Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η οπτική που έχεις ειναι εντελώς λάθος, εκτος του ότι στις ειδ. δυν./δεα δεν κάνουν καμια ρεαλιστική εκπαιδευση και το μόνο δυσκολο ειναι η εμπλοκή και το σπασιμο νευρων.

:P

τι ατακα ηταν αυτη που πέταξες????? 

Τσέκαρε στο 12 : 48 τι σημαινει αναφορά. 

• Like 1
Δημοσ.

ό,τι ναναι, με το ζόρι να μας πεισεις ότι κάτι κάνουν στις ειδ.δυν. και στους δεα, ελεος

Θα απαντούσα, αλλά με έχει πιάσει μαι στεναχώρια τώρα για τους δύσμοιρους τους φοιτητές που αναγκάζονται να παρακολουθούν και θεωρία για να πάρουν το πτυχίο τους. Μα είναι δυνατόν; :P

Δεν χρειάζεται να πείσουμε κανέναν και για τίποτα. Όσοι πήγαν εκεί ξέρουν. Οι υπόλοιποι ήσασταν μες στη λούφα και τώρα σας έπιασαν τα ψυχολογικά για την εκπαίδευση που δεν επιλέξατε να κάνετε. Υποκρισία στο μεγαλείο της.

Δημοσ.

ό,τι ναναι, με το ζόρι να μας πεισεις ότι κάτι κάνουν στις ειδ.δυν. και στους δεα, ελεος

Μα δεν θέλω να σε πεισω. Απλα εισαι άσχετος με το αντικειμενο και επιμενεις. Αφου δεν έχεις ιδεα τι γινεται εκει μέσα πως διαολο έχεις αποψη? Αυτο που εσυ πέρασες σαν στρατος δεν ειναι ουτε 10% απο τις ειδικες δυναμεις και τους ΔΕΑ. Ειναι πολυ μαχιμες θητειες και απαιτητικες για αυτο δεν πάει οποιος και οποιος.Εκει καταλαβαινεις τι θα πει στρατος οχι επειδη σου μιλησε περιεργα ενας ΕΠΟΠ. Δουλευομαστε τωρα?

Ο ΕΠΟΠ δεν έχει τη δυναμη ουτε τα κοτσια ή καλυτερα την εκπαιδευση για να σε κομπλάρει αμα κομπλάρετε τοσο ευκολα τι να πω? 

Δημοσ.

Θα απαντούσα, αλλά με έχει πιάσει μαι στεναχώρια τώρα για τους δύσμοιρους τους φοιτητές που αναγκάζονται να παρακολουθούν και θεωρία για να πάρουν το πτυχίο τους. Μα είναι δυνατόν; :P

Δεν χρειάζεται να πείσουμε κανέναν και για τίποτα. Όσοι πήγαν εκεί ξέρουν. Οι υπόλοιποι ήσασταν μες στη λούφα και τώρα σας έπιασαν τα ψυχολογικά για την εκπαίδευση που δεν επιλέξατε να κάνετε. Υποκρισία στο μεγαλείο της.

Τι περιμενεις απο άνθρωπο που κράζει και έχει αποψη για κατι που δεν το έχει ζησει. 

Δημοσ.

Τι περιμενεις απο άνθρωπο που κράζει κατι και έχει αποψη για κατι που δεν το έχει ζησει. 

Από τέτοια άτομα δεν περιμένω τίποτα, αυτό έλλειπε. Από εμένα περιμένω να τους βάλω μυαλό.

Δημοσ.

δε μου λες, σε ποιους κάνουν καρδιολογικές; στους ΔΕΑ και στους ειδ. δυν; Ποτε το ειδες αυτο;

Θα πέσει ο άλλος απο αλεξιπτωτο χωρις να έχει κάνει εξετάσεις? λες να θέλει ο εκπαιδευτης να πάει φυλακη αμα του μεινει κανεις? οτι να ναι 

μαλλον δεν έχεις καταλαβει για τι πράγμα μιλάμε... τεσπα επειδη δεν έχω ορεξη να διαφωνω για τα αυτονοητα κανε μου μια χάρη αυτα που λες σε μενα αποψε εδω πές τα εξω σε κανέναν που έχει υπηρετησει και μετα ελα και πες μου τι σου ειπε. 

• Like 1
Δημοσ.

Θα πέσει ο άλλος απο αλεξιπτωτο χωρις να έχει κάνει εξετάσεις? λες να θέλει ο εκπαιδευτης να πάει φυλακη? οτι να ναι 

μιλας για αλεξιπτωτιστές μονο ή για ειδικές δυνάμεις συνολικά;

Από τέτοια άτομα δεν περιμένω τίποτα, αυτό έλλειπε. Από εμένα περιμένω να τους βάλω μυαλό.

εσυ δεν εχεις παει στρατό ή στρ. σχολή  ακομα, θες να μας βάλεις μυαλό απο τις εμμεσες εμπειρίες σου;

Δημοσ.

εσυ δεν εχεις παει στρατό ή στρ. σχολή  ακομα, θες να μας βάλεις μυαλό απο τις εμμεσες εμπειρίες σου;

Εγώ όχι. Ο πατέρας μου και τα δύο τα πέρασε. Ο παππούς μου το ίδιο. Ο ξάδελφός μου το ίδιο. Η αδελφή μου μόνο Στρατιωτική Σχολή για 2 έτη, μετά την παράτησε. Απ' ό,τι φαίνεται τον στρατό τον έχω ζήσει περισσότερο από όσο πρόκειται να τον ζήσεις εσύ. Ειδικά εάν λάβω υπόψιν την δήθεν θητεία που επέλεξες να κάνεις.

Δημοσ.

Πωωωω τους λυπάμαι τους καημένους τους φοιτητές που πρέπει να παρακολουθήσουν και κανένα μάθημα θεωρίας! Έλεος δηλαδή, σα να φοιτούν σε Πανεπιστήμιο κάνουν κάποιοι καθηγητές και τους ζητάνε να παρευρίσκονται στα μαθήματα! Μα καλά, δεν καταλαβαίνουν ότι ο φοιτητής έχει και αυτός ανάγκες; Πότε θα πιει τον καφέ του, πότε θα βγει με την γκόμενα, πότε θα κοιμηθεί; Έλεος μερικοί καθηγητές!

Οι σωστοι φοιτητες ειναι απασχολημενοι ολοι μερα και πολλοι απο αυτος ειναι και σε προγραμματα ερευνας.

Μην μου κραζεις τους καθηγητες γιατι οι καραβαναδες ειναι ακομα χειροτεροι στο ξυσιμο ειναι ο ορισμος του δημοσιου υπαλληλου.

Δημοσ.

μεγάλε, εγω εχω κάνει θητεια, εσυ δεν εχεις κάνει τιποτα ακομα. Οτι λες ειναι ότι ακουσες ότι έκανε ο πατερας σου, ο θειος σου, η γιαγια σου και η ξαδερφη σου, κτλ

Δημοσ.

Μην μου κραζεις τους καθηγητες γιατι οι καραβαναδες ειναι ακομα χειροτεροι στο ξυσιμο ειναι ο ορισμος του δημοσιου υπαλληλου.

Και κάπως έτσι φαίνεται ο Ι5 που δεν υπηρέτησε και ούτε πρόκειται. Έχεις ιδέα τι έχουν περάσει οι "καραβανάδες" για να βρεθούν σε αυτήν την θέση; Επίσης, έχεις ακουστά δύο κλάδους ονόματι ΠΝ και ΠΑ που μονίμως βρίσκονται σε ετοιμότητα και το φετινό Πάσχα ύστερα από εντολή των Επιτελείων θα το περάσουν στα πιλοτήρια και στα μηχανοστάσια; Από ό,τι φαίνεται όχι.

μεγάλε, εγω εχω κάνει θητεια, εσυ δεν εχεις κάνει τιποτα ακομα.

Οτι λες ειναι ότι ακουσες ότι έκανε ο πατερας σου, ο θειος σου, η γιαγια σου και η ξαδερφη σου, κτλ

Ακριβώς. Εγώ λέω μόνο ό,τι έχω ακούσει και έχω δει. Δεν λέω όμως ασυναρτησίες και δεν βγάζω συμπεράσματα χωρίς να έχω επιβεβαιώσει τίποτα όπως έκανες εσύ για τις Ειδικές Δυνάμεις.

Δημοσ.

Στο πολεμικο ναυτικο με πολυ μεγαλη βεβαιοτητα σας πληροφορω οτι τα ξυνουν και με τα δυο χερια .

Δημοσ.

Και κάπως έτσι φαίνεται ο Ι5 που δεν υπηρέτησε και ούτε πρόκειται. Έχεις ιδέα τι έχουν περάσει οι "καραβανάδες" για να βρεθούν σε αυτήν την θέση; Επίσης, έχεις ακουστά δύο κλάδους ονόματι ΠΝ και ΠΑ που μονίμως βρίσκονται σε ετοιμότητα και το φετινό Πάσχα ύστερα από εντολή των Επιτελείων θα το περάσουν στα πιλοτήρια και στα μηχανοστάσια; Από ό,τι φαίνεται όχι.

Εχω προβλημα υγειας παθολογικο αδελφε για αυτο δεν υπηρετησα ουτε τρελος το επαιξα ουτε τιποτα.

Μια χαρα ιδεα εχω τι εχουν περασει οι καραβαναδες για αυτο ειναι τερμα κομπλεξικοι.

Ο πατερας μου ηταν στα καραβια στο μηχανοστασιο με τρελα μποφορ να του βγαινει ο πατος και μπορω να βρω και αλλους που εχουν περασει χειροτερα οποτε μην μου λες τι εχουν περασει οι καραβαναδες.

Με το ιδιο σκεπτικο ξερεις τι εχει περασει ο εφοριακος, ο γιατρος του ΙΚΑ κλπ κλπ ε για αυτο εχουμε την γραφειοκρατια που εχουμε σημερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...