revolver1990 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Παιδιά το ρέθυμνο τι λέει?Έχω ακούσει τα χειρότερα.Πριν την αναβολή εκεί παρουσιαζόμουν....λογικά δεν θα αλλάξει.Άμα μπω χειμώνα κιόλας την π@υτσισα
Star_Light Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 μόνο στις υπηρεσίες περπατούσα εγώ (βέβαια έχω κάνει και 8ωρο περίπολο μπιφτέκι ένα πρωί που έλειπαν όλοι), σε εκπαιδεύσεις και πορείες δεν πατούσα, γινόμουν άφαντος αλλά όταν είχε εκπαίδευση η μονάδα μας τουλάχιστον είχε τη λογική να τους πηγαίνει με τα steyr μέχρι το σημείο της εκπαίδευσης , οι πεζικάριοι τα δικά τους φορτηγά τα είχαν παρατημένα στον όρχο τους και ούτε καν τα είχα δει ποτέ να δουλεύουν (δε ξέρω αν δούλευαν) σε μας λειτουργούσαν τα πάντα από άρματα ερπυστριοφόρα, φορτηγά κτλ και φυσικά τα χρησιμοποιούσαν και τα στελέχη μας αβέρτα μιας και σιχαίνονταν και αυτοί να περπατούν χωρίς λόγο για αυτό λέω ότι θα είναι πιο καλά να κάνουν σπεν οι ΤΘ, από 15-20χλμ πορείες που έκαναν οι άλλοι, οι δικοί μας δεν έκαναν ούτε 7 Υπάρχει λόγος.Για εναν στρατιωτη δεν νοειται να μην μπορει να περπατησει 15 χιλιομετρα. Για τον απλο λογο οτι μπορει να χρειαστει κάποια στιγμη να το κάνει με τα ποδια και να μην υπάρχει βανάκι να τον πάει ως το πεδιο της μάχης. Τα στελεχη την έχουν κανει την εκπαιδευση τους.
TeZaS Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Υπάρχει λόγος.Για εναν στρατιωτη δεν νοειται να μην μπορει να περπατησει 15 χιλιομετρα. Για τον απλο λογο οτι μπορει να χρειαστει κάποια στιγμη να το κάνει με τα ποδια και να μην υπάρχει βανάκι να τον πάει ως το πεδιο της μάχης. Τα στελεχη την έχουν κανει την εκπαιδευση τους. Μας τα έχεις κάνει τσουρέκια μάχιμο αγόρι εσύ, που πήγες στρατό, έγινες ΔΕΑ του κώλου και κατάφερες να έχεις μια κάποια επιρροή σε άλλους για πρώτη φορά στην ζωή σου και αυτή όχι απο σεβασμό στο πρόσωπό σου, αλλα γιατί έτσι πρέπει να είναι. Σαν ένα αρχιδάκι στο δικό μας στρατόπεδο ΔΕΑ που νόμιζε οτι είναι ταγματάρχης και παραπάνω ήθελε να τον χαιρετάμε κιόλας. Αλλα όπως σε όλους έτσι και σε αυτόν τον γράφαμε στα @@ μας και λίγο παραπάνω. Ήταν ο μόνος που μου ζήτησε το χαρτί επειδή ήμουν αξύριστος (έχω βγάλει χαρτί απο φίλο γιατρό για να μην ξυρίζομαι σα μαλάκας κάθε μέρα και τότε ήμουν 4 μέρες γένια) δεν μου είχε πει τίποτε κανείς. Γυρνούσα και κάθε μέρα στα διοικητήρια επειδή εκτελούσα και χρέη αρχιλοχία λόχου, και ήρθε με υφάκι να του δείξω το χαρτί μου. Ακόμα του το δείχνω.... Γουστάρουμε να είμαστε κουρέλια του στρατού και είμαι περήφανος που βγήκα ι3 για να γλιτώνω τις μαλακίες του στρατού. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ, έχεις τελειώσει πόσο καιρό και το κόμπλεξ το έχεις ακόμα γιατί έξω δεν είσαι τίποτα ενώ μέσα το έπαιζες μάγκας.... 2
tritonas00 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 το μονο που μου εμεινε απο το στρατο τωρα που το σκεφτομαι ειναι το ποσο ζωα μπορει να ειναι ορισμενοι (αν οχι οι περισσοτεροι) εποπ. και ειχαμε καμια 30αρια απο δαυτους στον κωλολοχο στο σουφλι...
panos2171 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Καλά οι ΕΠΟΠ είναι η προσωποποίηση της λέξης στ@ρχιδισμός!
TeZaS Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Καλά οι ΕΠΟΠ είναι η προσωποποίηση της λέξης στ@ρχιδισμός! Γενικά στο 70% απο αυτούς ο στρατός επιτελεί κοινωνικό έργο με το να τους "απασχολεί". Αγράμματοι οι περισσότεροι, δίχως παιδεία η πλειοψηφία τους, χωρίς κάποια ικανότητα, τέρμα γιωτάδες οι μισοί, τεμπέληδες ΟΛΟΙ τους. Δεν θα μπορούσαν να αντέξουν στην κανονική αγορά εργασίας με τίποτα, πολλά παραδείγματα στο στρατόπεδό μου που ούτε για ντελιβεράδες δεν έκαναν τα παιδιά. Με iq ισάξιο ενός παιδιού 12-13 χρονών οι περισσότεροι, απλά το μόνο που κάνουν είναι να μιλάνε για το πόσο λίγα λεφτά παίρνουν και να γκρινιάζει ο ένας για το πόσο περισσότερη δουλειά έκανε απο τον άλλο. Θα δεχόμουν να κάνω 2 χρόνια θητεία αν μου έλεγαν οτι θα απολυθούν αύριο ΟΛΟΙ τους. Στο νησί μας το μηνιαίο συνολικό μισθολόγιό τους φτάνει τα 1.400.000€ αν είχε ο Δήμος τα μισά αυτά λεφτά τον μήνα θα είχε κάνει απίστευτα πράγματα..... 1
Star_Light Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Μας τα έχεις κάνει τσουρέκια μάχιμο αγόρι εσύ, που πήγες στρατό, έγινες ΔΕΑ του κώλου και κατάφερες να έχεις μια κάποια επιρροή σε άλλους για πρώτη φορά στην ζωή σου και αυτή όχι απο σεβασμό στο πρόσωπό σου, αλλα γιατί έτσι πρέπει να είναι. Σαν ένα αρχιδάκι στο δικό μας στρατόπεδο ΔΕΑ που νόμιζε οτι είναι ταγματάρχης και παραπάνω ήθελε να τον χαιρετάμε κιόλας. Αλλα όπως σε όλους έτσι και σε αυτόν τον γράφαμε στα @@ μας και λίγο παραπάνω. Ήταν ο μόνος που μου ζήτησε το χαρτί επειδή ήμουν αξύριστος (έχω βγάλει χαρτί απο φίλο γιατρό για να μην ξυρίζομαι σα μαλάκας κάθε μέρα και τότε ήμουν 4 μέρες γένια) δεν μου είχε πει τίποτε κανείς. Γυρνούσα και κάθε μέρα στα διοικητήρια επειδή εκτελούσα και χρέη αρχιλοχία λόχου, και ήρθε με υφάκι να του δείξω το χαρτί μου. Ακόμα του το δείχνω.... Γουστάρουμε να είμαστε κουρέλια του στρατού και είμαι περήφανος που βγήκα ι3 για να γλιτώνω τις μαλακίες του στρατού. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ, έχεις τελειώσει πόσο καιρό και το κόμπλεξ το έχεις ακόμα γιατί έξω δεν είσαι τίποτα ενώ μέσα το έπαιζες μάγκας.... Μπράβο κάντο και κορνιζα να το δειχνεις στην παρέα σου. Δεν ξέρω τι κόμπλες σου κάνανε εκει μέσα και ποσο άσχημα πέρασες αλλα στον στρατο (τον πραγματικό) τον ανωτερο ειτε ειναι βλάκας ειτε οχι κατα την γνωμη σου εισαι υποχρεωμένος να τον χαιρετάς οχι το προσωπο του αλλα τον βαθμο και την αρχαιοτητα του. Έτσι ειναι ο στρατος υπάρχει αυστηρή ιεραρχία. Δεν του κάνεις χάρη επειδη τον χαιρετας ουτε θα γινετε φιλαράκια και θα σε συμπαθήσει. Τι αφέλειες ειναι αυτες που διαβάζω βραδιάτικα. YΓ ΔΕΑ και κώλος δεν πάνε μαζί. Ειναι τιμή να εισαι έλληνας αξιωματικός και η εκπαιδευση για να ορκισθείς ειναι σοβαρή και απαιτητική δεν κάθεσαι να παιζεις PRO στην σκοπιά και μετα αν σε πιάσουν να μιλάς για παραλογίες στρατού. Δέχομαι να μη γουστάρεις το στρατο αλλα προσεχε τι γράφεις γιατι εκτείθεσαι. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2014 από Star_Light 1
Atallos1 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δέχομαι να μη γουστάρεις το στρατο αλλα προσεχε τι γράφεις γιατι εκτείθεσαι. Το ιδιο παει κ για σενα αλλα κ για οσους το παιζουνε κομαντα , μαχιμια η δεν ξερω κ εγω τι Εγω μπορω να θελω να παρω Ι5 χωρις να εχω κανενα προβλημα ( θα το κανω σε 2 μηνες ) Ετσι πολυ απλα γιατι δεν γουσταρω να παω στρατο Θα με χαρακτηρισεις εσυ ρεζιλα ? Με ποιο δικαιωμα κ με ποια λογικη? 1
Star_Light Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Το ιδιο παει κ για σενα αλλα κ για οσους το παιζουνε κομαντα , μαχιμια η δεν ξερω κ εγω τι Εγω μπορω να θελω να παρω Ι5 χωρις να εχω κανενα προβλημα ( θα το κανω σε 2 μηνες ) Ετσι πολυ απλα γιατι δεν γουσταρω να παω στρατο Θα με χαρακτηρισεις εσυ ρεζιλα ? Με ποιο δικαιωμα κ με ποια λογικη? Με την λογικη οτι αυτο το χαρτι ρεζιλεύει κάποιον που δεν έχει προβλημα. Αν δεν γουσταρεις το στρατο δηλωσε αντιρρησιας. Το χαρτι που θα πάρεις ψάξε καλυτερα τι επιπτωσεις μπορει να έχει σε άλλες δουλειες εκτος και αν θες να γινεις ελευθερος επαγγελματιας.
Atallos1 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Αυτη η λογικη μαλλον ειναι δικη σου κ κανενος αλλου στον κοσμο Καμια επιπτωση δεν θα εχει σε μενα προσωπικα , ουτε κ με ενδιαφερει Απλα λιγο κρατει με τους χαρακτηρισμους κ τις γνωμες σας για τους υπολοιπους
GiannisWalker Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Φυσικά και έχει επιπτώσεις εκτός αν είναι δικό σου το μαγαζί . 1
Star_Light Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Αυτη η λογικη μαλλον ειναι δικη σου κ κανενος αλλου στον κοσμο Καμια επιπτωση δεν θα εχει σε μενα προσωπικα , ουτε κ με ενδιαφερει Απλα λιγο κρατει με τους χαρακτηρισμους κ τις γνωμες σας για τους υπολοιπους Mην εισαι και τοσο σιγουρος. Στιγματισμένος θα εισαι.
TeZaS Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Με την λογικη οτι αυτο το χαρτι ρεζιλεύει κάποιον που δεν έχει προβλημα. Αν δεν γουσταρεις το στρατο δηλωσε αντιρρησιας. Το χαρτι που θα πάρεις ψάξε καλυτερα τι επιπτωσεις μπορει να έχει σε άλλες δουλειες εκτος και αν θες να γινεις ελευθερος επαγγελματιας. Δεν έχει καμία επίπτωση πουθενά, μόνο στα σώματα ασφαλείας δεν μπορείς να μπείς. Που προσωπικά καλύτερα να με ταΐζει μια ζωή ο πατέρας μου παρά να μπω σε κάτι τέτοιο. Την καραμελίτσα αυτή αφήστε την έχει χαλάσει χρόνια τώρα. 1
Atallos1 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Lolz Απο ποιον?Απο την κοινωνια η απο σενα? Κ στις 2 περιπτωσεις , πραγματικα δεν με ενδιαφερει καθολου . Ασχετα αν δεν ισχυει αυτο που λες γιατι το χαρτι ειναι απορρητο κ δεν χρειαζεται καν να αναφερω γιατι δεν πηγα στρατο σε τυχον εργοδοτες η κατι τετοιο Φυσικά και έχει επιπτώσεις εκτός αν είναι δικό σου το μαγαζί . Δεν εχω μαγαζι κ δεν το εννοουσα ετσι
GiannisWalker Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 παιδιά, επειδή και εγώ μπαίνω σε λίγο καιρό , ουσιαστικά περιμένω το κολοχαρτι να έχει που να πάω . Δεν είμαι fan και πολλοί του στρατού αλλά καλύτερα να πάω με διάθεση όσο γίνεται καλύτερη και να προσαρμοστώ παρά να κλαίω την μέρα που μπήκα, το ίδιο συνιστώ . 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις