aris1986 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Στις βολές πες του φοράμε ακουστικά. Ποιος ο λογος να ριξεις βολές χωρις ωτοασπίδες? ή ακουστικα? Σε πολεμο ρε μαστορα εννοούμε!
Sonik86 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Στις βολές πες του φοράμε ακουστικά. Ποιος ο λογος να ριξεις βολές χωρις ωτοασπίδες? ή ακουστικα? Εγω παντως το Δεκεμβριο εριξα χωρις ωτασπιδες και ακουστικα... Ωτασπιδες οχι μονο δε χορηγησαν αλλα τα σαϊνια δεν το ανεφεραν κιολας να παμε να αγορασουμε απο το κψμ μονοι μας, μας παρειχαν βεβαια ακουστικα.. Τωρα αμα μπορεις καποιος να φορεσει τα ακουστικα φορωντας ταυτοχρονα το κρανος να μου τρυπησεις τη μυτη..
FarCry Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Aβραμο got his M16 M4 Επεξ/σία 30 Απριλίου 2014 από FarCry
GiannisWalker Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 προσπαθεί να καταλάβει τι είναι μιας και αμφιβάλλω να το έπιασε ποτέ στα χέρια του 1
Mikeasdf Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Αυτό που όλοι οι στρατηγοί/αντιστράτηγοι έχουν το οπλόσημο των Ο.Υ.Κ είναι ανέκδοτο ή είναι όλοι commando?
Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 όχι όλοι οι αρχηγοί, ο γεεθα δεν το έχει. Οι άλλοι, ναι, τα έχουν περάσει τα σχολεία. Βέβαια όλοι βύσματα ειναι
panagiotis paok Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Καλησπερα σας εχω επιλεγει στις ειδικες δυναμεις καταδρομων και παρουσιαζομαι 29 μαιου στο μεγαλο πευκο στην αθηνα , θελω να ρωτησω επιδει εχω τατουαζ και σε εμφανεις σημειο στο χεριο σχεδον ολο αμα με κοψουν και δεν με παρουν λογο του ταττοο ισχυει κατι τετοιο ?
Star_Light Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Καλησπερα σας εχω επιλεγει στις ειδικες δυναμεις καταδρομων και παρουσιαζομαι 29 μαιου στο μεγαλο πευκο στην αθηνα , θελω να ρωτησω επιδει εχω τατουαζ και σε εμφανεις σημειο στο χεριο σχεδον ολο αμα με κοψουν και δεν με παρουν λογο του ταττοο ισχυει κατι τετοιο ? Aν δεν καλύπτεται απο την θερινή στολή εξοδου θα έχεις θέμα.
toniloco3 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Καλησπερα σας εχω επιλεγει στις ειδικες δυναμεις καταδρομων και παρουσιαζομαι 29 μαιου στο μεγαλο πευκο στην αθηνα , θελω να ρωτησω επιδει εχω τατουαζ και σε εμφανεις σημειο στο χεριο σχεδον ολο αμα με κοψουν και δεν με παρουν λογο του ταττοο ισχυει κατι τετοιο ? ουτε καν..! 1
afentiko Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Μιας και πιάσαμε για ειδικές δυνάμεις για πείτε όσοι ξέρουν ρε παιδιά πού είναι καλύτερα να δηλώσουμε να πάμε(μονάδα) ; Μου έχουν πει κάποιοι Κω, Ρόδο. (όχι ότι έχει σημασία, όπου θέλουν σε στέλνουν αλλά λέμε τώρα, τι να δηλώσουμε)
mindtrapper Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Aν δεν καλύπτεται απο την θερινή στολή εξοδου θα έχεις θέμα. Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβεις ότι τα παιδιά που ρωτάνε εδώ πάνε για έφεδροι οπλίτες και όχι υπαξ-αξ. Ποια στολή εξόδου και θερινή κιόλας; Με τη φόρμα αγγαρείας θα είναι συνέχεια και το καλοκαίρι απλά μανίκια πάνω. Πεζικό και τθ πάντως δεν είχαν θέμα με τατουάζ μέχρι και στο λαιμό (true story). Ειδικές δυνάμεις δεν έχω δει κάποιον με τατουάζ αλλά δε νομίζω πλέον να έχουν τέτοια θέματα.
panos2171 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δεν αφήνουν τατουάζ στους έφεδρους και Ε.Δ εφόσον αυτά είναι σε εμφανές σημειο. Δηλαδή αν έχεις τατουάζ από τον αγκώνα και κάτω (καθώς λίγο πιο πάνω καλύπτεται ακόμα και με σηκωμένα μανίκια) απορρίπτεσαι. Όλα αυτά βέβαια υπό φυσιολογικές συνθήκες. Αν μπει βύσμα αλλάζει το πράμα... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις