρουσα χωρις να στεκομαι ορθιος στους -10! Καφεδακι, κρουασαν και τα συναφη. Το μονο δυσκολο να ξυπναω τον καθε καμμενο για την υπηρεσια του και το επομενο θαλαμοντογκ!
OneTwo Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Είχα την τύχη να είμαι στο 617 Μ/Κ ΤΠ και ήμουν, όπως είπα, στο Τριεθνές Φυλάκιο Έβρου (Δίλοφος).
ntinostsou Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.....ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ 2ο ΚΕΠ ΠΆΡΝΗΘΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΈΛΝΟΥΝ ΖΟΥΜΠΕΡΙ ΜΕΤΆ ΑΠΟ 5ΧΡΟΝΙΑ. ΣΤΗΝ ΠΆΡΝΗΘΑ..ΠΑΩ ΑΣΦΆΛΕΙΑ.. ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΆ Η ΈΧΕΙ ΤΡΈΞΙΜΟ; ;;;
GiannisWalker Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 το θέμα είναι που θα πέσεις, αυτο τουλάχιστον έχω καταλάβει.. γνωστοί μου έτυχαν σε τύπου μαύρα στρατόπεδα που τα στελέχη ήταν μια χαρά και μην πω ότι έπιναν μπύρες στις εξόδους μαζί, έχουν τύχει και 2 γνωστοί σε κάτι βυσματοστρατόπεδα που λόγο πολλών βυσμάτων τα έτρεχαν 24/7 άκυρο αλλά σχετικά με λουκέτα, θα πάρω εγω ή θα μας δώσουν? και πόσα? τα υπόλοιπα τα έχω όλα έτοιμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις