Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που όλοι οι στρατηγοί/αντιστράτηγοι έχουν το οπλόσημο των Ο.Υ.Κ είναι ανέκδοτο ή είναι όλοι commando? :-D

Ο συγκεκριμένος αρχηγός Γεσ είναι αξιωματικός ειδικών δυνάμεων. Ψάξε το βιογραφικό του

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό που όλοι οι στρατηγοί/αντιστράτηγοι έχουν το οπλόσημο των Ο.Υ.Κ είναι ανέκδοτο ή είναι όλοι commando? :-D

Ενα σχολειο ειναι και βαζεις το βατραχι, οποιος αξιωματικος θελει δηλωνει και μπορει να το δοκιμασει. Ειχα εναν "καραβανα" ανθυπολοχαγο στην μοναδα που το εφερε, βεβαια οπως μου ειχε πει το ειχε φυγει ολη η μαγκια οταν πηγε αλλα αφου το εβγαλε δικαιουται να το φοραει για παντα. Ηταν ψαρωτικο για τους φανταρους....

Δημοσ.

Ενα σχολειο ειναι και βαζεις το βατραχι, οποιος αξιωματικος θελει δηλωνει και μπορει να το δοκιμασει. Ειχα εναν "καραβανα" ανθυπολοχαγο στην μοναδα που το εφερε, βεβαια οπως μου ειχε πει το ειχε φυγει ολη η μαγκια οταν πηγε αλλα αφου το εβγαλε δικαιουται να το φοραει για παντα. Ηταν ψαρωτικο για τους φανταρους....

Οτι και να λεμε για να περασεις ενα σχολειο 3 μηνων και σαν το συγκεκριμενο πρεπει να το αξιζεις.Αλλιως βυσμα ξεβυσμα θα κοπεις απο μονος σου.Φυσικα δεν συγκρινεται με το αντιστοιχο σχολειο του ναυτικου.

Δημοσ.

Μιας και πιάσαμε για ειδικές δυνάμεις για πείτε όσοι ξέρουν ρε παιδιά πού είναι καλύτερα να δηλώσουμε να πάμε(μονάδα) ; Μου έχουν πει κάποιοι Κω, Ρόδο. (όχι ότι έχει σημασία, όπου θέλουν σε στέλνουν αλλά λέμε τώρα, τι να δηλώσουμε)

Ας ξεκινήσουμε απ' το ότι αν δεν έχεις βύσμα, οι πιθανότητες να σε στείλουν εκεί που δηλώσεις, είναι στην καλύτερη ελάχιστες.

Είχα δηλώσει ορεινός και με έστειλαν αμφίβιο, και άλλοι είχαν δηλώσει αμφίβιοι και τους έστειλαν ορεινούς.

Από εκεί και πέρα, μιας και αναφέρεσαι σε νησιά, απ' τη σειρά μου τουλάχιστον, αλλά και απ' όσα άκουγα από προηγούμενες και για προηγούμενες σειρές, τα πιο μάχιμα νησιά είναι Σάμος και Χίος. Στη Χίο με πήγαινε 3 και 4-1 (έξω-μέσα), ενώ στη Σάμο τον έπιναν.

Πες τι θες μήπως μπορώ να σε βοηθήσω, έστω να επιλέξεις.

Δημοσ.

Μιας και πιάσαμε για ειδικές δυνάμεις για πείτε όσοι ξέρουν ρε παιδιά πού είναι καλύτερα να δηλώσουμε να πάμε(μονάδα) ; Μου έχουν πει κάποιοι Κω, Ρόδο. (όχι ότι έχει σημασία, όπου θέλουν σε στέλνουν αλλά λέμε τώρα, τι να δηλώσουμε)

Xωρις βεβαιοτητα, νομιζω πως στην Ροδο το στρατοπεδο των ΕΔ ειναι πααααρα πολυ μακρια απο την πολη, περιπου 1 ωρα. Επισης ο Διοικητης δεν επιτρεπει οι φανταροι να εχουν αμαξια aka παιζει σοβαρο θεμα με τις εξοδους.

Για την αποσταση ειμαι σχεδον σιγουρος, για τα υπολοιπα, μπορει να ηταν και ραδιο αρβυλα.

Δημοσ.

Toν συγκεκριμενο τον ειχα ταξιαρχο και οντως ειναι των ειδικων δυναμεων! :P

Δημοσ.

Οτι και να λεμε για να περασεις ενα σχολειο 3 μηνων και σαν το συγκεκριμενο πρεπει να το αξιζεις.Αλλιως βυσμα ξεβυσμα θα κοπεις απο μονος σου.Φυσικα δεν συγκρινεται με το αντιστοιχο σχολειο του ναυτικου.

και να κοπείς, μπορείς να το επαναλάβεις μέχρι να το περάσεις. Ειχα ακούσει για έναν τύπο που κοπηκε 4 φορές, αλλά το περασε τελικα.

Δημοσ.

και να κοπείς, μπορείς να το επαναλάβεις μέχρι να το περάσεις. Ειχα ακούσει για έναν τύπο που κοπηκε 4 φορές, αλλά το περασε τελικα.

Δεν διαφωνω.Αλλα για να κοπηκες και μετα να το περασες σημαινει οτι βελτιωθηκες.Οποτε τους κανεις

Δημοσ.

Ναι για αμφίβιος θέλω. Λες να δηλώσω ορεινός για να με βάλουν αμφίβιο; χαχαχα!

Να σου πω την αλήθεια, οι περισσότεροι πάνε αμφίβιοι, θέλοντας και μη.

Σκέψου ότι οι ορεινές μονάδες είναι τρεις, και οι αμφίβιες πέντε, συν ότι παίρνουν περισσότερους στις αμφίβιες.

Δημοσ.

Μόνο εάν κοπείς στις εισιτήριες εξετάσεις. Εάν αρχίσεις κανονικά το σχολείο και το παρατήσεις, πάει.

Δημοσ.

Καλησπερα.

Να ρωτησω ρε σεις γιατι με το googlαρισμα δεν εβγαλα ακρη.

Κανω phd σε ελληνικο πανεπιστημιο και θελω να διακοψω για να μπω Σεπτεμβρη. Καποιος μου σφυριξε οτι μπορεις να κανεις αιτηση στη σχολη σου ωστε οσο εισαι φανταρος να μη μετραει ο χρονος για το διδακτορικο. Να κανει "παυση" το διδακτορικο λεει για κανα χρονο. Δηλαδη αν τωρα εχω κανει ενα χρονο διδακτορικο, να μπω φανταρος και οταν βγω να μην εχω κανει 1 χρονο κ 9 μηνες διδακτορικο. Να συνεχισει να φαινετε οτι εχω κανει μονο ενα χρονο διδακτορικο. 

Ποια ειναι η διαδικασια για  να γινει ολο αυτο? Ξερετε εσεις τιποτα?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Αν δεν εισαι βυσμα οπου και να δηλωσεις τιποτα δεν πιανει.μονο κωλοφαρδια η αν εχουν ελλειψη θα σε παρουν εκει που θελουν αυτοι.ολα τα αλλα ειναι απλα για να γραψεις κατι στο χαρτι

Δημοσ.

Αν δεν εισαι βυσμα οπου και να δηλωσεις τιποτα δεν πιανει.μονο κωλοφαρδια η αν εχουν ελλειψη θα σε παρουν εκει που θελουν αυτοι.ολα τα αλλα ειναι απλα για να γραψεις κατι στο χαρτι

Για τη σχολη ρωταω, οχι για το στρατο. Αν μπορει να "σταματησει το κοντερ" του διδακτορικου, οσο υπηρετω

Δημοσ.

κοιτα για να μην σου πω κατι που δεν ισχυει περιμενε απαντηση απο αλλα ατομα για πιο σιγουρα.παντως νομιζω οτι γινεται. ο αδερφος μου με μεταπτυχιακο και μπορεσε παντως.και μετα συνεχισε κανονικα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...