Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλος να πας φιλε και μην το σκεφτεσαι καθολου ! εκδρομουλα ειναι ο στρατος δεν ειναι τιποτα !

τοσο λιγο που υπηρετεις σημερα μεχρι να πας θα εχεις απολυθει χωρις να το καταλαβεις !

τιποτ μη σε απασχολει δες το χαλαρα κ ο καιρος θα κυλισει νερακι ..

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

υπομονή θα κάνω και θα περάσει , και παρόλο που έχω αρκετά πράγματα που θα τρέχουν όσο θα είμαι μέσα δεν γίνεται και αλλιώς.. Το μόνο που λέω είναι , ο στρατός είναι μια βλακεία, όταν τελειώσει και πάμε για δουλειά και κτλ εκεί είναι το γλέντι. 

Δημοσ.

υπομονή θα κάνω και θα περάσει , και παρόλο που έχω αρκετά πράγματα που θα τρέχουν όσο θα είμαι μέσα δεν γίνεται και αλλιώς.. Το μόνο που λέω είναι , ο στρατός είναι μια βλακεία, όταν τελειώσει και πάμε για δουλειά και κτλ εκεί είναι το γλέντι. 

Ρε δεν ειναι τίποτα θα το δεις. Οταν μετα θα πάς για δουλεια θα αναπολεις τον στρατό. :P

Δεν έχει καμία επίπτωση πουθενά, μόνο στα σώματα ασφαλείας δεν μπορείς να μπείς. Που προσωπικά καλύτερα να με ταΐζει μια ζωή ο πατέρας μου παρά να μπω σε κάτι τέτοιο. Την καραμελίτσα αυτή αφήστε την έχει χαλάσει χρόνια τώρα.

Nα σε ταιζει ο μπαμπάς? α καλά εντάξει. Συγχαρητήρια αγορι μου έχεις τις καλύτερες αποψεις και στάση ζωής. 

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς είπα, ότι μετά είναι τα προβλήματα.Αν κλαίμε για ένα πρωινό ξύπνημα τι θα κάνουμε μετά σε δουλειά ή με παιδί που θα είναι κάθε νύχτα για χρόνια ? :P Επίσης παρόλο που αναφέρω ότι είναι χάσιμο χρόνου απο την ζωή μας 9 μήνες τουλάχιστον να άλλαζε η κατάσταση. Θα μπορούσαν να παίρναμε κάποιες βασικές γνώσεις απο πολεμικές τέχνες πχ. Γενικά τι ψάχνω και εγώ να βρω , εδώ δεν δουλεύει τίποτε στο ελλάδα :P 

Δημοσ.

παιδιά, επειδή και εγώ μπαίνω σε λίγο καιρό , ουσιαστικά περιμένω το κολοχαρτι να έχει που να πάω . Δεν είμαι fan και πολλοί του στρατού αλλά καλύτερα να πάω με διάθεση όσο γίνεται καλύτερη και να προσαρμοστώ παρά να κλαίω την μέρα που μπήκα, το ίδιο συνιστώ .

Εγώ απ'οσο θα διάβασες δεν είμαι καθόλου fan και μπήκαμε την χειρότερη ιδέα για τον στρατό. Με πολύ πρήξιμο απο τους οικείους μου, όχι απο γονείς αλλα κυρίως απο κάτι καυλόστρατους μπαρμπάδια και τέτοια. Θα σου πω το εξής, είναι άκρως αντίθετα με αυτά που ακούς απο τους περισσότερους ο στρατός. 5-6 απλά πράγματα μπορούν να σε κάνουν τον πιο καλό στρατιώτη. Στο κέντρο είναι το πιο ζόρι απο θέματα κανονισμών. Θα πρέπει να είσαι ξυρισμένος,γυαλισμένος και με προσεγμένη εμφάνιση, θα λιώσεις στις αναφορές και στην άσκοπη ορθοστασία. Θα καυλώσεις λίγο μόλις σας δώσουν όπλο και ξεκινήσεις τις πρώτες οπλοασκήσεις, αλλα πολύ γρήγορα θα το βαρεθείς, θα κάνεις και την βολή σου πένα. Στην καθημερινότητα μέσα αν δεν δυσανασχετείς για αγγαρίες και ειδικά αν είσαι πρόθυμος όποτε ζητήσουν εθελοντές, αυτό θα σε βοηθήσει γιατί μόλις σε μάθουν απο 2-3 φορές μετά δεν θα σε χώνουν. Εγώ ήμουν πάντα πρώτος όποτε ήθελαν εθελοντή γιατί βαριόμουν να κάθομαι, εφτασε σημείο 2-3 μέρες πριν φύγουμε να έχω καθαρίσει 2 φορές τις τουαλέτες, να ζητάει εθελοντή και να ξανα σηκώνω χέρι αλλα μου είπε οχι εσυ. Είχε συμβεί αρκετές φορές αυτό. Απο στελέχη να ξέρεις οτι πλέον είναι διαφορετικά μυαλά, γιατί δεν είναι οι μαλάκες οι καραβανάδες και θα δείς λοχαγούς με μικρή διαφορά ηλικίας απο εσένα, που νιώθει το μυαλό τους και είναι συνεννοήσιμοι. Και θα δείς πολύ χαζούς φαντάρους που πραγματικά θα απορείς με το πόσο χαζοί είναι και δεν μπορούν να καταλάβουν το αριστερό δεξί, το οτι χαιρετάμε έτσι, η προσοχή με το αριστερό πόδι και άλλα γελοία πράγματα.

Στην μονάδα τώρα είναι άλλη φάση, τι διοικητή θα πετύχεις και τι στελέχη. Προσωπικά ήμουν τέρμα κολόφαρδος και μπήκα σε καλό λόχο όπως έχω ξαναπεί. Αυτό που με βοήθησε να με εκτιμούν όλοι και να έχουν μόνο καλά λόγια να λένε είναι οτι είμαι πρόθυμος συνέχεια για οτιδήποτε. Το θεωρώ το μεγαλύτερο εργαλείο μου αυτό, μηδέν γκρίνια και όλα θα βγούν. 

Αλλα και πάλι είναι για τον πούτσο, δεν θα θυμάμαι ούτε μια μέρα και δεν θα αναπολώ ΠΟΤΕ τον στρατό. Και επειδή ήρθα και στον τόπο που σπουδάζω και έχω τις παρέες μου έξω δεν έχω αποκτήσει ούτε εναν φίλο μέσα. Μπήκα για να κάνω μόνο γνωστους. 

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς είπα, ότι μετά είναι τα προβλήματα.Αν κλαίμε για ένα πρωινό ξύπνημα τι θα κάνουμε μετά σε δουλειά ή με παιδί που θα είναι κάθε νύχτα για χρόνια ? :P Επίσης παρόλο που αναφέρω ότι είναι χάσιμο χρόνου απο την ζωή μας 9 μήνες τουλάχιστον να άλλαζε η κατάσταση. Θα μπορούσαν να παίρναμε κάποιες βασικές γνώσεις απο πολεμικές τέχνες πχ. Γενικά τι ψάχνω και εγώ να βρω , εδώ δεν δουλεύει τίποτε στο ελλάδα :P

Το καλύτερο πρωινο ξύπνημα ειναι η πρωινή γυμνάστικη. 

06:20 Γενική Έγερση 

06:30 Πρωινή Γυμναστική

Περάστε για πρωινή γυμναστική σε 4 λεπτά και ξεκινάει να μετράει απο τις 06:25 (μισά λεπτά ειναι σαν να έχεις 2 δηλαδή γιατι ανα μισο λεπτό σου λεει οτι έχεις ενα λιγότερο) .... αν αργήσεις πάς μέσα. :P

Ψάξτο για εφεδρος αξιωμάτικος αμα αντέχεις την πίεση και δήλωσε να πάς 17 μήνες θα πληρώνεσαι κιολας. Οι πρωτοι 4 μήνες ειναι δύσκολοι. 

Δημοσ.

μα αυτό που λέω σε πολλούς και με κράζουν είναι ότι και τον ποπό μας κάτω να βαράμε δεν γίνεται να μικρύνει ο χρόνος των 9 μηνών . Καλύτερα να το απολαύσουμε όσο γίνεται παρά να τρέχουμε χωρίς λόγο :) παλιά ήταν αλλιώς, τώρα σιγά μην κάτσει ο κάθε καραβανάς να ασχοληθεί με εμένα ή με τον καθένα. Απλώς αυτό που κατάλαβα είναι όσο περισσότερος ύπνος και κάτι να σε κάνει να περνάς την ώρα σου και είσαι καλά.

Καλά θα ήταν μιας και θα έπεφτε κανα ευρό γιατί είμαι χωρίς δουλεία αλλά λόγο αρραβωνιάρας δεν με παίρνει :P αρκετό κράξιμο τρώω λόγο στρατού :P 

Δημοσ.

ρε συ σταρ πλακα κανεις ετσι ??  ποια πρωινη γυμναστικη ρε φιλος του λες του ανθρωπου χααχαααααχ

βγαινουν κ μαλακιζοντε με κατι εκτασεις κ ασκησουλες που δε κανουν ουτε στο δημοτικο για ποια γυμναστικη μιλας ??

• Like 1
Δημοσ.

Άν είσαι κομπλεξικό παιδάκι, που κανείς δεν σε έκανε παρέα στο σχολείο, έτρωγες την φάπα της ζωής σου στα διαλείμματα και σε έβαζαν μόνο τέρμα ότα παίζατε μπαλα και οι γκόμενες έκαναν εμετό όταν σε έβλεπαν γίνε Έφεδρος Αξιωματικός φίλε. 

Θα βγάλεις όλο το κόμπλεξ της ζωής σου πάνω σε άλλα παιδάκια στην εκπαίδευση και στην θητεία σου. Και θα πήξεις! Θα βλέπεις τις σειρές σου να απολύονται κι εσύ θα έχει κανα 8άρι μήνες ακόμα. Το μόνο που αξίζει απο την φάση είναι να ξέρεις οτι μπορείς να πας στον τόπο σου μετά και να μένεις σπίτι και να τσιμπάς το χρήμα. 

Αλλασίγουρα στην εκπαίδευση θα γίνεις άλλο άτομο και θα σου γαμήσουν το μυαλό κάτι καραγκιόζηδες.

Δημοσ.

ρε συ σταρ πλακα κανεις ετσι ??  ποια πρωινη γυμναστικη ρε φιλος του λες του ανθρωπου χααχαααααχ

βγαινουν κ μαλακιζοντε με κατι εκτασεις κ ασκησουλες που δε κανουν ουτε στο δημοτικο για ποια γυμναστικη μιλας ??

Εμεις κατεβαινουμε κανονικα στο γηπεδο του στιβου και κάνουμε 5-6 γυρους και κάμψεις. Ποση γυμναστική θές να βγάλεις απο τις 06:30 ως τις 7 παρα δέκα? μετα πρεπει να γυρισεις για να ετοιμαστεις για την πρωινη αναφορά που ειναι στις 7 και 10 δηλαδη μπάνιο ξυρισμα , ντυσιμο , γυάλισμα κτλπ γιατι αν εισαι αγυάλιστος θα κοβεις βολτες στην πλατεια .. τρέχοντας φυσικα. Καλο? 

ΥΓ Αν αργησεις πήγες μέσα.

Δημοσ.

μα αυτό που λέω σε πολλούς και με κράζουν είναι ότι και τον ποπό μας κάτω να βαράμε δεν γίνεται να μικρύνει ο χρόνος των 9 μηνών . Καλύτερα να το απολαύσουμε όσο γίνεται παρά να τρέχουμε χωρίς λόγο :) παλιά ήταν αλλιώς, τώρα σιγά μην κάτσει ο κάθε καραβανάς να ασχοληθεί με εμένα ή με τον καθένα. Απλώς αυτό που κατάλαβα είναι όσο περισσότερος ύπνος και κάτι να σε κάνει να περνάς την ώρα σου και είσαι καλά.

Καλά θα ήταν μιας και θα έπεφτε κανα ευρό γιατί είμαι χωρίς δουλεία αλλά λόγο αρραβωνιάρας δεν με παίρνει :P αρκετό κράξιμο τρώω λόγο στρατού :P

Δεν υπάρχει τρέχω χωρις λογο. Και στην ζωη σου θα έχεις τρέξιμο ρε φιλε αυριο μεθαύριο ισως ειναι άλλου ειδους. Μην γινεσαι κουράδας τώρα. Νεο παιδι εισαι. Καλο ειναι το τρέξιμο κάποιες φορές.

Δημοσ.

Άν είσαι κομπλεξικό παιδάκι, που κανείς δεν σε έκανε παρέα στο σχολείο, έτρωγες την φάπα της ζωής σου στα διαλείμματα και σε έβαζαν μόνο τέρμα ότα παίζατε μπαλα και οι γκόμενες έκαναν εμετό όταν σε έβλεπαν γίνε Έφεδρος Αξιωματικός φίλε. 

Θα βγάλεις όλο το κόμπλεξ της ζωής σου πάνω σε άλλα παιδάκια στην εκπαίδευση και στην θητεία σου. Και θα πήξεις! Θα βλέπεις τις σειρές σου να απολύονται κι εσύ θα έχει κανα 8άρι μήνες ακόμα. Το μόνο που αξίζει απο την φάση είναι να ξέρεις οτι μπορείς να πας στον τόπο σου μετά και να μένεις σπίτι και να τσιμπάς το χρήμα. 

Αλλασίγουρα στην εκπαίδευση θα γίνεις άλλο άτομο και θα σου γαμήσουν το μυαλό κάτι καραγκιόζηδες.

Παικτουρι μου πάντα υπάρχουν καλοί και κακοί εκπαιδευτες. Υπάρχουν και κομπλεξικοί δεν αντιλέγω αλλα αυτος δεν ειναι λογος να εμποδισει κάποιον άμα θελει στην θητεια του να κάνει το κάτι παραπανω. Γνώμη μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...