Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαχαχα, το μόνος σίγουρο είναι ότι το 90% των ατόμων που τα λένε αυτά τους έχουν πάει λίγο κάπως μέσα και πονάει ακόμα :P Ξέρει κανείς πότε βγαίνει η εσσο για πεζικό ? Λογικά μπαίνω τώρα και απο τώρα κλαίω 9 χαμένους μήνες απο την ζωή μου.. Α ρε ελλάδα

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 9. Και το λέω εγώ που είμαι τέρμα κολόφαρδος μέχρι στιγμής, έχω πέσει σε απίστευτο διοικητή, 4 μήνες και έχουμε κάνει 2 ταγματικές αναφορές, υπηρεσιακά σε όλους κάθε μέρα, έχω πετύχει απίστευτο λόχο και σε ΤΥΠΑΡΑ-ΑΛΑΝΙ-ΘΕΟ αρχιλοχία, ο οποίος έχει αποδεχτεί το γεγονός οτι ο στρατός είναι για τον μπούτσο και τα κάνει ΟΛΑ πουτάνα και δεν ενδιαφέρεται για τίποτα. Ούτε μια αναφορά δεν έχουμε κάνει μέχρι στιγμής, ούτε μια επιθεώρηση...Έχω ΔΝ χωρίς να τους έχω πάει ούτε ένα χαρτί και 47 μέρες άγραφη άδεια σε 5 μήνες θητεία. Αλλα και πάλι είναι για τον ΜΠΟΥΤΣΟ ψηλέ. Κανένα νόημα

Το μόνο που μου έχει προσφέρει μέχρι στιγμής ο στρατός είναι να καταλάβω πόσοι πολλοί είναι οι ηλίθιοι ανάμεσά μας και πόσο πολύ διαφέρουμε 4-5 άτομα που το iq μας είναι λίγο ανεβασμένο.

• Like 2
Δημοσ.

οκ τα λεει λιγο τραβηγμενα το παλικαρι αλλα δεν εχει κ αδικο ! χαμενος χρονος ειναι ο στρατος ! χαμενοι μηνες στην πιο δημιουργικη φαση της ζωης του ανθρωπου ! εγω υπηρετησα 19 μηνες ! τους 9 στον εβρο ακριβως στα συνορα !

το ποιο σωστο απο ολα οσα λεει και κρατηστε το να το ξερετε οσοι δεν εχετε παει ειναι για τον διοικητη !

απο αυτο εξαρτιουντε ολα ! στο ιδο σωωμα μπορει να εισαι  και να πεσεις σε μουνι διοικητη και να περασεις κολαση !

στο ιδιο σωμα με αστερι διοικητη με αρχιδια και να περασεις ζαχαρι !

σε τι διοικητη θα πεσειςστο εκαστοτε στρατοπεδο που θα πας ειναι το Ακαι τοΩ για το πως θα περασεις στο στρατο ...

κρατηστε το αυτο ..

Δημοσ.

Ε οι αλλοι απο πανω δεν λενε οτι ο στρατος οπως ηταν ή οπως ειναι τωρα ειναι γαματος.

Καλυτερος να γινοταν να μαθαιναν και κατι εκτος απο σφουγγαρισμα κτλπ.

Στις αλλες σοβαρες χωρες δεν μπορεις να πεις οτι ειναι και σκατα.

Δεν μπορεις να πεις στον Αμερικανο στρατιωτικο εχεις για τον πουτσο στρατο, ή τον Γαλλο ή ακομα και στον Ελβετο...

Το μονο που μπορεις να τους πεις ειναι οτι δεν σε "παω" γιατι εισαι μιλιταριστης κτλπ.

Αυτο λενε απλα χαμενοι ειναι οι 9 μηνες τις ζωης μας γιατι ειναι χαμενος ο στρατος λογω "νοοτροπιας"...

Οποτε να χαμενος χρονος.

Δημοσ.

Φαντάζομαι ίδια φάση με τους ΔΕΑ που πρέπει να εκπαιδευτούν σωστά γιατί θα γίνουν αξιωματικοί, θα έχουν πολλές ευθύνες, θα διοικούν τάγμα και άλλα τέτοια..

Σιγά μη διοικήσουν και στρατιά

Οι υπαξιωματικοί που έχουν βγάλει και σχολή περνούν σχολείο για να διοικήσουν λόχο όταν φτάσουν λοχαγοι, παρά τα τόσα χρόνια στην υπηρεσία

Δημοσ.

Δεν ειναι χαμενοι μηνες..μην το βλεπεις ετσι τοσο αρνητικα.ολο και κατι θα παρεις απο την εμπειρια..

Ναι θα πάρεις. Θα καταλάβεις πως αν είσαι φιλότιμος θα σε εκμεταλλευτούν μέχρι αηδίας και μπορεί να την πληρώσεις και για άλλους.

Σιγά μη διοικήσουν και στρατιά

Οι υπαξιωματικοί που έχουν βγάλει και σχολή περνούν σχολείο για να διοικήσουν λόχο όταν φτάσουν λοχαγοι, παρά τα τόσα χρόνια στην υπηρεσία

A σε παρακαλώ!! Εμάς έτσι μας λέγαν, έπρεπε να το πάρουμε στα σοβαρά γιατί θα χουμε ευθύνες και άλλα τέτοια...

Δημοσ.

Ντροπιαστικό το θεωρώ γιατί στην Αθήνα είσαι φαντάρος με όλες τις ανεσεις οπότε το να βαρέσεις ένα σκοπέτο δεν είναι και τίποτα τρομερό ούτε σε πήζει ενώ ξέρεις πως την επόμενη θα σαι σπιτάκι σου.

Δεν είναι βέβαια όλα έτσι στην Αθήνα. 

Γαλατακι ΝΟΥΝΟΥ..  θαυμαζω το Ισραηλ και πιστευω οτι ειναι ιδανικο μοντελο κρατους για τη χωρα μας.. 

αμα σοκάρεσαι απο το βιντεακι σε βεβαιωνω οτι έτσι ειναι το γειά σου και στις δικές μας στρατιωτικες σχολές.. δεν ειναι τιποτε too much..

Αφού λοιπόν σου αρέσουν όλα αυτά μπορείς είτε να πας εκεί να ζήσεις ή να πας μόνιμος να γουστάρεις μόνος.

Μην απαιτείς από τους υπόλοιπους να θέλουν ότι εσύ.

Βέβαια από ότι διάβασα πιο πίσω όταν ήρθε η ώρα ξαφνικά δεν σου άρεσαν αυτά και κατέληξες ΤΘ. 

Δημοσ.

παντως να πω κ γω την αποψη μου γενικοτερα αν εισαι νορμαλ χωρις κομπλεξισμους κ τραμπουκισμους η θητεια σου κανει καλο!!

οταν πηγα μετα απο 6 χρονια φοιτητικης ζωης στην αθηνς με οτι συνεπαγεται αυτο δεν το βλεπα ετσι φυσικα, αλλς τωρα μετα απο καποια χρονις καθε τι που εκανα εκει το νοσταλγω!!

δεν ξερω αλλα δε βλεπω τιποτα κακο πια,φυσικα οι δικοι μου ανθρωποι που εζησαν τη γκρινια μου μου το υπενθυμιζουν οτι τοτε χτυπιομουν ωστοσω εμενα μου λειπουν πολλα!!ισως ολα ειναι θεμα ψυχολογιας κ ποσο μαλακες θα συναντησεις ωστοσω εγω αναπολω στιγμες!!μηχανικο υπηρετησα ναυπλιο-σκυδρα-ασσυρο-ναυπλιο ξανα!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 9. Και το λέω εγώ που είμαι τέρμα κολόφαρδος μέχρι στιγμής, έχω πέσει σε απίστευτο διοικητή, 4 μήνες και έχουμε κάνει 2 ταγματικές αναφορές, υπηρεσιακά σε όλους κάθε μέρα, έχω πετύχει απίστευτο λόχο και σε ΤΥΠΑΡΑ-ΑΛΑΝΙ-ΘΕΟ αρχιλοχία, ο οποίος έχει αποδεχτεί το γεγονός οτι ο στρατός είναι για τον μπούτσο και τα κάνει ΟΛΑ πουτάνα και δεν ενδιαφέρεται για τίποτα. Ούτε μια αναφορά δεν έχουμε κάνει μέχρι στιγμής, ούτε μια επιθεώρηση...Έχω ΔΝ χωρίς να τους έχω πάει ούτε ένα χαρτί και 47 μέρες άγραφη άδεια σε 5 μήνες θητεία. Αλλα και πάλι είναι για τον ΜΠΟΥΤΣΟ ψηλέ. Κανένα νόημα

Το μόνο που μου έχει προσφέρει μέχρι στιγμής ο στρατός είναι να καταλάβω πόσοι πολλοί είναι οι ηλίθιοι ανάμεσά μας και πόσο πολύ διαφέρουμε 4-5 άτομα που το iq μας είναι λίγο ανεβασμένο.

Πολύ κολόφαρδος είσαι.Δεν έχω πάει ακόμα στρατό(μάλλον Σεπτέμβρη ή Νοέμβρη) αλλά από φίλους ακούω ότι ακόμα και σκατά να είναι από πλευράς αυστηρότητας θα περάσεις καλά γιατί γίνεται χαβαλές....τώρα για το iq  λογικά θα συναντήσεις άτομα από διαφορετικό background και είναι απόλυτα φυσιολογικό να υπάρχουν και χαζοί...εδώ βρίσκεις χαζούς και στους φίλους σου που τους επιλέγεις....πάντως αυτό για τα 4-5 άτομα μου φαίνεται υπερβολικό..ίσως έπεσες στην περίπτωση.

Δημοσ.

Ελα ρε παιδια ενταξει δεν ειπαμε οτι ειναι κ οτι καλυτερο ο στρατος και οτι περνας φινα αλλα ουτε ειναι και η κολαση.ειναι αναλογα το που θα πεσεις,τι ανθρωποι θα ειναι διπλα σου,και πολλα ακομα.εγω εκανα 2 φιλαρακια πολυ καλα παιδια και μεχρι σημερα μιλαμε.εχει και τον χαβαλε του μερικες φορες ο στρατος.εγω παντως μετα τον στρατο εκτιμησα διαφορα πραγματα που τα θεωρουσα δεδομενα στην ζωη μου σαν πολιτης.εναν υπνο.το μπανιο.μια βολτα.το φαγητο και πολλα αλλα.

Δημοσ.

Δεν ειναι χαμενοι μηνες..μην το βλεπεις ετσι τοσο αρνητικα.ολο και κατι θα παρεις απο την εμπειρια..

καρα-χαμενοι ειναι, δυστυχως.

ακομη κλαιω την χαμενη σεζον δουλειας

Δημοσ.

Και εγω ειχα δουλεια οταν μπηκα φανταρος και χαλασα κ ποσα λεφτα.αλλα τι να κανεις;ειναι υποχρεωτικο να πας φανταρος.καλα θα ηταν να ηταν μισθοφορικος ο στρατος άλλα δυστηχως δεν ειναι.

• Like 1
Δημοσ.

Θα σας πώ τι θα κάνετε..

Δηλώστε ότι θέλετε να πατε ΕΠΟΠ.. πάτε στρατό κανονικα και κανετε τη βασική.. μετά σας πέρνουν πάλι για βασική του ΕΠΟΠ.. μετα σας πάνε για ειδικοτητα ΕΠΟΠ.. δηλαδη καμια 6 μήνες θα τις περάσετε κότα.. και μετα πάτε στη μονάδα σας να το παιξετε στελεχη.. τα φράγκα θα πέφτουν κανονικά και θα μένετε έξω.. και μολις κλείστε συνολο 1 χρόνο.. ποσο είναι η στρατιωτικη σας θητεία βαράτε παραιτηση.. κανετε μια αναφορά οτι δεν θελετε να υπηρετείτε αλλο γιατι μουρλαθηκατε απο το χακυ! και σε 2 μηνακια σας έχουν απολυσει κανονικα ως απλους στρατιωτες.. υπολογιστε ποτε ταιριαζει να κανετε την αίτηση για να μην καθεστε και παραπανω..

Συμπερασμα.. 6 μηνες τουλάχιστον χαβαλε σε σχολεια.. πληρωνεστε κανονικα και δεν κανετε τιποτε.. απολυεστε ως απλοι στρατιώτες και δεν υπηρετειτε παραπανω οπως οι δοκιμοι..  

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...