Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την έχω ξανακούσει αυτή τη βλακεία, κυκλοφορεί καιρό τώρα στους κύκλους των δήθεν αντιμιλιταριστών. Δεν αξίζει καν να ασχολείσαι μαζί τους. Ειδικά όταν από άτομα που πραγματικά υπηρέτησαν εκεί ακούγεται ακριβώς το αντίθετο.

Οχι αξιζει και τον προκαλώ να μας πει απο ποιους τα ακουσε. Οι ΕΠΟΠ τα λενε αυτα συνηθως για να υποβαθμισουν τον ρολο των αξιωματικών. 

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

φυσικά και ειναι θεμα βύσματος, άλλο ειναι να υπηρετείς σε κανα βουνο μαζι με τα προβατα, που δεν μπορείς να κάνεις τιποτα άλλο, και άλλο σε πολη ;)

Άπαξ και κάνεις αίτηση για σπουδές σε Πανεπιστήμιο, όπου και να υπηρετείς έφυγες για την πόλη. Αυτοί που σε ενημερώνουν μάλλον σου λένε τα μισά.

Δημοσ.

Πάει και ακουει τους ΕΠΟΠ. χαχαχχαα 

Πραγματικά, μερικοί ακούνε μπούρδες από δω και από κει και νομίζουν πως οι Ε.Δ. βρίσκονται ακόμα στο 1890. Ενημερωθείτε ρε λίγο! Δεν κάνει κακό.

Δημοσ.

βασικά αυτά απο φαντάρο που υπηρετησε εκεινον τον καιρο στη Ροδο τα ακουσα, δεν ξέρω σε τι βαθμο ισχύουν, δεν φαντάζομαι ότι όλοι οι αξκοι έκλαιγαν και επαιρναν τηλέφωνα για να μην πάνε αλλά απο ορισμένους που ειδα στη θητεια μου, δεν θα μου έκανε εντυπωση. 

Δημοσ.

Πραγματικά, μερικοί ακούνε μπούρδες από δω και από κει και νομίζουν πως οι Ε.Δ. βρίσκονται ακόμα στο 1890. Ενημερωθείτε ρε λίγο! Δεν κάνει κακό.

Δεν παιζει ναι ισχυουν αυτα ρε. Στην πλειοψηφια τους τουλαχιστον.

Δημοσ.

βασικά αυτά απο φαντάρο που υπηρετησε εκεινον τον καιρο στη Ροδο τα ακουσα, δεν ξέρω σε τι βαθμο ισχύουν, δεν φαντάζομαι ότι όλοι οι αξκοι έκλαιγαν και επαιρναν τηλέφωνα για να μην πάνε αλλά απο ορισμένους που ειδα στη θητεια μου, δεν θα μου έκανε εντυπωση. 

Κοίτα, εάν με τον όρο Αξιωματικός εννοείς άτομο που έβγαλε ολόκληρη Ευελπίδων και πόσα σχολεία πολέμου και Ειδικών Δυνάμεων, τότε θα έπρεπε να του είχες ρίξει καμιά σφαλιάρα για να συνέλθει. Εάν όμως με τον όρο Αξιωματικός εννοείς κανέναν βυσματικό ΕΜΘ που μονιμοποιήθηκε και έγινε τιμητικά Αξιωματικός ή κανέναν ΔΕΑ, τότε υπάρχουν κάποιες πιθανότητες, αν και πιστεύω πως είναι μηδαμινές.

Πάντως Αξιωματικός να έκανε αυτά δεν παίζει. Ούτε Υπαξιωματικός μην σου πω!

Δεν παιζει ναι ισχυουν αυτα ρε. Στην πλειοψηφια τους τουλαχιστον.

Συζήτηση να γίνεται. Όχι τίποτα άλλο, αλλά εάν δεν υπήρχαν άτομα που τα πίστευαν αυτά, σιγά μην καθόμουν τώρα να τους τα εξηγώ όλα αυτά.

Δημοσ.

Ρε δεν πάει για διακοπες ο άλλος στις παραγωγικες σχολές των αξιωματικών αυτο δεν μπορουν να καταλάβουν κάποιοι και ολα έχουν την σημασια τους , στρατιωτικος θα γινεις οχι δημοσιος υπάλληλος γραφειου .... και οι φωνές και το απειρο τρεξιμο και ολα μην κοιτατε που οι απλοι φανταροι ειναι λάσκα και οι κληρωτοι εχουν καταντησει καθαριστριες δεν έχει σχέση ο στρατος με αυτο που περνάνε οι κληρουχες δεν θελω να το παιξω κάποιος ή κομμαντο αλλα αυτο ειναι η αληθεια ευτυχως ή δυστυχως.Για μενα το έχω ξαναπει στρατος εθελοντικος και οποιος θέλει έρχεται αλλα μολις περάσεις την εισοδο ξεχνάς το περπάτημα. Και εξετάσεις ιατρικες και ολα και αμα εισαι οκ σε κατατάσουν και μετά ξεκινάει η εκπαιδευση και ο στρατος. 

Τι ειναι αυτα ρε? μου περναει ο αλλος σε ωρα αναφορας στην πλατεια που ειναι ολοι κλαρινα με το τσιγαρο στο στομά και το κινητο στο αυτι? που νομιζει οτι ηρθε? Aσεβεια ρε φιλε μπροστα σε αυτο που κανουν ολοι οι άλλοι μέσα εκει. Ασέβεια και θράσος. Θα το λεει το βραδακι στην παρέα του και θα κοροιδευουν και θα γελάνε. "Εγω ο μάγκας πέρασα αβλαβη διέλευση και ολοι οι άλλοι ήταν τέντα".

• Like 1
Δημοσ.

τι διαολο σε άλλο στρατό υπηρέτησα εγώ, μάλλον μου κρυβονταν οι γενναιοι, λοχαγός μου είχε πάρει 3 μήνες αναρρωτική γιατι ειχε σκωληκοειδίτιδα, τι σχολές πολεμου και ιστορίες μου λέτε

Δημοσ.

τι διαολο σε άλλο στρατό υπηρέτησα εγώ, μάλλον μου κρυβονταν οι γενναιοι, λοχαγός μου είχε πάρει 3 μήνες αναρρωτική γιατι ειχε σκωληκοειδίτιδα, τι σχολές πολεμου και ιστορίες μου λέτε

Δες το βιογραφικό του Λοχαγού σου και τις σχολές που έχει βγάλει. Το πως συμπεριφέρεται και τι κάνει στο στρατόπεδο δεν δείχνει τίποτα. Ένας μήνας στην ΣΣΕ είναι σαν να υπηρέτησες 12μηνο στην ΕΛΔΥΚ σε Μοίρα Καταδρομών.

Δημοσ.

Παίδες ξέρει κανένας τι παίζει με εποπ ? Με χρήματα, εκπαίδευση και τα σχετικά ?

Κανα 100αρι πιο κατω απο τους αξιωματικους στην χειροτερη νομιζω. Εκπαιδευση ενας ΕΠΟΠ μου ελεγε οτι ειναι 1 μήνα και τέλος. 

Θες 7 χρονια να γινεις λοχιας όμως τουλαχιστον στο Ναυτικο θές 3 χρονια να γινεις διοπος (δεκανέας) και αλλα 4 να γινεις κελευστης.

Δημοσ.

Κανα 100αρι πιο κατω απο τους αξιωματικους στην χειροτερη νομιζω. Εκπαιδευση ενας ΕΠΟΠ μου ελεγε οτι ειναι 1 μήνα και τέλος. 

Θες 7 χρονια να γινεις λοχιας όμως τουλαχιστον στο Ναυτικο θές 3 χρονια να γινεις διοπος (δεκανέας) και αλλα 4 να γινεις κελευστης.

ΕΑΝ σε μονιμοποιήσουν.

• Like 2
Δημοσ.

Σωστό. 

Σαν ΕΠ.ΟΠ. όμως ο μισθός είναι 475€ εάν θυμάμαι καλά. Μιλάω πάντα πριν σε μονιμοποιήσουν. Και θα πρέπει να περάσεις το Σχολείο Μαχητών (ή όπως λέγεται).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...