Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μωρέ εγώ σας αφήνω δεν είναι εκεί το θέμα. Απλά ενημέρωσα για να μην εκτεθείτε περισσότερο διότι από όσο φαίνεται οι προσωπικές εμπειρίες είναι ελάχιστες. (No offence) μπα, δεν έχω προβλημα να κριθώ για αυτά που γράφω, ειδικά αν προκειται με σοβαρά επιχειρήματα. Δεν ξέρω τι έχουν, απλά στο σάιτ τους αναφέρουν ότι πρέπει να κανονίσεις ένα ραντεβού μαζί τους να δείτε τι γίνεται και ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Ούτε καν θα σκεφτόμουν να τους ρωτήσω βασικά, απλά άκουσα από άλλους πρόσφατα ότι πήγαν για τον ίδιο λόγο και τσέκαρα το σάιτ τους. Αν είναι να ακούσω πάντως τη στρατολογία στην Ελλάδα, αυτοί είπαν στον πατέρα μου ότι δεν χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο. αρχικά διαβασε το φεκ, πολλές φορές και οι ίδιοι δεν ξέρουν τον νόμο...
john654321 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Γνωριζει κανεις απο ποιες περιοχες θα παρει η γ εσσο της αεροποριας?
chrisxkar Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Γνωριζει κανεις απο ποιες περιοχες θα παρει η γ εσσο της αεροποριας? Φημες λενε 5 απο μυκονο ,2 απο αντιπαρο,3 απο περτουλι.... .. Καταλαβαινεις οτι δεν ειναι σοβαρη η ερωτηση που κανεις....
john654321 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Φημες λενε 5 απο μυκονο ,2 απο αντιπαρο,3 απο περτουλι.... .. Καταλαβαινεις οτι δεν ειναι σοβαρη η ερωτηση που κανεις.... για ποιο λογο δεν ειναι σοβαρη ?
Giorgos09 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 για ποιο λογο δεν ειναι σοβαρη ? Πουλας πνευμα; 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Γνωριζει κανεις απο ποιες περιοχες θα παρει η γ εσσο της αεροποριας? παίρνουν από συγκεκριμένες περιοχές? τι εννοείς ακριβώς?
john654321 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 O στρατος οταν περνει καποια εσσο περνει απο συγκεκριμενα μερη! πχ η β εσσο 2014 της αεροποριας πηρε "Τους στρατευσίµους κλάσης 2016 (έτος γέννησης 1995) που είναι γραµµένοι ή είναι αδήλωτοι στα µητρώα αρρένων των Νοµών Ζακύνθου, Κοζάνης, Κυκλά- δων, Λακωνίας, Λάρισας, Λέσβου, Πρέβεζας, Ρεθύµνης, Σερρών και Φθιώτιδας . " Και ρωταω αν γνωριζει κανεις απο κανεναν γνωστο μεσα στην στρατολογια αν ξερει Απο ποιες περιοχες δηλαδη απο ποια μητρωα αρρενων θα παρει η Γ εσσο της αεροποριας!
olympiakosgate7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Η 330 τελειωνει σημερα και την αλλη παρασκευη τις ειδικοτητες. Εγω την αλλη Τριτη θα παω παραμεθωριο στο 79 ΕΑΡΜΕΘ Σαμου. Ξερετε τιποτα για το στρατοπεδο ;;;
aris1986 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 O στρατος οταν περνει καποια εσσο περνει απο συγκεκριμενα μερη! πχ η β εσσο 2014 της αεροποριας πηρε "Τους στρατευσίµους κλάσης 2016 (έτος γέννησης 1995) που είναι γραµµένοι ή είναι αδήλωτοι στα µητρώα αρρένων των Νοµών Ζακύνθου, Κοζάνης, Κυκλά- δων, Λακωνίας, Λάρισας, Λέσβου, Πρέβεζας, Ρεθύµνης, Σερρών και Φθιώτιδας . " Και ρωταω αν γνωριζει κανεις απο κανεναν γνωστο μεσα στην στρατολογια αν ξερει Απο ποιες περιοχες δηλαδη απο ποια μητρωα αρρενων θα παρει η Γ εσσο της αεροποριας! Κανε ενα ersae/delete/format σε αυτα που πιστευεις. Αν εχεις δοντι σε παιρνουν και απο εξω απο την αεροπορια.
rizla7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Η 330 τελειωνει σημερα και την αλλη παρασκευη τις ειδικοτητες. Εγω την αλλη Τριτη θα παω παραμεθωριο στο 79 ΕΑΡΜΕΘ Σαμου. Ξερετε τιποτα για το στρατοπεδο ;;; καλύτερα μη ρωτάς και μη το ψάχνεις πολυ...
olympiakosgate7 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Τι περιμενεις να καταλαβω απ' αυτο ;;;;
mindtrapper Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Τι περιμενεις να καταλαβω απ' αυτο ;;;; Μάλλον σαν να σου λέει "You'll see..." είναι. Και όχι καλό. P.S. Πριν ένα χρόνο πέρασα την πρώτη μου νύχτα σε στρατόπεδο. Αν δεν είχε πάει 22 και ήταν ακόμα 21 του μήνα ... 1
Johny Q Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Τι περιμενεις να καταλαβω απ' αυτο ;;;; Γενικά ισχύει αυτό που σου έγραψε. Η φράση "ράδιο αρβύλα" δεν βγήκε τυχαία,, άσε που μπορεί να ακούσεις χίλια δυο. Θα πας και θα το δεις μόνος σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις