Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συγγνώμη αλλά ο στρατός σας έμαθε εσας πότε να μλάτε και πώς να συγκρατιέστε; Δηλαδή πρώτα μόλις βγαίνατε στον δρόμο βρίζατε όποιον βλέπατε μπροστά σας;

Και ναι, είναι χαμένοι μήνες. Για πείτε μου, μετά τους πρώτους 2 μήνες, τί άλλο μαθαίνεις; Απλά σε έχουν να καθαρίζεις τις τουαλέτες και να συντηρείς τη ντόπια οικονομία.

Δημοσ.

Συγγνώμη αλλά ο στρατός σας έμαθε εσας πότε να μλάτε και πώς να συγκρατιέστε; Δηλαδή πρώτα μόλις βγαίνατε στον δρόμο βρίζατε όποιον βλέπατε μπροστά σας;

Και ναι, είναι χαμένοι μήνες. Για πείτε μου, μετά τους πρώτους 2 μήνες, τί άλλο μαθαίνεις; Απλά σε έχουν να καθαρίζεις τις τουαλέτες και να συντηρείς τη ντόπια οικονομία.

Και ο στρατος σε μαθαίνει. Γιατι ειναι μικρογραφια της κοινωνιας. Θα συναντήσεις πολλων διαφορετικων ειδων χαρακτήρες τους οποιους πρέπει να χειριστεις ειτε για να μην στην κάνουν ειτε για να σου κάνουν μια χάρη ή να περάσεις κάπως καλά. 

Αν έχεις δουλεια στρωμένη που σε περιμένει τι να σου πω πάρε αναβολή. Αλλα αν δεν εχεις κάτι καλυτερο να κάνεις πήγαινε. 

Δημοσ.

ναι,σε μαθαινει βασικα πραματα οπως το να φωναζεις.να αρθρωνεις το λογο σου δυνατα κ καθαρα κ οχι πισω απτα δοντια σου.πολλα παιδια που βγαιναν αναφορα κλαναν μαλλι μπροστα στον κατα 5 χρονια μεγαλυτερο δοιηκητη τους κ δεν μπορουσαν να αρθρωσουν λεξη.κ δεν ηταν φυσικα οτι τον φοβοντουσαν.απλα ενα παιδακι πουχει μαθει μπροστα απο μια οθονη μια ζωη ειναι χλαπατσας κ χωρις τολμη.

(μη τυχον ποσταρετε κανα βιντεακι απτη σμυ τωρα.νιωστε τι λεω.)

σε μαθαινει να ντυθεις σε 2 λεπτα,κ γενικα νασαι συντομος ουσιωδης κ υπευθυνος.

σε μαθαινει πως να περπατας κ πως να στεκεσαι.κ αν αυτα σου φαινονται παιδικα αυτονοητα κ οτι τα κατεχεις,ελα να δεις ποση αναπηρια υπηρχε στο κεντρο κ στη μοναδα απο παιδια που δεν μπορουσαν ουτε βημα να πανε,ουτε τα χερια να σηκωσουν στη παρελαση ουτε να χαιρετησουν ουτε να κρατησουν ενα οπλο επωμου..ο αλλος εβαλε τα κλαματα επειδη δε μπορουσε να κρατησει το βημα.κ το παλλικαρακι ο υπολοχαγος πουχαμε τον πηρε πισω τελευταια σειρα κ του κανε realtime ιδιαιτερο.στο αυτονοητο για πολλους.στρατοκαυλος κ αυτος ε?

καταλαβαινεις οτι υπαρχουν πολλες περιπτωσεις που χρειαζονται σοβαρη σωματικη επανεκκινηση.κ δεν ειναι εξαιρεσεις.

θα μου πεις κ πρεπει να μαθω βημα?η επωμου?ειτε ενδιαφερουν καποιον αυτα ειτε οχι,σιγουρα χαρακτηριζουν ενα ατομο υγιες κ αρτιμελες.αν δε μπορει να συγχρονισει τις κινησεις του εχει θεμα.ειναι λαπας.αυτο εχει πολλες προεκτασεις επειτα στην μακροπροθεσμη υγεια του.κ η βασικη ριζα σαυτο ειναι το παραχαιδεμα το καθησιο το γραφειο το διαβασμα κ το κομπιουτερ πουχουν παραλυσει το σωμα τοσα χρονια.

με 2 λογια οταν λεγεται "θα πας στρατο κ θα γινεις αντρας" συνοψιζονται ολα αυτα τα παραπανω κ αλλα,μικρα κ μεγαλα,που σου αλλαζουν ενα κλικ λιγο τη σκεψη.σπαει η νοοτροπια  της πενταημερης κ της χοροεσπεριδας οπως ελεγε ενα φιλος.ενα σχολειο ειναι,κ παει καιρος που κλαιγαμε που μας πηγαν στη πρωτη ταξη.μη το κανουμε κ στα 25 μας,ντροπης πραματα.υποτιθεται μας διακατεχει ωριμοτητα πλεον.

Δημοσ.

χαχαχα καλα εντάξει το βιντεάκι στη ΣΜΥ ηταν τραγικοτατο. Δεν τιμάνε καθολου τις ένοπλες δυνάμεις τέτοια βιντεο και δίνουν αφορμες για αρνητικά σχολια. 

Δημοσ.

Μια μικρή συμβουλή θα σας δώσω... στο στρατό όσο περισσότερο τρέλα πουλήσεις τόσο πιο καλά θα περάσεις.. παίχτε το απροσάρμοστοι.. απρόβλεπτοι.. ασυμβίβαστοι.. Μην τους επιτρέψετε ποτε να σας ψαρώσουν.. Εμενα στη στρατιωτικη καριέρα μου με απείλησαν 5 φορές με στρατοδικείο..

Εμένα με έχωνε το μ..πανο ο διοικητής μου σκοπίες και έναν άλλο τον κάλυπτε να κάνει τη στρατιωτική του θητεία σπίτι του στη Χίο!!!.. και τον φώναζε όποτε ερχόταν ο Ταξίαρχος για να πιει καφέ στο διοικητηριο.. 

Στράβωσα το όπλο μου και τρέχανε μετα στους οπλουργούς να το αντικαταστήσουν... αρνιόμουν να οδηγησω το τζιπάκι σε ασκήσεις που μου χρεώσανε γιατι "δεν οδηγαω καλα".. μια μέρα πήρα τον πυροσβεστήρα και τον άδειασα έξω από το γραφείο του διοικητή και ψάχνανε να βρούνε ποιος το έκανε.. εσκαγα τα λάστιχα στα ΡΕΟ και το πρωί δεν μπορούσαν να φύγουν για κίνηση... χι χι χι..

στο στρατό θα μάθετε να κανετε δολιοφθορές

θα μαθετε να τους γράφετε όλους στα @@ σας

θα μαθετε να μην εμπιστεύεστε κανέναν

θα μαθετε να καπνίζετε χασις

θα μάθετε να μην ψαρωνετε γιατι η εξουσία ειναι μια ψευδαίσθηση..

https://www.youtube.com/watch?v=X1njGh1shHY

• Like 1
Δημοσ.

θα μου πεις κ πρεπει να μαθω βημα?η επωμου?ειτε ενδιαφερουν καποιον αυτα ειτε οχι,σιγουρα χαρακτηριζουν ενα ατομο υγιες κ αρτιμελες

γελάω λίγο

• Like 3
Δημοσ.

οριστε τι ρεντικολα μας μαθαινει ο στρατος :lol: :lol: :lol:

καθε φορα που το βλεπω λυνομαι απο τα γελια και μουτζωνω το απολυτηριο μου :P

Δημοσ.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΡΡΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!

Γελάνε και οι καραβανάδες ρε σεις... δεν κρατιουνται..

Σες αναφέρω ότι ίμαι απο Τρίιιιικαλα.. χα χα χ

• Like 1
Δημοσ.

γελάω λίγο

καλα αυτο πες το σε ενα τυπο συγκεκριμενα που εκανε βημα κ το αριστερο του χερι ανεβαινε μεχρι τη κοιλια λες κ ηταν παραλυτος..κ λεω κριμα το παιδακι θαχει κινητικο προβλημα.μεχρι που τον εκραξε ενας επιλοχιας κ αμεσως το χερι του ξεκουμπωσε κ ισιωσε κ ολα μια χαρα.

ενας αλλος περπαταγε βημα κ πηγαινε ιδιο χερι ιδιο ποδι.αυτο ειναι κινητικη αδεξιοτητα που το σπιτι του δε το εμαθε ποτε γιατι απλα κανενας γονιος δε νοιαστηκε να παει το παιδι του σε ενα αθλημα κατι να ξεκουμπωσει κ να μαθει πως δουλευει το κορμι του.κ φτανει στα 25 του πατσας κ να περπαταει σα πιγκουινος.τραγικη αδιαφορια.κ μετα λεμε για συμπεριφορες?

Δημοσ.

ε ναι, γιατι ως γνωστον πρεπει να πηγαινουμε με βημα για να παρουμε τσιγαρα απτο περιπτερο...

να καπνιζουμε και περηφανα, σε σταση προσοχης...

• Like 2
Δημοσ.

Εγω είχα περάσει στη ΣΤΥΑ την πρώτη φορά που έδωσα πανελλήνιες και έκανα τη βασικη εκπαίδευση αλλα έφυγα μιά μέρα πριν την ορκομωσία γιατι ήθελα γαλόνια...

Την πρώτη μέρα μας κούρεψαν γουλί και μας κορόιδευαν.. τη δεύτερη μας έβαλαν και φάγαμε με το ζόρι του σκασμού και μετα μας βάλανε να τρέξουμε 5 χιλιομετρα!

Το βράδυ της ίδιας μέρας μας ξυπνησαν στις 3 το βράδυ με κατσαρόλες.. Μας έβγαλαν έξω για κάμψεις και βατραχάκια..

Την επόμενη μέρα μας έιχαν στον ήλιο και μας απαγόρευαν να κοιτάμε κανονικα αλλα μονο ψηλά.. Μπουνιες στο στομάχι.. τα χέρια μας ήταν όλο μελανιες να μας τραβανε και να μας φωνάζουν "άσφυκτος ασφυκτος?"...

Να μας κοροιδευουν και να μας φέρνουν τις γυναικες της σχολής να μας κανουν καψόνια.. να μας βαζουν να καθαριζουμε τουαλετες και μετα να τις κατουρανε για να ξανακαθαρίσουμε!

Και σεις μου λετε τωρα για στρατιωτικη θητεία!!!   Αλλα ΟΚ τώρα να κανεις στρατιωτική καριέρα και να είσαι σμηνίας ή λοχίας.. να γινεις 40 χρονων για να παρεις βαθμο αξιωματικου και το παιδάκι 25 χρονων απο την Ευελπίδων ή τη ΣΜΑ να σου λεει παλι ανώτερος απο σένα ειμαι δεν ειναι ωραίο..

Εδω τρώνε στο ενα τραπεζι ολοι οι αξιωματικοι και στο αλλο οι υπαξιωματικοι.. ουτε στη τουλαετα των αξιωματικων δεν επιτρέπεται να κατουρησεις.. αυτα τα κομπλεξικα δεν μου αρεσουν 

Δημοσ.

Και ο στρατος σε μαθαίνει. Γιατι ειναι μικρογραφια της κοινωνιας. Θα συναντήσεις πολλων διαφορετικων ειδων χαρακτήρες τους οποιους πρέπει να χειριστεις ειτε για να μην στην κάνουν ειτε για να σου κάνουν μια χάρη ή να περάσεις κάπως καλά. 

Αν έχεις δουλεια στρωμένη που σε περιμένει τι να σου πω πάρε αναβολή. Αλλα αν δεν εχεις κάτι καλυτερο να κάνεις πήγαινε. 

Γι'αυτό δεν θέλω να πάω. Γιατί έχω δουλειά και δεν θέλω να χάσω μια πιθανη προαγωγή επειδή θα πρέπει να πάω 9 μήνες να φυλάω τις χέστρες.

Άσε που μπορεί να έρθει άλλος στην θέση μου και να βρεθώ να είμαι σε ταμείο και να βρίζομαι με κολόγερους που δεν ξέρουν τί τους γίνεται.

Δημοσ.

ε ναι, γιατι ως γνωστον πρεπει να πηγαινουμε με βημα για να παρουμε τσιγαρα απτο περιπτερο...

να καπνιζουμε και περηφανα, σε σταση προσοχης...

χαχαχχαχαχαα 

Δημοσ.

Και σεις μου λετε τωρα για στρατιωτικη θητεία!!!   Αλλα ΟΚ τώρα να κανεις στρατιωτική καριέρα και να είσαι σμηνίας ή λοχίας.. να γινεις 40 χρονων για να παρεις βαθμο αξιωματικου και το παιδάκι 25 χρονων απο την Ευελπίδων ή τη ΣΜΑ να σου λεει παλι ανώτερος απο σένα ειμαι δεν ειναι ωραίο..

Εδω τρώνε στο ενα τραπεζι ολοι οι αξιωματικοι και στο αλλο οι υπαξιωματικοι.. ουτε στη τουλαετα των αξιωματικων δεν επιτρέπεται να κατουρησεις.. αυτα τα κομπλεξικα δεν μου αρεσουν 

νταξει δε λεω,ειναι μλκια να σαι 45 χρονων κ υπολοχαγος κ το παιδακι απο ευελπιδων ναναι 25 στον ιδιο βαθμο.αλλα εχει μια διαφορα.το παιδακι στην ευελπιδων οχι μονο εχει κανει 4 χρονια στρατο μεσα στη σχολη του,αλλα παραλληλα σπουδαζει σε μαθηματα επιπεδου πανεπιστημιου.κ συγκεκριμενα εχει πολυ μεγαλο πεδιο,απο φυσικη μαθηματικα μεχρι ανατομια ψυχολογια κ διαφορα αλλα χωρια τα μαθηματα πολεμου.ειναι ενας επιστημονας με γαλονια.γιαυτο λεμε οτι εχει εξελιχθει ο στρατος κ εχει σωστους ανωτερους επι το πλειστον.

τωρα για οποιον ειναι απο σμυ οκ δε τρεχει κατι,ο καθενας στο πεδιο του,κ με το χρονο δειχνει την αξια του κ κερδιζει το σεβασμο απο οποιονδηποτε.τα γαλονια δε λενε κατι αν εισαι μ**νοπανο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...