Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι περιμενεις να καταλαβω απ' αυτο ;;;;

το είπα για να μη φτιάξεις αρνητική ψυχολογία για το στρατόπεδο πριν ακόμα πας ψάχνοντας πληροφορίες για το στρατόπεδο..χειρότερα θα είναι να πας ακούγοντας χίλια δυο πράγματα...

γενικά στο συγκεκριμένο ήταν πολύ μαύρα τα πραγματα τέτοια εποχή ενα χρόνο πριν...δε ξέρω αν έχουν αλλάξει τα πράγματα φέτος..μακάρι...

Δημοσ.

Καταλαβα τι εννοεις. Σκεψου εμαθα για την μεταθεση και μου λενε στην στρατολογια βαλε βισμα να μην πας. Απο θεμα εγκαταστασεων ηθελα να μαθω πως ειναι.

Μια εικονα θελω να εχω αδερφε γραψε ελευθερα.

Δημοσ.

από εγκαταστάσεις δε ξέρω γιατί δεν ήμουν σε αυτό το στρατόπεδο...(γι αυτό και δε σου γραψα συγκεκριμένα κάτι απ όσα ξέρω/άκουσα γιατί μπορεί πολλά από αυτά να ήταν υπερβολικά)...

Δημοσ.

Με το τσιγκελι θα στα βγαζω χαχαχα. Τι ειχες ακουσει δηλαδη ;;; για εγκαταστασεις για διοικηση ;;;

χαχα....καταλαβαίνω την περιέργια και την αγωνία να μάθεις για το που θα πας... απλά δε ξέρεις κατα πόσο είναι σωστά και εντός πραγματικότητας όσα ακούς αν δεν πας και τα περάσεις ο ίδιος..

όσους γνώρισα ή ήξερα από κέντρο  που πήγαν εκεί μετά, μου λέγαν για μεγάλες εμπλοκές 20+ μέρες μέσα για αρκετούς μήνες,λίγα άτομα για υπηρεσίες κτλ, αναβολές που πήραν αρκετοί λόγω στρατοπέδου...γενικά τράβηξαν γερό λούκι..

απλά σου ξαναλέω οτι σχετικά είναι όλα...πολλά μπορεί να ήταν υπερβολικά όπως τα λέγανε λόγω της εποχής και της ψυχολογίας που είχαν...πολλά μπορεί να είναι διαφορετικά τώρα , ανάλογα με τα άτομα που είναι τώρα..τα στελέχη, το διοικητή..

σαν γενικότερη εικόνα που υπάρχει για το συγκεκριμένο στρατόπεδο τα τελευταία χρόνια είναι οτι είναι κατάμαυρο ...

Δημοσ.

Παιδιά έχω μια απορία..ελπίζω να μην ακουστεί χαζή xD Έχω θέμα με ημικρανίες. Πιο συγκεκριμενα ημικρανία με αύρα.χάνω όραση στο αριστερό μου μάτι μετα απο 30 περιπου λεπτα με πιάνει έντονη ημικρανία για μια ωρα και τελειωνω με εμετούς..το πρόβλημα είναι πως ουτε 3 απανωτα depon,ponstan και αλλά φάρμακα δεν βοηθανε.Η ερώτηση μου λοιπόν είναι η εξης.Αλλάζει κάτι στην θητεία μου στον στρατό;Θα πρεπει να παω να κάνω εξετάσεις;Θα μπορώ να έχω μαζί μου κάποιου ειδους φάρμακο?Η δεν αλλάζει τίποτα;Να προσθέσω επίσης πως μου δημιουργεί τάσεις λυποθημιας έτσι και δεν έχω κάπου να ξαπλωσω μέχρι να τελειώσει τελείως.

Ελπίζω να μην κούρασα και συγνώμη αμα η ερώτηση αυτή δεν ταιριάζει στο συγκεκριμένο τοπικ.

Δημοσ.

durmiki771 πρωτα οταν παρουσιαστεις περνας απο διαφορους γιατρους. Εκει θα τους εξηγησεις τα παντα. Φυσικα και θα παιξουν ρολο ολα αυτα που αναφερεις διοτι αποτι φαινεται ειναι αρκετα σημαντικα. Μπορει και να σου δωσουν κατευθειαν το χαρτι της παθολογικης απαλλαγης (ι5) αν οι παθησεις σου δεν φτιαχνονται και ειναι για ολη σου την ζωη. Δεν νομιζω να σε βαλουν να υπηρετησεις, ουτε καν ι4. Δεν το διακινδυνευουν να τους παθεις κατι, γιατι αν σε παρουν και παθεις το παραμικρο ειναι υπευθυνοι.

Ελπιζω να σε βοηθησα.

Δημοσ.

Ναι φίλε μου να'σαι καλά.Η αλήθεια ειναι πως ο στρατός ειναι μια εμπειρία που θελω να ζήσω,αλλα το συγκεκριμένο θέμα με την ημικρανία και την απώλεια όρασης μου δημιουργεί πρόβλημα,πόσο μάλλον όταν το μάτι που χάνει την όραση ειναι το αριστερό και στο δεξί εχω ήδη μυωπία.Ευχαριστω πολυ και πάλι

Δημοσ.

Τιποτα φιλε μου να' σαι καλα. Επισης το πιο μεγαλο ρολο παιζει αυτο που ειπες με την λυποθημια. Θα το προσεξουν αρκετα και κατα πασα πιθανοτητα (90% δηλαδη) ειναι να σε στειλουνε σε καποιο στρατιωτικο νοσοκομειο για να σε κοιταξουν καλυτερα. Εννοειται οτι ειναι μια εμπειρια αλλα οπως σου ειπα και πριν. δεν θελουν να παιρνουν ρισκο για την υγεια του καθενος. Οποτε να εχεις υποψιν σου το ι5 που σου ειπα, αν τα προβληματα ειναι σταθερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...