xifiassamsung Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 είναι δυνατόν να μιλάς για εμπάθεια, ανωριμότητα και στερεότυπα ενώ έχεις πει : έλεος δηλαδή... τσίμπα ένα σακίδιο στην πλάτη και με τα μισά λεφτά που έφαγες στο στρατό τόσους μήνες, τράβα ένα ταξίδι στην άλλη άκρη του κόσμου όπου σου κ@υλώσει...πιο πολύ θα δοκιμαστείς εκεί σωματικά και ψυχολογικά παρά στο στρατό όπως λειτουργεί.. +και NickTG ρε μεγαλε,το μονο που σε νοιαζει ειναι να τη πεις στον αλλο.γενικα μιλαμε τοχεις καταλαβει αυτο?το δευτερο ενικο χρησιμοποιειται κ για γενικο αοριστο προσωπο.οχι συγκεκριμενα για σενα κ τις σαγιοναρες σου.αρκετα. μου θυμιζεις κατι τυπους στο κεντρο που βγαινανε σε καθε αναφορα οι ιδιοι κ οι ιδιοι απο 180 ατομα να πουν λιγο πολυ τα ιδια.πχ "στο 3ο θαλαμο δεν φτασε το ζεστο νερο" "ποτε θα παμε να αλλαξουμε ρουχα?" "εχω δικαιολογητικα για κατ'εξαιρεση ποτε τα δινω?" αυτη η ιστορια γινοταν σε καθε αναφορα,μεχρι που καναμε προβλεψεις ποια ονοματα θα βγουν να μιλησουν παλι στην επομενη. δε λεω οτι δεν ειχαν αδικο τα παιδια,δικιο ειχαν αλλα βλεπεις οτι υπαρχει ενα θεμα με τις συγκεκριμενες νοοτροπιες οταν λενε τα ιδια κ τα ιδια.δηλαδη απο 180 μονο 2 ειχαν κοντο μπουφαν πχ?σαφως οχι,απλως μονο 2 ειχαν τετοια νοοτροπια κ παιρναν το βημα να μιλησουν συνεχως. εντ οφ στορι.
rizla7 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 ρε μεγαλε,το μονο που σε νοιαζει ειναι να τη πεις στον αλλο.γενικα μιλαμε τοχεις καταλαβει αυτο?το δευτερο ενικο χρησιμοποιειται κ για γενικο αοριστο προσωπο.οχι συγκεκριμενα για σενα κ τις σαγιοναρες σου.αρκετα. μου θυμιζεις κατι τυπους στο κεντρο που βγαινανε σε καθε αναφορα οι ιδιοι κ οι ιδιοι απο 180 ατομα να πουν λιγο πολυ τα ιδια.πχ "στο 3ο θαλαμο δεν φτασε το ζεστο νερο" "ποτε θα παμε να αλλαξουμε ρουχα?" "εχω δικαιολογητικα για κατ'εξαιρεση ποτε τα δινω?" αυτη η ιστορια γινοταν σε καθε αναφορα,μεχρι που καναμε προβλεψεις ποια ονοματα θα βγουν να μιλησουν παλι στην επομενη. δε λεω οτι δεν ειχαν αδικο τα παιδια,δικιο ειχαν αλλα βλεπεις οτι υπαρχει ενα θεμα με τις συγκεκριμενες νοοτροπιες οταν λενε τα ιδια κ τα ιδια.δηλαδη απο 180 μονο 2 ειχαν κοντο μπουφαν πχ?σαφως οχι,απλως μονο 2 ειχαν τετοια νοοτροπια κ παιρναν το βημα να μιλησουν συνεχως. εντ οφ στορι. και εγώ γενικά μιλάω και καθόλου συγκεκριμένα για να την πω σε κάποιον...δεν ήμουν εγώ αυτός που χαρακτήρισε ανθρώπους και συμπεριφορές βγάζοντας αβάσιμα συμπεράσματα εκτός πραγματικότητας...ξαναδιαβασε αυτά που γράφεις
xifiassamsung Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 και εγώ γενικά μιλάω και καθόλου συγκεκριμένα για να την πω σε κανέναν...δεν ήμουν εγώ αυτός που χαρακτήρισε ανθρώπους και συμπεριφορές βγάζοντας αβάσιμα συμπεράσματα εκτός πραγματικότητας...ξαναδιαβασε αυτά που γράφεις η αληθεια ειναι οτι τα γραφομενα σου μου φανηκαν ιδια με του NickTG.σαυτον απαντουσα στην ουσια.
NickTG Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 +και NickTG ρε μεγαλε,το μονο που σε νοιαζει ειναι να τη πεις στον αλλο.γενικα μιλαμε τοχεις καταλαβει αυτο?το δευτερο ενικο χρησιμοποιειται κ για γενικο αοριστο προσωπο.οχι συγκεκριμενα για σενα κ τις σαγιοναρες σου.αρκετα. μου θυμιζεις κατι τυπους στο κεντρο που βγαινανε σε καθε αναφορα οι ιδιοι κ οι ιδιοι απο 180 ατομα να πουν λιγο πολυ τα ιδια.πχ "στο 3ο θαλαμο δεν φτασε το ζεστο νερο" "ποτε θα παμε να αλλαξουμε ρουχα?" "εχω δικαιολογητικα για κατ'εξαιρεση ποτε τα δινω?" αυτη η ιστορια γινοταν σε καθε αναφορα,μεχρι που καναμε προβλεψεις ποια ονοματα θα βγουν να μιλησουν παλι στην επομενη. δε λεω οτι δεν ειχαν αδικο τα παιδια,δικιο ειχαν αλλα βλεπεις οτι υπαρχει ενα θεμα με τις συγκεκριμενες νοοτροπιες οταν λενε τα ιδια κ τα ιδια.δηλαδη απο 180 μονο 2 ειχαν κοντο μπουφαν πχ?σαφως οχι,απλως μονο 2 ειχαν τετοια νοοτροπια κ παιρναν το βημα να μιλησουν συνεχως. εντ οφ στορι. Μακάρι να με ένοιαζε μόνο αυτό. Θα γλίτωνα και το διάβασμα και απλά θα πέταγα εικονίτσες. Γενικά μιλώντας πάλι μακάρι τα προβλήματα του στρατού να ήταν το ζεστό νερό που δεν έφτασε (αν δεν υπάρχει καν νερό?), τα ρούχα σε λάθος νούμερο και το πότε θα δώσεις τα δικαιολογητικά (όταν τα δίνεις και μένεις εκεί που είσαι για διάφορους λόγους?). Γενικά πάλι σε όποιον αρέσει ο στρατός και θέλει να χτίσει χαρακτήρα και άλλα τέτοια φαιδρά μπορεί να πάει μόνιμος. Θα μπορούσε το ίδιο εύκολα να πάει και αν ήταν εθελοντικός ο στρατός. Αντίθετα ο κάθε στρατόκαυλος θέλει να επιβάλει τα πιστεύω του (γιατί άραγε?) και να πηγαίνουν όλοι να χτίσουν χαρακτήρα και να γίνουν άντρες ( ) γιατί αυτό είναι το σωστό. ( ^2 )
Star_Light Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 διαφωνώ, μάλλον έχουμε δει διαφορετικά παραδείγματα γονέων... Το ενδεχόμενο οι γονεις να μην τα ξέρουν ολα το έχεις υπολογίσει?
rizla7 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 η αληθεια ειναι οτι τα γραφομενα σου μου φανηκαν ιδια με του NickTG.σαυτον απαντουσα στην ουσια. πάλι δεν καταλαβαίνεις τι είπα...είπες στον NickTG για εμπάθεια, στερεότυπα κτλ ενώ εσύ ο ίδιος έχεις πει αυτό που σου έκανα παράθεση πριν...
xifiassamsung Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Μακάρι να με ένοιαζε μόνο αυτό. Θα γλίτωνα και το διάβασμα και απλά θα πέταγα εικονίτσες. Γενικά μιλώντας πάλι μακάρι τα προβλήματα του στρατού να ήταν το ζεστό νερό που δεν έφτασε (αν δεν υπάρχει καν νερό?), τα ρούχα σε λάθος νούμερο και το πότε θα δώσεις τα δικαιολογητικά (όταν τα δίνεις και μένεις εκεί που είσαι για διάφορους λόγους?). Γενικά πάλι σε όποιον αρέσει ο στρατός και θέλει να χτίσει χαρακτήρα και άλλα τέτοια φαιδρά μπορεί να πάει μόνιμος. Θα μπορούσε το ίδιο εύκολα να πάει και αν ήταν εθελοντικός ο στρατός. Αντίθετα ο κάθε στρατόκαυλος θέλει να επιβάλει τα πιστεύω του (γιατί άραγε?) και να πηγαίνουν όλοι να χτίσουν χαρακτήρα και να γίνουν άντρες ( ) γιατί αυτό είναι το σωστό. ( ^2 ) μα φιλε μου εδω ειναι το λαθος σου.κ στο λεω καλοπροαιρετα.με λες εν δυναμει στρατοκαυλο κ οτι θελω να επιβαλω τα πιστευω μου κ οτι λεω αοριστα πραγματα κ γενικα δε νιωθεις το νοημα που θελω να περασω. αυτη η νοοτροπια ειναι κ στους υπολοιπους.ξεκιναει απο τη λαθος βαση οτι θεωρεις πως μιλας με ενα στρατοκαυλο.δηλαδη,δε μπαινεις καν στο κοπο να σκεφτεις περι τινος σου μιλαει ο αλλος,αλλα θεωρεις ντεφακτο οτι ειναι ενας wannabe καραβανας κ τον απορριπτεις με χλευη.αυτο καταλαβαινεις οτι ειναι χαμηλου επιπεδου,κ δε μιλαω για σενα συγκεκριμενα.τη νοοτροπια θιγω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Το ενδεχόμενο οι γονεις να μην τα ξέρουν ολα το έχεις υπολογίσει? να μην ξέρουν να μάθουν τρόπους συμπεριφοράς στα παιδιά τους? γιατί σε αυτό ουσιαστικά αναφερόμουν...
mathsrule Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 να μην ξέρουν να μάθουν τρόπους συμπεριφοράς στα παιδιά τους? Έχω κάπου στα άπειρα παραδείγματα τέτοιων γονιών από την γειτονιά μου μόνο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 δεν πρόκειται να μάθουν ούτε στο στρατό, στην καλύτερη απλά θα κάνουν την πάπια εκει κι όταν απολυθούν θα συνεχίσουν την ίδια συμπεριφορά...
mathsrule Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 δεν πρόκειται να μάθουν ούτε στο στρατό, στην καλύτερη απλά θα κάνουν την πάπια εκει κι όταν απολυθούν θα συνεχίσουν την ίδια συμπεριφορά... Δεν το ξέρεις αυτό. 9 μήνες μπορούν να αλλάξουν πολλά στη συμπεριφορά ενός ατόμου. Ειδικά όταν αυτοί οι 9 μήνες περνούν σε στρατιωτικό περιβάλλον.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 καλά όταν πας φαντάρος let me know αν δεις τέτοια περίπτωση, πραγματική όχι μόνο για το φαίνεσθαι κατά την διάρκεια της θητείας... 1
Zaknafein Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Άντε και τα 18-19χρονα που πάνε πρώτα στράτο πες κάτι μπορεί να αλλάξει (μικρό αλλά όχι εντελώς απίθανο ενδεχόμενο). Οι περισσότεροι που πάνε στα 22+ λόγω αναβολής σπουδών κτλ, το στρατό περιμένουν να φτιάξουν χαρακτήρα; Μην τρελαθούμε. Λίγο θέατρο σε μαθαίνει ο στρατός, ελάχιστα πέρα από αυτό. Εκτός αν νομίζει κανείς ότι με 1-2 ασκήσεις (αν γίνουν και λάβεις μέρος και δεν σε ξεχάσουν σε κανά φυλάκιο ή απλά σε έχουν σε ένα Steyr/M113 για κομπάρσο), λίγη πορεία, σκοπέτα και αγγαρείες γίνεσαι "άντρας"... 1
Star_Light Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Οταν λέμε να φτιάξεις χαρακτήρα δεν εννοουμε να αλλάξεις ολοκληρο το DNA σου , αλλα να βελτιώσεις κάποιες απο τις φυσικές δεξιοτητες : υπομονή , αυτοσυγκρατηση κτλπ κτλπ αλλωστε αν κάποιος παρέμενε ιδιος ολα τα χρονια της ζωής του τοτε δεν θα υπήρχε ουτε πειρα ουτε εμπειρια ... αλλιως θα λειτουργησει ένας μεγαλυτερος με εμπειρια σε ενα περιστατικο και αλλιως ένας μικροτερος ανεκπαίδευτος. Οτι κάνει κανεις απο το να κάθεται σε έναν καναπέ και να κράζει αυτους που συμμετέχουν (συχνο φαινομενο) καλό ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις