Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά έχω μια απορία..ελπίζω να μην ακουστεί χαζή xD Έχω θέμα με ημικρανίες. Πιο συγκεκριμενα ημικρανία με αύρα.χάνω όραση στο αριστερό μου μάτι μετα απο 30 περιπου λεπτα με πιάνει έντονη ημικρανία για μια ωρα και τελειωνω με εμετούς..το πρόβλημα είναι πως ουτε 3 απανωτα depon,ponstan και αλλά φάρμακα δεν βοηθανε.Η ερώτηση μου λοιπόν είναι η εξης.Αλλάζει κάτι στην θητεία μου στον στρατό;Θα πρεπει να παω να κάνω εξετάσεις;Θα μπορώ να έχω μαζί μου κάποιου ειδους φάρμακο?Η δεν αλλάζει τίποτα;Να προσθέσω επίσης πως μου δημιουργεί τάσεις λιποθυμιας έτσι και δεν έχω κάπου να ξαπλωσω μέχρι να τελειώσει τελείως.

Ελπίζω να μην κούρασα και συγνώμη αμα η ερώτηση αυτή δεν ταιριάζει στο συγκεκριμένο τοπικ.

δεν υπαρχει περιπτωση εφοσον εχεις καποιο ιστορικο να μην παρεις αναβολη αν το θες.θα πας τωρα που ναι ακομη νωρις σε κανα εοπυ ή νοσοκομειο κτλ. απο μονος σου για διαγνωση(κανα 5ε επισκεψη πρεπει να ναι).

αφου εχεις τα χαρτια(ζητας γνωματευση-διαγνωση)λιγους μηνες πριν την σειρα σου, πας φρουραρχειο για αναβολη.

Αν θες να σωνει και καλα να πας παλι ζητας αοπλο και πηγαινεις.μπαινεις δεν σ αρεσει,τραβας ζορι γενικοτερα μην πιεστεις ζητας απευθειας στον ανωτερο σου ή γιατρο μοναδας να σε στειλουν στο νοσοκομειο για εξεταση.Τους λες επαθα αυτο κ δεν μπορω να κατσω εδω,θελω να παρω αναβολη ή αδεια,οτι ζητησεις...

μην διαβαζεις και ακους μλκς που γραφουν στο νετ ή σε παρεες.κατα 90% ειναι μλκς ή γινοντουσαν παλια σε σχεση με αρνηση αναβολης.πηγε φιλος περισυ με ιδιωτικη διαγνωση(δηλ.απο ιδιωτη γιατρο)και του δωσαν χωρις πολλα 1 ετος.το 90% που ηταν στο νοσοκομειο πειραν 1 ετος(ακομη και για οικονομικο θεμα) ή 2(οσοι ειχαν ιστορικο π.χ. βιβλιαριο που γραφε φαρμακα διαγνωσεις απο νοσοκομεια κτλ)....

πανω απ ολα η υγεια σου παληκαρι.Ετσι οπως ειναι στημενος ο στρατος οσοι εχουν προβληματακια 100% θα βγουν χειροτερα.

Δημοσ.

Μαγκες μια βοηθεια. Τριτη πρεπει να παρουσιαστω στην μοναδα στην σαμο και πλοιο εχει κανονικα αυριο. Ομως τωρα με την 48ωρη απεργια δεν θα εχει πλοιο οπως ειναι αναμενομενο. Εγω θα παρω την μοναδα αυριο να ενημερωσω αλλα παιζει να υπαρξει κανα προβλημα ??? Και κατι αλλο. Αυτες τις μερες που θα λειπω θα τις αφαιρεσουν απο την αδεια παραμεθωριου ??

Δημοσ.

Όχι δεν έχεις θέμα, όταν πας Πειραιά να πάρεις το καράβι θα πάρεις και ένα χαρτί απο το λιμεναρχείο οτι είχε απεργίες κτλπ. Αλλα παίζει ούτε καν να στο ζητήσουν απο την μονάδα, είναι ίδια φάση σα να είχε απαγορευτικό, δεν χρεώνεσαι κάποια άδεια μην φοβού.

• Like 1
Δημοσ.

Απλα ''αγχωθηκα'' γιατι ενα παιδι πηγε στο φρουραρχειο στην αθηνα και του ειπαν να παρει αεροπλανο για να παει στην σαμο. Εγω δεν παιζει να παρω αεροπλανο οποτε ολα καλα.

Δημοσ.

Απλα ''αγχωθηκα'' γιατι ενα παιδι πηγε στο φρουραρχειο στην αθηνα και του ειπαν να παρει αεροπλανο για να παει στην σαμο. Εγω δεν παιζει να παρω αεροπλανο οποτε ολα καλα.

wtf??? πάνε καλά ρε οι καραβανάδες? ελπίζω να μην έκανε καμια μαλακία κ έσκασε τόσα φράγκα , θα μπορούσε να κάνει ότι σου είπε ο tezas.

Δημοσ.

σε αυτη την περιπτωση ξερεις τι κανουμε ?

παιρνουμε το ωραιο αεροπλανακι μας να γλυτωσυμε και την ταλαιπωρια παμε εκει που παρουσιαζομαστε με τα αερ. εισητηρια στο χερι και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ  πισω τα λεφτα μας ολα !  χωρις πολλα πολλα  .. λεμε

''δεν ηξερα και απο το φρουραρχειο με στειλανε με το αεροπλανο και μου ειπανε πως αν δε παρουσιαστω  θα εχω προβλημα!''

και αν μας λενε τιποτα τρελλα τους απειλουμε οτι θα τους τραβηξουμε  αναφορα και τους φευγει ο κωλος εκει τους μαγκες στο φρουραρχειο και θα δεις πως θα παρεις τα λεφτακια σου πισω ..

Δημοσ.

Και αν δεν εχεις λεφτα για το αεροπλανο τι κανεις ??? Και πες οτι πας φτανεις και τα απαιτεις και σου λενε εμεις δεν ξερουμε τιποτα δεν ειπαμε σε κανεναν να παει με το αεροπλανο. Τι κανεις μετα ???

Εγω τους ειχα πει στα παιδια ας παω και τωρα στο στρατοπεδο δεν εχω προβλημα αρκει να μου δωσουν στο φρουραρχειο λεφτα για τα εισιτιρια και εφυγα.

Δημοσ.

σε αυτη την περιπτωση ξερεις τι κανουμε ?

παιρνουμε το ωραιο αεροπλανακι μας να γλυτωσυμε και την ταλαιπωρια παμε εκει που παρουσιαζομαστε με τα αερ. εισητηρια στο χερι και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ  πισω τα λεφτα μας ολα !  χωρις πολλα πολλα  .. λεμε

''δεν ηξερα και απο το φρουραρχειο με στειλανε με το αεροπλανο και μου ειπανε πως αν δε παρουσιαστω  θα εχω προβλημα!''

και αν μας λενε τιποτα τρελλα τους απειλουμε οτι θα τους τραβηξουμε  αναφορα και τους φευγει ο κωλος εκει τους μαγκες στο φρουραρχειο και θα δεις πως θα παρεις τα λεφτακια σου πισω ..

Και άμα σε κλάσουν μένεις με το πουλί στο χέρι.

Δημοσ.

Τι διαβαζουμε ομως εδω τωρα :lol: Το "απαιτω" εννοειται δεν υπαρχει
(οχι για ολους ομως ετσι? πλην βυσματων-ναυτικου-αεροποριας κλπ)

Σε οποιον δεν αρεσει αναβολη τρελη -> πραγμα που δεν ειναι ο,τι χειροτερο
(ισα-ισα σε αρκετες περιπτωσεις σκατ#θητειας μπορει να ειναι το καλυτερο)

Δημοσ.

Τι διαβαζουμε ομως εδω τωρα :lol:

ποσο δικιο εχεις τι οτι ναναι διαβαζουμε εδω αστο δεν υπαρχει !   ...

να σε πω .. εχεις παει φανταρος η εχεις διαβασει καπου στο γκουγκλη οτι δεν απαιτουμε τιποτα  στο στρατο??

Δημοσ.

οκ ακου λοιπον μια οτι ναναι ιστορια  ..

υπηρετω αλεξανδρουτπολη ειμαι θαλαμοφυλακας και πιανουν 2 φανταρους που κλεψανε σπασανε τα ντουλαπια αλλων φανταρων ! οκ ! ερχομαι με μεταθεση αθηνα .. 3 μερες πριν απολυθω γινεται το στρατοδικιο στην καβαλα της υποθεσης στην αλεξανδουπολη ! κανουν μαλακια κ δε μου βγαζουν φυλλο πορειας (σαν μαρτυρας πηγα και ηταν υποχρεωμενοι να μου τα παρεχουν ολα τα εξοδα δεν επρεπε να βαλω δραχμη απο την τσεπη μου) παω το λοιπον με αεροπλανο καβαλα ..  μενω σε ξενοδοχειο την αλλη μερα γινεται το στατοδικιο ολα οκ ! στην εδρα για καλη μου τυχη ηταν ενας ταξιαρχος που με συμπαθηθησε πολυ για τον τροπο μου κ για το ποσο ειλικρινης ημουν κ με φωναξε στο γραφειο μου με ρωτησε πως πηγα εκει κ μολις του ειπα με το αεροπλανο μου ειπε το εξης !
θα πας θα πεις στο διοικητη σου το ονομα μου (μου δωσε ολα του τα στοιχεια) και θα του πεις να σου δωσει μεχρι δραχμης πισω ολα τα λεφτα που ξοδεψες απο μαλακια τους ! αν σου πουνε τιποτε τους λες απλα οκ θα σας κανω μια αναφορα κυριοι - θα φυγεις και θα με παρεις τηλ τιποτε αλλο !
ακου λοιπον την συνεχεια .. γυρναω αθηνα την μερα της απολυσεως μου λεω στον διοικητη θελω τα χρηματα μου γιατι πηγα με αεροπλανο εξ αιτιας σας και μου απανταει επι λεξη μεσα στην ειρωνια
χαχααχαχαχ τι λες αγορι μου δηλαδη αν εσυ πηγαινες με ελικοπτερο θα επρεπε να στο πληρωσουμε ?? χααχαααχαχ φυγε απο δω γρηγορα ! του λεω οκ φευγω και θα σας κανω αναφορα την υποθεση μου θα την χειρηστει ο ταδε κυριος και του δινω το χαρτι με τα στοιχεια του ταξιαρχου ! το τι χεσιμο επεσε το τι παρακαλετο και παζαρι για να μου κοψουν απο τις 40 χιλιαδες δραχμες που ειχα χαλασει οσα μπορουσαν δε περιγραφεται ! τελικα τα πηρα ολα μεχρι τελευταιας δραχμης ! κοβαν απο εξοδα εστιατοριου δε ξερω ξκαι γω απο που για να μου τα δωσουν ! εφυγα 7 το απογευμα απο το στρατοπεδο και ολοι η σειρα μουειχα παρει το χαρτι απο της 11 το μεημερι !
τους πηδηξα ομως και το καταχαρηκα ! με τια πλατες του ταξιαρχου βεβαια αλλα δεν εχει σημασια σημασια εχει πως απαιτησα να πληρωσουν την μαλακια που καναν και την πληρωσαν !
αυτη ειναι η προσωπικη μου ιστορια .. ξερω δεν ειναι ιδια .. στην δικια μου περιπτωση καναν το τραγικο λαθος ενω ειχα νομιμη 2ημερη αδεια να παω μαρτυρας σε δικαστηριο δε μου βγαλαν απο μαλακια τους φυλλο πορειας !
ομως σε καθε περιπτωση αν τον στελναν απο λαθος του φρουραρχειου με αεροπλανο θα επρεπε να τους παρει πισω τα λεφτα !

αυτα .. μη πουλατε πνευμα μονο για να πουλησετε η πολυ πονηραδα βλαπτει σοβαρα την υγεια ..

• Like 3
Δημοσ.

οκ ακου λοιπον μια οτι ναναι ιστορια  ..

υπηρετω αλεξανδρουτπολη ειμαι θαλαμοφυλακας και πιανουν 2 φανταρους που κλεψανε σπασανε τα ντουλαπια αλλων φανταρων ! οκ ! ερχομαι με μεταθεση αθηνα .. 3 μερες πριν απολυθω γινεται το στρατοδικιο στην καβαλα της υποθεσης στην αλεξανδουπολη ! κανουν μαλακια κ δε μου βγαζουν φυλλο πορειας (σαν μαρτυρας πηγα και ηταν υποχρεωμενοι να μου τα παρεχουν ολα τα εξοδα δεν επρεπε να βαλω δραχμη απο την τσεπη μου) παω το λοιπον με αεροπλανο καβαλα ..  μενω σε ξενοδοχειο την αλλη μερα γινεται το στατοδικιο ολα οκ ! στην εδρα για καλη μου τυχη ηταν ενας ταξιαρχος που με συμπαθηθησε πολυ για τον τροπο μου κ για το ποσο ειλικρινης ημουν κ με φωναξε στο γραφειο μου με ρωτησε πως πηγα εκει κ μολις του ειπα με το αεροπλανο μου ειπε το εξης !

θα πας θα πεις στο διοικητη σου το ονομα μου (μου δωσε ολα του τα στοιχεια) και θα του πεις να σου δωσει μεχρι δραχμης πισω ολα τα λεφτα που ξοδεψες απο μαλακια τους ! αν σου πουνε τιποτε τους λες απλα οκ θα σας κανω μια αναφορα κυριοι - θα φυγεις και θα με παρεις τηλ τιποτε αλλο !

ακου λοιπον την συνεχεια .. γυρναω αθηνα την μερα της απολυσεως μου λεω στον διοικητη θελω τα χρηματα μου γιατι πηγα με αεροπλανο εξ αιτιας σας και μου απανταει επι λεξη μεσα στην ειρωνια

χαχααχαχαχ τι λες αγορι μου δηλαδη αν εσυ πηγαινες με ελικοπτερο θα επρεπε να στο πληρωσουμε ?? χααχαααχαχ φυγε απο δω γρηγορα ! του λεω οκ φευγω και θα σας κανω αναφορα την υποθεση μου θα την χειρηστει ο ταδε κυριος και του δινω το χαρτι με τα στοιχεια του ταξιαρχου ! το τι χεσιμο επεσε το τι παρακαλετο και παζαρι για να μου κοψουν απο τις 40 χιλιαδες δραχμες που ειχα χαλασει οσα μπορουσαν δε περιγραφεται ! τελικα τα πηρα ολα μεχρι τελευταιας δραχμης ! κοβαν απο εξοδα εστιατοριου δε ξερω ξκαι γω απο που για να μου τα δωσουν ! εφυγα 7 το απογευμα απο το στρατοπεδο και ολοι η σειρα μουειχα παρει το χαρτι απο της 11 το μεημερι !

τους πηδηξα ομως και το καταχαρηκα ! με τια πλατες του ταξιαρχου βεβαια αλλα δεν εχει σημασια σημασια εχει πως απαιτησα να πληρωσουν την μαλακια που καναν και την πληρωσαν !

αυτη ειναι η προσωπικη μου ιστορια .. ξερω δεν ειναι ιδια .. στην δικια μου περιπτωση καναν το τραγικο λαθος ενω ειχα νομιμη 2ημερη αδεια να παω μαρτυρας σε δικαστηριο δε μου βγαλαν απο μαλακια τους φυλλο πορειας !

ομως σε καθε περιπτωση αν τον στελναν απο λαθος του φρουραρχειου με αεροπλανο θα επρεπε να τους παρει πισω τα λεφτα !

αυτα .. μη πουλατε πνευμα μονο για να πουλησετε η πολυ πονηραδα βλαπτει σοβαρα την υγεια ..

Αυτό να το πεις στον εαυτό σου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...