slevinkelevra Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 και γιατί δεν το συνεχίζεις? Διδακτορικο μεχρι να το τελειωσω και μετα να παω φανταρος? Γιατι θα τελειωσω ωραιος ωραιος και αμα μου κατσει καμια καλη δουλεια και τι θα τους πω? Περιμενετε με κανα 6 μηνο? Τωρα θα μου πεις, εχει δουλειες στην Ελλαδα? Σωστο κ αυτο...Αλλα μια στο εκατομμυριο. Η αμα θελω να την κανω εξω....
Acid_raiN Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Διδακτορικο μεχρι να το τελειωσω και μετα να παω φανταρος? Γιατι θα τελειωσω ωραιος ωραιος και αμα μου κατσει καμια καλη δουλεια και τι θα τους πω? Περιμενετε με κανα 6 μηνο? Τωρα θα μου πεις, εχει δουλειες στην Ελλαδα? Σωστο κ αυτο...Αλλα μια στο εκατομμυριο. Η αμα θελω να την κανω εξω.... Πηγαινε τωρα να τελειωνεις για να σαι ετοιμος οταν τελειωσεις το διδακτορικο. Φοιτητικη αδεια δινουν για εξεταστικες μονο και αν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Διδακτορικο μεχρι να το τελειωσω και μετα να παω φανταρος? Γιατι θα τελειωσω ωραιος ωραιος και αμα μου κατσει καμια καλη δουλεια και τι θα τους πω? Περιμενετε με κανα 6 μηνο? Τωρα θα μου πεις, εχει δουλειες στην Ελλαδα? Σωστο κ αυτο...Αλλα μια στο εκατομμυριο. Η αμα θελω να την κανω εξω.... προσωπικά θα το τελείωνα και μετά θα πήγαινα, γιατί αν έχεις διδακτορικό παίζει και κατ'εξαίρεση μετάθεση αν δεν κάνω λάθος...
aris1986 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Διδακτορικο μεχρι να το τελειωσω και μετα να παω φανταρος? Γιατι θα τελειωσω ωραιος ωραιος και αμα μου κατσει καμια καλη δουλεια και τι θα τους πω? Περιμενετε με κανα 6 μηνο? Τωρα θα μου πεις, εχει δουλειες στην Ελλαδα? Σωστο κ αυτο...Αλλα μια στο εκατομμυριο. Η αμα θελω να την κανω εξω.... Τελειωσε το και πηγαινε... Ο στρατος δεν θα σε "σπουδασει"...
slevinkelevra Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 προσωπικά θα το τελείωνα και μετά θα πήγαινα, γιατί αν έχεις διδακτορικό παίζει και κατ'εξαίρεση μετάθεση αν δεν κάνω λάθος... Τελειωσε το και πηγαινε... Ο στρατος δεν θα σε "σπουδασει"... Ειναι μεγαλη κουβεντα αυτη παιδια, φιλοσοφικου περιεχομενου που δεν εχει μια σωστη απαντηση δυστυχως. Η μια αποψη ειναι η δικη σας που ειναι σωστη κ η αλλη ειναι αυτη που ειπα πριν, να παω τωρα να ξεμπερδευω. Οποτε μετα το διδακτορικο αν μου κατσει δουλεια δε θα χω στρατο να με κοβει. Ουτε αμα θελω να φυγω εξωτερικο να φοβαμαι να γυρισω κτλ κτλ. Και οι 2 αποψεις σωστες ειναι, απλα ειπα να ακολουθησω τη 2η
GiannisWalker Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 καλύτερα, να τελειώνεις για να έχεις ελεύθερο το μέλλον σου μετά. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Ειναι μεγαλη κουβεντα αυτη παιδια, φιλοσοφικου περιεχομενου που δεν εχει μια σωστη απαντηση δυστυχως. η δικιά μου άποψη απλά βασίζεται στην περίπτωση της κατ εξαίρεση μετάθεσης λόγω διδακτορικού, καμία φιλοσοφική συζήτηση... 1
slevinkelevra Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 η δικιά μου άποψη απλά βασίζεται στην περίπτωση της κατ εξαίρεση μετάθεσης λόγω διδακτορικού, καμία φιλοσοφική συζήτηση... Καταλαβα. Μια διευκρινιση. Εννοεις καποιον που να χε τελειωσει το διδακτορικο ή που να το κανει ακομα? Ευχαριστω
Pablo_Hasan Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 αν έχεις τελειώσει δικαιούσαι μετάθεση στον τόπο συμφεροντων σου. Αλλά αυτό ειναι σχετικό, αν εισαι απο Αθηνα και σε στειλουν Αυλώνα, έχεις 2 διοδια (αττική οδο & αφιδνες) να πληρώνεις περα δώθε, πιο πολύ κοστιζει αυτο παρα να υπηρετεις στον Εβρο... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Καταλαβα. Μια διευκρινιση. Εννοεις καποιον που να χε τελειωσει το διδακτορικο ή που να το κανει ακομα? Ευχαριστω προφανώς να έχεις τελειώσει...
GiannisWalker Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 να έχεις τελειώσει είναι , χώρια ότι το δικαιούμαι δεν νομίζω να ισχύει στον στρατό, σε λίγο θα μπω για να μιλήσω και με προσωπικές εμπειρίες αλλά απο ότι βλέπω και ρώτησα είναι αν δεν έχεις βύσμα ότι δικαιούσαι θα πάει σε άλλον που απλώς έχει δόντι.
Parakos Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 παιδιά καλησπέρα συγγνώμη αν θα ρωτήσω τα ίδια με τους άλλους αλλα ξέρετε πως είναι το άγχος όταν σου έρχεται το χαρτί ( στην δικια μου περίπτωση το ειδα στο internet)παρουσιάζομαι στις 28/5 στην αυλώνα κέντρο τεθωρακισμένων θα ήθελα αν κάποιος που έχει υπηρετήσει πρόσφατα να μου πει δυο λόγια για το τι παίζει εκεί . επίσης είμαι από θεσσαλονίκη και θα ήθελα να μου πει κάποιος που ξέρει πως πάω με τρένο ευχαριστώ εκ τον προτερων και αν αλλα παιδιά από εδώ παρουσιάζονται την ίδια μέρα με εμενα !
GiannisWalker Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 έχουν βγει απο ιντερνετ? γιατί μπήκα και ακόμα τίποτε.
Parakos Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 http://www.stratologia.gr/enhmervsh_strateyshmvn_katataxiναι για εμενα τουλάχιστον. μπες να δεις αν έχεις το χαρτί του περιοδεύων
Προτεινόμενες αναρτήσεις