Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κοιτα για να μην σου πω κατι που δεν ισχυει περιμενε απαντηση απο αλλα ατομα για πιο σιγουρα.παντως νομιζω οτι γινεται. ο αδερφος μου με μεταπτυχιακο και μπορεσε παντως.και μετα συνεχισε κανονικα.

Καλη φαση. Μηπως μπορεις να μου πεις τι εκανε ο αδερφος σου? Γιατι ειναι περιπου οι ιδιες διαδικασιες. Τουλαχιστον να ειμαι ψιλιασμενος...Ευχαριστω και παλι

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κοιτα εκανε καποιες ενεργειες και τον ειχαν βοηθησει και στο ρουφ που ειχε παρει τηλ τι να κανει.αλλα την ποιο σοβαρη βοηθεια του την εδωσαν καθηγητες και συμφητητες του.εγω οσο εκανε αυτα ημουν φανταρος στον εβρο και δεν ξερω την ακριβη διαδικασια και δεν θελω να σε παρω στον λαιμο μου.παντως ρωτα η στο ρουφ η κανα καθηγητη σου και σιγουρα θα ξερουν τον αδερφο μου δεν μπορω δυστυχως να τον ρωτησω δεν ειναι ελλαδα ειναι pennsylvania στην αμερικη αυτη την περιοδο.αν παντως μαθω κατι θα στο αναφερω για να σε βοηθησω φιλαρακι.ελπιζω να εχεις μια καλη θητεια και οσο μπορεις πιο χαλαρη.(μη περασεις αυτα που περασα εστω!!) καλη θητεια οταν με το καλο πας.

• Like 1
Δημοσ.

κοιτα εκανε καποιες ενεργειες και τον ειχαν βοηθησει και στο ρουφ που ειχε παρει τηλ τι να κανει.αλλα την ποιο σοβαρη βοηθεια του την εδωσαν καθηγητες και συμφητητες του.εγω οσο εκανε αυτα ημουν φανταρος στον εβρο και δεν ξερω την ακριβη διαδικασια και δεν θελω να σε παρω στον λαιμο μου.παντως ρωτα η στο ρουφ η κανα καθηγητη σου και σιγουρα θα ξερουν τον αδερφο μου δεν μπορω δυστυχως να τον ρωτησω δεν ειναι ελλαδα ειναι pennsylvania στην αμερικη αυτη την περιοδο.αν παντως μαθω κατι θα στο αναφερω για να σε βοηθησω φιλαρακι.ελπιζω να εχεις μια καλη θητεια και οσο μπορεις πιο χαλαρη.(μη περασεις αυτα που περασα εστω!!) καλη θητεια οταν με το καλο πας.

Να σαι καλα ρε φιλος. Απο το στομα σου κ στου Θεου τ αυτι. Καθηγητη σιγουρα θα ρωτησω απο Δευτερα, απλα επειδη εχουν παραξενεψει κ αυτοι, ειπα να ρωτησω και σε κανα φορουμ να ειμαι λιγο ψιλιασμενος...

Thanks

• Like 1
Δημοσ.

Για τη σχολη ρωταω, οχι για το στρατο. Αν μπορει να "σταματησει το κοντερ" του διδακτορικου, οσο υπηρετω

στην αγγλια γιατι εκει σπουδασα γινεται. ζητας αναβολη σπουδων. για τα διδακτορικα παντα. για μεταπτυχιακα δεν γινεται απλα κοβεσαι :P

για ελλαδα δεν ξερω αλλα δεν μου φαινεται κατι δυσκολο να γινει. ρωτησε τη σχολη σου, θα ξερει η γραμματεια.

Καλησπερα.

Να ρωτησω ρε σεις γιατι με το googlαρισμα δεν εβγαλα ακρη.

εγω παλι κατι εβγαλα..... :P

https://www.google.gr/#q=%CE%91%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%B1+%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%AE%CF%82+%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%AE%CF%82+%CF%83%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%B4%CF%8E%CE%BD

• Like 1
Δημοσ.

στην αγγλια γιατι εκει σπουδασα γινεται. ζητας αναβολη σπουδων. για τα διδακτορικα παντα. για μεταπτυχιακα δεν γινεται απλα κοβεσαι :P

για ελλαδα δεν ξερω αλλα δεν μου φαινεται κατι δυσκολο να γινει. ρωτησε τη σχολη σου, θα ξερει η γραμματεια.

εγω παλι κατι εβγαλα..... :P

https://www.google.gr/#q=%CE%91%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%B1+%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%AE%CF%82+%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%AE%CF%82+%CF%83%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%B4%CF%8E%CE%BD

Ευχαριστω , μαλλον εψαχνα με λαθος keywords  :-(

Ο κανονισμος στο σαιτ του πανεπιστημιου λεει οτι "Οι φοιτητές που διακόπτουν κατά τα ανωτέρω τις σπουδές τους, δεν έχουν τη φοιτητική ιδιότητα καθ’ όλο το χρονικό διάστημα της διακοπής των σπουδών τους. ". Δεν πιανομαι για ενεργος φοιτητης στο στρατο δηλαδη? Να τσιμπαγαμε καμια αδειουλα παραπανω?

Δημοσ.

Πάντως ξέρω οτι αν έχεις διδακτορικό τίτλο κάνεις μειωμένη θητεία 100%. Νομίζω 3μηνο...

Δημοσ.

Ελα ρε συ, ειμαι 27 και το βασικοτερο δεν το εχω ολοκληρωσει ακομα.

Πάντως ξέρω οτι αν έχεις διδακτορικό τίτλο κάνεις μειωμένη θητεία 100%. Νομίζω 3μηνο...

εννοεις οτι πρεπει να εχω τελειωσει διδακτορικο ε? Γιατι εγω ειμαι ακομα στη μεση. Αν ηταν να κανω μειωμενη λογω διδακτορικου, δε θα μου το λεγαν απο τη στρατολογια? 

Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι αν διακοψω διδακτορικο χανω την ιδιοτητα του φοιτητη. Οποτε στο στρατο δεν πιανομαι για φοιτητης, αρα δεν θα μπορω να τσιμπησω καμια εξτρα αδειουλα? 

Δημοσ.

Αδερφε ακου αν ησουν ανω των 35 εκανες 3μηνο...τωρα δεν νομιζω σε κοβω για κανονικη θητεια.παντως εισαι φοιτητης ολο και κατι θα τσιμπας απο αδεια κ ουτως η άλλως θα μπεις σε γραφειο οποτε ζωαρα θα κανεις ;-)

Δημοσ.

Ρε συ αυτους τους "κανονες" οτι αμα εισαι τοσο, θα κανεις τοσους μηνες κτλ, που τους βρισκω?

Μα σου λεω οτι αμα διακοψω διδακτορικο χανω την ιδιοτητα του φοιτητη. Οποτε παιζει στο στρατο να μην πιανομαι ως φοιτητης. Οποτε δε βλεπω να τσιμπαω αδειουλες...

Δημοσ.

Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι αν διακοψω διδακτορικο χανω την ιδιοτητα του φοιτητη. Οποτε στο στρατο δεν πιανομαι για φοιτητης, αρα δεν θα μπορω να τσιμπησω καμια εξτρα αδειουλα? 

Για 5-10 μέρες max κάνεις έτσι?

• Like 1
Δημοσ.

Μα μην διακοψεις διδακτορικο.αυτο με τα 35 και μετα στο ρουφ μου το ειχαν πει που ειχα ρωτησει.

και γιατι  να χασω 9 μηνες διδακτορικου ρε συ?

Για 5-10 μέρες max κάνεις έτσι?

Γιατι, με χαλανε?

Δημοσ.

Ε τι να σου πω...πρεπει να επιλεξεις.δεν μπορεις ολα δικα δου μακαρι βεβαια να γινει οπως θες και να γινεται..κ αν εχεις βυσμα η βρεις κονε ολα γινονται ;-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...