tritonas00 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Όσο χειρότερος σαν άνθρωπος, τόσο καλύτερος σαν στρατιώτης (Ναπολέων) Κατι ηξερε...
Pa0ki Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Το χαρτι που θα πάρεις ψάξε καλυτερα τι επιπτωσεις μπορει να έχει σε άλλες δουλειες εκτος και αν θες να γινεις ελευθερος επαγγελματιας. Φυσικά και έχει επιπτώσεις εκτός αν είναι δικό σου το μαγαζί . Τι επιπτώσεις έχει, για πείτε εσείς που το έχετε ψάξει να γελάσουμε Ι5 βγαίνει ο παχύσαρκος, ο διαβητικός και πολλοί άλλοι "νορμάλ" άντρες, δεν είναι "τρελόχαρτο"
panos2171 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Άν είσαι κομπλεξικό παιδάκι, που κανείς δεν σε έκανε παρέα στο σχολείο, έτρωγες την φάπα της ζωής σου στα διαλείμματα και σε έβαζαν μόνο τέρμα ότα παίζατε μπαλα και οι γκόμενες έκαναν εμετό όταν σε έβλεπαν γίνε Έφεδρος Αξιωματικός φίλε. Θα βγάλεις όλο το κόμπλεξ της ζωής σου πάνω σε άλλα παιδάκια στην εκπαίδευση και στην θητεία σου. Και θα πήξεις! Θα βλέπεις τις σειρές σου να απολύονται κι εσύ θα έχει κανα 8άρι μήνες ακόμα. Το μόνο που αξίζει απο την φάση είναι να ξέρεις οτι μπορείς να πας στον τόπο σου μετά και να μένεις σπίτι και να τσιμπάς το χρήμα. Αλλασίγουρα στην εκπαίδευση θα γίνεις άλλο άτομο και θα σου γαμήσουν το μυαλό κάτι καραγκιόζηδες. Απ ότι έχω καταλάβει είναι θέμα ανθρώπου όσον αφορά την απόκτηση βαθμού. Προσωπικά δεν άλλαξα και ούτε θα αλλάξω και καλώς ή κακώς έφαγα δύσκολη εκπαίδευση. Απ όσο είδα όμως μέσα στη σχολή πολλοί όταν γίναμε βητάδες την είδαν κάπως και το χειρότερο είναι ότι ασχολούνταν συνεχώς μαζί μου. Εγώ εκ φύσεως είμαι γενικά ήσυχος, δεν ενοχλώ κανέναν, είχα όμως πάνω απ το κεφάλι μου βλακάκια να με σχολιάζουν, κρίνουν, υποδείχνουν. Στους ανωτέρους ήμουν πάντα σωστός και έκανα αυτά που ζητούσαν, γενικά ήμουν χαλαρός όμως και χωρίς άγχος. Τωρα τι θέλαν να δείξουν οι άλλοι με τη δήθεν σοβαρότητα του αξιωματικού και καλά δε μπόρεσα να το καταλάβω. Στα @@ μου βέβαια τους γράφω, είναι αυτό που αναφέρθηκε και πριν, βλάκες θα συναντήσεις με πιθανότητα 110%. Στη μονάδα πλέον δε το παίζω κάποιος ίσα ίσα που κάνω παρέα με τους στρατιώτες και όσες φορές τους βάζω δουλειές ειναι από εντολή ανωτέρων και χαίρομαι που με ακούνε χωρίς μα και μου. Πραγματικά αν κάποιος ΔΕΑ το παίξει αξιωματικός και συγκεκριμένα ταγματάρης φάση (μιας και οι ανθυπολοχαγοί, υπολοχαγοί είναι πολύ χαλαροί) θα περάσει μαύρη θητεία. Όλοι θα στραφούν εναντίων του, στρατιώτες και ΕΠΟΠ κυρίως και το βασικότερο θα τον γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Παίδες μιας και κάτι παραπάνω ξέρετε , ποιο είναι το λεγόμενο πρόγραμμα ? Διαφέρει απο κεν σε κεν ή μονάδα σε μονάδα ? Ναι διαφέρουν. Στη Θήβα το πρόγραμμα ήταν πρωινό εγερτήριο, αναφορά, πρωινό φαγητό, ξύσιμο, αναφορά για μεσημεριανό φαγητό, ξύσιμο,αναφορά για βραδυνό φαγητό, ξύσιμο, βραδινή αναφορά και ύπνος. Ενδιάμεσα γινόταν κάποια θεωρητική εκπαίδευση στο όπλο και σε κάτι άλλα στρατιωτικά θέματα.
GiannisWalker Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 i4 είναι παχύσαρκος και κτλ. i5 είναι διανοητικά προβλήματα.
TeZaS Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Απ ότι έχω καταλάβει είναι θέμα ανθρώπου όσον αφορά την απόκτηση βαθμού. Προσωπικά δεν άλλαξα και ούτε θα αλλάξω και καλώς ή κακώς έφαγα δύσκολη εκπαίδευση. Απ όσο είδα όμως μέσα στη σχολή πολλοί όταν γίναμε βητάδες την είδαν κάπως και το χειρότερο είναι ότι ασχολούνταν συνεχώς μαζί μου. Εγώ εκ φύσεως είμαι γενικά ήσυχος, δεν ενοχλώ κανέναν, είχα όμως πάνω απ το κεφάλι μου βλακάκια να με σχολιάζουν, κρίνουν, υποδείχνουν. Στους ανωτέρους ήμουν πάντα σωστός και έκανα αυτά που ζητούσαν, γενικά ήμουν χαλαρός όμως και χωρίς άγχος. Τωρα τι θέλαν να δείξουν οι άλλοι με τη δήθεν σοβαρότητα του αξιωματικού και καλά δε μπόρεσα να το καταλάβω. Στα @@ μου βέβαια τους γράφω, είναι αυτό που αναφέρθηκε και πριν, βλάκες θα συναντήσεις με πιθανότητα 110%. Στη μονάδα πλέον δε το παίζω κάποιος ίσα ίσα που κάνω παρέα με τους στρατιώτες και όσες φορές τους βάζω δουλειές ειναι από εντολή ανωτέρων και χαίρομαι που με ακούνε χωρίς μα και μου. Πραγματικά αν κάποιος ΔΕΑ το παίξει αξιωματικός και συγκεκριμένα ταγματάρης φάση (μιας και οι ανθυπολοχαγοί, υπολοχαγοί είναι πολύ χαλαροί) θα περάσει μαύρη θητεία. Όλοι θα στραφούν εναντίων του, στρατιώτες και ΕΠΟΠ κυρίως και το βασικότερο θα τον γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Το είπες και εσύ, ήσουν σωστό άτομο και προσπαθούσαν να σου "χαλάσουν" την προσωπικότητά σου. Τουλάχιστον εσύ κατάφερες και είσαι Μάγκας για μένα. Άλλο ένα δόκιμο έχω γνωρίσει που είναι τώρα στην μονάδα και είναι πάρα πολύ καλό παιδί.
GiannisWalker Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Ναι, Επίσης απο ι3-ι4 μπορείς με μια διάγνωση αργότερα να το κάνεις ι1 αν είσαι οκ μετά την θητεία σου. Αλλά το ι5 είναι μεγάλο πρόβλημα ειδικά στον τομέα δουλειά, δεν αξίζει για 9 μήνες θητεία να στιγματιστής και να αντιμετωπίσεις προβλήματα εύρεσης εργασίας ειδικά τώρα που τις ψάχνουμε με το καλαμάκι.
Mau-Maus Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 υπαρχουν και σωστα ατομα ρε ναι ! εμεις ειχαμε μονιμο λοχαγο που το σκυλομετανιωσε και εψαχνε τροπους να την κοπανησει ! μιλαμε για γαμω τα ατομα ακομη τον θυμαμαι ! οι περισσοτεροι βεβαια ειναι καρακομπλεξαρες του κερατα με ασχημα βιωματα στην προσωπικη τους ζωη ..
Atallos1 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Ναι, Επίσης απο ι3-ι4 μπορείς με μια διάγνωση αργότερα να το κάνεις ι1 αν είσαι οκ μετά την θητεία σου. Αλλά το ι5 είναι μεγάλο πρόβλημα ειδικά στον τομέα δουλειά, δεν αξίζει για 9 μήνες θητεία να στιγματιστής και να αντιμετωπίσεις προβλήματα εύρεσης εργασίας ειδικά τώρα που τις ψάχνουμε με το καλαμάκι. Δεν υπαρχει κανενας στιγματισμος κ κανενα προβλημα ευρεσης εργασιας εξω απο σωματα ασφαλειας Σταματηστε να ακουτε τους παππουδες σας κ ενημερωθειτε
panos2171 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Το είπες και εσύ, ήσουν σωστό άτομο και προσπαθούσαν να σου "χαλάσουν" την προσωπικότητά σου. Τουλάχιστον εσύ κατάφερες και είσαι Μάγκας για μένα. Άλλο ένα δόκιμο έχω γνωρίσει που είναι τώρα στην μονάδα και είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Σε ποια μονάδα είσαι?
TeZaS Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Ναι, Επίσης απο ι3-ι4 μπορείς με μια διάγνωση αργότερα να το κάνεις ι1 αν είσαι οκ μετά την θητεία σου. Αλλά το ι5 είναι μεγάλο πρόβλημα ειδικά στον τομέα δουλειά, δεν αξίζει για 9 μήνες θητεία να στιγματιστής και να αντιμετωπίσεις προβλήματα εύρεσης εργασίας ειδικά τώρα που τις ψάχνουμε με το καλαμάκι. Αγόρι μου κλείσε τα αυτιά σου στην κάθε μαλακία που θα σου πεί ο καθένας. Κάνε μια αναζήτηση στο google για αυτό που λες, διάβασε το σχετικό ΦΕΚ και "ξεκόλλα" απο την καραμέλα των παππούδων μας. Το Ι που είσαι στον στρατό είναι προσωπικό δεδομένο, δεν μπορεί να στο ζητήσει ΚΑΝΕΙΣ δεν φαίνεται πουθενά! Το χαρτί που παίρνει ένας Ι5 είναι το ίδιο που θα πάρει και ο Ι1. Στην εργασία σου θα σε ρωτήσουν αν εχεις εκπληρώσει την στρατιωτική σου θητεία όχι τι Ι ήσουν. Μόνο στα σώματα ασφαλείας μπορούν να το δουν αυτό ειδικά εαν έχεις πάρει για ψυχολογικούς λόγους. Αν δεν θες να γίνεις κανας ειδικός φρουρός δεν θα έχεις ΚΑΝΕΝΑ απολύτως πρόβλημα.
GiannisWalker Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 εσείς ξέρετε. ο καθένας κάνει την πάρτυ του. να δω πόσο είναι κάποιος για να πάρει ι5 γιατί φοβάται τον στρατό..
Atallos1 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 εσείς ξέρετε. ο καθένας κάνει την πάρτυ του. να δω πόσο είναι κάποιος για να πάρει ι5 γιατί φοβάται τον στρατό.. Μιλησε κανεις για φοβο?
GiannisWalker Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 ιδεολογία και πράσινα άλογα ή τι άλλο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις