Atallos1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Σου ειπαμε Ειτε παρουσιαζεσαι κ λες θελω αναβολη ειτε πας μεσω φρουραρχειου Κλαιγεσαι λιγο , δεν εχω δουλεια κτλ κ στη δινουν 1 χρονο θα παρεις για αρχη Αυτα 1
rizla7 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 επειδη ειδα καποιος ειπε για φοιτιτικες αδειες να προηδοποιησω να νιουφια απο τις δικες μου εμπειριες. Αμα δεν εχεις βισμα και δεν εχει πολυ κοσμο δεν υπαρχουν φοιτιτικες αδειες εγω εδινα εξετασεις και δεν πειρα καμια μου διναν μονο αμα επερνα τις κανονικες. Αμα δεν εχετε χρησιμοποιησει τα ΤΑΠ και παρετε μεταθεση μην τα αφησετε για μετα, μπορει να την πατησετε ασχημα εγω τα πηρα αλλα σειρες μου που τα αφησανε στην ουσια μαμηθηκαν και αντι για τιμητικες πειραν τα ΤΑΠ τους στο τελος. Μην κανετε τον καλο και τον δουλευταρα γιατι η εργασια στον στρατο οποιος και να σας συμπαθει δεν ανταμοιβετε.Αμα σας ρωτησουν ξερεις να κανεις κατι?Θα πειτε οχι,ακομα και αν σας πει ο μπουφος ο λοχιας η οποιος ειναι μα καλα τοσο αχρηστος εισαι?Εσεις θα πειτε ναι αχρηστος παρασιτο κτλ.(με μοναδικη εξαιρεση το κεντρο που οντως γλυτωνεις πολλα).Αν σας βαλουν να κανετε κατι ενω εχετε πει οτι δεν ξερετε θα το κανετε ποιο αργα απο τον θανατο. Αν εχετε την προφανη ιδεα να κρατησετε ολες τις αδειες σας για το τελος δεν θα ειστε οι μονοι κ αμα η μοναδα δεν εχει κοσμο στο τελος θα σας δινουν με το ζορι μικρες αδειες δικες σας για να μειωθουν οι μερες και να μην φυγουν ολοι μαζι σε αδεια. Αυτα αμα σκεφτω κατι αλλο θα σας το γραψω. εκεί είναι που δε λες τίποτα (στη μονάδα ίσως γλιτώσεις και τίποτα σοβαρό ή πάρεις κατι)...σαν τον άλλον σε μας στο κέντρο που όταν ρώτησαν ποιος ξέρει από υδραυλικά,και από 500 άτομα ήταν ο μοναδικός που σήκωσε χέρι και 2 μέρες ξεβούλωνε χέστρες... το χεράκι κάτω σε τέτοια...
Lacepo Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Σου ειπαμε Ειτε παρουσιαζεσαι κ λες θελω αναβολη ειτε πας μεσω φρουραρχειου Κλαιγεσαι λιγο , δεν εχω δουλεια κτλ κ στη δινουν 1 χρονο θα παρεις για αρχη Αυτα Μα δεν θελω καν να πατησω το ποδι μου μεσα! Για ποιο φρουραρχειο μιλαμε! Ειναι αναγκαστικο να παρουσιαστω; Δεν γινεται μεσω Ρουφ;
N3k21 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μα δεν θελω καν να πατησω το ποδι μου μεσα! Για ποιο φρουραρχειο μιλαμε! Ειναι αναγκαστικο να παρουσιαστω; Δεν γινεται μεσω Ρουφ; Ρουφ = φρουραρχείο. Πάνε μια βόλτα και ρώτα, μόνο έτσι θα λάβεις ξεκάθαρη απάντηση. Γενικά πάντως ισχύουν όσα σου έχουν ήδη πει τα παιδιά. 1
Atallos1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μα δεν θελω καν να πατησω το ποδι μου μεσα! Για ποιο φρουραρχειο μιλαμε! Ειναι αναγκαστικο να παρουσιαστω; Δεν γινεται μεσω Ρουφ; Για αυτο και σου ανεφερα την λυση του φρουραρχειου Απλα ειναι πιο ταλαιπωρια , ειδικα αν δεν εχεις μεταφορικο μεσο Χρειαζεσαι μια ολοκληρη μερα για να το κανεις κ πιθανον να μην προλαβεις 3 μερες πριν παρουσιαστεις πας φρουραρχειο , περιμενεις στην ουρα μαζι με αλλους 200 . Παιρνεις χαρτι για 401/404 κ περιμενεις να περασεις γιατρο . Μετα πας ξανα φρουραρχειο για σφραγιδα . Αν προλαβεις την ιδια μερα πας Ρουφ . Αν δεν προλαβεις πας την επομενη . Μετα απο κανα μηνα περνας επιτροπη στο 401 ( αφου πρωτας περιμενεις παλι στην ουρα )που ειναι απλα τυπικη διαδικασια Tip : Προσπαθησε πριν πας φρουραρχειο να παρεις τηλ για να κλεισεις ραντεβου ωστε να μπεις πιο νωρις απο τους αλλους . Το πιθανοτερο ειναι βεβαια οτι δεν θα σηκωσουν ποτε το τηλ . Αυτα 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Ρουφ = φρουραρχείο. Πάνε μια βόλτα και ρώτα, μόνο έτσι θα λάβεις ξεκάθαρη απάντηση. Γενικά πάντως ισχύουν όσα σου έχουν ήδη πει τα παιδιά. Ρουφ=στρατολογία... φρουραρχείο=Κατεχάκη... 5
Lacepo Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Για αυτο και σου ανεφερα την λυση του φρουραρχειου Απλα ειναι πιο ταλαιπωρια , ειδικα αν δεν εχεις μεταφορικο μεσο Χρειαζεσαι μια ολοκληρη μερα για να το κανεις κ πιθανον να μην προλαβεις 3 μερες πριν παρουσιαστεις πας φρουραρχειο , περιμενεις στην ουρα μαζι με αλλους 200 . Παιρνεις χαρτι για 401/404 κ περιμενεις να περασεις γιατρο . Μετα πας ξανα φρουραρχειο για σφραγιδα . Αν προλαβεις την ιδια μερα πας Ρουφ . Αν δεν προλαβεις πας την επομενη . Μετα απο κανα μηνα περνας επιτροπη στο 401 ( αφου πρωτας περιμενεις παλι στην ουρα )που ειναι απλα τυπικη διαδικασια Tip : Προσπαθησε πριν πας φρουραρχειο να παρεις τηλ για να κλεισεις ραντεβου ωστε να μπεις πιο νωρις απο τους αλλους . Το πιθανοτερο ειναι βεβαια οτι δεν θα σηκωσουν ποτε το τηλ . Αυτα Περιμένεις 1 μήνα ενώ είσαι μέσα στον στρατό για την επιτροπή;
Atallos1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Οχι βεβαια Οταν πας μεσω φρουραρχειου για αναβολη δεν παρουσιαζεσαι καθολου . Απλα θα σου ερθει ενα γραμμα στο σπιτι κ θα σου λεει οτι την ταδε ημερομηνια πρεπει να πας στο 401 για την "επιτροπη" ( 1 ατομο που σε ρωταει 2 ερωτησεις απλα τυπικα κ σε 2 λεπτα εχεις τελειωσει ) . Η ολη μανουρα ειναι απο το φρουραρχειο στο 404 ( φανταζομαι εκει θα πας αν δεν εχεις κατι παθολογικο ) 1
Lacepo Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Οχι βεβαια Οταν πας μεσω φρουραρχειου για αναβολη δεν παρουσιαζεσαι καθολου . Απλα θα σου ερθει ενα γραμμα στο σπιτι κ θα σου λεει οτι την ταδε ημερομηνια πρεπει να πας στο 401 για την "επιτροπη" ( 1 ατομο που σε ρωταει 2 ερωτησεις απλα τυπικα κ σε 2 λεπτα εχεις τελειωσει ) . Η ολη μανουρα ειναι απο το φρουραρχειο στο 404 ( φανταζομαι εκει θα πας αν δεν εχεις κατι παθολογικο ) Μπορώ και μέσω σχολής ένα χαρτί και έγινε;
Atallos1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Αυτη ειναι διαφορετικη αναβολη που δεν εχω εμπειρια να σου εξηγησω την διαδικασια αλλα αν δικαιουσαι αναβολη λογω σπουδων ναι προφανως γινεται 1
Lacepo Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Αυτη ειναι διαφορετικη αναβολη που δεν εχω εμπειρια να σου εξηγησω την διαδικασια αλλα αν δικαιουσαι αναβολη λογω σπουδων ναι προφανως γινεται Γράφομαι σε μια σχολή παίρνω ένα χαρτί και παίρνω αναβολή, ας επιβεβαιώση κάποιος!
mindtrapper Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Ρε Lacepo πες μας καμιά λεπτομέρεια παραπάνω να σε βοηθήσουμε. Ηλικία, αν έχεις πάρει ήδη κάποια αναβολή (σπουδών) κτλ.
Lacepo Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Ναι. Πώς θα γραφτείς όμως; Σε οποιαδηποτε ιδιωτικη σχολη και τελειωσε το θεμα Ρε Lacepo πες μας καμιά λεπτομέρεια παραπάνω να σε βοηθήσουμε. Ηλικία, αν έχεις πάρει ήδη κάποια αναβολή (σπουδών) κτλ. Δεν εχω παρει αναβολη λογο σπουδων ποτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις