Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ρε φιλε, την εβλεπα πολυ πιτσιρικι απογευματα στη τηλεοραση, τη βαζαν αρκετα συχνα παλια. Πω φλασια που εφαγα. Συγκινηθικα (επειδη ξενερωσα που μεγαλωσα χεχεχε). ΟΚ, ξεφυγαμε απο το θεμα....Πισω στα περι φανταρικου

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυλώνα θα πας με το τρένο (εγώ πήγαινα με καρβουνιάρη στις 11 το βράδυ) θα κατέβεις Οινόη και απο 'κει ανταπόκριση για Άγιο Θωμά.

Μόλις κατέβεις το στρατόπεδο είναι δίπλα στη στάση, μια μεγάλη ανηφόρα με λασπόνερα και δεξιά είναι η πύλη του ΚΕΤΘ.

Ζωάρα είναι το κέντρο αλλά θα το σιχαθείς, εγώ παρακαλούσα να πάω στη μονάδα πως κ πως γιατί είχα κουραστεί με τις μετακινήσεις και την ανοργανωσιά.

Δημοσ.

Φίλοι, να ρωτήσω κάτι άσχετο τώρα (γιατί δενβρίσκω πουθενά αλλού να ρωτήσω σε στρατιωτικό φόρουμ, όλα μεπετάνε έξω) . Δεν έχω πάει στρατό, και ούτε με τρομάζει ιδιαίτερα η ιδέα, γιατί είναι 30 εβδομαδούλες και έχω ήδη ταλαιπωρηθεί πολύ τον τελευταίο αυτό χρόνο στη σχολή. Θα ήθελα να σας ρωτήσω όμως: έδωσα χθες εξετάσεις για το proficiency του michigan και μπορώ να πω πως είμαι 50-50 για το αν θα το έχω περάσει. Το Σεπτέμβρη θα μπω στο στρατό να τελειώνω ως το καλοκαίρι. Σε περίπτωση που δεν θα το έχω περάσει, μπορώ να δώσω το πτυχίο και ενώ είμαι μέσα στο στρατό; Και αν μπορώ, μπορώ να ζητήσω άδεια για να το δώσω χωρίς να αγγίξω τις 15 ημέρες που κανονικά δικαιούμαι;

Δημοσ.

Συμφωνα με τον κανονισμο δεν δικαιουσαι τετοιου ειδους αδεια, μιας και δεν εμπιπτει καν στην φοιτητικη.

Το πιο πιθανο ειναι να πρεπει να θυσιασεις μερες απο την αδεια σου, οι οποιες δε θα ειναι 15 αλλα 30 χαρη στα ΤΑΠ (τιμητικες αδειας παραμεθωριου, 2 για καθε μηνα εκει!) , οποτε καπως θα το μονταρεις.

Ενταξει βρε φιλε, proficency δινεις, ανετα μπορεις να διαβασεις μεσα στο στρατοπεδο και να κανεις ακομα και listening με το κινητο/mp3 player σου ακομα για να προετοιμαστεις. Θα παρεις μια αδειουλα ξερω γω 1 βδομαδουλας ποσο θες για να ξελαμπικαρεις, και 1 μερα απο αυτες τις 7 , θα πας εκεινο το πρωινο στο κεντρο για να δωσεις τις εξετασεις.

Αν σε συμπαθησει ο διοικητης/λοχαγος/καποιος με δυναμη και επιροη στο στρατοπεδο παντως, οι συνολικες σου αδειες μπορει να ειναι πολλες παραπανω απο 30 μερες..

Δημοσ.

Παρακαλώ ελέγξτε την ορθότητα των στοιχείων σας . Τι θέλει να πει ο ποιητής του army.gr?

forget it , το βρήκα , μάιο είμαι τελικά απλώς ακόμα δεν ξέρουμε το πότε.. άντε και καλή μας θητεία 

Δημοσ.

Πάντως ξέρω οτι αν έχεις διδακτορικό τίτλο κάνεις μειωμένη θητεία 100%. Νομίζω 3μηνο...

τι λες μωρε? κατ εξαιρεση μεταθεση παιρνει μονο :P

και στη δινουν. 3 ατομα ημασταν στην θηβα και την πηραμε και οι 3, και απο αλλα παιδια ολοι την πηραν. δεν διαβασα κανενα που να πηρε τα 3 μου στο συγκεκριμενο. οποτε μην ανησυχειτε για βυσματα. απλα καντε τα χαρτια σας αμεσως μολις μπειτε μεσα στο ΚΕΝ γιατι εχει προθεσμια μεχρι την πρωτη εβδομαδα να τα καταθεσετε και θα σας ερθει το καλο στο τελος της εκπαιδευσης του κεντρου.

εγω εβαλα βυσμα επειδη κατεθεσα τα χαρτια μου εκπροθεσμα και θα με εστελναν βολο στεφανοβικειο (εμαθα απο μεσα) οπου θα επρεπε μεσα στις πρωτες 10 μερες να ξανακαταθεσω τα χαρτια μου και να περιμενω κανα μηνα για να βγει η κατ εξαιρεση. αυτες οι επιτροπες του ΔΟΘ συνεδριαζουν ανα 15 μερες. ε μλκιες τωρα

Δημοσ.

μονο για αυτο; όχι για να μην σε πάνε στη βάρη και σε φάνε οι δρόμοι και τα κτελ;

αυτο ηταν για την αλλαγη της κατ εξαιρεσης μεταθεσης, οχι για να μου γινει η κατ εξαιρεση (δηλαδη για να μου παρουν την αιτηση και ας ηταν εκπροθεσμη)  :P

ρε τρελε δεν παιρνεις κτελ για βαρη. υπαρχει μπλε λεωφορειο :P και υπηρεσιακο εμαθα μετα οτι υπαρχει

αυλωνα παντως δε νομιζω να πηγαινουν τους κατ εξαιρεση διδακτορες που να χρειαζεται να παιρνεις κτελ δηλαδη. το πιο μακρινο σημειο νομιζω ειναι η βαρη ΣΣΕ και αμα σε πανε στο 414 πεντελη στο θεμα αποστασης. αυλωνα, θηβα εξω τελειως δηλαδη δεν εχω διαβασει κατι.

σε εμας ηταν 2 για βαρη, πριν αλλαξω, και ο τριτος πηγε στο ΚΕΤΕΣ. ενταξει οι διδακτορες ειναι λιγοι. 3 στη δικη μου μοιρα. πες στα 1000 ατομα που πηρε η ΕΣΣΟ να ηταν 9-10 ατομα γιατι η πρωτη μοιρα δεν ειχε νεοσυλλεκτους

αλλα το point μου ειναι οτι δε χρειαζεται να βαλεις βυσμα για να σου γινει η κατ εξαιρεση αν υποβαλεις τα χαρτια σου εντος προθεσμιας

Δημοσ.

Ημουν με την σειρα του ιανουαριου στην αυλωνα. Ζωαρα δεν καναμε τιποτα μονο μια βολη κανονικη και μια στον εξομοιωτη. Το δυσκολο ειναι μετα ειδικα αν δεν εχεις βισμα και σε στειλουν σε μαυρο στρατοπεδο που εισαι ολη την μερα στο τρεξιμο σαν εμενα δηλαδη. Τελος παντων να ξερεις οτι στο ΚΕΤΘ ειναι Ζ Ω Α Ρ Α ολοι αναπολουμε στην μοναδα αυτες τις μερες χαχαχα. Καλη θητεια αδερφε

Δημοσ.

Ημουν με την σειρα του ιανουαριου στην αυλωνα. Ζωαρα δεν καναμε τιποτα μονο μια βολη κανονικη και μια στον εξομοιωτη. Το δυσκολο ειναι μετα ειδικα αν δεν εχεις βισμα και σε στειλουν σε μαυρο στρατοπεδο που εισαι ολη την μερα στο τρεξιμο σαν εμενα δηλαδη. Τελος παντων να ξερεις οτι στο ΚΕΤΘ ειναι Ζ Ω Α Ρ Α ολοι αναπολουμε στην μοναδα αυτες τις μερες χαχαχα. Καλη θητεια αδερφε

Αναπολειτε και το φαγητο του κετθ;;;..:Ρ
Δημοσ.

Πώς μπορώ να πάρω αναβολή τουλάχιστων για 2 χρόνια; Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος εκτός από σχολή; Ευχαριστώ!

Δημοσ.

τελικά είναι όντως τόσο μάυρο το     79ΕΑΡΜΕΘ όπως λέγαμε πριν πας;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...