Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οριστε.παιδι με καποια προβληματα υγειας που μπορει ευκολα να "απαλλαγει" απτο στρατο κ παρολα αυτα θελει να υπηρετησει.

κ τοσοι αλλοι υγιεις γκρινιαζουν κ κλαινε σα τις χηρες κ τις αδερφες.

μεγαλο ρισπεκτ φιλε.

• Like 1
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

durmiki771 εισαι μεταξυ i4-i5, βασικα εξαρταται εαν εχεις ιατροχαρτουρα που να αποδεικνυει αυτα,
οποτε και θα εισαι με ενδειξη i5 παθολογικο (μεσω αναβολων 2ετιας + τελικης εξετασης ικανοτητας)
αν ομως απλως & μονο τα αναφερεις εσυ σε καταταξη -διχως να επιμεινεις ιδιαιτερα σε προβλημα-
μπορει να εισπραξεις i4 only, οποτε θα πρεπει να ξεκαθαρισεις τι θελεις ο ιδιος πριν παρουσιαστεις.
Παντως με υπαρκτα προβληματα υγειας, καλο ειναι να προφυλασουμε τον εαυτο μας. [Αποψη μου]

• Like 1
Δημοσ.

Εννοειται πως θα αναφέρεις όλα τα συμπτώματα και υποθέτω πως έχεις κάποιες εξετάσεις από παθολόγο, νευρολόγο. Κι εγώ πάντως για Ι5 το κόβω κυρίως λόγω απώλειας όρασης και λιποθυμίας..

Δημοσ.

Αν δν θες να βγεις i5 μπορεις να ζητήσεις να υπηρετήσεις αοπλο σε στρατιωτικό νοσοκομείο. Μπορει και να το δεχτούν

Δημοσ.

Δεν ειναι μονο το τι θελει το παιδι, μην το ξεχνατε. Και μην ξεχνατε επισης οτι δυσκολα δινουν κατευθειαν ι5 πλεον. Τα περασα και ξερω. Μετα απο 2 χρονια αναβολων το πηρα.  Αλλα κατα πασα πιθανοτητα προς τα εκει πηγαινει.

Δημοσ.

Δύσκολα δίνουν σε αυτούς που δεν είναι για Ι5, αν όντως έχεις πρόβλημα δίνουν.

@durmiki771

αν μπορείς να το γλιτώσεις κάντο. Σκ@τα εμπειρία είναι. :P

Δημοσ.

Και μην ξεχνατε επισης οτι δυσκολα δινουν κατευθειαν ι5 πλεον. Τα περασα και ξερω. Μετα απο 2 χρονια αναβολων το πηρα.

Δεν νομιζω οτι ποτε εδιναν κατευθειαν i5 παθολογικο  :mad: Ακομη και σε περιπτωσεις που φαινοταν

οτι ειτε 2 ειτε 22 χρονια περνουσαν (για τον ατυχο) το προβλημα υγειας του ηταν μη αναστρεψιμο..!

Δημοσ.

Αφου ειναι γ...ληδες! Ακομη και αν το προβλημα σου δεν διορθωνεται θα την παρεις την αναβολιτσα σου. Αλλα υπαρχουν και περιπτωσεις σχετικα σοβαρες που δινουν κατευθειαν ι5 παθολογικο.

Δημοσ.

Αφου ειναι γ...ληδες! Ακομη και αν το προβλημα σου δεν διορθωνεται θα την παρεις την αναβολιτσα σου. Αλλα υπαρχουν και περιπτωσεις σχετικα σοβαρες που δινουν κατευθειαν ι5 παθολογικο.

Ισως παλιοτερα να γινοταν αυτο? Παντως εχω υποψιν τετραπληγικο, να μην παιρνει με τη μια i5 παθολογικο!

Τι να λεμε τωρα, μακαρι το προβλημα του να διορθωνοταν στη 2ετια -κι ας πηγαινε 10 φορες φανταρος μετα...

• Like 1
Δημοσ.

Τι να πω ρε παιδιά δεν ξέρω..έχω ενα χρονο ακόμα μέχρι τον στρατό...αυτό το παθαινω τα τελευταια 2-3 χρόνια σε σημεία με ήλιο η έντονο φως(και όχι παντα)..ελπίζω μέχρι του χρόνου να μου έχει περασει..απο οτι διάβασα όμως δύσκολα..όπως ειπα και πριν στρατό θέλω να πάω αλλά δεν θέλω να το περάσω όλο αυτό ενω θα είμαι σε σκοπιά για παράδειγμα,μιας και δεν μιλαμε για μονο ενα απλο πονοκεφαλαο της ωρας,αλλα γιατι το οποιο κραταει μεχρι και 4 ωρες.Μια τελευταια ερωτηση..Θα πρεπει να πάω να κάνω διάγνωση σε κάποιο νοσοκομειο απο πριν η δεν χρειαζεται;

Δημοσ.

Εννοεις οτι, δεν εχεις καμια διαγνωση μεχρι τωρα, για αυτα τα προβληματα?
Αν οχι, και ασχετως τι θα γινει με (σ)το στρατο, επιβαλλεται να το τσεκαρεις :shifty:

Ως προς το στρατο, για να παρεις οποιαδηποτε απαλλαγη, απο τελικη/i5 μα
και μικροτερες πχ i3 αοπλο, αυτες πρεπει να εχουν βεβαιωθει με εξετασεις :ph34r: 

Καλο ειναι παντα να εχεις και δικες σου, γιατι ασχετως αν μπορουν ακομη και
να μην τις λαβουν καθολου υποψιν (oh yes...) δειχνουν εστω οτι δεν <παιζεις>
δεν παριστανεις κατι. Υπαρχουν, μαλιστα και εξετασεις που, μολονοτι ειναι οι
μονες που θα μπορουσαν να δειξουν το προβλημα φανταρων στην καταταξη,
δε θα τις κανουν ποτε. Ενα παραδειγμα που αμεσα μου ερχεται τωρα, ειναι οι
μαγνητικες και αξονικες: αν εχεις προβλημα στη μεση, που ομως δεν φαινεται
με μια απλη ακτινογραφια και μονο -π.χ. κηλες μεσοσπονδυλιου δισκου κ.λπ.-
τοτε μπορει να θεωρεισαι μεχρι τελους κανονικα i1, εκτος και σε αδεια βγαλεις
ο ιδιος, σε καποιο ιδιωτικο, μια μαγνητικη ή αξονικη και τους την προσκομισεις
Θα εισπραξεις μεν, καμποσα...κοσμητικα (!) γιατι τολμησες (!!) και εκανες αυτο
εκτος διαδικασιας στρατου, μα αν περιμενεις για να γινει εντος...αντιο ζωη λεμε
:cry:

Δημοσ.

Μάλιστα.εγω ουτος η άλλος θα πήγαινα να κάνω μια διάγνωση μέσα στο επόμενο διάστημα για να εχω το κεφάλι μου ήσυχο.Τωρα όσο για τον στρατό..θα εχω έναν χρονο ακομα να δώ τι θα κάνω..γενικότερα απο οτι βλέπω επικρατεί ένα μπέρδεμα..Ευχαριστω πολυ και πάλι για τις απαντήσεις σας!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...