Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα περασει απο ακουογραμμα στο κεντρο, ειναι μια εξεταση που κανουν ολοι.Εκει θα κριθει η εκταση του προβληματος και αναλογα με τα αποτελεσματα θα βγει και η αποφαση αν θα του δωσουν οπλο η οχι .Η υγεια πανω απ ολα!

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

άοπλος δεν είναι όταν υπάρχει κάποιο πιο σοβαρό θέμα ? Για μια απλή απώλεια ακοής άοπλος ?

Άμα έχει σοβαρό θέμα στο αυτί 100% αοπλος, δεν είναι και τόσο απλό αυτό το πράγμα

Είχαμε έναν αρχιλοχια που για χρόνια έριχνε χωρίς ωτοασπίδες και τελικά από το δεξί αυτί δεν άκουγε καλά

Αν έχει ευαισθησία ο φίλος σου υπάρχει ο κίνδυνος σε μια βολή να χειροτερέψει και δεν πρόκειται να πάρουν το ρισκο

Σε μια μονάδα πάντως είχαμε άτομο που είχε ανάλογο θέμα και ήταν αοπλος

Τώρα τι ι3 άοπλο τι ι4 , η βασική διαφορά είναι ένοπλος ή αοπλος εκεί κρίνεται το όλο θέμα του πώς θα είναι η θητεία σου όχι στο νούμερο του Ι σου

Δημοσ.

παίδες θέλω μια γνώμη , έχω ένα φιλαράκι που έχει θέμα με το αυτί του , για την ακρίβεια είχε παλιά αλλά τώρα είναι οκ. Απλώς του έχει πει ο γιατρός να αποφεύγει τους αρκετά δυνατούς θορύβους τίποτε άλλο όμως. ι3 λογικά θα βγει ? Και τι ακριβώς "γλιτώνει" απο τους υπολοίπους ? Thanks 

αν ειχε καμμια απλη ωτιτιδα και του περασε θα τον εξετασουν και θα δουν οτι ειναι οκ θα παρει οπλο κανονικα !

αν ειχε καμμια ριξη τυμπανου (πολυ συνηθες προβλημα με το αυτι μεχρι και απο βουτιες στην θαλασσα μπορεις να το παθεις) τοτε οχι μονο δε θα παρει οπλο αλλα θα γλυτωσει θα λουφαρει αν θελει τα παντα απο πορειες  μεχρι τα  παντα ολα !

να τους το παιξει παραμυθι .. ι3 σιγουρο .. 

Δημοσ.

αν βγει ι3 ένοπλος ? Αυτός είχε περάσει ένα θέμα πριν χρόνια απο ωτίτιδα που του έκανα απώλεια ακοής αλλά εδώ και 10 χρόνια + είναι οκ απλώς φοβάται λόγο βολών μην πάθει τίποτε. 

• Super Moderators
Δημοσ.

τι νόημα έχει να βγει I3 ένοπλος? πάλι θα υπάρχει ο κίνδυνος, το δίλημμα είναι ανάμεσα σε Ι1 και άοπλο ουσιαστικά...

αν νομίζει ότι αξίζει ο κίνδυνος ας μην πει τπτ, αλλά να μην γκρινιάζει μετά σε περίπτωση που συμβεί κάτι...

Δημοσ.

το σκέφτηκα μήπως βγει ένοπλος και απλώς φάει άκυρο απο βολές.. Το άοπλο δηλαδή τι θα κάνει ? επίσης στην συνέχεια μπορεί να το αλλάξει σε ι1 όταν απολυθεί ? 

• Super Moderators
Δημοσ.

τι νόημα έχει να είσαι ένοπλος και να μην κάνεις βολές?

το άοπλο θα κάνει θαλαμοdog...

γιατί να το αλλάξει? δεν φαίνεται το Ι στο χαρτί...

• Super Moderators
Δημοσ.

όλοι κάνουν αγγαρείες, δεν τις γλυτώνει κάποιος, εκτός αν είναι τόσοι λίγοι οι ένοπλοι που δεν προλαβαίνουν τπτ εξαιτίας των σκοπέτων...

Δημοσ.

Παρα πολυ πιθανον να γλιτωσει τις βολες στα σπεν και γενικα καθε βολη στο ταγμα , που θα ειναι φοβερο. Δεν χρειαζεται απαραιτητα επισημο χαρτι γιατρου απο το 401 , αλλα παντα βοηθαει πολυ και καλο ειναι να πολεμησει για να το παρει για να μη χρειαζεται να εξηγει στον καθε ενα για ποιο λογο δε μπορει να παει στις βολες. Αν μπορει να παρει και γιωτοχαρτο , πχ I3 / I4 αοπλο ακομα καλυτερα να γλιτωνει απο την μανουρα του οπλου, αλλα πιστευω πως θα ειναι δυσκολο.

Γενικα παντως ειναι μυθος πως το χαρτι γιατρου βγαινει ευκολα. Στον στρατο θα γνωρισεις παιδια με πολυ σοβαρα θεματα , ειτε σωματικα ειτε νοητικα που μια χαρα τα αναγκαζουν να κανουν την θητεια τους. Οι γιατροι φοβουνται μονο τα προβληματα μεσης επειδη δεν ανιχνευονται ευκολα και αρα δε ξερουν αμα ειναι αληθινα ή όχι, καθως και την καρδια οπου ειναι σιγουρο βεβαιο πως αμα την ζοριζεις προκαλει μπελαδες. Σε ολα τα αλλα σε αρχιζουν τις ειρωνικες ερωτησεις και σου συμπεριφερονται σαν να θες να την γλιτωσεις. Καλα οχι ολοι οι γιατροι σε καμια περιπτωση, αλλα οσο να ναι εχουν δει και αυτοι πολλα ψεματα και ιστοριες.

Οπως και να εχει στις βολες που θα γλιτωσει ο φιλος σου, γενικα χαιρεσαι μονο αυτα τα 10-20 δευτερολεπτα που ριχνεις με το οπλο σου και καταριεσαι τις ΩΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ πριν και μετα , προετοιμασιας και καθαρισμα. Σκοπιες δε θα γλιτωσει με τιποτα επειδη αμα φτασει στο σημειο να ριξει σε εναν εισβολεα στο στρατοπεδο που θα του ριχνει απο εξω ,το οτι μπορει να τον πονεσει το αυτι του θα ειναι το τελευταιο προβλημα και του στρατου αλλα και του ιδιου..

Δημοσ.

Παρα πολυ πιθανον να γλιτωσει τις βολες στα σπεν και γενικα καθε βολη στο ταγμα , που θα ειναι φοβερο. Στις βολες γενικα χαιρεσαι μονο αυτα τα 10-20 δευτερολεπτα που ριχνεις με το οπλο σου και καταριεσαι τις ΩΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ πριν και μετα , προετοιμασιας και καθαρισμα. Σκοπιες δε θα γλιτωσει με τιποτα επειδη αμα φτασει στο σημειο να ριξει σε εναν εισβολεα στο στρατοπεδο ,το οτι μπορει να τον πονεσει το αυτι του θα ειναι το τελευταιο προβλημα του στρατου..

Aυτο ακριβως ειναι το ρεζουμε!

Τα ιδια ελεγε και ο Λοχαγος μου, αμα ζησεις απο ανταλλαγη πυρών ας κουφαθεις εστω...

Δημοσ.

Αν κάποιος θέλει μπορεί να βγει Ι3Σ ή Ι4 με πλάγιους τρόπους χωρίς να το δικαιούται. Δεν θα παραθέσω πώς γίνεται γιατί δεν θέλω να δώσω ιδέες για λαμογιές.

ναι απο σενα περιμεναμε να μαθουμε τις λαμογιες.... facepalm :P

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα πάντως ακουόγραμμα δεν μου έκαναν ποτέ. Και στη μονάδα μετά που με ρώτησαν και είπα ότι δεν έχω κάνει είπαν να κάνω εκεί αλλά μετά το ξέχασαν, κλασσικά Ε.Σ. Δε με έκαιγε κιόλας. Απλά δεν είναι σίγουρο ότι θα κάνει στην κατάταξη, να το πει ότι έχει πρόβλημα μην περιμένει να το βρουν μόνοι τους.

Δημοσ.

Aυτο ακριβως ειναι το ρεζουμε!

Τα ιδια ελεγε και ο Λοχαγος μου, αμα ζησεις απο ανταλλαγη πυρών ας κουφαθεις εστω...

Στις βολές πες του φοράμε ακουστικά. Ποιος ο λογος να ριξεις βολές χωρις ωτοασπίδες? ή ακουστικα? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...