phanispal Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Μα και μέσα που ήμουν, ό,τι είχα να πω το έλεγα. Τα έκραζα τα «πειθαρχημένα» πιτσιρίκια όταν τσιμπούσα 50άρες επειδή έκλαναν, ρεύονταν και γελούσαν στις τρίωρες αναφορές. Εκεί να δεις πειθαρχία απ' τα καυλωμένα κομμάντα. Με τους παραλογισμούς και τα καψώνια της εκπαίδευσης δεν είχα πρόβλημα, γιατί ήξερα στο περίπου τι παίζει όταν δήλωνα εθελοντικά. Με τα μαλακιστήρια όμως που δε σέβονταν τίποτα και κανέναν, είχα πολλά προβλήματα. Άσε που κάπου τα έχεις μπερδέψει. Ποιος σου είπε ότι το σωστό και λογικό είναι να κάνουμε μια ζωή τουμπέκα; Να σε αντιμετωπίζει σα ζώο ο εργοδότης, να σε βρίζει, να σε ταπεινώνει, ακόμα και να χειροδικεί εναντίον σου, κι εσύ να το βουλώνεις, απλά επειδή χρειάζεσαι τα χρήματα; Είμαστε σοβαροί; Φυσικά και θα αντιμιλήσεις και θα διεκδικήσεις και θα τα κάνεις κι όλα ταναπού αν χρειαστεί.
xifiassamsung Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Αν βγεις από καμιά σπηλιά και πας στρατό μπορεί και να σου μάθει κάτι τέτοιο. Οι υπόλοιποι τα έχουμε μάθει ήδη αυτά. ΔΕΝ εχεις μαθει τπτ φιλε μου αν δε πας στρατο κ περπατησεις με αρβυλα οπλο φορτιο κ ταλαιπωρια.εισαι ενας καλοπερασακιας που στη χειροτερη εχει περπατησει 2χλμ κ λεει οτι ψηφησε.αντοχες σωματικη ρωμη κ προσωπικη κραση ΜΗΔΕΝ.παρολα αυτα αν ακομα δεν καταλαβες γιατι μιλαω,μην ασχοληθεις παραπανω.υπαρχει χασμα αποψεων. Δεν παίρνεις να κουβαλήσεις ένα σακί πατάτες καλύτερα; Πρέπει να πας στρατό; Κατάκτηση πνεύματος, λες και πας να γίνεις μοναχός Σαολίν. Προσωπικά θα κάνω οτι μπορώ να βγω ι5. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω 9 μήνες να μαλακίζομαι εκει μέσα και να με διατάζουν καθυστερημένοι. .τα ειπα κ αλλου,δε πας στρατο για να γινεις υπηρετρια,με τη λογικη του μπεμπη κ της κλαψας,πας για να πειθαρχηθεις κ να γινεις αυτονομος σε καποια πραματα πανω σου. αν εχεις στο μυαλο σου οτι σε φυλακιζουν,αστο κ πας αργοτερα γιατι θα ταλαιπωρηθεις πολυ. η πειθαρχια του στρατου απαιτει εσωτερικη ωριμοτητα για να ανταπεξελθεις. απλα δες ποιοι ζοριζονται στο στρατο.ειτε οι τραγικα αμορφωτοι τσοπανηδες,ειτε οι τραγικα καλομαθημενοι μπουληδες.ο ενας θα πει "α ο μλκας ο εποπ μεβαλε κ σκουπισα 3η φορα",ενω ο αλλος θα πει "α δεν εχει πολυ ζεστο νερο στα μπανια κ δε προλαβα να κανω μπανιο κ το φαι ηταν χαλια κ τρωω μονο κρουασαν κ δε μπορω." κ καλα να εισαι τσοπανης απο κανα βουνο,παει στο διαολο δε σου κοβει.αλλα νασαι στη 2ρη κατηγορια να μη ταχεις βρει με τον εαυτο σου κ να σου φταιει ο στρατος,ειναι το λιγοτερο παιδικο κ μπεμπιστικο.
Star_Light Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Μα και μέσα που ήμουν, ό,τι είχα να πω το έλεγα. Τα έκραζα τα «πειθαρχημένα» πιτσιρίκια όταν τσιμπούσα 50άρες επειδή έκλαναν, ρεύονταν και γελούσαν στις τρίωρες αναφορές. Εκεί να δεις πειθαρχία απ' τα καυλωμένα κομμάντα. Με τους παραλογισμούς και τα καψώνια της εκπαίδευσης δεν είχα πρόβλημα, γιατί ήξερα στο περίπου τι παίζει όταν δήλωνα εθελοντικά. Με τα μαλακιστήρια όμως που δε σέβονταν τίποτα και κανέναν, είχα πολλά προβλήματα. Άσε που κάπου τα έχεις μπερδέψει. Ποιος σου είπε ότι το σωστό και λογικό είναι να κάνουμε μια ζωή τουμπέκα; Να σε αντιμετωπίζει σα ζώο ο εργοδότης, να σε βρίζει, να σε ταπεινώνει, ακόμα και να χειροδικεί εναντίον σου, κι εσύ να το βουλώνεις, απλά επειδή χρειάζεσαι τα χρήματα; Είμαστε σοβαροί; Φυσικά και θα αντιμιλήσεις και θα διεκδικήσεις και θα τα κάνεις κι όλα ταναπού αν χρειαστεί. Αυτα πές τα σε αυτούς που νομιζουν οτι θα γλιτώσουν το στρατό και έτσι νίκησαν την παραλογία. Για αυτο δεν καθομαι να διαφωνησω μαζι τους θα τα δουν μονοι τους σιγα σιγα Δεν ειπα εγω πουθενα οτι κάνεις μια ζωή τουμπέκα. Ουτε ειπα οτι κάποια πραγματα που γινονται στο στρατο ειναι λογικά. Προσεχε τι διαβάζεις.
Silverage Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 ΔΕΝ εχεις μαθει τπτ φιλε μου αν δε πας στρατο κ περπατησεις με αρβυλα οπλο φορτιο κ ταλαιπωρια.εισαι ενας καλοπερασακιας που στη χειροτερη εχει περπατησει 2χλμ κ λεει οτι ψηφησε.αντοχες σωματικη ρωμη κ προσωπικη κραση ΜΗΔΕΝ.παρολα αυτα αν ακομα δεν καταλαβες γιατι μιλαω,μην ασχοληθεις παραπανω.υπαρχει χασμα αποψεων. φιλε αν πιστευεις αυτα,no offence αλλα εσυ εισαι καθυστερημενος.τα ειπα κ αλλου,δε πας στρατο για να γινεις υπηρετρια,με τη λογικη του μπεμπη κ της κλαψας,πας για να πειθαρχηθεις κ να γινεις αυτονομος σε καποια πραματα πανω σου. αν εχεις στο μυαλο σου οτι σε φυλακιζουν,αστο κ πας αργοτερα γιατι θα ταλαιπωρηθεις πολυ. η πειθαρχια του στρατου απαιτει εσωτερικη ωριμοτητα για να ανταπεξελθεις. Για να γίνεις υπηρέτρια πας. Αν εσυ ή ο οποιοσδήποτε άλλος την πέρασε ζάχαρη υπάρχουν άλλοι 1000 που την περάσανε σκατά και γίνανε και οι πρώτες καθαρίστριες. Το μόνο καλό είναι οτι αν πάω στρατό τελικά θα συνεχίσω να πληρώνομαι απο την δουλειά μου οπότε δεν θα ξοδεύω απο τους γονείς μου. Τα άλλα πέρι πειθαρχίας και οτι θα μάθεις να μην αντιμιλας είναι βλακείες. Αυτά τα μαθαίνω στην δουλειά μου, δεν χρειάζεται να πάω 9 μήνες να με διατάζει ο καθένας για να μάθω να κρατιέμαι.
aris1986 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Ο στρατος κανει κυρίως καλο σε τυπους οπως ο Κατμαν (Κατελης) αν θυμαστε και στους ταμπακιδες kind of types. Καποιοι επισης δεν ξερανε να πληθουν ή ειχανε σαπουνοφοβία μαλλον, καποιοι αλλοι παιζανε την κολοκυθια οταν καναν μια μαλακια για τα δεδομενα του στρατου. Σιγα ελεγα παραδεξου το δεν θα σε μαστιγώσουν στην γωνία.... Κατα τα αλλα ο καλος ανθρωπος φαινεται ρε. Αμα δηλωσει ασθενια και χωσει αλλον στο νουμερο του, αν παρει 12 μερες αναρωτικη σε μοναδα που ειναι 12 ατομα για 22 υπηρεσίες. Τα @@ φαίνονται επισης... Η ο στρατος ειναι ελληνικη κοινωνια που απαρτιζεται απο αντρες (κυρίως). Αυτοι ειμαστε κυριοι κατα το 85%.Μπορουμε και καλύτερα! Οταν αλλαξει η κοινωνία (ποτε δλδ) θα φτιαξει και ο στρατος. Σημερα: Οποιος δεν ειναι "αξιωματούχος" στην κοινωνια και δεν μπορει να αποφυγει στρατο θα παει γι αυτο αφηστε τα κλαψίματα. Αλλιως να λεγατε στον Θεό να σας στειλει ως παιδια του βαρδινογιαννη και του Λατση....
Star_Light Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Για να γίνεις υπηρέτρια πας. Αν εσυ ή ο οποιοσδήποτε άλλος την πέρασε ζάχαρη υπάρχουν άλλοι 1000 που την περάσανε σκατά και γίνανε και οι πρώτες καθαρίστριες. Το μόνο καλό είναι οτι αν πάω στρατό τελικά θα συνεχίσω να πληρώνομαι απο την δουλειά μου οπότε δεν θα ξοδεύω απο τους γονείς μου. Τα άλλα πέρι πειθαρχίας και οτι θα μάθεις να μην αντιμιλας είναι βλακείες. Αυτά τα μαθαίνω στην δουλειά μου, δεν χρειάζεται να πάω 9 μήνες να με διατάζει ο καθένας για να μάθω να κρατιέμαι. Ωραια. Αρα καταλήγουμε στο οτι χρειάζονται. Απλα ο άλλος θα τα μάθει πριν απο σένα και πριν πατησει στην δουλειά του. Επισης σε διατάζει το αφεντικο σου οταν μπαινεις στο γραφειο κτυπάς πόρτα κάθεσαι κλαρίνο και λές μάλιστα. Οποτε τι το κουράζουμε? ηλίθιοι υπάρχουν και εκτος στρατού και κάποιος απο αυτους μπορει να σε διατάξει. Στο Πανεπιστημιο δεν σε μαθαινει ποτε κανεις πως πρέπει να φέρεσαι στους ανωτερους ουσιαστικα δηλαδη δεν εισαι προετοιμασμενος για τίποτα μην σου πω οτι βγαινεις και χειροτερος απο οτι μπηκες. Αυτο μπορει να σημαινει οτι αν πάς σε μια δουλεια και δεν έχεις την δέουσα συμπεριφορά μπορει να μην πάρεις τελικα τη δουλεια μονο για αυτο το λογο. Φυσικα ο στρατος δεν θα σου διδαξει σαβουάρ βιβρ(αν δεν εισαι μονιμος) αλλα κάποια εκπαιδευση και πειθαρχια που μπορει να σε βοηθήσει μετέπειτα θα την πάρεις αυτο πιστευω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 αν δεν τα έχεις μάθει από τους γονείς αυτά, good wines... 1
xifiassamsung Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 xifiassamsung οτι να ναι... παρομοιως φιλε,για τα επιχειρηματα σου. ο αλλος πιο πανω λεει οτι πηγε ειδικοδυναμιτης κ κλαιει για χαμενα λεφτα κ τσακισμενο ηθικο.οκ φιλε σε πιστεψαμε. Για να γίνεις υπηρέτρια πας. Αν εσυ ή ο οποιοσδήποτε άλλος την πέρασε ζάχαρη υπάρχουν άλλοι 1000 που την περάσανε σκατά και γίνανε και οι πρώτες καθαρίστριες. Το μόνο καλό είναι οτι αν πάω στρατό τελικά θα συνεχίσω να πληρώνομαι απο την δουλειά μου οπότε δεν θα ξοδεύω απο τους γονείς μου. Τα άλλα πέρι πειθαρχίας και οτι θα μάθεις να μην αντιμιλας είναι βλακείες. Αυτά τα μαθαίνω στην δουλειά μου, δεν χρειάζεται να πάω 9 μήνες να με διατάζει ο καθένας για να μάθω να κρατιέμαι. αποτι φαινεται δεν εχεις καταλαβει καν περι τινος προκειται.εχεις δει το καρατε κιντ?που τον εβαζε ο γερος να τριβει τζαμια κ ο τυπος ηθελε να γινει καρατεκα κ τοριχνε στη κλαψα?ε αυτο κανεις εσυ,κ ολοι οι υπολοιποι που κλαινε κ μιλανε για Ι5 κ χαμενο χρονο.αν ακομα δεν εχεις καταλαβει περι τινος προκειται,δες τη ταινια.παλι,λυπαμαι αλλα δε παει πιο αναλυτικα. ειναι θεμα προπονησης,εσωτερικης ωριμοτητας,κ ολοκληρωσης.σε πολλους τομεις της ζωης,κ στο στρατο αυτο δοκιμαζεται.αν δε μπορεις να διαχωρισεις τον εγωισμο σου απο την εκπαιδευση κ την εμπειρια του στρατου,εχεις προβλημα κ εισαι μπεμπης στο μυαλο.σα τον καρατε κιντ στο εργο. θα παθεις τα ιδια αργοτερα στη δουλεια,στη σχολη,στο δρομο,στους φιλους,με γκομενα,με γονεις,παντα θα τα διαχειριζεσαι ολα λαθος,γιατι απλα θα αντιδρας ανωριμα κ παιδικα. παρολα αυτα αν εισαι αληθινα ωριμος κ ολοκληρωμενος ανθρωπος,δεν θα βρισκοσουν καν σαυτο το θρεντ να βριζεις κ να κλαις για 9 χαμενους μηνες στο στρατο.θα το ειχες ξεπερασει,κ δε θα σε απασχολουσε καν. την καλημερα μου. 1
Mau-Maus Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 αν δεν τα έχεις μάθει από τους γονείς αυτά, good wines... ακριβως ! αν περιμενεις να πας στρατο 18 χρονων μαντραχαλος για να διαμορφωσεις χαρακτηρα .. γμτ !! επισης ακουω για πορειες φορτομενος με οπλα κτλ και γελαω ! οποιος εχει γυμναστει στοιχειωδως στην ζωη του η εκπαιδευση του στρατου οι πεζοποριες κτλ του φαινοντε σαν ασκησουλες του δημοτικου ! αστεια εκπαιδευση σωματικη - γελοια διαπαιδαγωγηση χαρακτηρα απο αμορφωτους κομπλεξικους αξιωματκους (στην πλειοψηφια τους) αυτο ειναι ο στρατος ..
Star_Light Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 αν δεν τα έχεις μάθει από τους γονείς αυτά, good wines... Oι γονεις τα χαιδεύουν τα παιδιά τους παικτη μου γιατι τους έχουν υπερβολική αδυναμια. Το σκατό που θα φάς εκτος δεν θα το φάς εύκολα απο τον μπαμπά και την μαμά. παρομοιως φιλε,για τα επιχειρηματα σου. ο αλλος πιο πανω λεει οτι πηγε ειδικοδυναμιτης κ κλαιει για χαμενα λεφτα κ τσακισμενο ηθικο.οκ φιλε σε πιστεψαμε. αποτι φαινεται δεν εχεις καταλαβει καν περι τινος προκειται.εχεις δει το καρατε κιντ?που τον εβαζε ο γερος να τριβει τζαμια κ ο τυπος ηθελε να γινει καρατεκα κ τοριχνε στη κλαψα?ε αυτο κανεις εσυ,κ ολοι οι υπολοιποι που κλαινε κ μιλανε για Ι5 κ χαμενο χρονο.αν ακομα δεν εχεις καταλαβει περι τινος προκειται,δες τη ταινια.παλι,λυπαμαι αλλα δε παει πιο αναλυτικα. ειναι θεμα προπονησης,εσωτερικης ωριμοτητας,κ ολοκληρωσης.σε πολλους τομεις της ζωης,κ στο στρατο αυτο δοκιμαζεται.αν δε μπορεις να διαχωρισεις τον εγωισμο σου απο την εκπαιδευση κ την εμπειρια του στρατου,εχεις προβλημα κ εισαι μπεμπης στο μυαλο.σα τον καρατε κιντ στο εργο. θα παθεις τα ιδια αργοτερα στη δουλεια,στη σχολη,στο δρομο,στους φιλους,με γκομενα,με γονεις,παντα θα τα διαχειριζεσαι ολα λαθος,γιατι απλα θα αντιδρας ανωριμα κ παιδικα. παρολα αυτα αν εισαι αληθινα ωριμος κ ολοκληρωμενος ανθρωπος,δεν θα βρισκοσουν καν σαυτο το θρεντ να βριζεις κ να κλαις για 9 χαμενους μηνες στο στρατο.θα το ειχες ξεπερασει,κ δε θα σε απασχολουσε καν. την καλημερα μου. χαχαχαχα καρατε κίντ εκπαιδευση και έτσι ξιφια έχεις πλάκα ρε φιλε. 1
Pa0ki Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 ΔΕΝ εχεις μαθει τπτ φιλε μου αν δε πας στρατο κ περπατησεις με αρβυλα οπλο φορτιο κ ταλαιπωρια.εισαι ενας καλοπερασακιας που στη χειροτερη εχει περπατησει 2χλμ κ λεει οτι ψηφησε.αντοχες σωματικη ρωμη κ προσωπικη κραση ΜΗΔΕΝ.παρολα αυτα αν ακομα δεν καταλαβες γιατι μιλαω,μην ασχοληθεις παραπανω.υπαρχει χασμα αποψεων. Μίλα για τον εαυτό σου "Να περπατήσεις με άρβυλα όπλο και φορτίο" χαχαχα, κάποιοι έχουν εμπειρίες και βιώματα μπροστά στα οποία ο στρατός μοιάζει παιδική κατασκήνωση Ποιά ρώμη και ποιά κράση? 2
xifiassamsung Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 ακριβως ! αν περιμενεις να πας στρατο 18 χρονων μαντραχαλος για να διαμορφωσεις χαρακτηρα .. γμτ !! επισης ακουω για πορειες φορτομενος με οπλα κτλ και γελαω ! οποιος εχει γυμναστει στοιχειωδως στην ζωη του η εκπαιδευση του στρατου οι πεζοποριες κτλ του φαινοντε σαν ασκησουλες του δημοτικου ! αστεια εκπαιδευση σωματικη - γελοια διαπαιδαγωγηση χαρακτηρα απο αμορφωτους κομπλεξικους αξιωματκους (στην πλειοψηφια τους) αυτο ειναι ο στρατος .. φιλε εδω εισαι λαθος.μη μπλεκεις τη προπονηση με βαρη κ το γυμναστηριο με την πειθαρχια τον ελεγχο κ την αντοχη σωματος κ πνευματος.εχω δει πολλους μπρατσαραδες σφιχτες που πηγανε ειδικες δυναμεις κ αλεξιπτωτα "για να γουσταρουμε να κανουμε κορμαρα" κ φυγανε κλαιγοντας.ανταυτου εχω δει παιδακια μισοριξιες καχεκτικα που πηραν μπερε κ τα καταφεραν μια χαρα σολη τη θητεια. αλλο μπρατσα αλλο δυναμη μυαλου.απο κει ξεκινανε ολα. Μίλα για τον εαυτό σου "Να περπατήσεις με άρβυλα όπλο και φορτίο" χαχαχα, κάποιοι έχουν εμπειρίες και βιώματα μπροστά στα οποία ο στρατός μοιάζει παιδική κατασκήνωση Ποιά ρώμη και ποιά κράση? η υπογραφη σου τα λεει ολα.πηγαινε στα βιωματα κ στις εμπειριες σου κ ασε το στρατο.
Pa0ki Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 η υπογραφη σου τα λεει ολα.πηγαινε στα βιωματα κ στις εμπειριες σου κ ασε το στρατο. Για να τον έχεις τόσο ψηλά τον στρατό και τις πορείες(χαχαχα), καταλαβαίνω τι έχεις πετύχει στην υπόλοιπη ζωή σου Πάω να δω RAMBO 3
Mau-Maus Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 φιλε μου δε μιλαω ουτε για βαρη που εμενα ειναι η δουλεια μου ουτε για ειδικες δυναμεις ! σαφως και σε αυτα τα σωματα δεν εχει καμμια σχεση η εκπαιδευση ! μιλαω για στρατο - πεζικο κτλ που το περπατηματακι κανα δυο χιλιομετρα κι η πρωινη γυμναστικη ειναι για γελια !
Προτεινόμενες αναρτήσεις