GiannisWalker Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 όπου κάτσει έκατσε, υγεία να έχουμε και περνάει ο καιρός. 9 μήνες είναι
Atallos1 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 ή Κύπρο... Πως γινεται να παει κυπρο αμα δεν δηλωσει?
GiannisWalker Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 απο ότι έχω ακούσει όταν βγαίνουν για ελδυκ δηλώσεις δεν δηλώσεις αν σου κάτσει έκατσε. εκτός αν έχεις δόντι και πάρει τηλ να το λύσει
aris1986 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 απο ότι έχω ακούσει όταν βγαίνουν για ελδυκ δηλώσεις δεν δηλώσεις αν σου κάτσει έκατσε. εκτός αν έχεις δόντι και πάρει τηλ να το λύσει Να πας... Θα πίξεις στην αρχη τους πρωτους 3-4μηνες μετα ομως θα συνηθίσεις... Θα σε πληρωνουν εστω και αυτα τα λιγα... Θα χεις και εγκαταστασεις και θα ακους απο σειρες σου στην Ελλαδα οτι ειχαν να κανουν μπανιο 2 εβδομαδες και θα λες που βρισκονται;;;
GiannisWalker Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 για κύπρο να πω την αλήθεια δεν θα ήθελα να μου κάτσει για διάφορους λόγους αλλά πράγματι έχω ακούσει ότι είναι 10 φορές καλύτερες εγκαταστάσεις απο ότι τα γνωστά μαύρα στρατόπεδα εδώ...
aris1986 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Πως γινεται να παει κυπρο αμα δεν δηλωσει? Στην αρχη βγαινει μια λιστα με random ονοματα στα ΚΕΝ αρκει να ειναι απο Αθηνα και γυρω Κρητη και γυρω Θεσσ/νικη και γυρω Εξαιρουνται νησια και κατι αλλα. Αν εισαι μεσα περνας συνεντευξη και αναλογως κλαιγεσαι αμα θες να κοπεις (αεροπλανοφοβια = Ι3 κτλπ) Αλλιως περνας χαλαρα και εγκρίνεσαι. Μπορεις επεισης ακομα και να μην εισαι στη λιστα να δηλωσεις εθελοντης. Παντως εναν στανταρ αριθμό θα τον πάρουν ακομα και αν ολοι χτυπιεστε κατω να μην πατε.
revolver1990 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Τα παιδιά από Κρήτη που πηγαίνουμε συνήθως αρχικά?Ήταν να πάω Ρέθυμνο αλλά έκλεισε(ευτυχώς).Να φοβάμαι για Βόρεια Ελλάδα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Πως γινεται να παει κυπρο αμα δεν δηλωσει? θα πήγαιναν ελάχιστοι αν δεν τους έπαιρναν με το ζόρι... την γλυτώνει με σιγουριά αν είναι άοπλος ή με μειωμένη θητεία αν δεν κάνω λάθος, αλλιώς υπάρχει πάντα πιθανότητα...
afentiko Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Το είχα γράψει και πιο πίσω αλλά ξαναρωτάω μήπως το δει και κάνας άλλος. Παρουσιάζομαι την Τρίτη Μεγάλο Πεύκο ειδικές δυνάμεις. Ποιο νησί είναι καλύτερα να δηλώσω από άποψη εξόδων/απόσταση στρατοπέδου από την πόλη; (έστω ότι μετράει η δήλωση που θα κάνω)
phanispal Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Μπορώ να σου πω για τη Χίο που ήμουν (προφανώς). Αν θυμάμαι καλά, γύρω στα 20 λεπτά απόσταση Χίος-στρατόπεδο με ταξί τα οποία πηγαίνουν αρκετά γρήγορα, αλλά και 20€ κάθε φορά, διά του 4 (δε βάζουν πάνω από 4 άτομα συνήθως), μας κάνουν 5€ να γυρίσεις στο στρατόπεδο. Στη Χίο συνήθως σε πάνε με Steyer τα Σαββατοκύριακα. Τις καθημερινές που έχεις ολιγόωρη έξοδο ελάχιστοι κατεβαίνουν Χϊο, σχεδόν όλοι πάνε Λαγκάδα με τα πόδια (πάλι γύρω στα 20 λεπτά) που έχει τα βασικά. Το θέμα όμως είναι ότι δε μπορείς να δηλώσεις συγκεκριμένη μονάδα, παρά μόνο Ορεινός, Αμφίβιος, Αλεξίπτωτα, Πεζοναύτης.
mindtrapper Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 δεν έχω πάει και πιστεύω ότι θα περάσω κουφέτο . όλα είναι θέμα συνήθειας. και φυσικά που θα κάτσεις . backup βύσμα inc μπα, καλά θα ήταν αλλά δεν υπάρχει τίποτε... Λάθος Ήταν Μάνα Να Ορκιστώ Στρατιώτης ή σε τίποτα Ρίζια σε βλέπω. Κοιμήσου όσο προλαβαίνεις... 1
GiannisWalker Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 μπρος σε ολόκληρο τρέξιμο που λέγεται ζωή τι να κάνουν 9 μήνες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 σίγουρα, αλλά αν σου κάτσει κωλοστρατόπεδο δεν υπάρχει περίπτωση να μην γκρινιάξεις, έστω και μόνος σου... ακόμα και σε καλό στρατόπεδο αν συνηθίσεις την ρουτίνα κι αυτή αλλάξει προς το χειρότερο, παίζει να γκρινιάξεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις