Pa0ki Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δηλαδή ενώ έχεις δεδομένο/μη επιλύσιμο πρόβλημα που σε βγάζει ακατάλληλο στράτευσης, αντί να σου δώσουν με τη μία απαλλαγή το τρενάρουν 2 χρόνια με αναβολές λες και θα αλλάξει κάτι? Και όλο αυτό το διάστημα είσαι με "μη εκπληρωμένα στρατιωτικά καθήκοντα"(=εύκολο άκυρο σε θέση εργασίας)? Πολύ μπροστά αυτή η χώρα
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δηλαδή ενώ έχεις δεδομένο/μη επιλύσιμο πρόβλημα που σε βγάζει ακατάλληλο στράτευσης, αντί να σου δώσουν με τη μία απαλλαγή το τρενάρουν 2 χρόνια με αναβολές λες και θα αλλάξει κάτι? Και όλο αυτό το διάστημα είσαι με "μη εκπληρωμένα στρατιωτικά καθήκοντα"(=εύκολο άκυρο σε θέση εργασίας)? Πολύ μπροστά αυτή η χώρα Ακριβως. Υπαρχει νομος στρατιωτικος που για να παρεις παθολογικη απαλλαγη πρεπει να κλεισεις 2 χρονια αναβολων για λογους υγειας. Ετσι με εκαναν εμενα διοτι ειχα ενα προβλημα στον θωρακα και ειχα εγχειριστει και θα φτιαχνοταν μετα απο 4 χρονια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δηλαδή ενώ έχεις δεδομένο/μη επιλύσιμο πρόβλημα που σε βγάζει ακατάλληλο στράτευσης, αντί να σου δώσουν με τη μία απαλλαγή το τρενάρουν 2 χρόνια με αναβολές λες και θα αλλάξει κάτι? Και όλο αυτό το διάστημα είσαι με "μη εκπληρωμένα στρατιωτικά καθήκοντα"(=εύκολο άκυρο σε θέση εργασίας)? Πολύ μπροστά αυτή η χώρα αυτά δεν είναι τίποτα, ξέρω περίπτωση που ΚΕΠΑ (Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας) ζητάγε από άτομο που είχε 1 πόδι να περάσει μετά από 2-3 χρόνια για επανεξέταση...
Pa0ki Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Ε καλά του είπαν ρε, σε 2-3 χρόνια μπορεί να φύτρωνε καινούριο Και το πιο τραγικό είναι ότι με όλες αυτές τις γραφειοκρατικές @@ριές το μόνο που πετυχαίνουν είναι να ταλαιπωρούν τον κόσμο, ουσία μηδέν (βλ. μούφα αναπηρικές συντάξεις/συντάξεις σε άτομα που έχουν πεθάνει εδώ και χρόνια κ.λπ κ.λπ)
κουρεας Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 ΠΑΠ Ευγενικού στον Έβρο. Φυλάκιο με 30+ άτομα μέσα. Απλά έχει πάρα πολλές σκοπιές, περίπολα κτλ. Σε όλα τα φυλάκια έχεις το καλό ότι κάνεις τη σκοπιά σου και δεν έχεις τίποτα άλλο. Δεν υπάρχει πρόγραμμα. Γενικά κοιμάσαι όποτε θες, σε άλλες απλά μπορεί να κάνεις και καμιά φρουρά το πρωί. Απο την άλλη μεριά, ο κανόνας λέει χάλια φαγητό, χάλια εγκαταστάσεις, πολύ βρωμιά. Επίσης πολλές φορές δεν υπάρχει νερό, ή και ρεύμα. Μπορεί να γίνεται να παραγγείλεις απο έξω, μπορεί και όχι. Άρα πολλά φυλάκια είναι καλά να κάτσεις μόνο αν στη μονάδα έχει πολύ πήξιμο και θες να χαλαρώσεις λίγο. ειδικα αν ερχεσε απο την 163 στον λαγο , τοτε μια χαρα ειναι η παπ παπ = ζωαρα
aris1986 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 αυτά δεν είναι τίποτα, ξέρω περίπτωση που ΚΕΠΑ (Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας) ζητάγε από άτομο που είχε 1 πόδι να περάσει μετά από 2-3 χρόνια για επανεξέταση... Μπορεί να του φύτρωνε τότε με βλαστοκύτταρα και νανοτεχνολογία! επρεπε να ειναι σιγουρος οτι ο εν λογω δεν θα μπορουσε να την σκαπουλάρει. Είδες ο Alex Murphy που εγινε robocop και τι δοξα και τιμες εφερε στο σωμα! 1
panos2171 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Αυτό που ακούγεται μέχρι στιγμής είναι πως θα ισχύσει ότι και πέρυσι. Μια ερώτηση από μένα: οι εξοδούχοι γυρνάν στις 10.30μμ ή 11.30μμ?
flik Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 ειδικα αν ερχεσε απο την 163 στον λαγο , τοτε μια χαρα ειναι η παπ παπ = ζωαρα Πω ρε φίλε τι μου θύμησες τώρα με αυτή την εικόνα... Εσύ 163 ήσουν; Τι σειρά;
phanispal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Μια ερώτηση από μένα: οι εξοδούχοι γυρνάν στις 10.30μμ ή 11.30μμ? Ανάλογα τη μονάδα/μέρα.
Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Αυτό που ακούγεται μέχρι στιγμής είναι πως θα ισχύσει ότι και πέρυσι. Μια ερώτηση από μένα: οι εξοδούχοι γυρνάν στις 10.30μμ ή 11.30μμ? εξοδουχοι ή αδειουχοι; εξοδουχοι μπαινουν, αν εχουν διανυκτερευση, πριν την πρωινη αναφορα
TeZaS Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Αυτό που ακούγεται μέχρι στιγμής είναι πως θα ισχύσει ότι και πέρυσι. Μια ερώτηση από μένα: οι εξοδούχοι γυρνάν στις 10.30μμ ή 11.30μμ? Οι απλοί εξοδούχοι γυρίζουν στις 10.30 αν έχεις 2ωρη έξοδο γυρνάς στις 11.30 και αν έχει διανυκτέρευση στις 6.30 το πρωι Τα περσινά γκρουπάκια πως ήταν?
flik Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Οι απλοί εξοδούχοι γυρίζουν στις 10.30 αν έχεις 2ωρη έξοδο γυρνάς στις 11.30 και αν έχει διανυκτέρευση στις 6.30 το πρωι Τα περσινά γκρουπάκια πως ήταν? Για τη διανυκτέρευση σίγουρα πριν την πρωινή αναφορά. Αλλά έχουν μικροσιφαορές απο στρατόπεδο σε στρατόπεδο ακόμα και απο αυδμ σε αυδμ δηλαδή. Εμείς μπαίναμε με το εγερτήριο, δηλαδή τα κοιτούσε ο αυδμ τα χαρτιά πριν καν κατεβούμε για αναφορά. Άρα ντυνομασταν μαζί με αυτούς που είχαν υπηρεσία να στο πω αλλιώς. Για τους εξοδούχους, κάπως έτσι είναι. Αλλά πάλι στον Λαγό που ήμουν, μας έπαιρναν απο το Διδυμότειχνο με steyer. Νομίζω είχαμε συνάντηση 22:30 και ωσπου να φτάσουμε πήγαινε 11 παρά. Αλλιώς είχαμε συναντηση 2200 και φτάναμε 2230. Τα γκρουπάκια πρέπει να ήταν: 17/12 - 26/12 27/12 - 05/01 Πάσχα ήταν 8 μέρες, δεν θυμάμαι καθόλου ποιο είχε την Κυριακή του Πάσχα μέσα, αλλά νομίζω το πρώτο είχε την Κυριακή του Πάσχα, και γυρνούσες Τρίτη ή Τετάρτη του Πάσχα, και το άλλο μετά. Αλλά πρέπει να ήταν 8 μέρες άδεια.
GiOrGoSk21 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Πριν 2 χρόνια, θυμάμαι είχα πάρει 2ο γκρουπ που ξεκινούσε από Μ. Πέμπτη (Μ. Τετάρτη δλδ προαναχώρηση). Και βέβαια οι του 1ου γκρουπ μπαίνανε Μ. Τρίτη (ή Τετάρτη πρωί, δε θυμάμαι) που τελείωνε η άδεια του 1ου γκρουπ που είχανε. Και από τους παλαιότερους θυμάμαι ότι εκείνες τις μέρες γινόταν η αλλαγή των γκρουπ, δε γνωρίζω αν άλλαξε κάτι πέρσι ή φέτος. Επίσης τα γκρουπ ήταν 8μερα. 1
N3k21 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Πέρσι είχα πάρει πρώτο γκρουπ, με βόλευε να το κολλήσω με άδεια απολύσεως. Δε θυμάμαι ακριβώς πότε επέστρεψα στη μονάδα, ήμουν πάντως σίγουρα μέσα Ανάσταση (με τρέχανε άγημα στα λελέ μου!) και Κυριακή του Πάσχα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις