Mau-Maus Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 το ποιο αστειο απο ολα ειναι το να νομιζει καποιος οτι στο στρατο θα εκπαιδευτει ! να εκπαιδευτει στο να κανει υπομονη να περασει ο καιρος να γυρισει σπιτι του μπορει .. να εκπαιδευτει να ανεχεται το καθε κομπλεξικο που μπορει να βρεθει στο δρομο του μπορει - να εκπαιδευτει να πνιγει την αδικια μεσα του απο τσατσικες συμπεριφορες και βυσματα μπορει .. να εκπαιδευτει να τρωει κανα καψωνακι χωρις να μιλαει αν πεσει σε κανα κοπανο διοικητη που τα επιτρεπει μπορει .. πουθενα αλλου ομως δε προκειται να εκπαιδευτει..
tritonas00 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Οταν μετα θα πάς για δουλεια θα αναπολεις τον στρατό. Δεν ισχυει αυτο. Εκτος αν μιλαμε για τουβλα/ανικανους.
Atallos1 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Η πολυ απλα για ανθρωπους που μονο μεσα στον στρατο ειναι actually κατι
xifiassamsung Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Ακόμα και σε αυτή τη περίπτωση πάλι χαμένος χρόνος είναι φού ούτε αυτά θα κάνεις. Αντίθετα θα έχεις τον κάθε κομπλεξικό πάνω από το κεφάλι σου που τις έτρωγε στο σχολείο από τα άλλα παιδάκια και τώρα νομίζει πως έγινε κάποιος. Δεν μιλάω για περιπτώσεις που έπρεπε κάποιοι να αφήσουν δουλειές, μεταπτυχιακά ή ό,τι άλλο για τη μέγιστη ηλιθιότητα που ονομάζουμε ΕΣ. Τα υπόλοιπα για χτίσιμο χαρακτήρα, όρια και παρόμοια είναι τόσο αστεία που δεν θα τα σχολιάσω καν. Αν περιμένει κανείς από το στρατό να χτίσει οτιδήποτε πάει το έχει χάσει το παιχνίδι. καλως τονε.λοιπον κοιτα να δεις πως εχει το πραμα.αν εισαι με το μεγεθυντικο φακο για να βρεις αδικια,σιγουρα θα βρεις χιλιαδες στο στρατο.κ σιγουρα αλλες τοσες στη μετεπειτα ζωη σου.ειναι στο χαρακτηρα κ δεν αλλαζει αυτο.γενικοτερα αν πιστευεις οτι ο στρατος ειναι το αντρο των κομπλεξικων που τρεχουν τον ανισχυρο κ φυλακισμενο φανταρο,κ η μονη του πιθανη διεξοδος ειναι να βγει γιωτας λυπαμαι αλλα εχεις μπει αυτογκολ απο τα αποδυτηρια κ δεν εχω να πω κατι σαυτο το επιπεδο.δεν υπαρχει καποιος κοινος τοπος κ το ξεκαθαριζω.μιλαμε για πειθαρχια,κ σεβασμο στον βαθμο,κ το καλο του συνολου.δεδομενου οτι τα στελεχη ειναι μορφωμενα απο σχολες πλεον,κοιτας τη θετικη πλευρα,κ την οποια εκπαιδευση κ εμπειρια στη σωματικη αντοχη κ καταπονηση μπορεις να αποκομισεις.δε ψαχνεις να βρεις μλκες εποπ να ασχοληθεις,κ να γκρινιαξεις,ουτε γιατι εκανες 5 υπηρεσιες κ ο αλλος 3.ειναι ενα ορισμενο διαστημα 9 μηνων που θα περασει ΟΤΙ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.κοιτας να εισαι σωστος προς εσενα κ τους αλλους,παιζεις με τους κανονες κ αυτο ειναι ολο. μια χαλια δουλεια μπορει να σε κρατησει για χρονια προτου σε πεταξει σα στημενη λεμονοκουπα.οχι 9 μηνες.. και ναι χτιζεις χαρακτηρα κ αντοχες στο στρατο,γιατι πολυ απλα,μαθαινεις να κυριαρχεις πανω στο σωμα σου κ την αναπηρια που τουχει προκαλεσει η καλοζωια.στην πολιτικη ζωη σου,ουτε θα περπατησεις 30χλμ με 20 κιλα φορτιο,ουτε θα κατσεις ορθιος στο κρυο κ τη ζεστη 2 ωρες σκοπετο,ουτε αλλα πολλα.αν αυτα λοιπον τα ορια τα κατακτησεις στη θητεια σου,μετα στην καθημερινη σου ζωη εισαι ικανος για πολλα.κυριως για να εξυπηρετησεις εσενα κ τους συνανθρωπους σου οποτε χρειαστει.αρα το "τσαλακωμα" του βολεματος που γινεται μεσα στο στρατο ειναι μια καλη προπονηση.διαλεγεις ειτε θα κλαιγεσαι σα τον καρατε κιντ,ειτε θα κατσεις να παρεις το μαθημα. τωρα τα υπολοιπα φαιδρα που γραφονται για Ι4-Ι5 ειναι ανευ σχολιασμου.δηλ ειστε διατεθειμενοι να πηγαινοερχεστε με τα πουλμανακια 401,να λετε οτι πιπα σας κατεβει,για να σας βγαλουν αοπλους η αμπαλους η δε ξερω γω τι,να τη περασετε σε ενα γραφειακι θαλαμοφυλικι κ πηξιμο,η σε ενα υπογειο κεπικαριοι,η δε ξερω γω τι.κ ολα αυτα γιατι?για να μη βγαλει φουσκαλιτσα το ποδαρακι απτην ορθοστασια?τοση φυγοπονια?δηλαδη τσιπα μηδεν?στον εαυτο σας πως δικαιολογειστε?στα παιδια σας αργοτερα τι θα πειτε?θα το παιξετε ιδεολογοι κ "εξυπνακηδες" ξερω γω,του στυλ εγω παιδι μου στο στρατο βγηκα γιωτας για να μη τρεχω κ την εβγαλα σε ενα καψιμι να χτυπαω καφεδες.περηφανια το παιδι ε!! εδω ελεγε ο αλλος να δηλωσει αθεος για να μη κατσει ορθιος στην ορκωμωσια κ σοβαρογουσε.ε δηλαδη τοσες αδερφες μαζεμενες ουτε στη μυκονο. 2
mikelamar Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Ο Στρατός ειναι οι τελευταίες διακοπές... Μετα το στρατό αρχίζουν τα δύσκολα. Ναι οι άντρες σκέφτονται στο στρατό μετα απο 10-20-30 χρόνια και θυμούνται τα νιάτα τους, τότε που ηταν μαχιμοι οχι με τη στρατιωτική έννοια. Ειναι σαν να θυμάσαι τα σχολικά σου χρόνια, έτσι για να καταλάβουν όσοι δεν εχουν ή δε θα πανε. Ρομαντικά, θυμάσαι τα καλα, ξεχνάς τα άσχημα. Οταν εισαι μικρός το βλέπεις μια χαρουλα, μέσα στη τρέλα σου. Οταν πας πιο μεγάλος απλα βαριέσαι που υπάρχεις και σερνεις το τομάρι σου απο εδω κι απο εκει περιμένοντας να την άδεια. Απολύεται ο παλιός και θα χεζει καθιστός!!! 57 και σήμερα Sent from my iPhone using Insomnia
NickTG Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 καλως τονε.λοιπον κοιτα να δεις πως εχει το πραμα.αν εισαι με το μεγεθυντικο φακο για να βρεις αδικια,σιγουρα θα βρεις χιλιαδες στο στρατο.κ σιγουρα αλλες τοσες στη μετεπειτα ζωη σου.ειναι στο χαρακτηρα κ δεν αλλαζει αυτο.γενικοτερα αν πιστευεις οτι ο στρατος ειναι το αντρο των κομπλεξικων που τρεχουν τον ανισχυρο κ φυλακισμενο φανταρο,κ η μονη του πιθανη διεξοδος ειναι να βγει γιωτας λυπαμαι αλλα εχεις μπει αυτογκολ απο τα αποδυτηρια κ δεν εχω να πω κατι σαυτο το επιπεδο.δεν υπαρχει καποιος κοινος τοπος κ το ξεκαθαριζω.μιλαμε για πειθαρχια,κ σεβασμο στον βαθμο,κ το καλο του συνολου.δεδομενου οτι τα στελεχη ειναι μορφωμενα απο σχολες πλεον,κοιτας τη θετικη πλευρα,κ την οποια εκπαιδευση κ εμπειρια στη σωματικη αντοχη κ καταπονηση μπορεις να αποκομισεις.δε ψαχνεις να βρεις μλκες εποπ να ασχοληθεις,κ να γκρινιαξεις,ουτε γιατι εκανες 5 υπηρεσιες κ ο αλλος 3.ειναι ενα ορισμενο διαστημα 9 μηνων που θα περασει ΟΤΙ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.κοιτας να εισαι σωστος προς εσενα κ τους αλλους,παιζεις με τους κανονες κ αυτο ειναι ολο. μια χαλια δουλεια μπορει να σε κρατησει για χρονια προτου σε πεταξει σα στημενη λεμονοκουπα.οχι 9 μηνες.. και ναι χτιζεις χαρακτηρα κ αντοχες στο στρατο,γιατι πολυ απλα,μαθαινεις να κυριαρχεις πανω στο σωμα σου κ την αναπηρια που τουχει προκαλεσει η καλοζωια.στην πολιτικη ζωη σου,ουτε θα περπατησεις 30χλμ με 20 κιλα φορτιο,ουτε θα κατσεις ορθιος στο κρυο κ τη ζεστη 2 ωρες σκοπετο,ουτε αλλα πολλα.αν αυτα λοιπον τα ορια τα κατακτησεις στη θητεια σου,μετα στην καθημερινη σου ζωη εισαι ικανος για πολλα.κυριως για να εξυπηρετησεις εσενα κ τους συνανθρωπους σου οποτε χρειαστει.αρα το "τσαλακωμα" του βολεματος που γινεται μεσα στο στρατο ειναι μια καλη προπονηση.διαλεγεις ειτε θα κλαιγεσαι σα τον καρατε κιντ,ειτε θα κατσεις να παρεις το μαθημα. Ε ναι. Γιατί χρειάζεσαι μεγεθυντικό φακό για να βρεις αδικία στο στρατό! Μην πω και μικροσκόπιο ατομικής δύναμης. Μια χάλια δουλειά την παρατάς όποτε θες. Στην χειρότερη αν δεν μπορείς πληρώνεσαι. Στο στρατό τελευταία φορά που κοίταξα χάλασα λεφτά, δεν πήρα. Και όχι δεν χτίζεις ούτε χαρακτήρα ούτε αντοχές στο στρατό. Χαρακτήρα έχεις χτίσει από πριν. Αν περιμένεις να τον χτίσεις εκεί πας για γκρέμισμα. Και όχι, στην πολιτική ζωή δεν θα μου χρειαστεί να περπατήσω τόσο, ούτε να κάτσω στο κρύο ή τη ζέστη αλλά και αν χρειαστεί έχοντας επιστρέψει ο καθένας στου προηγούμενους ρυθμούς του ελάχιστη διαφορά θα του κάνει το γεγονός πως το έκανε και στο στρατό αυτό. Το μόνο που έχτισα στο στρατό, όπως και πολλοί άλλοι εκεί που ήμουν, ήταν νεύρα. Ήταν 9 χαμένοι μήνες. Περισσότερα θα κέρδιζα αν κοιτούσα επί 9 μήνες το ταβάνι μου. τωρα τα υπολοιπα φαιδρα που γραφονται για Ι4-Ι5 ειναι ανευ σχολιασμου.δηλ ειστε διατεθειμενοι να πηγαινοερχεστε με τα πουλμανακια 401,να λετε οτι πιπα σας κατεβει,για να σας βγαλουν αοπλους η αμπαλους η δε ξερω γω τι,να τη περασετε σε ενα γραφειακι θαλαμοφυλικι κ πηξιμο,η σε ενα υπογειο κεπικαριοι,η δε ξερω γω τι.κ ολα αυτα γιατι?για να μη βγαλει φουσκαλιτσα το ποδαρακι απτην ορθοστασια?τοση φυγοπονια?δηλαδη τσιπα μηδεν?στον εαυτο σας πως δικαιολογειστε?στα παιδια σας αργοτερα τι θα πειτε?θα το παιξετε ιδεολογοι κ "εξυπνακηδες" ξερω γω,του στυλ εγω παιδι μου στο στρατο βγηκα γιωτας για να μη τρεχω κ την εβγαλα σε ενα καψιμι να χτυπαω καφεδες.περηφανια το παιδι ε!! εδω ελεγε ο αλλος να δηλωσει αθεος για να μη κατσει ορθιος στην ορκωμωσια κ σοβαρογουσε.ε δηλαδη τοσες αδερφες μαζεμενες ουτε στη μυκονο. Προφανώς δεν αναφέρεσαι σε εμένα εδώ. Εκτός αν έχω γράψει πουθενά κάτι τέτοιο και δεν το θυμάμαι. 2
xifiassamsung Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Και όχι, στην πολιτική ζωή δεν θα μου χρειαστεί να περπατήσω τόσο, ούτε να κάτσω στο κρύο ή τη ζέστη αλλά και αν χρειαστεί έχοντας επιστρέψει ο καθένας στου προηγούμενους ρυθμούς του ελάχιστη διαφορά θα του κάνει το γεγονός πως το έκανε και στο στρατό αυτό. κοιτα φυσικα κ δε προκειται να ξανακουβαλησεις φορτο μαχης κ οπλο στη πολιτικη σου ζωη,αλλα το γεγονος οτι καποτε το καταφερες,ειναι κατακτηση κυριως του πνευματος κ του σωματος σου που λειτουργησαν υγιως σα συνολο.αυτο διευρυνει τους οριζοντες σου κ εχει πολλες προεκτασεις ειτε σε μετεπειτα φυσικες δραστηριοτητες,απο ενα απλο κουβαλημα μεχρι ενα αθλημα αντοχης,ειτε πνευματικες στην επιτευξη καποιου στοχου. μενοντας σαυτο κ μονο,χαμενο χρονο δε το λες.ειναι ενα σχολειο με ορισμενη διαρκεια.ας τη περασουμε εποικοδομητικα,κ οχι με στειρα γκρινια.
NickTG Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Αν βγεις από καμιά σπηλιά και πας στρατό μπορεί και να σου μάθει κάτι τέτοιο. Οι υπόλοιποι τα έχουμε μάθει ήδη αυτά.
Silverage Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 κοιτα φυσικα κ δε προκειται να ξανακουβαλησεις φορτο μαχης κ οπλο στη πολιτικη σου ζωη,αλλα το γεγονος οτι καποτε το καταφερες,ειναι κατακτηση κυριως του πνευματος κ του σωματος σου που λειτουργησαν υγιως σα συνολο.αυτο διευρυνει τους οριζοντες σου κ εχει πολλες προεκτασεις ειτε σε μετεπειτα φυσικες δραστηριοτητες,απο ενα απλο κουβαλημα μεχρι ενα αθλημα αντοχης,ειτε πνευματικες στην επιτευξη καποιου στοχου. μενοντας σαυτο κ μονο,χαμενο χρονο δε το λες.ειναι ενα σχολειο με ορισμενη διαρκεια.ας τη περασουμε εποικοδομητικα,κ οχι με στειρα γκρινια. Δεν παίρνεις να κουβαλήσεις ένα σακί πατάτες καλύτερα; Πρέπει να πας στρατό; Κατάκτηση πνεύματος, λες και πας να γίνεις μοναχός Σαολίν. Προσωπικά θα κάνω οτι μπορώ να βγω ι5. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω 9 μήνες να μαλακίζομαι εκει μέσα και να με διατάζουν καθυστερημένοι.
Anorymous Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δεν παίρνεις να κουβαλήσεις ένα σακί πατάτες καλύτερα; Πρέπει να πας στρατό; Κατάκτηση πνεύματος, λες και πας να γίνεις μοναχός Σαολίν. Προσωπικά θα κάνω οτι μπορώ να βγω ι5. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω 9 μήνες να μαλακίζομαι εκει μέσα και να με διατάζουν καθυστερημένοι. Δεν ειναι δυσκολο αν θες να το παρεις στο δινουν στο χαλαρο
GiannisWalker Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Το μόνο που έχω να πω είναι ότι πέφτει κλάμα για τον στρατό, να σας δω μετά τι θα κάνετε. Πιστεύετε ότι διαταγές θα βρείτε στο στρατό ενώ έξω θα είστε κομπλέ ? Α ρε πείνα που έχει να πέσει λέω εγώ ,εκτός αν μερικοί είναι 30 χρονών και τους ταΐζουν γονείς και έχουν την ιδεολογία του μπουχέσα..Να μην σχολιάσω καν το θέμα, οι βουλευτές δεν πάνε στρατό, αν είσαι μάγκας και μπορείς φίλε γίνε και εσύ βουλευτής.Στην ζωή μας πρέπει να κάνουμε και πράγματα που δεν μας αρέσουν εκτός αν όλοι εδω μέσα είναι παιδιά εφοπλιστών και δεν πρόκειται να ζοριστούν, όπως ξαναείπα και πριν , όσο κλάμα/ι5 και κτλ πάρουν μερικοί το παλούκι θα το φάμε όλοι μετά.ο στρατός είναι ένα σύντομο κομμάτι της ζωής. Εκτός αν εκεί νομίζεται ότι θα παίρνετε 2000 ευρο με ξύσιμο και σεβασμό και κτλ. Σόρρυ αλλά δεν είναι vegas εδώ. 1
phanispal Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Στα 27 μου έκοψα την αναβολή και δήλωσα Ειδικές Δυνάμεις, με χειρουργημένο γόνατο, απλά επειδή ήθελα να περάσουν αυτοί οι 9 μήνες με όσο περισσότερο ενδιαφέρον γινόταν. Μετά τους 9 μήνες, αυτό που είχα καταφέρει ήταν να έχω ξοδέψει αρκετά χρήματα τα οποία δε θυμάμαι να μου έδωσε κανένας xifiassamsung ή/και Star_Light, και να έχω βγει με λιγότερες ηθικές αξίες απ' όσες είχα πριν μπω. Αυτά τα χαριτωμένα ότι μετά το Στρατό είναι τα δύσκολα και ότι ο Στρατός είναι οι τελευταίες διακοπές, τα ακούω και (χαμο)γελάω. Θα μπορούσα να τα παίρνω στα σοβαρά, ΑΝ μου έδιναν κανά 700άρι κάθε μήνα, συν ένσημα. Αντ' αυτού πλήρωνα κιόλας, για ένα Στρατό που «σου παρέχει τα πάντα». Laughs the world που λέω κι εγώ. Τώρα είμαι έξω και δουλεύω, και ουδέποτε σκέφτηκα ότι θέλω λίγο ακόμα. Λίγο ακόμα από την εκπαίδευση, ναι, αλλά το μου λένε οι άλλοι πότε θα κάνω το οτιδήποτε, συγγνώμη κιόλας, αλλά για κάποιο παράξενο λόγο δε μου έχει λείψει.
TeZaS Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Το μόνο που έχω να πω είναι ότι πέφτει κλάμα για τον στρατό, να σας δω μετά τι θα κάνετε. Πιστεύετε ότι διαταγές θα βρείτε στο στρατό ενώ έξω θα είστε κομπλέ ? Α ρε πείνα που έχει να πέσει λέω εγώ ,εκτός αν μερικοί είναι 30 χρονών και τους ταΐζουν γονείς και έχουν την ιδεολογία του μπουχέσα..Να μην σχολιάσω καν το θέμα, οι βουλευτές δεν πάνε στρατό, αν είσαι μάγκας και μπορείς φίλε γίνε και εσύ βουλευτής.Στην ζωή μας πρέπει να κάνουμε και πράγματα που δεν μας αρέσουν εκτός αν όλοι εδω μέσα είναι παιδιά εφοπλιστών και δεν πρόκειται να ζοριστούν, όπως ξαναείπα και πριν , όσο κλάμα/ι5 και κτλ πάρουν μερικοί το παλούκι θα το φάμε όλοι μετά.ο στρατός είναι ένα σύντομο κομμάτι της ζωής. Εκτός αν εκεί νομίζεται ότι θα παίρνετε 2000 ευρο με ξύσιμο και σεβασμό και κτλ. Σόρρυ αλλά δεν είναι vegas εδώ. Ποσο χρονων εισαι που ξερεις και πως ειναι η ζωη και η εργασια? Γιατι για κανα 17-18 σε κοβω που δεν εκανες τπτ στις πανελληνιες και μπαινεις αναγαστικα στρατο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις