Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Parakos ζωαρα ειναι.κοιτα ειναι το μεγαλυτερο στρατοπεδο που εχει η ελλαδα.για να πας στην πυλη απο τον λοχο θες 15λεπτα περπατημα.αλλα γενικα ο κολλητος μου που ηταν τεθωρας εκει μια χαρα ητανε.τωρα το πως θα πας απο θες/νικη δεν ξερω απο αθηνα ειμαι.

Δημοσ.

Εγω θα μπω Σεπτεμβρη παιδια. Επειδη και γω τωρα τα ψαχνω, το site της στρατολογιας να ξερετε ειναι πιο ενημερωμενο απο το army gr. Τσεκαρετε και Link.png Site: http://www.thiteia.org/ ανεπισημο αλλα εχει πολλα, εχει και πιο σχετικο φορουμ. 

Το μονο που ξερω γενικα για τεθωρακια ειναι οτι ειναι πολυ αυστηρο ταγμα και με αρκετο τρεξιμο. Δε θελω να σε αγχωσω ρε φιλε οτι θα κακοπερασεις, αλλα δυστυχως αυτο εχω ακουσει. Υπομονη ρε συ. Κανα μηνα θα σαι κει λογικα και μετα παιζει να σε στειλουν καπου καλυτερα

Edit. ωραια, εγω σου λεω για πηξιμο κ αλλος για ζωαρα  :-D αυτο ειναι το προβλημα με το στρατο, οτι θες ακους. ΟΚ, πιστεψε το στελιο, αφου ηταν ο κολλητος του. εγω το χω ακουσει απο απλους γνωστους οποτε ο λογος μου δε φτουραει κ πολυ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οτι και να ειναι 24-26 μερες θα κατσει οποτε κλαιν.και ποιος σου ειπε οτι ειναι αυστηρα στους τεθωρες;;ζωαρα ειναι και πολυ χαλαρα.εγω που παρουσιαστηκα μεγαλο πευκο και ειχα λοχαγο απο ειδ. Δυναμεις τι να πω; οσοι ξερουν και εχου παει εκει φανταροι ξερουν...δεν λεω τιποτα αλλο.περαστε οσο πιο χαλαρα κ ανετα μπορειτε.9 μηνες ειναι οχι χρονια.μπαμ μπαμ περνανε.κ εγω ετσι ελεγα αλλα περασαν παρολο τα σκατα που περασα εκανα υπομονη οπως ολοι.μερες ειναι και περνανε ;-)

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.

ήπειρο, να ρωτήσω και κάτι λίγο άκυρο, στο πεζικό κάνουμε εξετάσεις αίματος ? έτυχε να κάνω χτες και ένας γνωστός μου είπε να τις πάρω μαζί με ομάδα αίματος για να γλιτώσω χρόνο, ισχύει η βλακείες έλεγε ?

Δημοσ.

ήπειρο, να ρωτήσω και κάτι λίγο άκυρο, στο πεζικό κάνουμε εξετάσεις αίματος ? έτυχε να κάνω χτες και ένας γνωστός μου είπε να τις πάρω μαζί με ομάδα αίματος για να γλιτώσω χρόνο, ισχύει η βλακείες έλεγε ?

εγώ ξέρω ότι την πρώτη μέρα (που είναι η πιο απαίσια μέρα του κόσμου), σε όλα τα σώματα ναυτικό,αεροπορία,πεζικό απλά βαράνε 2 εμβόλια, σε ένα άλλο δωμάτιο γδύνεστε όλοι μαζί να σας εξετάσει ένας γιατρός και έχετε πυρετό όλη την μέρα από τα εμβόλια  :devil: εξετάσεις αίματος δεν έχω ακούσει (και δεν έχω ζήσει)

Δημοσ.

Ρε σεις, μην σας απασχολει καθολου το πως θα ειναι το κεντρο!

26 μερες θα μεινετε εκει, οχι ολοι σας την ζωη.

26 μερες που στην ουσια δεν θα τιμωρηθειτε ποτε για οτι και αν κανετε (εκτος αμα ειναι κατι χοντρο!) , που θα κοιμαστε ολη μερα, που θα σας πιανουν απο το χερακι να σας δειχνουν πραγματα και αμα δε τα ξερετε θα σας τα ξαναδειχνουν ξανα και ξανα..

Απο το κεντρο μετα απο λιγους μηνες θα θυμαστε μονο μερικες καλες στιγμες που ειχατε.

Το θεμα ειναι στη μοναδα που θα πατε τι θα γινει, οπου στην ουσια θα ειναι το σπιτι σας για 8 μηνες..

Δημοσ.

@stelios18120 Φιλικη συμβουλη, για να σαι καλυμενος ρε συ , μη λες επιθετα ετσι χυμα. Καλυτερα μεσω pm εστω. 

Επισης, ρε παιδια να ρωτησω κατι μια κ το θυμηθηκα, αυτα Link.png Site: εδω τα συμπληρωνουμε εμεις η οσοι πανε για μονιμοι? Και ποτε τα καταθετουμε? Με την διακοπη της αναβολης η τα κουβαλαμε μαζι μας στο Κεντρο?

Ευχαριστω και παλι

Δημοσ.

εγώ ξέρω ότι την πρώτη μέρα (που είναι η πιο απαίσια μέρα του κόσμου), σε όλα τα σώματα ναυτικό,αεροπορία,πεζικό απλά βαράνε 2 εμβόλια, σε ένα άλλο δωμάτιο γδύνεστε όλοι μαζί να σας εξετάσει ένας γιατρός και έχετε πυρετό όλη την μέρα από τα εμβόλια  :devil: εξετάσεις αίματος δεν έχω ακούσει (και δεν έχω ζήσει)

Μην τρομαζεις τον κοσμο κακουργε! :)

Υπαρχουν πολλα ατομα που δε θυμουνται ΚΑΝ την πρωτη τους μερα στο στρατοπεδο. Ειμαι ενας απο αυτους, θυμαμαι περασα την πυλη, μετα κατι γραφειοκρατιες, υπογραφες δε θυμαμαι τι και που, βαρεμαρα, πεσανε και μερικα εμβολια και αυτο ηταν. Στις ΔΟΥ πιο πολυ μανουρα εχει παρα εκει!

Δημοσ.

Σιγα ρε συ ονομα λοχαγου ειπα μια χαρα τυπας απλα λιγο ζορικος με ωραια τρελα.δεν ειπα κατι κακο γ αυτον και θα δεις στο στρατο και γενικα οταν τελειωσεις μονο επιθετα και εμπειριες θα θυμασαι που θα τα λες και θα θυμασαι στιγμες.παντως στο κεντρο εγω εκανα τις πιο ωραιες φιλιες και περασα αν και δυσκολα επειδη ημου ψαρακας και δεν ηξερα πολλα ηταν γενικα ωραια.στην μοναδα ειναι τα ζορια...

Δημοσ.

Μην τρομαζεις τον κοσμο κακουργε! ;)

Υπαρχουν πολλα ατομα που δε θυμουνται ΚΑΝ την πρωτη τους μερα στο στρατοπεδο. Ειμαι ενας απο αυτους, θυμαμαι περασα την πυλη, μετα κατι γραφειοκρατιες, υπογραφες δε θυμαμαι τι και που, βαρεμαρα, πεσανε και μερικα εμβολια και αυτο ηταν. Στις ΔΟΥ πιο πολυ μανουρα εχει παρα εκει!

τελειως ασχετο αλλα αν δε ρωτησω θα σκασω. Τι μου θυμιζει ρε το avatar σου? Απο ποια ταινια ειναι? Δε μου ρχεται ο τιτλος, βοηθα λιγο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...