Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

95' Ε ΕΣΣΟ, 238 σειρά.

Παρουσιάστηκα Σύρο και μετά Ρόδο οπού έκανα 16 μήνες παραμεθόριο συν περίπου ένα μήνα

από τις φυλακές που είχα μαζέψει. Ποιο παλιός στο τάγμα και απ΄'τον Διοικητή εν ολίγοις...  :lol:

Επισης,πέρασα και μια βόλτα από Καστελόριζο μιας και το τάγμα μου είχε το φυλάκιο.

Όλα αυτά τότε με το συμβάν στα Ίμια.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εσυ πρεπει να ειχες βηταδες τους δικους μας αλφα, αναμεσα τους και ρα κυπριοπουλα. Απο οτι ειχα μαθει σας ειχαν τρεξει λιγο χαχα.

Sent from my U9200 using Insomnia

Πωωωω ρε μεγάλε! Μας είχαν τεντώσει τα παλιόπαιδα οι Κυπραίοι! Οι περισσότεροι Κύπριοι βητάδες ήταν αλήτες, μας έκαναν καψώνια έτσι επειδή γούσταραν και καψώνια μη προβλεπόμενα. Μια φορά τον χρόνο μπαίνουν οι κερατάδες και έτυχαν στο κεφάλι μου.

Χαχα ησουν ατυχος.Ενταξυ πιτσιρικαδες ηταν και παρασυρονταν, ο Νικ....ηταν ο γιος μου, τον εκπαιδευσα προσωπικα ενω ο Αχ... ηταν η αδυναμια μου. Φαινονταν οτι θα παρουν τα καλα ποστα απο τους ελλαδιτες. Ηταν και δικας ο Χα σε εσας που τα γουσταρε τα κολπα στο ιδρυμα του λουτρακιου....Το συντριβανι δουλευε;Sent from my U9200 using Insomnia
  • Super Moderators
Δημοσ.

Γι αυτό ανέφερα όσοι έχουν πραγματικό πρόβλημα υγείας. Προφανώς και δεν έχουν όλοι οι Ι3Σ και Ι4 πραγματικό πρόβλημα υγείας.

και με κάποιο τρόπο καταλαβαίνουν ποιοι από αυτούς έχουν το πραγματικό και ποιοι όχι? checkάρουν έναν έναν τους άοπλους?

Δημοσ.

και με κάποιο τρόπο καταλαβαίνουν ποιοι από αυτούς έχουν το πραγματικό και ποιοι όχι? checkάρουν έναν έναν τους άοπλους?

Όλοι οι νεοσύλλεκτοι εξετάζονται από γιατρούς για τον καθορισμό της κατηγορίας σωματικής ικανότητας.

• Super Moderators
Δημοσ.

Όλοι οι νεοσύλλεκτοι εξετάζονται από γιατρούς για τον καθορισμό της κατηγορίας σωματικής ικανότητας.

ναι το θέμα όμως είναι, πως ξεχωρίζουν αργότερα αυτούς που πήραν μούφα I3 αόπλο και Ι4, από τους υπόλοιπους...

δεν λέω για αυτούς που προσπάθησαν κι έφαγαν άκυρο, αλλά για αυτούς που το κατάφεραν, πράγμα εύκολο ειδικά το ψυχολογικό I3...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι το θέμα όμως είναι, πως ξεχωρίζουν αργότερα αυτούς που πήραν μούφα I3 αόπλο και Ι4, από τους υπόλοιπους...

δεν λέω για αυτούς που προσπάθησαν κι έφαγαν άκυρο, αλλά για αυτούς που το κατάφεραν, πράγμα εύκολο ειδικά το ψυχολογικό I3...

Αν κάποιος θέλει μπορεί να βγει Ι3Σ ή Ι4 με πλάγιους τρόπους χωρίς να το δικαιούται. Δεν θα παραθέσω πώς γίνεται γιατί δεν θέλω να δώσω ιδέες για λαμογιές.

Επεξ/σία από michanikaros
  • Super Moderators
Δημοσ.

άρα δεν τους ξεχωρίζουν οπότε παίρνουν κι αυτοί λευκό μαζί τους με υπόλοιπους...

αυτό εννοούσε κι ο Pablo...

• Like 1
Δημοσ.

Αν κάποιος θέλει μπορεί να βγει Ι3Σ ή Ι4 με πλάγιους τρόπους χωρίς να το δικαιούται. Δεν θα παραθέσω πώς γίνεται γιατί δεν θέλω να δώσω ιδέες για λαμογιές.

Σώπα λές και δεν το ξέρουμε πως γίνεται. Τα μαϊμου Ι4-Ι5 ψυχολογικά πέφτουν σύννεφο πλέον. Δεν αποφεύγονται οι λαμογιές είτε πείς κάτι είτε όχι.

Δημοσ.

Σώπα λές και δεν το ξέρουμε πως γίνεται. Τα μαϊμου Ι4-Ι5 ψυχολογικά πέφτουν σύννεφο πλέον. Δεν αποφεύγονται οι λαμογιές είτε πείς κάτι είτε όχι.

Το ξέρω και το ξέρω καλά. Εγώ από τη μεριά μου θα κάνω αυτό που θεωρώ σωστό. Από εκεί και πέρα ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του.

Δημοσ.

Το ξέρω και το ξέρω καλά. Εγώ από τη μεριά μου θα κάνω αυτό που θεωρώ σωστό. Από εκεί και πέρα ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του.

μεγάλη φιλοσοφία αυτο...

Δημοσ.

παίδες θέλω μια γνώμη , έχω ένα φιλαράκι που έχει θέμα με το αυτί του , για την ακρίβεια είχε παλιά αλλά τώρα είναι οκ. Απλώς του έχει πει ο γιατρός να αποφεύγει τους αρκετά δυνατούς θορύβους τίποτε άλλο όμως. ι3 λογικά θα βγει ? Και τι ακριβώς "γλιτώνει" απο τους υπολοίπους ? Thanks 

Δημοσ.

Να βγεί οπωσδήποτε άοπλος θα γλιτώσει του κόσμου τις μλκίες. Βολές,αγήματα,καθάρισμα και το σημαντικότερο τα ΣΠΕΝ!!!!

Θα περάσει απο ακουόγραμμα εκεί να το παίξει λίγο βαρήκοος να πεί οτι είχε και ιστορικό και θα βγεί Ι3 αοπλο. Αν βγεί Ι3 ένοπλο θα είναι σαν να ήταν Ι1 όπως την πάτησα εγώ... αλλα τουλάχιστον γλίτωσα τα ΣΠΕΝ και έβγαλα και χαρτί Ελεύθερος Ορθοστασίας για να μην πηγαίνω κάθε Κυριακή σα μαλάκας στο άγημα, που για μια υπόθεση 10 λεπτών στο στρατό παίρνει 3-4 ώρες

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...