Atallos1 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Πώς μπορώ να πάρω αναβολή τουλάχιστων για 2 χρόνια; Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος εκτός από σχολή; Ευχαριστώ! Για ιατρικους λογους
GhostDel Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Πώς μπορώ να πάρω αναβολή τουλάχιστων για 2 χρόνια; Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος εκτός από σχολή; Ευχαριστώ Παρουσιάζεσαι λες θέλω αναβολή σε στέλνουν νοσοκομείο ψυχολόγο λες εχούμε προβλήματα στο σπίτι δώσε αναβολή. Κομπλέ.
Lacepo Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Για ιατρικους λογους ή ψυχολογικους Πώς γίνεται να το ζητήσω αυτό που λέτε; Για δώστε περισσότερες πληροφορίες παιδιά!
Pablo_Hasan Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 κάνε μια αναζήτηση, το θέμα έχει αναλυθεί πολλές φορές
Lacepo Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Πώς γίνεται να το ζητήσω αυτό που λέτε; Για δώστε περισσότερες πληροφορίες παιδιά!
john654321 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Καλησπερα στις 27 μπαινω Τριπολη στην αεροπορια και εχω το εξης διλημμα να παρω το smartphone μαζι ή οχι ? Πεφτει πολυ κλεψιμο ? Οταν παω ειχα διαβασει οτι σου ψαχνουν τα πραγματα αλλα δεν ψαχνουν εσενα ισχυει αυτο?
GiannisWalker Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 ποτέ τέτοια κινητά στο κέντρο, μόνο σε μονάδα και αν τραβάει. παντού και πάντα θα πέφτει κλέψιμο. καλή θητεία να έχουμε
NickTG Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Στο πρώτο επισκεπτήριο στο κέντρο μου έφεραν και το Nexus μου. Αν δεν το παρατάς πέρα δώθε δεν μπορώ να σκεφτώ κανένα κίνδυνο. Πάντα πάνω σου και τέλειωσε το θέμα.
aGka8l Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 τελικά είναι όντως τόσο μάυρο το 79ΕΑΡΜΕΘ όπως λέγαμε πριν πας; οπου και να σαι στη ζούγκλα το ιδιο χάλια ειναι. Αν εισαι εαρμεθ ζητα απο τον γιατρό με το μπουζούκι να σε καβατζάρει ειναι και γαμώ τα παιδιά! 328 λελέ!
rizla7 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 οπου και να σαι στη ζούγκλα το ιδιο χάλια ειναι. Αν εισαι εαρμεθ ζητα απο τον γιατρό με το μπουζούκι να σε καβατζάρει ειναι και γαμώ τα παιδιά! 328 λελέ! έχω περάσει από τη ζουγκλα... ..και ήμουν και από τους τυχερούς γενικά ... απλά ρωτάω γιατι πριν μπει το παλικάρι, ρωτούσε πως είναι εκεί...και του λεγα τι είχα ακούσει περίπου για το στρατοπεδο..
chrisxkar Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 επειδη ειδα καποιος ειπε για φοιτιτικες αδειες να προηδοποιησω να νιουφια απο τις δικες μου εμπειριες. Αμα δεν εχεις βισμα και δεν εχει πολυ κοσμο δεν υπαρχουν φοιτιτικες αδειες εγω εδινα εξετασεις και δεν πειρα καμια μου διναν μονο αμα επερνα τις κανονικες. Αμα δεν εχετε χρησιμοποιησει τα ΤΑΠ και παρετε μεταθεση μην τα αφησετε για μετα, μπορει να την πατησετε ασχημα εγω τα πηρα αλλα σειρες μου που τα αφησανε στην ουσια μαμηθηκαν και αντι για τιμητικες πειραν τα ΤΑΠ τους στο τελος. Μην κανετε τον καλο και τον δουλευταρα γιατι η εργασια στον στρατο οποιος και να σας συμπαθει δεν ανταμοιβετε.Αμα σας ρωτησουν ξερεις να κανεις κατι?Θα πειτε οχι,ακομα και αν σας πει ο μπουφος ο λοχιας η οποιος ειναι μα καλα τοσο αχρηστος εισαι?Εσεις θα πειτε ναι αχρηστος παρασιτο κτλ.(με μοναδικη εξαιρεση το κεντρο που οντως γλυτωνεις πολλα).Αν σας βαλουν να κανετε κατι ενω εχετε πει οτι δεν ξερετε θα το κανετε ποιο αργα απο τον θανατο. Αν εχετε την προφανη ιδεα να κρατησετε ολες τις αδειες σας για το τελος δεν θα ειστε οι μονοι κ αμα η μοναδα δεν εχει κοσμο στο τελος θα σας δινουν με το ζορι μικρες αδειες δικες σας για να μειωθουν οι μερες και να μην φυγουν ολοι μαζι σε αδεια. Αυτα αμα σκεφτω κατι αλλο θα σας το γραψω. 2
panos2171 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Καλησπερα στις 27 μπαινω Τριπολη στην αεροπορια και εχω το εξης διλημμα να παρω το smartphone μαζι ή οχι ? Πεφτει πολυ κλεψιμο ? Οταν παω ειχα διαβασει οτι σου ψαχνουν τα πραγματα αλλα δεν ψαχνουν εσενα ισχυει αυτο? Aναλόγως τι smartphone έχεις. Αν μου πεις για κανα iphone5 ή S4/5 τότε σίγουρα όχι και αυτό γιατί τα άλλα φαντάρια θα στο ''μαγαρίσουν'' γιατί σίγουρα θα σου το ζητάν για λίγο για κανά fb και κανά παιχνιδάκι συν ότι μπορεί να σου πέσει πουθενά. Αν είναι κάποιο low cost πάρτο και κρύψτο μέσα σε καμια κάλτσα. Αν, λέμε αν σε ψάξουν και το βρουν τότε θα αξίζουν και ένα μπράβο που κάναν καλή δουλειά. Όσο για τις κλεψιές αυτές γίνονται στον μέγιστο βαθμό τις 2 τελευταίες μέρες. Σε μικρότερο βαθμό τις άλλες μέρες αλλά αν το αφήσεις παρατημένο κάπου. Όσο το χεις πάνω σου ή το επιβλέπεις κατά τη φόρτιση δε θα χεις θέμα.
Lacepo Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Πώς μπορώ να πάρω αναβολή τουλάχιστων για 2 χρόνια; Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος εκτός από σχολή; Ευχαριστώ! Έγραψαν μερικοί για ιατρικού ή ψυχολογικούς λόγους; Για διαφωτίστε περισσότερο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις