Atallos1 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Για οποιοδηποτε λογο το κανει ο καθενας Πρασινα αλογα τα λες εσυ , ο αλλος κοκκινα κ χεστηκε η φατμε στο γενι τζαμι
TeZaS Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Μια αναζήτηση να κάνεις και θα δείς οτι υπάρχουν αρκετοί βουλευτές οι οποίοι δεν έχουν πάει στρατό
GiannisWalker Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 δεν βρίσκω τον λόγο τότε με το να το κρύβει κιόλας, πως δηλαδή θέλει να τον αντιμετωπίσουν ίσιο όταν το κρύβει ο ίδιος...
Pa0ki Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 i4 είναι παχύσαρκος και κτλ. i5 είναι διανοητικά προβλήματα. Ι4 είναι άοπλο, δεν είναι απαλλαγή Ι5 διανοητικά προβλήματα?Δεν τα ξέρεις καλά φιλαράκι, εκτίθεσαι και παραπληροφορείς Ναι, Επίσης απο ι3-ι4 μπορείς με μια διάγνωση αργότερα να το κάνεις ι1 αν είσαι οκ μετά την θητεία σου. Αλλά το ι5 είναι μεγάλο πρόβλημα ειδικά στον τομέα δουλειά, δεν αξίζει για 9 μήνες θητεία να στιγματιστής και να αντιμετωπίσεις προβλήματα εύρεσης εργασίας ειδικά τώρα που τις ψάχνουμε με το καλαμάκι. Εντάξει, δε συνεχίζω άλλο κάνει μπαμ ότι δεν ξέρεις τίποτα και παπαγαλίζεις ό,τι ακούς από εδώ και από εκεί Καλά να περάσεις στο στρατό, τουλάχιστον θα είσαι αστιγμάτιστος Πως δεν γράφτηκε ακόμη η άλλη παπάτζα ότι δε μπορείς να μπεις στο δημόσιο αν έχεις Ι5? (εξαιρούνται τα σώματα ασφαλείας_
GiannisWalker Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 τότε εσύ που ξέρεις εξήγησε μου γιατί να πάρεις ι5 όταν είσαι εντάξει .
TeZaS Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 τότε εσύ που ξέρεις εξήγησε μου γιατί να πάρεις ι5 όταν είσαι εντάξει . Για να μην χάσεις 9 κωλομήνες σα μαλάαααααααααααααακας!!!!
Pa0ki Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 τότε εσύ που ξέρεις εξήγησε μου γιατί να πάρεις ι5 όταν είσαι εντάξει . Εγώ δεν είπα να πάρεις Ι5 αν είσαι εντάξει Αλλά αυτό που είπατε μερικοί ότι με Ι5 δε θα βρίσκεις δουλειά είναι μια μαλακία και μισή, δεν ισχύει κάτι τέτοιο
panos2171 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Να σου πω παράδειγμα στο δικό μου κύκλο. Έχει τη δική του επιχείρηση, συναναστρέφεται ο ίδιος με πελάτες και εμπόρους και δεν μπορεί να βάλει άλλον στο πόστο του. Τι θα μπορούσε να κάνει σε αυτή την περίπτωση ας πούμε?
GiannisWalker Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 το τόνισα και πριν, αν έχεις δικιά σου επιχείρηση χέστικες ότι και να γράφει το χαρτί.
TeZaS Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 χμ, εσύ είχες πάρει ? ρε γιωτά εγώ είμαι τώρα που μιλάμε στρατό. Δεν πήρα ι5, γιατί θέλει προσπάθεια και οργάνωση να το πάρεις. Και θα πρέπει να περνάς απο επανεξέταση μέχρι να το πάρεις, εγώ ήθελα να τελειώνω
aris1986 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Επ ομου αρμ μεταβολή άκυρο λόχος προσοχή ημι-ανάπαυση. Για το μπουρδέλο το χακι 20 μερες φυλακή παλιοκατασταση.
NickTG Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 ελα πουναι χαμενος χρονος.αρκετα μαυτη τη καραμελα.ο μεσος νεος απο τα 18-28 οσο μπορει περισσοτερο θα ρεμαλιαζει απο το lineage στη καφετερια κ τουμπαλιν.στο ενδιαμεσο θα πηγαινει σε καμια σχολη η αντε να βγαλει κανα ψιλο απο κανα μεροκαματο οταν σφιξουν τα πραματα..αρα το ξυσιμο ειναι embedded.9μηνες ξυσιμο λοιπον με τη βουλα δε πιστευω να χαλαει κανενα. Ακόμα και σε αυτή τη περίπτωση πάλι χαμένος χρόνος είναι φού ούτε αυτά θα κάνεις. Αντίθετα θα έχεις τον κάθε κομπλεξικό πάνω από το κεφάλι σου που τις έτρωγε στο σχολείο από τα άλλα παιδάκια και τώρα νομίζει πως έγινε κάποιος. Δεν μιλάω για περιπτώσεις που έπρεπε κάποιοι να αφήσουν δουλειές, μεταπτυχιακά ή ό,τι άλλο για τη μέγιστη ηλιθιότητα που ονομάζουμε ΕΣ. Τα υπόλοιπα για χτίσιμο χαρακτήρα, όρια και παρόμοια είναι τόσο αστεία που δεν θα τα σχολιάσω καν. Αν περιμένει κανείς από το στρατό να χτίσει οτιδήποτε πάει το έχει χάσει το παιχνίδι.
tritonas00 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Τα υπόλοιπα για χτίσιμο χαρακτήρα, όρια και παρόμοια είναι τόσο αστεία που δεν θα τα σχολιάσω καν. Αν περιμένει κανείς από το στρατό να χτίσει οτιδήποτε πάει το έχει χάσει το παιχνίδι. Ετσι ακριβως.
NickTG Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Φυσικά και έχει επιπτώσεις εκτός αν είναι δικό σου το μαγαζί . Mην εισαι και τοσο σιγουρος. Στιγματισμένος θα εισαι. Για πείτε επιπτώσεις. Συγκεκριμένα όμως. Στιγματισμένος από ποιον? Από κομπλεξικούς στρατόκαυλους? Ρε δεν ειναι τίποτα θα το δεις. Οταν μετα θα πάς για δουλεια θα αναπολεις τον στρατό. Μόνο από 1-2 γνωστούς το έχω ακούσει αυτό που είναι τέρμα τεμπέληδες και ανίκανοι. i4 είναι παχύσαρκος και κτλ. i5 είναι διανοητικά προβλήματα. Προφανώς και όχι. Ναι, Επίσης απο ι3-ι4 μπορείς με μια διάγνωση αργότερα να το κάνεις ι1 αν είσαι οκ μετά την θητεία σου. Αλλά το ι5 είναι μεγάλο πρόβλημα ειδικά στον τομέα δουλειά, δεν αξίζει για 9 μήνες θητεία να στιγματιστής και να αντιμετωπίσεις προβλήματα εύρεσης εργασίας ειδικά τώρα που τις ψάχνουμε με το καλαμάκι. Για πες τι προβλήματα αντιμετωπίζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις