Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενα πολυ αρνητικο του στρατου ειναι το ΚΑΚΟ φαγητό πάντως. Πολυ κακο φαγητο ρε φιλε και συνεχεια στεργίου ελεος θα αρρωστήσεις εκει μεσα αμα τρως συνεχεια τέτοια κάποιες φορές για να σε κρατήσουν πάει στο διάολο αλλα συνέχεια δεν παλεύεται.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για να τον έχεις τόσο ψηλά τον στρατό και τις πορείες(χαχαχα), καταλαβαίνω τι έχεις πετύχει στην υπόλοιπη ζωή σου

Πάω να δω RAMBO 3

οχι ραμπο εχει πολυ αιμα κ θα σοκαριστεις για την ηλικια σου.ακουσε με,δες το καρατε κιντ,κατι ξερω.ειναι καταλληλο για ολους.ξερεις πρασινο τετραγωνακι κ ετσι.

φιλε μου δε μιλαω ουτε για βαρη που εμενα ειναι η δουλεια μου ουτε για ειδικες δυναμεις !

σαφως και σε αυτα τα σωματα δεν εχει καμμια σχεση η εκπαιδευση !

μιλαω για στρατο - πεζικο κτλ που το περπατηματακι κανα δυο χιλιομετρα κι η πρωινη γυμναστικη ειναι για γελια !

στο τεντωσα λιγο για να φανει η διαφορα.ειτε εισαι πεζικαριος ειτε ΕΔ ειτε υγειονομικο,αν το μυαλο τελικα ειναι αγυμναστο θα σου φανει βουνο.

Δημοσ.

οχι ραμπο εχει πολυ αιμα κ θα σοκαριστεις για την ηλικια σου.ακουσε με,δες το καρατε κιντ,κατι ξερω.ειναι καταλληλο για ολους.ξερεις πρασινο τετραγωνακι κ ετσι.

Tο αίμα που έχω δει εγώ live, εύχομαι να μη σου τύχει ποτέ

Δεν είναι από αυτά που σου έχει μάθει ο στρατός

Δημοσ.

ΔΕΝ εχεις μαθει τπτ φιλε μου αν δε πας στρατο κ περπατησεις με αρβυλα οπλο φορτιο κ ταλαιπωρια.εισαι ενας καλοπερασακιας που στη χειροτερη εχει περπατησει 2χλμ κ λεει οτι ψηφησε.αντοχες σωματικη ρωμη κ προσωπικη κραση ΜΗΔΕΝ.παρολα αυτα αν ακομα δεν καταλαβες γιατι μιλαω,μην ασχοληθεις παραπανω.υπαρχει χασμα αποψεων.

.τα ειπα κ αλλου,δε πας στρατο για να γινεις υπηρετρια,με τη λογικη του μπεμπη κ της κλαψας,πας για να πειθαρχηθεις κ να γινεις αυτονομος σε καποια πραματα πανω σου.

αν εχεις στο μυαλο σου οτι σε φυλακιζουν,αστο κ πας αργοτερα γιατι θα ταλαιπωρηθεις πολυ.

η πειθαρχια του στρατου απαιτει εσωτερικη ωριμοτητα για να ανταπεξελθεις.

απλα δες ποιοι ζοριζονται στο στρατο.ειτε οι τραγικα αμορφωτοι τσοπανηδες,ειτε οι τραγικα καλομαθημενοι μπουληδες.ο ενας θα πει "α ο μλκας ο εποπ μεβαλε κ σκουπισα 3η φορα",ενω ο αλλος θα πει "α δεν εχει πολυ ζεστο νερο στα μπανια κ δε προλαβα να κανω μπανιο κ το φαι ηταν χαλια κ τρωω μονο κρουασαν κ δε μπορω."

Σε περίπτωση που δεν το έχεις πάρει χαμπάρι έχω πάει στρατό. Σε μαύρη μονάδα.

Το περπάτημα που έχω κάνει σε διάφορες συνθήκες εκτός στρατού (με φορτίο, με σιαγιονάρες σε κατσάβραχα, με κρύο, με χιόνι, με ζέστη) το ξεπερνάνε στο στρατό μόνο οι ΕΔ. 

Γενικότερα λες ότι ναι.

Μακάρι το χάσμα να ήταν απόψεων. 

Δημοσ.

φιλε μου δε μιλαω ουτε για βαρη που εμενα ειναι η δουλεια μου ουτε για ειδικες δυναμεις !

σαφως και σε αυτα τα σωματα δεν εχει καμμια σχεση η εκπαιδευση !

μιλαω για στρατο - πεζικο κτλ που το περπατηματακι κανα δυο χιλιομετρα κι η πρωινη γυμναστικη ειναι για γελια !

Για γέλια ειναι απο την έννοια οτι καμια φορά ειναι προσανατολισμένη στο γενικοτερο στρατοκλιμα και οχι τοσο σε επαγγελματικά προσεγμένη και ποιοτική γυμναστική.Έχω κάνει παραπονα επειδη ξεκινήσαμε χωρις ζέσταμα κατευθειαν το τρέξιμο. Αυτο ειναι μεγάλη μαλακία.Έτρεχα και έβριζα.

Δημοσ.

παρομοιως φιλε,για τα επιχειρηματα σου.

ο αλλος πιο πανω λεει οτι πηγε ειδικοδυναμιτης κ κλαιει για χαμενα λεφτα κ τσακισμενο ηθικο.οκ φιλε σε πιστεψαμε.

αποτι φαινεται δεν εχεις καταλαβει καν περι τινος προκειται.εχεις δει το καρατε κιντ?που τον εβαζε ο γερος να τριβει τζαμια  κ ο τυπος ηθελε να γινει καρατεκα κ τοριχνε στη κλαψα?ε αυτο κανεις εσυ,κ ολοι οι υπολοιποι που κλαινε κ μιλανε για Ι5 κ χαμενο χρονο.αν ακομα δεν εχεις καταλαβει περι τινος προκειται,δες τη ταινια.παλι,λυπαμαι αλλα δε παει πιο αναλυτικα.

ειναι θεμα προπονησης,εσωτερικης ωριμοτητας,κ ολοκληρωσης.σε πολλους τομεις της ζωης,κ στο στρατο αυτο δοκιμαζεται.αν δε μπορεις να διαχωρισεις τον εγωισμο σου απο την εκπαιδευση κ την εμπειρια του στρατου,εχεις προβλημα κ εισαι μπεμπης στο μυαλο.σα τον καρατε κιντ στο εργο.

θα παθεις τα ιδια αργοτερα στη δουλεια,στη σχολη,στο δρομο,στους φιλους,με γκομενα,με γονεις,παντα θα τα διαχειριζεσαι ολα λαθος,γιατι απλα θα αντιδρας ανωριμα κ παιδικα.

παρολα αυτα αν εισαι αληθινα ωριμος κ ολοκληρωμενος ανθρωπος,δεν θα βρισκοσουν καν σαυτο το θρεντ να βριζεις κ να κλαις για 9 χαμενους μηνες στο στρατο.θα το ειχες ξεπερασει,κ δε θα σε απασχολουσε καν.

την καλημερα μου.

2379301-3171490845-roflc.gif

• Like 4
Δημοσ.

Σε περίπτωση που δεν το έχεις πάρει χαμπάρι έχω πάει στρατό. Σε μαύρη μονάδα.

Το περπάτημα που έχω κάνει σε διάφορες συνθήκες εκτός στρατού (με φορτίο, με σιαγιονάρες σε κατσάβραχα, με κρύο, με χιόνι, με ζέστη) το ξεπερνάνε στο στρατό μόνο οι ΕΔ. 

Γενικότερα λες ότι ναι.

Μακάρι το χάσμα να ήταν απόψεων. 

ρε φιλε ακομα περιαυτολογεις,απο το αλλο θρεντ σουχει μεινει.τωρα μου βαζεις κ ελικοπτερακια.δηλαδη οκ να το πω εμπαθεια,να το πω ανωριμοτητα,να το πω επιδερμικοτητα?πως να το χαρακτηρισω?

τεσπα,μερικοι ειστε τοσο βυθισμενοι στη παιδικοτητα της σκεψης σας που πραγματικα δεν υπαρχει κατι παραπερα να δειτε.ειναι σαν το δεντρο κ το δασος.ειναι ανωφελη οποιαδηποτε συζητηση οταν υπαρχουν στερεοτυπα παρωπιδες κ παιδικος εγωισμος.

στερεοτυπα που εχει καλλιεργησει ο ωχαδερφισμος,ο παρτακισμος,κ η διαφθορα της εποχης μας που τα εκαναν μοδα.ο αλλος ελεγε οτι πολλοι βουλευτες εχουν βγει γιωταδες κ χαιροταν κ ολας για το κατορθωμα τους που ενω ηταν γιωταδες εγιναν βουλευτες.

δε βλεπει οτι ακομα κ σημερα μετα απο 30 χρονια με τον ιδιο υπουλο τροπο που πηραν τοτε το γιωτα κ την απαλλαγη,το ιδιο υπουλα του κλεβουν τη ζωη.εχει για προτυπα του τετοια γλοιωδη υποκειμενα κ θελει να τους μοιασει για αρχη παιρνοντας Ι5.μπραβο εξυπνε.

κ συνεχιζει κ μιλαει ο καθε κοντωθωρος για χαμενους 9 μηνες απο την πολυασχολη ζωη του..ναι αγορι μου..πηγαινε κ κανα γηπεδο παιξε 8 ωρες λαινειτζ ριξε κανα στοιχημα μπας κ πιασεις τη καλη κ τα λεμε.

ΥΓ ντανιελ σαν κ καρατε κιντ 100 φορες μεχρι να νιωσετε.

Δημοσ.

do-not-think-it-means.jpeg

Για τα υπόλοιπα δες ξανά το ελικοπτεράκι. 

πως αλλιως να περιγραψω οτι μας λες συνεχεια για τη μαυρη μοναδα σου κ τωρα οτι γυρναγες τα βουνα με σαγιοναρες κ μαγιω μεσα στα χιονια κ δε ξερω τι κ οτι μονο οι ειδικες δυναμεις σε ξεπερνανε στη κακοπεραση που τραβηξες.

πιο γραφικος απτη λιμνη πλαστηρα κ το χιονισμενο πηλιο μαζι.

σωπασε κ μη κλαις θα σου παρω μπαλονι.

Δημοσ.

ρε φιλε ακομα περιαυτολογεις,απο το αλλο θρεντ σουχει μεινει.τωρα μου βαζεις κ ελικοπτερακια.δηλαδη οκ να το πω εμπαθεια,να το πω ανωριμοτητα,να το πω επιδερμικοτητα?πως να το χαρακτηρισω?

τεσπα,μερικοι ειστε τοσο βυθισμενοι στη παιδικοτητα της σκεψης σας που πραγματικα δεν υπαρχει κατι παραπερα να δειτε.ειναι σαν το δεντρο κ το δασος.ειναι ανωφελη οποιαδηποτε συζητηση οταν υπαρχουν στερεοτυπα παρωπιδες κ παιδικος εγωισμος.

στερεοτυπα που εχει καλλιεργησει ο ωχαδερφισμος,ο παρτακισμος,κ η διαφθορα της εποχης μας που τα εκαναν μοδα.ο αλλος ελεγε οτι πολλοι βουλευτες εχουν βγει γιωταδες κ χαιροταν κ ολας για το κατορθωμα τους που ενω ηταν γιωταδες εγιναν βουλευτες.

δε βλεπει οτι ακομα κ σημερα μετα απο 30 χρονια με τον ιδιο υπουλο τροπο που πηραν τοτε το γιωτα κ την απαλλαγη,το ιδιο υπουλα του κλεβουν τη ζωη.εχει για προτυπα του τετοια γλοιωδη υποκειμενα κ θελει να τους μοιασει για αρχη παιρνοντας Ι5.μπραβο εξυπνε.

κ συνεχιζει κ μιλαει ο καθε κοντωθωρος για χαμενους 9 μηνες απο την πολυασχολη ζωη του..ναι αγορι μου..πηγαινε κ κανα γηπεδο παιξε 8 ωρες λαινειτζ ριξε κανα στοιχημα μπας κ πιασεις τη καλη κ τα λεμε.

ΥΓ ντανιελ σαν κ καρατε κιντ 100 φορες μεχρι να νιωσετε.

είναι δυνατόν να μιλάς για εμπάθεια, ανωριμότητα και στερεότυπα ενώ έχεις πει :

ΔΕΝ εχεις μαθει τπτ φιλε μου αν δε πας στρατο κ περπατησεις με αρβυλα οπλο φορτιο κ ταλαιπωρια.εισαι ενας καλοπερασακιας που στη χειροτερη εχει περπατησει 2χλμ κ λεει οτι ψηφησε.αντοχες σωματικη ρωμη κ προσωπικη κραση ΜΗΔΕΝ.παρολα αυτα αν ακομα δεν καταλαβες γιατι μιλαω,μην ασχοληθεις παραπανω.υπαρχει χασμα αποψεων.

έλεος δηλαδή...

τσίμπα ένα σακίδιο στην πλάτη και με τα μισά λεφτά που έφαγες στο στρατό τόσους  μήνες, τράβα ένα ταξίδι στην άλλη άκρη του κόσμου όπου σου κ@υλώσει...πιο πολύ θα δοκιμαστείς εκεί σωματικά και ψυχολογικά παρά στο στρατό όπως λειτουργεί..

• Super Moderators
Δημοσ.

Oι γονεις τα χαιδεύουν τα παιδιά τους παικτη μου γιατι τους έχουν υπερβολική αδυναμια. Το σκατό που θα φάς εκτος δεν θα το φάς εύκολα απο τον μπαμπά και την μαμά.

διαφωνώ, μάλλον έχουμε δει διαφορετικά παραδείγματα γονέων...

Δημοσ.

πως αλλιως να περιγραψω οτι μας λες συνεχεια για τη μαυρη μοναδα σου κ τωρα οτι γυρναγες τα βουνα με σαγιοναρες κ μαγιω μεσα στα χιονια κ δε ξερω τι κ οτι μονο οι ειδικες δυναμεις σε ξεπερνανε στη κακοπεραση που τραβηξες.

Σε αυτή πήγα για αυτή θα λέω.

Να λέω για αυτή που είναι φίλος μου και είναι κάθε μέρα έξω?

Δεν ήξερα να μην λέω την αλήθεια για να μην νιώθεις άσχημα.

Επίσης σε βουνό είναι το χωριό μου άρα σε βουνό περπατούσα κάθε καλοκαίρι ή χειμώνα ή όποια εποχή τύχαινε να είμαι εκεί.

Το μαγιώ δεν ξέρω που ακριβώς το διάβασες. Το να προσθέτεις δικά σου για δημιουργία εντυπώσεων δείχνει και το επίπεδο βέβαια.

Ούτε βέβαια για κακοπέραση έγραψα αλλά για περπάτημα. 

Δεν ξέρεις να διαβάζεις? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...