olympiakosgate7 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δεν έχω ιδέα απο ειδικότητες,μαζί στρατονομία ημασταν και κόπηκε στην εκπαιδευση οποτε μπαίνει με κατεξαιρεση στη πατρα,βυσμα προφανώς.δεν ξέρω αν παίρνουν ειδικότητες όσοι πάνε κομμένοι εκεί. Αμα είναι 1-1 2-1 μια χαρά είναι υπαρχουν και χειρότερα,πήραμε κάτι τηλέφωνα γνωστούς και ειπαν κάτι για 5-1 συνήθως και οτι δεν παιζει πρίζα ουτε για πλάκα. Αμα παει για ειδοκοτητα θα ειναι κομπλε. Αμα παει για να υπηρετησει εκει τοτε ειναι διαφορετικα τα πραγματα.Μπορει να τους παει και 7-1 8-1 αν δεν υπαρχουν ατομα. Πριν παμε εμεις για την ειδικοτητα τους πηγαινε 6-1 7-1 οταν πηγαμε εμεις τους πηγαινε 2-1 μετα οταν ξανα φυγαμε παλι 6-1 τους πηγαινε.
ravend Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Αμα παει για ειδοκοτητα θα ειναι κομπλε. Αμα παει για να υπηρετησει εκει τοτε ειναι διαφορετικα τα πραγματα.Μπορει να τους παει και 7-1 8-1 αν δεν υπαρχουν ατομα. Πριν παμε εμεις για την ειδικοτητα τους πηγαινε 6-1 7-1 οταν πηγαμε εμεις τους πηγαινε 2-1 μετα οταν ξανα φυγαμε παλι 6-1 τους πηγαινε. Μάλιστα,κατάλαβα,πάλι καλά για μας τα καρακόλια που μας πάει 1-2 και στη χειρότερη 1-1! ευχαριστώ πολύ!
Pablo_Hasan Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Μα δεν χάνεις τον βαθμό σου. Είναι αρκετά ξεκάθαρο ότι απολύεσαι με τον βαθμό του Έφεδρου Ανθυπολοχαγού. Τώρα το εάν θα δεχτείς να προσληφθείς ως ΕΠ.ΟΠ. στα πλαίσια του ευρύτερου προγράμματος των ΟΒΑ που δεν χρίζει Ανθυπολοχαγούς, αλλά Δεκανείς, είναι δικό σου θέμα και δεν έχει καμία σχέση με την θητεία σου. Πάντως εάν πατήσεις το πόδι σου σε μετεκπαίδευση, τον τσιμπάς τον μεγαλύτερο βαθμό (προάγεσαι σε Έφεδρος Υπολοχαγός) και μπορείς να φτάσεις μέχρι και στον βαθμό του Έφεδρου Ταγματάρχη. Φυσικά, όλα αυτά μέχρι τα 45 σου χρόνια. πως δεν τον χάνεις τον βαθμό; σαν να μην ήσουν ποτέ ανθγος ειναι. κοροϊδίες βασικά...
mathsrule Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 πως δεν τον χάνεις τον βαθμό; σαν να μην ήσουν ποτέ ανθγος ειναι. κοροϊδίες βασικά... Είναι σα να λες ότι στην Α εταιρία ήσουν διευθυντής, απολύεσαι και σε προσλαμβάνουν στην Β εταιρία σαν Υποδιευθυντή και θεωρείς ότι έχασες τον βαθμό σου. Σε προσέλαβαν ως κάτι άλλο, γιατί να κρατήσεις τον παλιό σου βαθμό;
Pablo_Hasan Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 εισαι την Α εταιρία σε προσλαμβάνουν πάλι στην Α εταιρία με χαμηλότερο βαθμό. Οταν καποιος απολύεται απο τον στρατό μπαινει στην εφεδρεία με τον ίδιο βαθμό, παραμένει εφεδρος ανθγος μέχρι να προσληφθει ξανά, τότε μόνο εκπιπτει απο τον βαθμό του.
lary7 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 πως δεν τον χάνεις τον βαθμό; σαν να μην ήσουν ποτέ ανθγος ειναι. κοροϊδίες βασικά... Ειναι και λιγο ξεφτυλα, εκει που σε μια μοναδα εισαι ψηλα στην ιεραρχια, μετα να γυρισεις και να εισαι η τελευταια τρυπα του ζουρνα. Το ονειρο καθε εποπ ειναι να γυρισει ο δοκιμος σαν κατώτερος του και να τον χώνει. Εναν επιλοχια που τον ειχα τρεξει λιγο του ειπα για πλακα οτι θα παω εποπ για να ξαναερθω στην μοναδα και αστραψε το πρόσωπο του. Ακομα πρεπει να με περιμενει.... 4
john654321 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Μια ερωτηση Την ειδικοτητα ποτε στην δινουνε? Αμα τους πω εγω οτι θελω την "ταδε" ειδικοτητα θα το σκεφτουν καθολου ή θα με στειλουν σε οτι ειδικοτητα θελουν? Το λεω επειδη θελω για οδηγος εχω και διπλωμα για επιβατικο και Α1(που δεν νομιζω να πεζει ρολο).
qsis Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 τυχαία στη δίνουν, δεν έχει σημασία τι θες ούτε τα προσόντα σου εμένα σκέψου με έκαναν νοσοκόμο (καμιά σχέση οι σπουδές μου ) και άλλον χωρίς δίπλωμα οδηγό
chrisxkar Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 6 και σήμερα. τυχερε αμα σου πω ποσο μου ελειψαν τα σκηνικα που εζησα μεσα μαλλον δεν θα με πιστεψεις και λογικο αφου και εγω στα λελε ολο ελεγα να παν να ...μηθουνε,..λοστρατος και ολα τα συναφη, αλλα ειναι αληθεια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 μετράει για να μπει...
GiannisWalker Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 6 και σήμερα για την είσοδο είμαι, θέλω ψωμί ακόμα για λελε αλλά θα έρθει και εμένα η ώρα μου ;P
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 πρέπει να είσαι ο πρώτος που βλέπω να μετράει έτσι τις μέρες για να μπει... 2
Pablo_Hasan Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 6 και σήμερα για την είσοδο είμαι, θέλω ψωμί ακόμα για λελε αλλά θα έρθει και εμένα η ώρα μου ;P ...ας είναι ελαφριά η αρβυλα που θα φορέσεις
aris1986 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 6 και σήμερα για την είσοδο είμαι, θέλω ψωμί ακόμα για λελε αλλά θα έρθει και εμένα η ώρα μου ;P Ανυπομονεις ε ψαρακλα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις