Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην Ευελπίδων δεν βγαινεις ακριβως επιστήμονας διοτι δινουν βάση σε ένα καρο αλλα πράγματα περισσοτερο παρα στα ακαδημαικά και οταν ολη την ημέρα τρέχεις με ασκησεις οπλα γυμναστικές και τέτοια σιγα μην μένει μυαλο να διαβαζεις τα απογευματα.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλα αυτο πες το σε ενα τυπο συγκεκριμενα που εκανε βημα κ το αριστερο του χερι ανεβαινε μεχρι τη κοιλια λες κ ηταν παραλυτος..κ λεω κριμα το παιδακι θαχει κινητικο προβλημα.μεχρι που τον εκραξε ενας επιλοχιας κ αμεσως το χερι του ξεκουμπωσε κ ισιωσε κ ολα μια χαρα.

ενας αλλος περπαταγε βημα κ πηγαινε ιδιο χερι ιδιο ποδι.αυτο ειναι κινητικη αδεξιοτητα που το σπιτι του δε το εμαθε ποτε γιατι απλα κανενας γονιος δε νοιαστηκε να παει το παιδι του σε ενα αθλημα κατι να ξεκουμπωσει κ να μαθει πως δουλευει το κορμι του.κ φτανει στα 25 του πατσας κ να περπαταει σα πιγκουινος.τραγικη αδιαφορια.κ μετα λεμε για συμπεριφορες?

Με λίγα λόγια ο στρατός είναι για χαζούς, φλώρους, ατσούμπαλους και απροσάρμοστους

Ας παίρνουν μόνο αυτούς

Δημοσ.

νταξει δε λεω,ειναι μλκια να σαι 45 χρονων κ υπολοχαγος κ το παιδακι απο ευελπιδων ναναι 25 στον ιδιο βαθμο.αλλα εχει μια διαφορα.το παιδακι στην ευελπιδων οχι μονο εχει κανει 4 χρονια στρατο μεσα στη σχολη του,αλλα παραλληλα σπουδαζει σε μαθηματα επιπεδου πανεπιστημιου.κ συγκεκριμενα εχει πολυ μεγαλο πεδιο,απο φυσικη μαθηματικα μεχρι ανατομια ψυχολογια κ διαφορα αλλα χωρια τα μαθηματα πολεμου.ειναι ενας επιστημονας με γαλονια.γιαυτο λεμε οτι εχει εξελιχθει ο στρατος κ εχει σωστους ανωτερους επι το πλειστον.

τωρα για οποιον ειναι απο σμυ οκ δε τρεχει κατι,ο καθενας στο πεδιο του,κ με το χρονο δειχνει την αξια του κ κερδιζει το σεβασμο απο οποιονδηποτε.τα γαλονια δε λενε κατι αν εισαι μ**νοπανο.

Στο στρατο το μονο που μετραει ειναι τα γαλονια.. ουτε τα πτυχια εχουν αξια.. εγω εχω 3 και μου φανηκαν αχρηστα οπως και των περισσοτερων φανταζομαι στην Ελλαδα..

Ασε τώρα ξέρουμε πως τα περνουν τα πτυχια οι στρατιωτικοι..

για αυτο λεμε οτι το συστημα πρεπει να αλλαξει.. ειναι τελειως γραφειοκρατικο συστημα και κανει τους σωστους και αξιους να φαινονται μαλακες αλλα τα μ.. πονα ηγητορες!!

Εντωμεταξυ οι αξιωματικοι του στρατου ειναι οι πιο γυφτουλες.. Εμενα ο διοικητης μου εκλεβε μεχρι και τα απορριπαντικα!!

Ο ηγήτορας είναι αυτος που μπαινει πρώτος στη μαχη για να δώσει το παράδειγμα και να εκτιμήσει την κατάσταση και οχι αυτός που απαιτει απο τους υφισταμένους του να του τα ετοιμάσουν..

Δημοσ.

γελάω λίγο

Αν είναι μόνο λίγο καλά είσαι.

,αλλα παραλληλα σπουδαζει σε μαθηματα επιπεδου πανεπιστημιου.

Και βάλε!

Δημοσ.

Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι ο στρατός μόνο στρατιώτη δε σε βγάζει, οπότε τι να λέμε...

Εντάξει βρε, αφού ξέρεις να περπατάς και να μαζεύεις γόπες, είναι υπεραρκετό...

Δημοσ.

καλά όταν πας φαντάρος let me know αν δεις τέτοια περίπτωση, πραγματική όχι μόνο για το φαίνεσθαι κατά την διάρκεια της θητείας...

Εάν όλα πάνε καλά, δεν θα πάω φαντάρος.... θα υπηρετώ για όλα τα εργατικά μου χρόνια.

Προς αυτούς που χλευάζουν την επιστημονική φύση των Στρατιωτικών: Οι μηχανικοί στα υποβρύχια ή οι τεχνικοί των F-16 δεν θεωρούνται επιστήμονες; Διότι, κατά την άποψή μου, κάτι (π.χ.) Μηχανολόγοι Μηχανικοί δεν !@#$%^ τίποτα μπροστά τους.

Δημοσ.

Εάν όλα πάνε καλά, δεν θα πάω φαντάρος.... θα υπηρετώ για όλα τα εργατικά μου χρόνια.

Προς αυτούς που χλευάζουν την επιστημονική φύση των Στρατιωτικών: Οι μηχανικοί στα υποβρύχια ή οι τεχνικοί των F-16 δεν θεωρούνται επιστήμονες; Διότι, κατά την άποψή μου, κάτι (π.χ.) Μηχανολόγοι Μηχανικοί δεν !@#$%^ τίποτα μπροστά τους.

Αδερφέ άλλο π.χ. μηχανικός αεροσκαφών ή ιατρική ΣΑΣ και άλλο Ευελπίδων

Φυσικά και δεν είναι όλοι οι στρατιωτικοί "επιστήμονες"

Το bold δεν ισχύει, 2 κολλητούς έχω ο ένας μηχανολόγος μηχανικός πολυτεχνείου και ο άλλος μηχανικός αεροσκαφών(αξιωματικός πλέον, έχει ορκισθεί) σχεδόν τα ίδια πράγματα έκαναν και ίσα ίσα του πολυτεχνείου το χαρτί είναι καλύτερο γιατί με της Αεροπορίας εκτός δημοσίου δεν έχεις τίποτα

Δημοσ.

Αδερφέ άλλο π.χ. μηχανικός αεροσκαφών ή ιατρική ΣΑΣ και άλλο Ευελπίδων

Φυσικά και δεν είναι όλοι οι στρατιωτικοί "επιστήμονες"

Το bold δεν ισχύει, 2 κολλητούς έχω ο ένας μηχανολόγος μηχανικός πολυτεχνείου και ο άλλος μηχανικός αεροσκαφών(αξιωματικός πλέον, έχει ορκισθεί) σχεδόν τα ίδια πράγματα έκαναν και ίσα ίσα του πολυτεχνείου το χαρτί είναι καλύτερο γιατί με της Αεροπορίας εκτός δημοσίου δεν έχεις τίποτα

Για το bold: Σχεδόν όλοι οι απόφοιτοι παραγωγικών στρατιωτικών σχολών είναι περιζήτητοι από αντίστοιχες εταιρίες του ιδιωτικού τομέα. Για παράδειγμα ο πατέρας μου που αρχικά ήταν πιλότος στην Πολεμική Αεροπορία θυμάμαι δεχόταν κάθε μήνα επιστολές με το τσουβάλι που τον ζήταγαν σε Εταιρίες Αερογραμμών πολιτικής αεροπορίας. Αντίστοιχα και συναδέλφους του τεχνικούς και μηχανικούς.

Τέλος, μιας και θίχτηκε το θέμα της Ευελπίδων, δεν είναι τυχαία στην πρώτη δεκάδα των καλύτερων στρατιωτικών σχολών παγκοσμίως. Προφανώς και τον Ανθυπολοχαγό Πεζικού δεν τον ενδιαφέρει η χειρουργική (και δεν είναι δουλειά του), αλλά για τον τομέα του λαμβάνει από τις καλύτερες εκπαιδεύσεις που θα μπορούσε να έχει, γεγονός αδιαμφισβήτητο.

Δημοσ.

Εγώ δεν είπα αν είναι καλοί ή όχι σε αυτό που κάνουν οι της Ευελπίδων, είπα ότι δεν είναι επιστήμονες

Οι πιλότοι μπορεί να είναι περιζήτητοι, ο φίλος μου όμως που είναι μηχανολόγος έδωσε κατατακτήριες και μπήκε πολυτεχνείο γιατί εκτός αεροπορίας είναι ξεκρέμαστος

Δημοσ.

παιδια το προγραμμα σπουδων της ευελπιδων δημοσιευεται στη σελιδα της,οποιος θελει μπορει να δει τα μαθηματα ανα εξαμηνο.δεν ειναι τυχαιο οτι εχει 18 και 19 βαθμο εισαγωγης.εχει πληθωρα μαθηματων επιστημονικου πεδιου κ οντως ειναι απο τις καλυτερες στρατιωτικες σχολες στον κοσμο.επισης ο κανταφι ειχε αποφοιτησει απο την ευελπιδων λεγεται.

Δημοσ.

Έκανα κάτι φεγγάρια στην ΣΣΕ (ΛΔ). Πανεπιστημιακού επιπέδου τα μαθήματα μέν,αντίστοιχης βαρύτητας με αυτά που θα συναντούσε ένας φοιτητής στο δεύτερο έτος δέ.

Εναν δευτεροετή φοιτητή δέν τον λές επιστήμονα.Για την ακρίβεια,ούτε κάν τον απόφοιτο...

Δημοσ.

Έκανα κάτι φεγγάρια στην ΣΣΕ (ΛΔ). Πανεπιστημιακού επιπέδου τα μαθήματα μέν,αντίστοιχης βαρύτητας με αυτά που θα συναντούσε ένας φοιτητής στο δεύτερο έτος δέ.

Εναν δευτεροετή φοιτητή δέν τον λές επιστήμονα.Για την ακρίβεια,ούτε κάν τον απόφοιτο...

Με την διαφορά ότι οι Ευέλπιδες κάθε μέρα έχουν αναγκαστικό διάβασμα ενώ οι υπόλοιποι φοιτητές τα έχουν κατά 99% γραμμένα εκεί που δεν πιάνει μελάνι και καταλήγουν να παίρνουν πτυχίο κουτσά-στραβά στα 6 χρόνια +.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...