Mau-Maus Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 και τα αλλα ολα πιες τα μονορουφι να πανε κατω τα φαρμακια .. αντε περαστικα πονηρε .. 1
NickTG Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Πήγες δηλαδή με μέσο και προτείνεις στον καθένα να απαιτεί? Και όταν θα του απαντήσουν αυτό που απάντησαν και σε εσένα αρχικά τι όνομα να πει?
Mau-Maus Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 κανενα μεσο ! δε τον ηξερα , ποιο μεσον ? απλα ηταν δικαιος και καταλαβε την μαλακια που εκαναν στο στρατοπεδο μου ! ο προεδρος της εδρας στο στρατοδικιο ηταν ταξιαρχος - γι αυτο κ χεστηκε ο διοικητης μου ! κανενα μεσο δεν ειχα .. αν εχει δικιο και τους τραβηξει αναφορα θα το βρει το δικιο του κανενα ονομα δε χρειαζεται ..
NickTG Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Από τη στιγμή που σου είπε να πεις το όνομά του και τα στοιχεία του μια χαρά μέσο είναι. Αν δεν τα έλεγες ακόμα θα επεξεργαζόντουσαν την αναφορά σου.
Mau-Maus Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 εννοοειται αν δεν ηξερα θα εκανα και γω αυτο που λετε εδω οτι το ''απαιτω'' δεν υπαρχει στο στρατο .. το δικιο σου το απαιτεις παντου ..
NickTG Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δεν διαφωνώ σε αυτό. Απλά χωρίς αυτόν λεφτά ακόμα δεν θα είχες δει.
nicoc89 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Πήγες δηλαδή με μέσο και προτείνεις στον καθένα να απαιτεί? Και όταν θα του απαντήσουν αυτό που απάντησαν και σε εσένα αρχικά τι όνομα να πει? ανάλογες φάσεις με του maus maus παίξανε στη θητεία μου και γλύτωσα πολλές αδικίες βύσμα δεν είχα κ όμως είχα πολλές φορές καλύτερη μεταχείριση και απο τα βύσματα 1
olympiakosgate7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Πηρα τηλεφωνο στην εταιρεια να επιβεβαιωσω οτι δεν θα υπαρξει πλοιο σημερα. Μετα πηρα τηλεφωνο στην στρατολογια με συνεδεσαν με το Γ.Ε.Σ. και αυτοι με συνεδεσαν με την Ταξιαρχια και αυτοι παλι με συνεδεσαν εν τελει με την μοναδα μου. Τους ειπα οτι δεν υπαρχει πλοιο και μου ειπαν δεν υπαρχει θεμα απλα οταν παω να τους φερω μια βεβαιωση απο το λιμεναρχειο οτι δεν υπηρχε πλοιο για σημερα. 2
Mau-Maus Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 βλεπειες ποσο απλα ειναι τα πραγματα ? αν λοιπον εσυ οταν πηγες στο φρουραρχειο σου λεγανε πηγαινε με αεροπλανο γιατι αν δε πας θα εχεις προβλημα - και εσυ τους ακουγες - τοτε μετα θα μπορουσες να τους πηδηξεις μεχρι να βρεις το δικιο σου ! αυτο βγηκα να πω χθες ! οτι το δικιο σου το βρισκεις παντου και στο στρατο δεν ειναι κατι αλλο εκει ! και βγηκε ο αλλος εστειλε 2 μηνυματα μονο για να πει οτι διαβαζει οτι ναναι ! σκεφτηκα πολυ αν πρεπει να τον συνδεσω η να παρει την απαντηση του αλλα δε λεμε οτι ναναι πως να το κανουμε .. αυτο ειναι το θεμα μας NickTG και οχι αν πηρα πισω τα λεφτα μου εγω η ο nicoc ..
lary7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Ενα μικρό δικαιο το έχει ο Mau -Maus, το οτι κανεις φανταρος δεν κάνει ή δεν ξέρει πως να κάνει αναφορά δεν σημαίνει οτι οι αναφορές δεν έχουν αξία. Ίσα ίσα αμα ειναι δίκαιο το αίτημα τοτε υπαρχει πιθανότητα να πέσει στα χέρια κάποιου σωστού και να γ@μήσει όλους τους από κάτω επειδή τους το κρατούσε. Κάποτε πήγα και ρώτησα πώς κάνω εγκαλητήριο, ήμουν σε δίλλημα να κάνω σε εναν ΕΠΟΠ για μαλακία που έκανε σε φαντάρο. Μόνο που μαθεύτηκε στο 1ο οτι έκανα ερώτηση έγινε χαμος. Καλά είναι όποιος πάει φαντάρος να διαβάζει πρώτα τον κανονισμο 20-1 και σε οτι παράλογο συναντήσει να ζητάει χαρτιά. Αν υπάρχει κάτι που φοβούνται στον στρατό είναι τα χαρτια. 2
TeZaS Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Κατα κάποιο τρόπο συμφωνώ με τον Maus-Maus στο οτι πλέον στον στρατό έχεις λίγη δύναμη. Μπορείς να τους ταρακουνίσεις πολύ εύκολα και αυτά μου τα έχει πει ένας αρχιλοχίας. Αρκεί όμως να έχεις μια άκρη, βασικά αρκεί να νομίζουν οτι έχεις κάποια άκρη. Αυτό που πιάνει πιο πολύ είναι οτι ήδη πχ για το πρόβλημά σου έχει ενημερωθεί ο οικογενειακός σας δικηγόρος και θα ξεκινήσει όλες τις διαδικασίες.... Κάτι τέτοιο θα βοηθήσει σε μια δύσκολη στιγμή αλλα η μλκία είναι οτι θα σε βάλουν στο μάτι. Πάντως το σίγουρο είναι πλέον οτι φοβούνται και την σκιά τους, λίγο βλέπω και άλλους φαντάρους λένε δεν μπορώ πονάει το χέρι μου και αμέσως ΕΥ γιατι είναι πλέον ευθυνόφοβοι μέσα. Βασικά για τον πούτσο είναι η όλη φάση αλλα κουβέντα να γίνεται. Λίγο πονηρός να είναι κάποιος κάνει ζωάρα! 1
flik Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Έτσι, θέλει πονηριά, και τους καταφέρνεις κατά κάποιο τρόπο να τους κάνεις να περνάνε δύσκολα. Αμα δεν χώνεις και τους φαντάρους ούτε με άμεσο ούτε με έμμεσο τρόπο (δεν συμβαίνει συχνά) τους παραδέχομαι. Εγώ δυστυχώς δεν έχω αυτη τη πονηριά.
olympiakosgate7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Παρασκευη απ' οσο ξερω εχουν ορκωμοσια. Αρα απο τεταρτη θα φευγουν σιγα σιγα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις